2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
amin canim

işte ben o ikinci yaptırsam mı bilemedim. yaptır diye var bebeğe zararlı onu düşün diyen var bilemedim
gercekten bebege zararli mi? e ben bir haftadir cok asiri kistim sekerden, cuma gunu yukleseler de ne olabilir ki?
asiri sekerli su iste sonucta ve doktor kontrolunde yapiliyor. korkmak icin bi sebeb gormedim acikcasi?

Aslında bu yatak annemgilde kalmaya gittiğim zamanlar işime yarar diye düşünüyorum doğumdan sonra orda kalicam evet dediğin gibi büyük parçalar yer kaplama derdi var

a
Günaydın canlar, akşam erkenden uyuyorum iyice tavuk gibi oldum dün akşam 21.30'da uyudum bazen 20.00 da bile uyuyorum gece acıkmış uyanıyorum meyve falan atıştırıp geri uyuyorum. Neler oluyor bana böyle
aynen bende çok uykucu oldum canim sıkılıyo ders çalışmaya fırsat kalmiyi

gercekten bebege zararli mi? e ben bir haftadir cok asiri kistim sekerden, cuma gunu yukleseler de ne olabilir ki?
asiri sekerli su iste sonucta ve doktor kontrolunde yapiliyor. korkmak icin bi sebeb gormedim acikcasi?
sanmiyorum canim.
oglumda 75 mg lik yapildi endokrinde. sonra kadin dogumcu kizdi. erken zamanda yapmislar diye ki sorun cikmamisti. ona ragmen kadin dogum da 50 mg lik bir daha yapisti.

kızlar benim gibi hafif mide bulantısı yaşayanlar var mı? günün bazı saatlerinde midem hafif hafif bulanmaya başlıyor. milletin ilk 3 ay bulanır benim son 3 ay hey ya
Ben ben ben.en başlardan beri var ve hala ara ara devam ediyor sabahları kesin öğürme oluyor bazen gün içerisin de de olmaya devam ediyor...doğum yaklaşırken de mide bulantısı olur diye duymuştum..herkez farklı iste oğlum da 9 ay çıkardım hep..bunda ara ara öğürtüler

Bu takımın sadece puset örtüsü ve minderini alicam ben cnm
Bende baybneste puset örtüsünü ve minderini düşünüyordum sadece ama çok indirimde anneler gününe özel sadece 3 parçaya 150-200 vermektense set alayım diyorum çünkü aynı fiyatta ama çok kararsız kaldım

Set olarak ne kadar bilmihorum ama gitttigidiyorda örtü ve minder 70 yada 80 var di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…