2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaw 3. İcin de mi baski uyguluyolar vallahi hayret billahinhayret ne diim evet bitmeleri mumkun degil Allah im ne kotu insallah ben d bi gun takmamayi ohrenicem

snowmotion
Benim dilim yandi aldiklarim kenara cikti ben bir ay daha beklerim toplu alirim tam erkek oldugu belli olsun
Allahtan çok bi eksiğim yok..ilk 3 ay epeyce var oğlumdan kalma sadece bir banyo havlusu aldım birde hastane cikisi özel yaptiricam o kadar..onun dışında biberon çanta aldım başka bi eksiğim yok..gezip dolanırken çok hoşuma giden bisey olursa alıyorum oda şimdiye kadar 2 parca kıyafet oldu..ikincinin de erkek olması avantaj oldu8 adet zibin var 8 adet tulum var..patikli patiksiz alt 10,15 adet kadar var..alsam alsam.bi citcitli badi alırım

cok gecmis olsun cnm. laf edenin ver eline bezi kovayi temizlesin. benim dr.um supurgeyi de yasakladi misafir agirlamayi da. hic yapmadim. sen de yapma artik.
seni ne mutlu ediyorsa yap cnm. annen de kalman da iyi gelir. hatta gidemediginde goruntulu konusun..kitap muzik ne iyi geliyorsa onunla oyalan. inan bana gecici bir donem.

Daha dun ogleden sonra basladi, bugün de 1 kere sıkıştırdı. Normalde regl zamani sindirim sistemimin şaftı kayardi, aylardir olmamistim. Çok su içiyorum zaten, gecer yarın öbür gün.
ok seker. dikkat kendine.
bana da ikinci diye baski vardi. gecen goren biri de 2 yeter di mi daha dogurmazsin diyr... insanlar boy bou cins cins iste..

topigi okumayi ancak tamamlayabildim. kirs gunuydu bugun. 55-67 yas araligi ogrencilerim. en akillisi da 67 olan. masallah super ogreniyor... yeter ki heves olsun insan da. ben dahil hicbirimiz öldurmeyelim icimizdeki guzel duygularimizi. diyen desin bosverelim. 1 duysak 2 sallayalim. 1 sussak 2 cevap verelim. ömur bizim, bos insanlar icin harcamaya degmez coluk cocuk es dostla agiz tadiyla gecirelim...

benim de 6 ayim doldu diyrm..1 gun kaldigi icin. 6 aydir hic aglamadim. hani hormonlarimiz bozuk ya, ama beni duygusal yonde etkilemedi..ama bu sabah.... 2 saat bagira cagira agladim. durduramadim. canim kuzumun, kendini ogretmen sanan ogretmeni yuzunden. 20 gundur sabrediyrdum ama bugun duygusal olarak patlatti kadin beni. kendi gidip mudure de anlatmis ama mudur baya paylamis kadini. hatali oldugunu vs demis. lutfen yanlis anlasilmasin. her meslegin iyisi kotusu var. sozum meclisten disari. ama Allahim hepimjzin evladini iyi ve dogru egitimcilerle karsilastirsin. tum gunumu zehir etti kadin.

İşte bende o arada olmuyor ben baya baya sırt üstü yatıyorum :) müthiş bir sırt ve bel ağrısıyla uyanıyorum. Bugünden itibaren yastıkla desteklemeyi denicem canım bakalım inşallah ağrılarıma iyi gelir.

Canım benimkinin yanında referans değerler yazıyor ama benimki 75 gr yüklemeye göre senin 50 gr ise farklı olabilir. Bilgi olsun diye gönderiyorum. Değerlerimiz yakın ve bana şeker yok denildi.
Benimki de 75gr dı canım. Ayy umut oluyorsunuz bana vallahi inşallah banada yok der :)

seni ne mutlu ediyorsa yap cnm. annen de kalman da iyi gelir. hatta gidemediginde goruntulu konusun..kitap muzik ne iyi geliyorsa onunla oyalan. inan bana gecici bir donem.
Geçicek Rabbimin izniyle inanıyorum ♥ bazen arada böyle umutsuzluğa kapılıyorum işte. Allahım dermansız dertler vermesin inşallah geçer gider bunlar

Ya aslında evet mantıklı düşününce öyle diyorsun da ama mantık dışı dusunince insan endişeleniyor...Allah korktuklarımizla sınamasın rabbim su mübarek.ayda
Canım hareket etmıdı ıkı gun demıstım ya sımdıde masllah durmuyor gercekten cok degısık bırsey bu bebıslere akıl ermıyor. Benım kı seslı ortam sevıyor benım konusmamı ıstıyor ıkı gun evde kaldım konusmadm haraket etmesı sesı duyunca vuruyor tabı yorgunkende bebısler az haraket edıyor. Telas etme bende uzuldum ama baladı harakete.

3.5 gün öncesine kadar sert darbeler alırken 3.5 gündür varla yok arası hareket hissediyorum kızlar.. tamam evet bi hareket var ama çok çok hafif oluyor ve bu beni endiselendiriyor..randevuya da daha var.

Benim de kızda aynı canım ya.İki gündür daha sakin gibi daha az hissediyorum hareketlerini
.Hepimiz yaşadığımıza göre normaldir heralde.Cuma günü randevum var doktoruma sorup size de yazarım.

arada duygulari aciga vurmak ta iyi, gozyasi bile olsa bu. yeter ki kronik sekilde olmasin:) amin, sikma canini sonucta bikac ay sonra baska bir egitimciye gececek cocugun insallah. kadin biraktigi kotu izlenimle kalir.

bugun bende cok uzuldum. gencecik 22 yasinda bir delikanli intihar etmis iki gun once. cocugu tanimam tabi ama annesini ablasini biliyorum. annem iki kez gitmis cenaze evine, kadinin nasil agitlar yaktigini nekadar aci cektigini anlatinca bu sabah bende oturdum agladim. insallah mekani cennet olur delikanlinin..piskolojik sorunlar cok zor yahu. uzaktan bakinca farketmesek te cok cok derin olabiliyor iste.

hayatta ne acilar ne sancilar var. Allah boyle dermansiz dertler vermesin, amiin!

Bugün kontrolüm ve seker yuklemem vardı o ictigim su saatlerce midemi bulandirdi cok agır geldi ya ve sonuc seker yuksek cikti diyetisyene gitmem gerekiyormuş..Ama bebegim iyi cok sükür 24. Haftadayız boy 32 cm kilo 650 gr olmuş.. Şaşırdım çünkü gelişimi geriden gelir demişti doktor kordonunda tek damar eksik olduğu için ama şuan haftasına uyumlu.Bu arada bende 7 kilo almışım 64 olmuşum boyunda 1.60 hedefim 67 ile doğuma gitmekti ama sanirim 67 ile ben 7.ay kontrolüme gideceğim gibi

Bu arada grupta bir tek ben mi yaptırdım emin değil,m amniyosentezi, kesin sonucu yazmadım hızlı fish testini yazmıştım da , genetik anormallik yok çok şükür.
Gözünaydın çok sevindim Bende amiyosentez oldum Fetal eko,detaylı tarama,şeker testi,kan testleri çok şükür herşey yolunda maşallah sağlıkla gelsin yavrular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…