Canım bende ıkı hafta once gıttıgımde bu durumla karsılastım bır hafta gerıden gelıyor karın bolgesı kılosu bır hafta gerıden gelıyordu. Doktor olcumden kaynaklanır dedı cunku her olctugunde farklı sonuc cıktı. Bende kendımı sucladm az kılo aldm dıye üzüldüm sonra okudum kı bu haftalarda bır ıkı hafta onden ve bır ıkı hafta gerıden gelebılıyormus 30 haftadan sonra yıne normala donermıs. O yuzden takma eger arar düzenlı sekılde artıyorsa gelısım gerılıgı oluyormus ama doktorlar buna bıle düsük ihtımal verıyor. Kıme sorduysam bır ıkı haftalık gerılık oldu dedı. Sende rahatla saglıklı beslenıyorsan merak etme. Bazıları kılolu doguruyor ama foss dıye bebek dogumdan sonra ınıyor. Saglıklı olsun kucuk zayıf olsun. Zaten bebıslerın gelısımı farklı olur cunku herkes aynı boyda kıloda degıl.Bebeği ölçümlerde haftasından küçük olan var mı? Dünden beri buna takıldım. Minnak mi kalacak benim çocuğum? Besleyemiyor muyum yoksa genetik mi yoksa yaş mi yoksa bir sorun mu var misal cüce mi olacak neden minik? Boyunu da söylemedi doktor, ona bakiyordum küçük haftasindan dedi sadece. Kagitta ölçü yazmiyor ama bir yerde 24+6da gittim 23+6 mi ne yazıyor. 22+5 bile yazdığı yer var. Bunu anlayan var mı?
Eki Görüntüle 2266850
insallah cnm unutur gecer.Ovv annenin tirnaklarini cikarmasi icin en mükemmel ortam hazirlanmis.
Umarım unutur, ki unutur bea o da daha bebek annesi
Cok parca bence, evde nereye koyacağız? Cok guzel olanlari var ama ben de almayacağım. Daha eksikleri şart olanları alamadim zatenbunlar lüks bana şu aşamada
Açlık butonu aktif edildi demek sende de. Durup bir anda "ben acıktım!" Diyorsan gel sarilalim
Sagdakini terlik sanip lan buna ayağını nasıl sokacak demem?
Mutlu' nun yaninsa Pars düşündü eltim emme söylemesi zor, olmadi yakistirmadim. Yavuz a kesin karşı sevgili eşim. Cocuk tek isimli kalsın da istemiyorum.
Ne yapacağız bakalım.
Kızlar merhaba detaylı ulturasonda bebeğimin beyninde iki kist gördü doktor,9mm ve 10mm .Bian endişelendim 28. haftaya kadar karbolabliyormuş kistler .Kaybolmazsa başka test yapılıcakmış.Arastırdıgımda geçenleride okudum .böyle birşey ile karşılaşan varmı .sürekli aklıma takılıyor.
anladim cnmYüklemeyi yaptırmadan önce 140 ın altında olması gerekiyor demişti.Yarın 3de randevum var o zaman göstericem sonuçları.
hatan oldugunu, besleyemedigini sanmiyorum. genetiginizi rolu buyuk. bi de nedense gec dollenme diye dusunuyorum senin kuzuyu.Bebeği ölçümlerde haftasından küçük olan var mı? Dünden beri buna takıldım. Minnak mi kalacak benim çocuğum? Besleyemiyor muyum yoksa genetik mi yoksa yaş mi yoksa bir sorun mu var misal cüce mi olacak neden minik? Boyunu da söylemedi doktor, ona bakiyordum küçük haftasindan dedi sadece. Kagitta ölçü yazmiyor ama bir yerde 24+6da gittim 23+6 mi ne yazıyor. 22+5 bile yazdığı yer var. Bunu anlayan var mı?
Eki Görüntüle 2266850
Canım bende aynısını düşünüyorum. sonuçta kendi doktorumuz diyor yapılması gerek yaptır diye. ama etraf çevre eş dostgercekten bebege zararli mi? e ben bir haftadir cok asiri kistim sekerden, cuma gunu yukleseler de ne olabilir ki?
asiri sekerli su iste sonucta ve doktor kontrolunde yapiliyor. korkmak icin bi sebeb gormedim acikcasi?
canım ne yaşlısı ya töbe bismillah. hepimizde var bence o korku bende öyleyim annelik içgüdüsü işte sürekli evham :)Kızlar Hepsiburada indiriminden sevi bebe çok amaçlı yatış yastığı ve ç şeklinde mycey emzirme minderi aldım. İndirimli uyguna geldi. Erken mi bilmiyorum ama nasılsa alacağım diye düşündüm. Hastane çıkışlarını da almıştım fikirleriniz sayesinde karar verebilmiştim hepinize teşekkür ederim bunun için de. Alınca bi heyecanlandım şimdi ne zaman kullancaz ya çok var daha. Bir de ben aldıkça korkuyorum ya bir şey olmaz inşallah. Nedense içimde o korku hep var. Ben yaşlı olduğumdan mı böyleyim acaba? Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bunca zaman neler geçirdik hepimiZi allah korusun
Eki Görüntüle 2266713
Iyi geceler kızlar bu baybnest setler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gereklimi gereksiz mi kullananlar memnun kaldımı acaba
cnm ben uzun gece pedi kullanmistim su bilinen markanin o kadar.kızlar tavsiyem 30. haftadan itibaren doğum çantanızı hazırlmaya başlayın , Çünkü ten sonra aniden ağırlaıyor insan hem de yaz önmümüz ödem vs olabilir sıcakta daha cok yorulacağız. Aklınızın bir köşesinde kalsın. Çoğumuzun ramazan bayram civarı 30. haftası doluyor.Çalıasanlar bu bayram tatilinde en azından yıkayıp ütüleyebilir.
Ayrıca trendyol da acayip indirim var sleeepy merhaba bebek bezi seti aldım 60,75 tl ye , mustela konak onleyici şampuan aldım. eşime babalar gunu hediyesi terlik aldım ::))))
Bir arkadaşım yeni doğum yaptı depend emici kilot önerdi lohusalık için, hiç sızdırma yapmadı rahat ettim dedi, 2 paket hastane ve ev için yeterli olmuş, Peki biz ne kullanıyorduk ben unuttum vallahi,,, hasta bezi mi alalım, bebek bezi mi, yoksa gece boyu ped mi ?????
guzel gunlerde kullanin cnmKızlar Hepsiburada indiriminden sevi bebe çok amaçlı yatış yastığı ve ç şeklinde mycey emzirme minderi aldım. İndirimli uyguna geldi. Erken mi bilmiyorum ama nasılsa alacağım diye düşündüm. Hastane çıkışlarını da almıştım fikirleriniz sayesinde karar verebilmiştim hepinize teşekkür ederim bunun için de. Alınca bi heyecanlandım şimdi ne zaman kullancaz ya çok var daha. Bir de ben aldıkça korkuyorum ya bir şey olmaz inşallah. Nedense içimde o korku hep var. Ben yaşlı olduğumdan mı böyleyim acaba? Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bunca zaman neler geçirdik hepimiZi allah korusun
Bebeği ölçümlerde haftasından küçük olan var mı? Dünden beri buna takıldım. Minnak mi kalacak benim çocuğum? Besleyemiyor muyum yoksa genetik mi yoksa yaş mi yoksa bir sorun mu var misal cüce mi olacak neden minik? Boyunu da söylemedi doktor, ona bakiyordum küçük haftasindan dedi sadece. Kagitta ölçü yazmiyor ama bir yerde 24+6da gittim 23+6 mi ne yazıyor. 22+5 bile yazdığı yer var. Bunu anlayan var mı?
Eki Görüntüle 2266850
Bence kafanı takmanı gerektirecek kadar bir gerilik yok gercekten.Bebeklerin gelisimi 2 hafta onde yada geride olması dogal karşilanıyormuş.Kafana takıp kendini yıpratma lütfen canim bak ben gecen ay neler duydum dün tamamen farklı şeyler söyledi her ay değısıyor bu durumlar.Bebeği ölçümlerde haftasından küçük olan var mı? Dünden beri buna takıldım. Minnak mi kalacak benim çocuğum? Besleyemiyor muyum yoksa genetik mi yoksa yaş mi yoksa bir sorun mu var misal cüce mi olacak neden minik? Boyunu da söylemedi doktor, ona bakiyordum küçük haftasindan dedi sadece. Kagitta ölçü yazmiyor ama bir yerde 24+6da gittim 23+6 mi ne yazıyor. 22+5 bile yazdığı yer var. Bunu anlayan var mı?
Eki Görüntüle 2266850
İnşallah geçer kaybolup gider. onun dışında herhangi sorun cıkmadı kol bacak boyları v.s . insan korkuyor işte ne olursa olsun . rabbim sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin.Benim de 16.haftada beyninin iki tarafında kist vardı canım 4mm lik.Benim doktorum da ilerleyen haftalarda yüzde 85 90 oranında kayboluyor dedi ve benim 20.haftada detaylı ultrasonda kaybolmuştu.Önemli olan kistlerle birlikte bebekte başka yandaş bulgu bulunmaması canım.Bu kistler genelde kayboluyor ,bol dua et üzme kendini.
Doktor mu haftasına göre küçük dedi.. Beslenmeye ağırlık ver bence bu ay bak bakalım önümüzdeki ay nasıl durumu..Bebeği ölçümlerde haftasından küçük olan var mı? Dünden beri buna takıldım. Minnak mi kalacak benim çocuğum? Besleyemiyor muyum yoksa genetik mi yoksa yaş mi yoksa bir sorun mu var misal cüce mi olacak neden minik? Boyunu da söylemedi doktor, ona bakiyordum küçük haftasindan dedi sadece. Kagitta ölçü yazmiyor ama bir yerde 24+6da gittim 23+6 mi ne yazıyor. 22+5 bile yazdığı yer var. Bunu anlayan var mı?
Eki Görüntüle 2266850
İnşallah geçer kaybolup gider. onun dışında herhangi sorun cıkmadı kol bacak boyları v.s . insan korkuyor işte ne olursa olsun . rabbim sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin.
Kafasının bir yerinde o kaygılar olmayan yok herhalde, 5 hafta sonra detaylı için yarın kontrole gidiyorum, stresten kendimi yedim kaç gündürKızlar Hepsiburada indiriminden sevi bebe çok amaçlı yatış yastığı ve ç şeklinde mycey emzirme minderi aldım. İndirimli uyguna geldi. Erken mi bilmiyorum ama nasılsa alacağım diye düşündüm. Hastane çıkışlarını da almıştım fikirleriniz sayesinde karar verebilmiştim hepinize teşekkür ederim bunun için de. Alınca bi heyecanlandım şimdi ne zaman kullancaz ya çok var daha. Bir de ben aldıkça korkuyorum ya bir şey olmaz inşallah. Nedense içimde o korku hep var. Ben yaşlı olduğumdan mı böyleyim acaba? Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bunca zaman neler geçirdik hepimiZi allah korusun
inşallah çok aminnnAmin canım inşallah.Başka yandaş bulgu yoksa kayboluyrmuş canım.Nette bu konuyla ilgili bütün sayfaları okumuştum nerdeyse kaybolmayan kimse görmedim.
Endişelenmekte haklısın ama o ölçümler o kadar milimetrik ki hata yapma oranı çok yüksek. Sen her ihtimale karşı beslenmene dikkat et, sigarayı azalt, mümkünse egzersiz/meditasyon vs yapmaya çalış bir sonraki kontrolde güzel sonuçlar alacaksın inşallahBebeği ölçümlerde haftasından küçük olan var mı? Dünden beri buna takıldım. Minnak mi kalacak benim çocuğum? Besleyemiyor muyum yoksa genetik mi yoksa yaş mi yoksa bir sorun mu var misal cüce mi olacak neden minik? Boyunu da söylemedi doktor, ona bakiyordum küçük haftasindan dedi sadece. Kagitta ölçü yazmiyor ama bir yerde 24+6da gittim 23+6 mi ne yazıyor. 22+5 bile yazdığı yer var. Bunu anlayan var mı?
Eki Görüntüle 2266850
Ya güle güle kullanın inşallah.. İnsan heyecan yapıyor görünce bebişin eşyalarını endişe etme konusuna gelince yaşla ne alakası var ki annelik o ana yüreği hep Bi evhamlı zatenKızlar Hepsiburada indiriminden sevi bebe çok amaçlı yatış yastığı ve ç şeklinde mycey emzirme minderi aldım. İndirimli uyguna geldi. Erken mi bilmiyorum ama nasılsa alacağım diye düşündüm. Hastane çıkışlarını da almıştım fikirleriniz sayesinde karar verebilmiştim hepinize teşekkür ederim bunun için de. Alınca bi heyecanlandım şimdi ne zaman kullancaz ya çok var daha. Bir de ben aldıkça korkuyorum ya bir şey olmaz inşallah. Nedense içimde o korku hep var. Ben yaşlı olduğumdan mı böyleyim acaba? Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bunca zaman neler geçirdik hepimiZi allah korusun
etraf es dost cok mu biliyomus? bosver canim yaa.Canım bende aynısını düşünüyorum. sonuçta kendi doktorumuz diyor yapılması gerek yaptır diye. ama etraf çevre eş dosto kadar şeker bebeğe yazık diyorlar tıkanıp kalıyorsun ne bilim. zaten hassas bir dönemdeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?