2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mekan değiştir bence açılırsın depresyon hissine kapılmak çok doğal çünkü vücut çok yıpranıyor yansıyor bize de doğal olarak geçici bir dönem bu az sabır..

Doğal keçiboynuzu alıp yesek olur mu ki? Ben kavanoz içine girince bisey ektra katkısı çok oluyo diye dusunyrm ki tadına da baylrm

Kızlar şeker yüklemesi sonucum çıkmış cuma gidicem doktora göstericem ama merak içindeyim anlayan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-08-16-53-06-1.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 65
Valla insanın gözü korkuyr canım ben de 1 kilo gidip gelyrm ama 35 kilo ve 3 ay görünce aman allahım dedim

Yumurta ıspanak pekmez bunlarda bol demir var bildiğim özellikle keçi boynuzu özü çok iyiymis

Mekan değiştir bence açılırsın depresyon hissine kapılmak çok doğal çünkü vücut çok yıpranıyor yansıyor bize de doğal olarak geçici bir dönem bu az sabır..
Ewet canim haklisin hicbi lafi sozu bile kaldiramiyorum artik ne diim anneme oraya buraya gidiuorum acilmaya calisiyorum insallah bebek dogunca biraz daha rahatlarim doycem gerci asil maraton o zaman basliyo ama en azindan hormonlar yawas yawas duzelir

Kızlar şeker yüklemesi sonucum çıkmış cuma gidicem doktora göstericem ama merak içindeyim anlayan var mı?
Canim bnm sonucu yükledim referans aralığına bakarsın diye ama her hastanenin daha doğrusu kullandıkları aletlerden dolayı hassasiyeti aralıkları az buçuk değişebiliyor

Eklentiler

• 20190508_171306.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 60
Benim gittiğim devlet hastanesi de aynı senin anlattığın gibi tek kişilik odalarda sancını çekip doğum yapıyorsun. Ama tek eksi yanı erkek almıyorlar. Bayan alıyorlar. Suda doğum olayını bi sorayım bende :)

O ne guzel bi devlet hastanesiymis valla

Canim bnm sonucu yükledim referans aralığına bakarsın diye ama her hastanenin daha doğrusu kullandıkları aletlerden dolayı hassasiyeti aralıkları az buçuk değişebiliyor
Eki Görüntüle 2266538

Referans değerler aşagıda yazıyor canım sanki 120.dk olan biraz yüksek gibi senin
Eki Görüntüle 2266539

Teşekkür ederim kızlar benim sonuçta referans aralığı yazmadığı için merak ettim. Sanırım biraz yüksek benim sonuçlar. Hayırlısı bakalım.

uzun zaman oldu girmeyeli bugün kontrolüm vardı çamaşır sepeti bile kaldırmayacaksın dedi doktor kanama alanları oluşmuş. dinleneceksin dedi. kendimi çok suçlu hissediyorum hiç oturmadım kendimi çok yordum. doktor sen ağır ne iş yaptın dedi. kül kediliğinden istifa ediyorum 3 ay boyunca yatmayı düşünüyorum. birde arayıp size iftara nezaman geliyoruz diyenler olmuş eşime. nasıl insanlar var ya anlamıyorum. dualarınızı bekliyorum sağ sağlim kucağıma alayım kızımı. krndimi hiç affetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…