Allah rahmet eylesin cnm.arada duygulari aciga vurmak ta iyi, gozyasi bile olsa bu. yeter ki kronik sekilde olmasin:) amin, sikma canini sonucta bikac ay sonra baska bir egitimciye gececek cocugun insallah. kadin biraktigi kotu izlenimle kalir.
bugun bende cok uzuldum. gencecik 22 yasinda bir delikanli intihar etmis iki gun once. cocugu tanimam tabi ama annesini ablasini biliyorum. annem iki kez gitmis cenaze evine, kadinin nasil agitlar yaktigini nekadar aci cektigini anlatinca bu sabah bende oturdum agladim. insallah mekani cennet olur delikanlinin..piskolojik sorunlar cok zor yahu. uzaktan bakinca farketmesek te cok cok derin olabiliyor iste.
hayatta ne acilar ne sancilar var. Allah boyle dermansiz dertler vermesin, amiin!
rahim omurga ve sirta baska yaptigi icin anneye agrilar oluyor. bebegi besleyen damara baski oldugu icin de bebegin beslenmesi azaliyor vs...Sırtüstü yatinca ne oluyorki canim bilmedigim icin soruyorum bende genelde sirtustu yatiyorumda
benimki de 140 referans aralığı. 149 benimde çıkanSizin referans degerleri niye yuksek 60 dklik 180 max yaziyoyahuu bu degerlere gore benm sekerim yok bana 60dklik sınır 140 didilerr magdurum
benimki de 140 referans aralığı. 149 benimde çıkan
işte ben o ikinci yaptırsam mı bilemedim. yaptır diye var bebeğe zararlı onu düşün diyen var bilemedimafroditi 50 lik yüklemede 1 saat sonra bakıldığında sınır 140..ben henüz yaptırmadım ama ilk gebeligimdeki sonuclarima baktım..141 çıktı diye dr um 3 saatlik olan testi de istemişti, ordaki sonuçlarla yırtmıştım
Çok güzel isim. Sağlıklı mutlu uzun analı babalı bir ömrü olsun minik Sarp’ın2 aydir kiz isminde anlasamayan biz bir saatte erkek ismi bulduk demekki icimize mi dogmus ne olmus. Oglumuzun adi sarp olacak
Bu bahsettiğim 8 sene önce..o zaman karatay teyzem bu kadar bağırmıyordu şeker yüklemesi zararlı diyeişte ben o ikinci yaptırsam mı bilemedim. yaptır diye var bebeğe zararlı onu düşün diyen var bilemedim
Ah canım sorma ben de öğretmenim biliyorsun ama yazmadan edemedim ne çekiyorum yollardır oğlumun bazı öğretmenlerinden bir bilsen. Herkesin yapacağı iş değil de bakma işte. Öğretmen olarak ayrı dert veli olarak ayrı dert bu meslek. Zavallı çocuğum kendi okulumda kendi arkadaşım olan ilkokul öğretmeninden bile neler çekti. Şimdi ortaokulda hepsini suçlamam asla ama öyleleri var ki çocuğu okuldan soğuttular. Çocuğu rakip gibi görüp kompleks yapanları mı ararsın, ayrımcılık yapanları mı, çocuk sessiz diye iyice üstüne gidenleri mi. Ne desem boş. Çok da dertliyim o konuda. Üzülme çocuklarımız insanları tanıyor şimdiden. İşte her meslek insan her meslekte de arızalı insan var malesef. Sıkıntı şu ki öğretmenlikte etkilediğin şey hayatının başında bir çocuk oluyor.topigi okumayi ancak tamamlayabildim. kirs gunuydu bugun. 55-67 yas araligi ogrencilerim. en akillisi da 67 olan. masallah super ogreniyor... yeter ki heves olsun insan da. ben dahil hicbirimiz öldurmeyelim icimizdeki guzel duygularimizi. diyen desin bosverelim. 1 duysak 2 sallayalim. 1 sussak 2 cevap verelim. ömur bizim, bos insanlar icin harcamaya degmezcoluk cocuk es dostla agiz tadiyla gecirelim...
benim de 6 ayim doldu diyrm..1 gun kaldigi icin. 6 aydir hic aglamadim. hani hormonlarimiz bozuk ya, ama beni duygusal yonde etkilemedi..ama bu sabah.... 2 saat bagira cagira agladim. durduramadim. canim kuzumun, kendini ogretmen sanan ogretmeni yuzunden. 20 gundur sabrediyrdum ama bugun duygusal olarak patlatti kadin beni. kendi gidip mudure de anlatmis ama mudur baya paylamis kadini. hatali oldugunu vs demis. lutfen yanlis anlasilmasin. her meslegin iyisi kotusu var. sozum meclisten disari. ama Allahim hepimjzin evladini iyi ve dogru egitimcilerle karsilastirsin. tum gunumu zehir etti kadin.
ne yazikki oyle cnm. cevherler bu sekilde kaybediliyor ne yazik ki. 5 yasinda okulda okul diye gule oynaya giden cocuk, ogretmen degisiminden sonra her sabah aglayan cocuk haline geldi. meger 3 arkadasi da baska sinifta sıkıstiriyormus yavrumu. ondan da istemiyrmus gitmeyi. dilerim Allahtan eylulde iyi bari gelir. zorunlu anasinifi maglum.Ah canım sorma ben de öğretmenim biliyorsun ama yazmadan edemedim ne çekiyorum yollardır oğlumun bazı öğretmenlerinden bir bilsen. Herkesin yapacağı iş değil de bakma işte. Öğretmen olarak ayrı dert veli olarak ayrı dert bu meslek. Zavallı çocuğum kendi okulumda kendi arkadaşım olan ilkokul öğretmeninden bile neler çekti. Şimdi ortaokulda hepsini suçlamam asla ama öyleleri var ki çocuğu okuldan soğuttular. Çocuğu rakip gibi görüp kompleks yapanları mı ararsın, ayrımcılık yapanları mı, çocuk sessiz diye iyice üstüne gidenleri mi. Ne desem boş. Çok da dertliyim o konuda. Üzülme çocuklarımız insanları tanıyor şimdiden. İşte her meslek insan her meslekte de arızalı insan var malesef. Sıkıntı şu ki öğretmenlikte etkilediğin şey hayatının başında bir çocuk oluyor.
Kuzum istemez tabi minik nasıl başa çıksın daha. İnşallah çocuklarımız her konuda hep iyilere rast gelsin. Allah iyilerle karşılaştırsın. Bir çocuğun en büyük şansı iyi bir öğretmendir gerçekten. Amin canım üzülme eylülde her şeye değişir bu sene bitti zaten. Yakın olsaydık benim oğlumun ana sınıfı öğretmenini tavsiye ederdim. Böyle anaç sevgi dolu bir öğretmene daha rastlamadım. İnşallah daha emekliliği düşünmüyormuş dedim ki Mustafa Kemal geliyor sana bekle bizine yazikki oyle cnm. cevherler bu sekilde kaybediliyor ne yazik ki. 5 yasinda okulda okul diye gule oynaya giden cocuk, ogretmen degisiminden sonra her sabah aglayan cocuk haline geldi. meger 3 arkadasi da baska sinifta sıkıstiriyormus yavrumu. ondan da istemiyrmus gitmeyi. dilerim Allahtan eylulde iyi bari gelir. zorunlu anasinifi maglum.
Ben cok sansliydim. her yerde iyi ogretmenlere denk geldim. egitim hayatimda zorlanmadan 1 cirpida bitirdim.. dilerim hepimizin cocuklari iyi egitimcilere denk gelir....
Gözünaydın çok sevindim Bende amiyosentez oldum Fetal eko,detaylı tarama,şeker testi,kan testleri çok şükür herşey yolunda maşallah sağlıkla gelsin yavrular
Ya ne tatlıailemiz buyuyor, eşim isyanda ben nasil bakicam bu kadar cocuga diyo..
Doğal keçiboynuzu alıp yesek olur mu ki? Ben kavanoz içine girince bisey ektra katkısı çok oluyo diye dusunyrm ki tadına da baylrm
Ben verdim siparişi inşallah iyidir :)
biraz önce denedim canım, bakalım iyi gelecek mi bekliyorum. çok sağol :*
yaaaa çok tatlı. oğlumun odasında da camın üstüne bir yerlere kuşlar yuva yapmışlar girip çıkıyorlar sürekli. ben nasıl farkettim bizim kedi camın önünden ayrılmıyordu. bir baktım yuva. artık kapıyı kapalı tutuyorum odayı hızlıca havalandırıp kapatıyorum pencereyi. kuşlara ve kendine zarar vermesin diyeailemiz buyuyor, eşim isyanda ben nasil bakicam bu kadar cocuga diyo..
Hoş dursa da çok büyük parçalar, evde çok yer kaplarlar. Ana kucağı gibi bir şey alacaksanız o yatağa gerek yok zaten. Alt değiştirme de çok kalın. Minik parçalar daha iyi oluyor, sonra herşey fazlalıkmış gibi hissediyorsun.Eki Görüntüle 2266713
Iyi geceler kızlar bu baybnest setler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gereklimi gereksiz mi kullananlar memnun kaldımı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?