- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Ya ben galip gelirim diye düşünüyorum.. muhtemelen başka içime sinen olmazsa poyraz olacak bi netlestirsek de artik hastane cikisi siparişi versem..Kuzey anil hosuma gidiyor oglumum adi tuna fikir olsunisim bulmak zor karar verince rahatliyor insan
Yaw 3. İcin de mi baski uyguluyolar vallahi hayret billahinhayret ne diim evet bitmeleri mumkun degil Allah im ne kotuO ikinciyi yap diyenlere de ayrı gıcığım var yıllardır. Hiç sorma çok dertliyim o konuda. Şimdi allah var ikinciyi yıllarca istemedim. İstediğimde de olmadı düştü vs. Ben çok dert etmedim bu durumu ama millete bin türlü açıklama yapmam gerekti yıllarca. Şimdi hamile kaldım “neyse üçüncüsü kız olur”diyenler varBi bitmediler yahu. 40 yaşındayım yaw şaka yapıyorlardır heralde dedim baktım epeyce ciddiler . Velhasıl kulak tıkamayı öğrenmemiz lazım bunlar eşeysiz ürüyor bitmeleri mümkün değil zannımca. Onları takarsak biz bitiyoruz
Benim dilim yandi aldiklarim kenara cikti ben bir ay daha beklerim toplu alirim tam erkek oldugu belli olsunYa ben galip gelirim diye düşünüyorum.. muhtemelen başka içime sinen olmazsa poyraz olacak bi netlestirsek de artik hastane cikisi siparişi versem..
Allahtan çok bi eksiğim yok..ilk 3 ay epeyce var oğlumdan kalma sadece bir banyo havlusu aldım birde hastane cikisi özel yaptiricam o kadar..onun dışında biberon çanta aldım başka bi eksiğim yok..gezip dolanırken çok hoşuma giden bisey olursa alıyorum oda şimdiye kadar 2 parca kıyafet oldu..ikincinin de erkek olması avantaj olduBenim dilim yandi aldiklarim kenara cikti ben bir ay daha beklerim toplu alirim tam erkek oldugu belli olsun
uzun zaman oldu girmeyeli bugün kontrolüm vardı çamaşır sepeti bile kaldırmayacaksın dedi doktor kanama alanları oluşmuş. dinleneceksin dedi. kendimi çok suçlu hissediyorum hiç oturmadım kendimi çok yordum. doktor sen ağır ne iş yaptın dedi. kül kediliğinden istifa ediyorum 3 ay boyunca yatmayı düşünüyorum. birde arayıp size iftara nezaman geliyoruz diyenler olmuş eşime. nasıl insanlar var ya anlamıyorum. dualarınızı bekliyorum sağ sağlim kucağıma alayım kızımı. krndimi hiç affetmiyorum
cok gecmis olsun cnm. laf edenin ver eline bezi kovayi temizlesin. benim dr.um supurgeyi de yasakladi misafir agirlamayi da. hic yapmadim. sen de yapma artik.sağol canım halı bile yıkadım en son bebek arabasını kaldırıp balkona götürdüm yıkamak için. aman dikkat edin kızlar çok pişmanım. artık süpürge bile yapmam. kim ne derse desin kınayacak olan gelip kendisi yapsın. kadın gelecek temizliğe yağmurlar bitsin diye bekledim camlar için. artık ayda bir kadın gelir temizliğe. benim yaptığım hataları yapmayın dikkat edin kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
seni ne mutlu ediyorsa yap cnm. annen de kalman da iyi gelir. hatta gidemediginde goruntulu konusun..kitap muzik ne iyi geliyorsa onunla oyalan. inan bana gecici bir donem.R Rzg14 Haklısın canım yatış şeklimi değiştirmem lazım bu geceden itibaren sırtıma yastık koyucam sırt üstü dönmemek için. Evlendikten sonra anadolu yakasına taşındım burada hiç yakınım yok bütün çevrem avrupa yakasında çok sık görüşemiyorum yoldan dolayıCuma gününü bekliyorum sabırsızlıkla doktor randevumdan sonra anneme gidicem 1 hafta falan kalmayı planlıyorum. Baya resetlemiş olurum inşallah kendimi :) çok teşekkür ederim ♥
ok seker. dikkat kendine.Daha dun ogleden sonra basladi, bugün de 1 kere sıkıştırdı. Normalde regl zamani sindirim sistemimin şaftı kayardi, aylardir olmamistim. Çok su içiyorum zaten, gecer yarın öbür gün.
bana da ikinci diye baski vardi. gecen goren biri de 2 yeter di mi daha dogurmazsin diyr... insanlar boy bou cins cins iste..Aynen gercekten rezillikten baska bisey olmuyo bide iftara gelmek nedir hamile birinin ewine Allah askina ya geldiniz gittiniz normal.zamanda daha hala mi yani hizmet bekleniyor... Toplumsal baski kadar kotu bisey yok bizim memlekette... Daha simdiden hemen arkasina 2. Yi yap diyenler var vallahi herkes herseye karisiyor her turlu beklentiui duymayi da hak goruyor
İşte bende o arada olmuyor ben baya baya sırt üstü yatıyorum :) müthiş bir sırt ve bel ağrısıyla uyanıyorum. Bugünden itibaren yastıkla desteklemeyi denicem canım bakalım inşallah ağrılarıma iyi gelir.Gece farketmeden donusun bebege bir zarar vermez. Zaten bebek de sen de rahat olmadiginda donme hissi duyarsin. Hem doktora gidilince ultrason suresince de sirt ustu yatiliyor. Ilerleyen haftalarda nst ye baglayacaklar. O zaman da sirt ustu yarim saat ya da daha fazla yatiracaklar. Normalde sirt ustu yatmamaya calismak iyi olur ama cok da sartlama kendini. Arada bir sey olmaz
Benimki de 75gr dı canım. Ayy umut oluyorsunuz bana vallahi inşallah banada yok der :)Canım benimkinin yanında referans değerler yazıyor ama benimki 75 gr yüklemeye göre senin 50 gr ise farklı olabilir. Bilgi olsun diye gönderiyorum. Değerlerimiz yakın ve bana şeker yok denildi.
Geçicek Rabbimin izniyle inanıyorum ♥ bazen arada böyle umutsuzluğa kapılıyorum işte. Allahım dermansız dertler vermesin inşallah geçer gider bunlarseni ne mutlu ediyorsa yap cnm. annen de kalman da iyi gelir. hatta gidemediginde goruntulu konusun..kitap muzik ne iyi geliyorsa onunla oyalan. inan bana gecici bir donem.
Canım hareket etmıdı ıkı gun demıstım ya sımdıde masllah durmuyorYa aslında evet mantıklı düşününce öyle diyorsun da ama mantık dışı dusunince insan endişeleniyor...Allah korktuklarımizla sınamasın rabbim su mübarek.ayda
3.5 gün öncesine kadar sert darbeler alırken 3.5 gündür varla yok arası hareket hissediyorum kızlar.. tamam evet bi hareket var ama çok çok hafif oluyor ve bu beni endiselendiriyor..randevuya da daha var.
arada duygulari aciga vurmak ta iyi, gozyasi bile olsa bu. yeter ki kronik sekilde olmasin:) amin, sikma canini sonucta bikac ay sonra baska bir egitimciye gececek cocugun insallah. kadin biraktigi kotu izlenimle kalir.benim de 6 ayim doldu diyrm..1 gun kaldigi icin. 6 aydir hic aglamadim. hani hormonlarimiz bozuk ya, ama beni duygusal yonde etkilemedi..ama bu sabah.... 2 saat bagira cagira agladim. durduramadim. canim kuzumun, kendini ogretmen sanan ogretmeni yuzunden. 20 gundur sabrediyrdum ama bugun duygusal olarak patlatti kadin beni. kendi gidip mudure de anlatmis ama mudur baya paylamis kadini. hatali oldugunu vs demis. lutfen yanlis anlasilmasin. her meslegin iyisi kotusu var. sozum meclisten disari. ama Allahim hepimjzin evladini iyi ve dogru egitimcilerle karsilastirsin. tum gunumu zehir etti kadin.
Sırtüstü yatinca ne oluyorki canim bilmedigim icin soruyorum bende genelde sirtustu yatiyorumdaAynı bizBende sırtıma yastık koymama rağmen ister istemez sırtüstü uyuyorum, eşim de beni direk uyandırıyor. Bende de sol karbugalar iptal
Sırtüstü yatinca ne oluyorki canim bilmedigim icin soruyorum bende genelde sirtustu yatiyorumda
Ay ne hoşmuş öyle ama çok işe yararmı sanmıyorum canim bana gereksiz geliyor ama sevip kullananlar varEki Görüntüle 2266713
Iyi geceler kızlar bu baybnest setler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gereklimi gereksiz mi kullananlar memnun kaldımı acaba
Ay benimde çok hoşuma gidiyor ama çevremdeki herkes gereksiz olduğunu söylüyor o yüzden kararsız kaldımAy ne hoşmuş öyle ama çok işe yararmı sanmıyorum canim bana gereksiz geliyor ama sevip kullananlar var
Gözünaydın çok sevindim Bende amiyosentez oldum Fetal eko,detaylı tarama,şeker testi,kan testleri çok şükür herşey yolunda maşallah sağlıkla gelsin yavrularBu arada grupta bir tek ben mi yaptırdım emin değil,m amniyosentezi, kesin sonucu yazmadım hızlı fish testini yazmıştım da , genetik anormallik yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?