Mekan değiştir bence açılırsın depresyon hissine kapılmak çok doğal çünkü vücut çok yıpranıyor yansıyor bize de doğal olarak geçici bir dönem bu az sabır..Hanimlar selamlar baya bi yazismisiniz bu ara gercekten hislerimi paylasmaya bile mecalim yok o yuzden az yaziyorum... hamilelik depresyonu mu diim ne diim hayata karsi asiri isteksizlik var anlamadim neden boyle oldu ve 2 3 gundur surekli kalbim agriyo sordum olabiliyomus bu haftalarda agirlastik artik kalbe basinc yapiyomus... Alerji haplarimi kullanmak istiyorum kullanamiyorum hapsurmaktan burnumdan kan gelmesinden asiri halsizliktenn kusucam.. Allah gunah yazmasin cok buyuk bi derdim yok ama sanki biri arkadan itekliyoda o sekilde hayata devam ediyomusum gbi, ustumde olu topragi war resmen evde basar oldu
Gözün aydın sağlıkla sıhhatle inşallahBu arada grupta bir tek ben mi yaptırdım emin değil,m amniyosentezi, kesin sonucu yazmadım hızlı fish testini yazmıştım da , genetik anormallik yok çok şükür.
Hafta olarak girmesem de his olarak girdim, cicim ayı 3 ay dediler benimki kısa sürdüne zaman girdik son trimestire
Geçen taze buldum pazarda çok güzeldi bu hafta da bulursam alayim canim cok sagolKaradut özü kan yapıyomuş canım. Sulandirip meyvesuyu gibi iciliyo tavsiye ederim
Doğal keçiboynuzu alıp yesek olur mu ki? Ben kavanoz içine girince bisey ektra katkısı çok oluyo diye dusunyrm ki tadına da baylrmSoğuk sıkım keçi boynuzu özü öneririm canım hemen 1 haftada yükseltiyor demiri. Sütlü ve kafeinli gıdalarla alma ama , Gunde 2 tatlı kasıgı yiyebilirsin. Ayrıca içinde çinko da oldugu için bagışıklık sistemini de güclendirir. Saçlara ve tırnaklara da faydası çok :))))
Kızlar ben grip oluyorum ya.Sanki az fizyolojik sıkıntım vardı da bu eksikti. Ne yapayım, hamileyken ne yapılır öneriniz var mı?
Valla insanın gözü korkuyr canım ben de 1 kilo gidip gelyrm ama 35 kilo ve 3 ay görünce aman allahım dedimCanım kılo degıl odem olmustur. Bazen ben bıle bır kılo farkla uyanıyorum sonra bol su ıcıyorum ıkı gune eskı halıme donuyorum. Mıllet ıste dogumdan sonra 20 kılo bırden verdım dıyor mesla hep odem ınıyor ondan. Kılodan daha tehlıkelı odrm
Yumurta ıspanak pekmez bunlarda bol demir var bildiğim özellikle keçi boynuzu özü çok iyiymisBugün sağlık ocagina gittim rutin tahliller icin kan degerim 13den 11e düşmüş. Ferritin yani demir deposu da azalmaya başlamış bu ay demire başlıcam ve yeme duzenimi de ayarlcm doğal demir deposu var mı anneler bldgnz??
Bir de kilo için yazmssnz ben şuan hamile oldgm kiloya döndüm. Boyum 167 ve kilomda 84 85 arasi gidip geliyor. Umarım 90 ile bitiririm çok almam vermesi gözümü korktmyr da yazın sıcağı beni korkytr
Tuzlu su ile burun icini temizle sık sık ve limonu peçeteye sık sürekli sil burnunu. Bende olmstm böyle yapmstm
Bir arkadaşim da 30 kilo almış.Valla insanın gözü korkuyr canım ben de 1 kilo gidip gelyrm ama 35 kilo ve 3 ay görünce aman allahım dedim
Ewet canim haklisin hicbi lafi sozu bile kaldiramiyorum artik ne diim anneme oraya buraya gidiuorum acilmaya calisiyorum insallah bebek dogunca biraz daha rahatlarim doycem gerci asil maraton o zaman basliyo ama en azindan hormonlar yawas yawas duzelirMekan değiştir bence açılırsın depresyon hissine kapılmak çok doğal çünkü vücut çok yıpranıyor yansıyor bize de doğal olarak geçici bir dönem bu az sabır..
Canim bnm sonucu yükledim referans aralığına bakarsın diye ama her hastanenin daha doğrusu kullandıkları aletlerden dolayı hassasiyeti aralıkları az buçuk değişebiliyorKızlar şeker yüklemesi sonucum çıkmış cuma gidicem doktora göstericem ama merak içindeyim anlayan var mı?
Benim gittiğim devlet hastanesi de aynı senin anlattığın gibi tek kişilik odalarda sancını çekip doğum yapıyorsun. Ama tek eksi yanı erkek almıyorlar. Bayan alıyorlar. Suda doğum olayını bi sorayım bende :)Benim gittiğim devlet hastanesinde daha önceden dogumhaneyi gezmistim doğum için gittiğinde odaya alıyorlar orda plates topu falan var sanci çekerken rahatlamak için yanına bı kişi gelebiliyor doğum başlarken yatağını çatal şekline getirip dogumuda orda yaptırıyorlar ev ortamı gibi hazırlamışlar rahat hissedilsin diye ayrıca suda doğum bölümüde var ben nasip olursa suda doğum düşünüyorum bu konuda fikri olan var mı?
Kızlar şeker yüklemesi sonucum çıkmış cuma gidicem doktora göstericem ama merak içindeyim anlayan var mı?
O ne guzel bi devlet hastanesiymis vallaBenim gittiğim devlet hastanesinde daha önceden dogumhaneyi gezmistim doğum için gittiğinde odaya alıyorlar orda plates topu falan var sanci çekerken rahatlamak için yanına bı kişi gelebiliyor doğum başlarken yatağını çatal şekline getirip dogumuda orda yaptırıyorlar ev ortamı gibi hazırlamışlar rahat hissedilsin diye ayrıca suda doğum bölümüde var ben nasip olursa suda doğum düşünüyorum bu konuda fikri olan var mı?
Canim bnm sonucu yükledim referans aralığına bakarsın diye ama her hastanenin daha doğrusu kullandıkları aletlerden dolayı hassasiyeti aralıkları az buçuk değişebiliyor
Eki Görüntüle 2266538
Referans değerler aşagıda yazıyor canım sanki 120.dk olan biraz yüksek gibi senin
Eki Görüntüle 2266539
benim 1. saatte 123.93Kızlar şeker yüklemesi sonucum çıkmış cuma gidicem doktora göstericem ama merak içindeyim anlayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?