2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah rahmet eylesin cnm.
tesekkur ederim. kadinin hatasi yuzunden suan cocugum okula gitmiyor. al sana egitimci hatasi. mudur de ayni seyi dedi. ogretmen hatasinin sonucu bunlar hepimjz cekiyrz dedi. gelmesin zorlamayin dedi. durduk yere sinir harbi anlayacagin...

Sırtüstü yatinca ne oluyorki canim bilmedigim icin soruyorum bende genelde sirtustu yatiyorumda
rahim omurga ve sirta baska yaptigi icin anneye agrilar oluyor. bebegi besleyen damara baski oldugu icin de bebegin beslenmesi azaliyor vs...

işte ben o ikinci yaptırsam mı bilemedim. yaptır diye var bebeğe zararlı onu düşün diyen var bilemedim

Selam kızlar..
Maşallah sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki yetişemiyorum artık, ben okuyup cevap yazayım diyene kadar üstüne sayfalarca yazılmış oluyor olsun yine de paylaşımlarınızı okumak güzel, yanlız olmadığını görüyor insan
Ben de şükür bir sıkıntı yok, amniyosentez vs derken ancak geçen hafta detaylıya girebildim, öncesinde de çok bakıldığı için rahattım zaten, sonuçta da bir sorun gormedi dr..haftaya şeker yüklemesine gideceğim..
Ilk gebelikte tetanoza gerek görmeyen dr um bu sefer tetanoz yaptır dedi ben soğuk bakınca bi araştır karar ver dedi sanırım devlet bastırıyor bu ara bu aşı için, içime sinmedi yaptırmadım
Kilo konusuna gelince +10 ile önlerdeyim sanırım boy 1.70 .. ilkinde 20 kilo almıştım ve ilk sene hepsi gitti, o yüzden çok takmıyorum ama bu sefer daha kilolu basladigim için hareketlerimi şimdiden kısıtlamaya başladı..yani bu sefer 20 olmasa da 15 de kalsam fena olmaz
Alışveriş konusu, ilkinde bokunu çıkardığım ve 2.yi asla düşünmediğim için herşeyini dağıttığım için şuan çevremden sürekli eşya geliyor..oğlumun neredeyse tüm oyuncakları geri döndü, çoğunu unutmuşum bile..park yatak, araba, kıyafetler vs doldu ev..bikac citcitli body ilave ettim..bi de şampuan vs banyo ve bakım malzemelerini alacağım o kadar..bu sefer minimum eşya ile büyütmek istiyorum kuzuyu
Birikince çok uzun yazdım kusura bakmayın..herkese sevgiler, kuzularınızı öpüyorum her gün güzel haberler alarak bu süreci bitirelim inşallah herşey çok güzel olacak, inaniyorum ❤

işte ben o ikinci yaptırsam mı bilemedim. yaptır diye var bebeğe zararlı onu düşün diyen var bilemedim
Bu bahsettiğim 8 sene önce..o zaman karatay teyzem bu kadar bağırmıyordu şeker yüklemesi zararlı diye dr emin olalım diyince düşünmeden yaptirmistim ama şimdi bu kadarcık fark için yaptirmam sanki..tamam biraz dikkat ederim diyip kaçmaya çalışırım önce

Ah canım sorma ben de öğretmenim biliyorsun ama yazmadan edemedim ne çekiyorum yollardır oğlumun bazı öğretmenlerinden bir bilsen. Herkesin yapacağı iş değil de bakma işte. Öğretmen olarak ayrı dert veli olarak ayrı dert bu meslek. Zavallı çocuğum kendi okulumda kendi arkadaşım olan ilkokul öğretmeninden bile neler çekti. Şimdi ortaokulda hepsini suçlamam asla ama öyleleri var ki çocuğu okuldan soğuttular. Çocuğu rakip gibi görüp kompleks yapanları mı ararsın, ayrımcılık yapanları mı, çocuk sessiz diye iyice üstüne gidenleri mi. Ne desem boş. Çok da dertliyim o konuda. Üzülme çocuklarımız insanları tanıyor şimdiden. İşte her meslek insan her meslekte de arızalı insan var malesef. Sıkıntı şu ki öğretmenlikte etkilediğin şey hayatının başında bir çocuk oluyor.

ne yazikki oyle cnm. cevherler bu sekilde kaybediliyor ne yazik ki. 5 yasinda okulda okul diye gule oynaya giden cocuk, ogretmen degisiminden sonra her sabah aglayan cocuk haline geldi. meger 3 arkadasi da baska sinifta sıkıstiriyormus yavrumu. ondan da istemiyrmus gitmeyi. dilerim Allahtan eylulde iyi bari gelir. zorunlu anasinifi maglum.

Ben cok sansliydim. her yerde iyi ogretmenlere denk geldim. egitim hayatimda zorlanmadan 1 cirpida bitirdim.. dilerim hepimizin cocuklari iyi egitimcilere denk gelir....

Kuzum istemez tabi minik nasıl başa çıksın daha. İnşallah çocuklarımız her konuda hep iyilere rast gelsin. Allah iyilerle karşılaştırsın. Bir çocuğun en büyük şansı iyi bir öğretmendir gerçekten. Amin canım üzülme eylülde her şeye değişir bu sene bitti zaten. Yakın olsaydık benim oğlumun ana sınıfı öğretmenini tavsiye ederdim. Böyle anaç sevgi dolu bir öğretmene daha rastlamadım. İnşallah daha emekliliği düşünmüyormuş dedim ki Mustafa Kemal geliyor sana bekle bizi . Hayırlısı olsun inşallah.

ailemiz buyuyor, eşim isyanda ben nasil bakicam bu kadar cocuga diyo..
yaaaa çok tatlı. oğlumun odasında da camın üstüne bir yerlere kuşlar yuva yapmışlar girip çıkıyorlar sürekli. ben nasıl farkettim bizim kedi camın önünden ayrılmıyordu. bir baktım yuva. artık kapıyı kapalı tutuyorum odayı hızlıca havalandırıp kapatıyorum pencereyi. kuşlara ve kendine zarar vermesin diye

Eki Görüntüle 2266713

Iyi geceler kızlar bu baybnest setler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gereklimi gereksiz mi kullananlar memnun kaldımı acaba
Hoş dursa da çok büyük parçalar, evde çok yer kaplarlar. Ana kucağı gibi bir şey alacaksanız o yatağa gerek yok zaten. Alt değiştirme de çok kalın. Minik parçalar daha iyi oluyor, sonra herşey fazlalıkmış gibi hissediyorsun.
Ben banndunun emzirme örtüsünü alacağım hem puset örtüsü, hem emzirme örtüsü olarak kullanılıyor.
İnce alt değiştirmelerden vardı zaten evde onları kullanırım.
Ana kucağı da tiny love alacağım işim bitince onu da çok rahat satarım.

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…