2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bende ıkı hafta once gıttıgımde bu durumla karsılastım bır hafta gerıden gelıyor karın bolgesı kılosu bır hafta gerıden gelıyordu. Doktor olcumden kaynaklanır dedı cunku her olctugunde farklı sonuc cıktı. Bende kendımı sucladm az kılo aldm dıye üzüldüm sonra okudum kı bu haftalarda bır ıkı hafta onden ve bır ıkı hafta gerıden gelebılıyormus 30 haftadan sonra yıne normala donermıs. O yuzden takma eger arar düzenlı sekılde artıyorsa gelısım gerılıgı oluyormus ama doktorlar buna bıle düsük ihtımal verıyor. Kıme sorduysam bır ıkı haftalık gerılık oldu dedı. Sende rahatla saglıklı beslenıyorsan merak etme. Bazıları kılolu doguruyor ama foss dıye bebek dogumdan sonra ınıyor. Saglıklı olsun kucuk zayıf olsun. Zaten bebıslerın gelısımı farklı olur cunku herkes aynı boyda kıloda degıl.

insallah cnm unutur gecer.
ama.digerine yorumuna yarildım ... fotoyu oyle cekip yollamislar bana.

Benim de 16.haftada beyninin iki tarafında kist vardı canım 4mm lik.Benim doktorum da ilerleyen haftalarda yüzde 85 90 oranında kayboluyor dedi ve benim 20.haftada detaylı ultrasonda kaybolmuştu.Önemli olan kistlerle birlikte bebekte başka yandaş bulgu bulunmaması canım.Bu kistler genelde kayboluyor ,bol dua et üzme kendini.

Yüklemeyi yaptırmadan önce 140 ın altında olması gerekiyor demişti.Yarın 3de randevum var o zaman göstericem sonuçları.
anladim cnm
diyet verir sana da o zaman buyuk ihtimal.

hatan oldugunu, besleyemedigini sanmiyorum. genetiginizi rolu buyuk. bi de nedense gec dollenme diye dusunuyorum senin kuzuyu.
simdi bdp misal kafa capi olcumj. ona gore karsisinda yazan haftayla uyumlumus. Ac karin cevresi. haftasi karsiisindakiyle uyumlu. fl en uzun bacak kemigi. 7 ile carp boyu cikar.

Kızlar Hepsiburada indiriminden sevi bebe çok amaçlı yatış yastığı ve ç şeklinde mycey emzirme minderi aldım. İndirimli uyguna geldi. Erken mi bilmiyorum ama nasılsa alacağım diye düşündüm. Hastane çıkışlarını da almıştım fikirleriniz sayesinde karar verebilmiştim hepinize teşekkür ederim bunun için de. Alınca bi heyecanlandım şimdi ne zaman kullancaz ya çok var daha. Bir de ben aldıkça korkuyorum ya bir şey olmaz inşallah. Nedense içimde o korku hep var. Ben yaşlı olduğumdan mı böyleyim acaba? Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bunca zaman neler geçirdik hepimiZi allah korusun

gercekten bebege zararli mi? e ben bir haftadir cok asiri kistim sekerden, cuma gunu yukleseler de ne olabilir ki?
asiri sekerli su iste sonucta ve doktor kontrolunde yapiliyor. korkmak icin bi sebeb gormedim acikcasi?
Canım bende aynısını düşünüyorum. sonuçta kendi doktorumuz diyor yapılması gerek yaptır diye. ama etraf çevre eş dost o kadar şeker bebeğe yazık diyorlar tıkanıp kalıyorsun ne bilim. zaten hassas bir dönemdeyiz.

canım ne yaşlısı ya töbe bismillah. hepimizde var bence o korku bende öyleyim annelik içgüdüsü işte sürekli evham :)

Eki Görüntüle 2266713

Iyi geceler kızlar bu baybnest setler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gereklimi gereksiz mi kullananlar memnun kaldımı acaba

bende almayacağım inan pratik ne varsa inan onu istiyor azıcık zaman geçince mesela oolmazsa olmazlar
ana kucağı ( ilk kızımdakini vermişiz şimdi nuna leaf aldık e-bebekten) ya da araba koltugu ikiside iş görür
kanguru (acayip kurtarıcı)
anne için aveet göğüs koruyucu
pişik kremi
sampuan
bebek arabası (buyuk kızmın o kadar kullandık ki kırıldı ama travel sistem almayacağım çünkü önümüz kış olacak avml erde bebek arabası sorun, bir kaç yere baktık eşşek ölüsü gibi hemde iyi birey alayım istiyor insan 4-5 bine kadar yolu var vazgectim .. kanguru işimi görür. önümüzdekş yaz da bastın araba alacağız chicco lite way 3 aklımdakş modelç hem tamamen yatıyor hemde 22 kg ya kadar tasıyor. büyük kızım ilk okula kadar kullandı ve en sonunda kırıldı
buyuunce mama sandalyesi olmazsa olmaz onu da vermişim ikea antilop alacağız.
bebek odası çok hevesiniz varsa yapın evet duzenli oluyor ama cok para vermeyin (ikea buyuk kızımın küçüğe oda yok sadece bir şifonyer alacağım yine ikea dan) odasında dolap koyacak yer yok buyuk gömme dolap var. 1-2 seneye ev değişeceğiz o zaman ablasına alır ona eskileri veririm
çok kıyafet almayın inanın giymediği o kadar cok seyi vardı ki hep verdim kardeşine bile kaldı.
Battaniye ve çıtçıtlı body çok işe yarıyor.
kız bebekler yuruyene kadar elbise bile olmuyor kucakta çıkıyor tepesine heves etmeyin :)

cnm ben uzun gece pedi kullanmistim su bilinen markanin o kadar.

guzel gunlerde kullanin cnm
iyi yapmissin.
ayrica yaslilik vs ile ne alakasi var xnm. gayet dogal annelik ic gudulerin gundemde.. gayet normalsin cnm.

Bence kafanı takmanı gerektirecek kadar bir gerilik yok gercekten.Bebeklerin gelisimi 2 hafta onde yada geride olması dogal karşilanıyormuş.Kafana takıp kendini yıpratma lütfen canim bak ben gecen ay neler duydum dün tamamen farklı şeyler söyledi her ay değısıyor bu durumlar.

İnşallah geçer kaybolup gider. onun dışında herhangi sorun cıkmadı kol bacak boyları v.s . insan korkuyor işte ne olursa olsun . rabbim sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin.

Doktor mu haftasına göre küçük dedi.. Beslenmeye ağırlık ver bence bu ay bak bakalım önümüzdeki ay nasıl durumu..

İnşallah geçer kaybolup gider. onun dışında herhangi sorun cıkmadı kol bacak boyları v.s . insan korkuyor işte ne olursa olsun . rabbim sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin.

Amin canım inşallah.Başka yandaş bulgu yoksa kayboluyrmuş canım.Nette bu konuyla ilgili bütün sayfaları okumuştum nerdeyse kaybolmayan kimse görmedim.

Kafasının bir yerinde o kaygılar olmayan yok herhalde, 5 hafta sonra detaylı için yarın kontrole gidiyorum, stresten kendimi yedim kaç gündür

En azından siz tecrübelisiniz, sizi neyin beklediğini biliyorsunuz az çok, ya biz ne yapalım? Düşündükçe kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum, nasıl bakacağım, nasıl büyüteceğim diye. Annelik bir delilik hali o şüphesiz, ama şükür varlıklarına

Endişelenmekte haklısın ama o ölçümler o kadar milimetrik ki hata yapma oranı çok yüksek. Sen her ihtimale karşı beslenmene dikkat et, sigarayı azalt, mümkünse egzersiz/meditasyon vs yapmaya çalış bir sonraki kontrolde güzel sonuçlar alacaksın inşallah

Ya güle güle kullanın inşallah.. İnsan heyecan yapıyor görünce bebişin eşyalarını endişe etme konusuna gelince yaşla ne alakası var ki annelik o ana yüreği hep Bi evhamlı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…