- 23 Kasım 2018
- 453
- 709
- 53
- 26
Anladım canım güle güle kullan bende çok kararsız kaldımben komple set almayı düşünmüyorum, emzirme önlüğü ve minderi, puset örtüsü ve minderi yaptıracağım.
saol canim.Güle güle kullanın canm çok şekerler.
snowmotion hayırlı olsun isminiz, bahtı açık olsun. Biz de Kerem düşünüyoruz kısmetse bakalım.
Set olarak hepsi tek başına pahalı geliyor gittigidiyorda puset örtüsü ve minderi birliktemi 70 yoksa ayrı ayrı fiyatlarmi çünkü ben hep sorduğumda puset örtüsü 60-70 civarı minderide ayrı fiyatSet olarak ne kadar bilmihorum ama gitttigidiyorda örtü ve minder 70 yada 80 var di
intgramda tasarımcı anne sayfasını inceleyin, şuan fiyat araştırmasında ne uygun o geldi bana.Set olarak hepsi tek başına pahalı geliyor gittigidiyorda puset örtüsü ve minderi birliktemi 70 yoksa ayrı ayrı fiyatlarmi çünkü ben hep sorduğumda puset örtüsü 60-70 civarı minderide ayrı fiyat
benim hiç midem bulanmadı. son bir bir kaç haftadır bulanıyor. acaba acıktıkça mı bulanıyor. mesela şu saatlerde öğleden sonra 3'te gece 10'daben ne yazıkki başta da bulandı simdide
öğürtü yok ama bulanıyor bu da mutsuz olmama sebep oluyor. sanki böyle içim geçiyor gibi oluyor. acaba sinuzit mi oluyorum. ara sıra oluyorum çünküBen ben ben.en başlardan beri var ve hala ara ara devam ediyor sabahları kesin öğürme oluyor bazen gün içerisin de de olmaya devam ediyor...doğum yaklaşırken de mide bulantısı olur diye duymuştum..herkez farklı iste oğlum da 9 ay çıkardım hep..bunda ara ara öğürtüler
yaaa kerem'de çok tatlı bir isim bana nedense hep sakin bir isim gibi geliyor. oğlumun adı tuna nehir ismi koyduk çocuğa çok oğlıyor bu bebe derdim. bu bebeğimi öğrenince bunun adını kaya demir falan koycam diyordum eşime. ama bu da erkek olunca eşim sarp olsun dedi. bende beğendim.Güle güle kullanın canm çok şekerler.
snowmotion hayırlı olsun isminiz, bahtı açık olsun. Biz de Kerem düşünüyoruz kısmetse bakalım.
dr.un ne dedi canim? bu sekilde yazinca anlayamiyorum ben.Günaydın kızlar .Moralim çok bozukAçlık şekerim 63, 50grlık yüklemede ise 1.saat 161 2.saatte 117 çıkmış.Nasıl oluyor anlamıyorum.Birde zayıf hamile kalanlardanım ve aile de şeker hastası yok.
bence renkler guzel.cnmBen de bir sitede isme özel nevresim takımları buldum.
Bi oğluma mavi araba diğerine turuncu araba düşündüm. Ama beyaz ve ekru zemine yapılıyormuş. Çabuk mu kirlenir acaba ne dersiniz?
İlk 4 ay sürekli kustum sonra tamemen bitti, son 2 haftadır minik minik yine başladı, kusma yok ama mide bulantısı-çıkarmak isteyip çıkaramama var. Çok yoğun değil ama.kızlar benim gibi hafif mide bulantısı yaşayanlar var mı? günün bazı saatlerinde midem hafif hafif bulanmaya başlıyor. milletin ilk 3 ay bulanır benim son 3 ay hey ya
Zaten bebek çarşafları normal çarşaflardan daha sık yıkanıyor, ekstradan kirleneceğini sanmam.Ben de bir sitede isme özel nevresim takımları buldum.
Bi oğluma mavi araba diğerine turuncu araba düşündüm. Ama beyaz ve ekru zemine yapılıyormuş. Çabuk mu kirlenir acaba ne dersiniz?
bende normalde reflü ve gastrit vardı mıde koruyucu kullanırdım, hemen hemen ilk aylardan itibaren gaviscon biberonum gibi çantamda var iş yerimde var evimde var . geçmiş olsun inşallah sizinki çok sıkıntı yaratmadan geçerSüt içemiyorum canım yakefir içtim biraz önce, geçmezse şurubu düşünürüm, çok sağol
aralık ayında bebeği pişik yapan tanıdıklarım var. ne giydiydiniz evde astronot montumu demiştim.
pişiği yanlış yazmışım isilik olcak o. kış diye bebeği yün hırkalarla battaniyelere sarınca kış ortası bebek isilik dökmüş terden.Öyle demeyim ben de ondan mağdurumOcak ayında pişik oldu bebeğim. Şimdi korkudan hametansız çıkmıyorum.
Ovv annenin tirnaklarini cikarmasi icin en mükemmel ortam hazirlanmis.topigi okumayi ancak tamamlayabildim. kirs gunuydu bugun. 55-67 yas araligi ogrencilerim. en akillisi da 67 olan. masallah super ogreniyor... yeter ki heves olsun insan da. ben dahil hicbirimiz öldurmeyelim icimizdeki guzel duygularimizi. diyen desin bosverelim. 1 duysak 2 sallayalim. 1 sussak 2 cevap verelim. ömur bizim, bos insanlar icin harcamaya degmezcoluk cocuk es dostla agiz tadiyla gecirelim...
benim de 6 ayim doldu diyrm..1 gun kaldigi icin. 6 aydir hic aglamadim. hani hormonlarimiz bozuk ya, ama beni duygusal yonde etkilemedi..ama bu sabah.... 2 saat bagira cagira agladim. durduramadim. canim kuzumun, kendini ogretmen sanan ogretmeni yuzunden. 20 gundur sabrediyrdum ama bugun duygusal olarak patlatti kadin beni. kendi gidip mudure de anlatmis ama mudur baya paylamis kadini. hatali oldugunu vs demis. lutfen yanlis anlasilmasin. her meslegin iyisi kotusu var. sozum meclisten disari. ama Allahim hepimjzin evladini iyi ve dogru egitimcilerle karsilastirsin. tum gunumu zehir etti kadin.
Cok parca bence, evde nereye koyacağız? Cok guzel olanlari var ama ben de almayacağım. Daha eksikleri şart olanları alamadim zatenEki Görüntüle 2266713
Iyi geceler kızlar bu baybnest setler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gereklimi gereksiz mi kullananlar memnun kaldımı acaba
Açlık butonu aktif edildi demek sende de. Durup bir anda "ben acıktım!" Diyorsan gel sarilalimGünaydın canlar, akşam erkenden uyuyorum iyice tavuk gibi oldum dün akşam 21.30'da uyudum bazen 20.00 da bile uyuyorumgece acıkmış uyanıyorum meyve falan atıştırıp geri uyuyorum. Neler oluyor bana böyle
Sagdakini terlik sanip lan buna ayağını nasıl sokacak demem?Eki Görüntüle 2266793 sonunda icime sinen susleri yaptirdim kizimla bana
Mutlu' nun yaninsa Pars düşündü eltim emme söylemesi zor, olmadi yakistirmadim. Yavuz a kesin karşı sevgili eşim. Cocuk tek isimli kalsın da istemiyorum.benim hiç midem bulanmadı. son bir bir kaç haftadır bulanıyor. acaba acıktıkça mı bulanıyor. mesela şu saatlerde öğleden sonra 3'te gece 10'da
öğürtü yok ama bulanıyor bu da mutsuz olmama sebep oluyor. sanki böyle içim geçiyor gibi oluyor. acaba sinuzit mi oluyorum. ara sıra oluyorum çünkü
yaaa kerem'de çok tatlı bir isim bana nedense hep sakin bir isim gibi geliyor. oğlumun adı tuna nehir ismi koyduk çocuğa çok oğlıyor bu bebe derdim. bu bebeğimi öğrenince bunun adını kaya demir falan koycam diyordum eşime. ama bu da erkek olunca eşim sarp olsun dedi. bende beğendim.
Benim de hiç geçmedi ki zaten hafifledi evet ama karnım aç olduğunda da tok olduğunda da çok yoğun olmayan bir bulantı sürekli var. Sakız çiğniyorum o biraz azaltıyor ya da unutturuyor bilmiyorum ama paket paket şekersiz sakız var evde. Her gün ağzımda. Büyükler çok sakız çiğnersen bebiş kokuşlu olur derlerdi. Bakalım olacak mı? Şekersiz sakız öneriyorum ben.kızlar benim gibi hafif mide bulantısı yaşayanlar var mı? günün bazı saatlerinde midem hafif hafif bulanmaya başlıyor. milletin ilk 3 ay bulanır benim son 3 ay hey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?