2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de bir sitede isme özel nevresim takımları buldum.
Bi oğluma mavi araba diğerine turuncu araba düşündüm. Ama beyaz ve ekru zemine yapılıyormuş. Çabuk mu kirlenir acaba ne dersiniz?

Eklentiler

• 96416CF5-AC69-4A06-BE9D-DFD0AE5EB289.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 46478483-C7EF-495D-84FF-EC75A745A1AF.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 30
  • A86C4068-20C7-48D6-A644-AC4D70C4D611.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 31
Set olarak ne kadar bilmihorum ama gitttigidiyorda örtü ve minder 70 yada 80 var di
Set olarak hepsi tek başına pahalı geliyor gittigidiyorda puset örtüsü ve minderi birliktemi 70 yoksa ayrı ayrı fiyatlarmi çünkü ben hep sorduğumda puset örtüsü 60-70 civarı minderide ayrı fiyat

Set olarak hepsi tek başına pahalı geliyor gittigidiyorda puset örtüsü ve minderi birliktemi 70 yoksa ayrı ayrı fiyatlarmi çünkü ben hep sorduğumda puset örtüsü 60-70 civarı minderide ayrı fiyat
intgramda tasarımcı anne sayfasını inceleyin, şuan fiyat araştırmasında ne uygun o geldi bana.

ben ne yazıkki başta da bulandı simdide
benim hiç midem bulanmadı. son bir bir kaç haftadır bulanıyor. acaba acıktıkça mı bulanıyor. mesela şu saatlerde öğleden sonra 3'te gece 10'da
öğürtü yok ama bulanıyor bu da mutsuz olmama sebep oluyor. sanki böyle içim geçiyor gibi oluyor. acaba sinuzit mi oluyorum. ara sıra oluyorum çünkü
Güle güle kullanın canm çok şekerler.
snowmotion hayırlı olsun isminiz, bahtı açık olsun. Biz de Kerem düşünüyoruz kısmetse bakalım.
yaaa kerem'de çok tatlı bir isim bana nedense hep sakin bir isim gibi geliyor. oğlumun adı tuna nehir ismi koyduk çocuğa çok oğlıyor bu bebe derdim. bu bebeğimi öğrenince bunun adını kaya demir falan koycam diyordum eşime. ama bu da erkek olunca eşim sarp olsun dedi. bende beğendim.

dr.un ne dedi canim? bu sekilde yazinca anlayamiyorum ben.

Bi oğluma mavi araba diğerine turuncu araba düşündüm. Ama beyaz ve ekru zemine yapılıyormuş. Çabuk mu kirlenir acaba ne dersiniz?
bence renkler guzel.cnm
bebek cocuk odasi acik renk ferah oluyor. cogu zaman bisiler bulasiyor zaten hemen yikaman gerekiyor... ben ekru tabanli aldim.hep

kızlar benim gibi hafif mide bulantısı yaşayanlar var mı? günün bazı saatlerinde midem hafif hafif bulanmaya başlıyor. milletin ilk 3 ay bulanır benim son 3 ay hey ya
İlk 4 ay sürekli kustum sonra tamemen bitti, son 2 haftadır minik minik yine başladı, kusma yok ama mide bulantısı-çıkarmak isteyip çıkaramama var. Çok yoğun değil ama.

Zaten bebek çarşafları normal çarşaflardan daha sık yıkanıyor, ekstradan kirleneceğini sanmam.
Beğendiysen al gitsin :)

Süt içemiyorum canım ya kefir içtim biraz önce, geçmezse şurubu düşünürüm, çok sağol
bende normalde reflü ve gastrit vardı mıde koruyucu kullanırdım, hemen hemen ilk aylardan itibaren gaviscon biberonum gibi çantamda var iş yerimde var evimde var . geçmiş olsun inşallah sizinki çok sıkıntı yaratmadan geçer

Annelik baştan sona endişe içinde geçiyor yaa bulantılar niye nüksetti acaba sizde.. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebişler inşallah Rabbime emanetler.. Bizim için de kolaylaştırsın inşallah bundan sonra kalan dönemi.. Benim de kemiklerim ağriyiiii

Ovv annenin tirnaklarini cikarmasi icin en mükemmel ortam hazirlanmis.
Umarım unutur, ki unutur bea o da daha bebek annesi
Eki Görüntüle 2266713

Iyi geceler kızlar bu baybnest setler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gereklimi gereksiz mi kullananlar memnun kaldımı acaba
Cok parca bence, evde nereye koyacağız? Cok guzel olanlari var ama ben de almayacağım. Daha eksikleri şart olanları alamadim zaten bunlar lüks bana şu aşamada
Günaydın canlar, akşam erkenden uyuyorum iyice tavuk gibi oldum dün akşam 21.30'da uyudum bazen 20.00 da bile uyuyorum gece acıkmış uyanıyorum meyve falan atıştırıp geri uyuyorum. Neler oluyor bana böyle
Açlık butonu aktif edildi demek sende de. Durup bir anda "ben acıktım!" Diyorsan gel sarilalim
Eki Görüntüle 2266793 sonunda icime sinen susleri yaptirdim kizimla bana
Sagdakini terlik sanip lan buna ayağını nasıl sokacak demem?
Mutlu' nun yaninsa Pars düşündü eltim emme söylemesi zor, olmadi yakistirmadim. Yavuz a kesin karşı sevgili eşim. Cocuk tek isimli kalsın da istemiyorum.
Ne yapacağız bakalım.

Kızlar internetten unibaby yeni doğan ıslak mendil fiyatlarına yorumlarına falan bakıyorum. Kadınlar kulübünde 2008de birisi eşim 12 li paket aldı 5 tl yazmış 11 sene geçmiş tabi ama şuan 12li ler 100 küsür vay be dedim nerden nereye. Bu arada ben hiç kıyafet almadım bebişe bol bol bez ve ıslak mendil alıyorum :)) 36lık paket siparişi verdim bu sabah. Dün hepsiburada da indirimden 2 ve 3 numara birer paket prima premium care sipariş ettim akşama geldi çok mutlu oldum :)) Bi de geçen ay bebek arabasını aldık İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur.

kızlar benim gibi hafif mide bulantısı yaşayanlar var mı? günün bazı saatlerinde midem hafif hafif bulanmaya başlıyor. milletin ilk 3 ay bulanır benim son 3 ay hey ya
Benim de hiç geçmedi ki zaten hafifledi evet ama karnım aç olduğunda da tok olduğunda da çok yoğun olmayan bir bulantı sürekli var. Sakız çiğniyorum o biraz azaltıyor ya da unutturuyor bilmiyorum ama paket paket şekersiz sakız var evde. Her gün ağzımda. Büyükler çok sakız çiğnersen bebiş kokuşlu olur derlerdi. Bakalım olacak mı? Şekersiz sakız öneriyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…