2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
dr.un ne dedi canim? bu sekilde yazinca anlayamiyorum ben.

bence renkler guzel.cnm
bebek cocuk odasi acik renk ferah oluyor. cogu zaman bisiler bulasiyor zaten hemen yikaman gerekiyor... ben ekru tabanli aldim.hep

Yüklemeyi yaptırmadan önce 140 ın altında olması gerekiyor demişti.Yarın 3de randevum var o zaman göstericem sonuçları.

Bebeği ölçümlerde haftasından küçük olan var mı? Dünden beri buna takıldım. Minnak mi kalacak benim çocuğum? Besleyemiyor muyum yoksa genetik mi yoksa yaş mi yoksa bir sorun mu var misal cüce mi olacak neden minik? Boyunu da söylemedi doktor, ona bakiyordum küçük haftasindan dedi sadece. Kagitta ölçü yazmiyor ama bir yerde 24+6da gittim 23+6 mi ne yazıyor. 22+5 bile yazdığı yer var. Bunu anlayan var mı?

Boyunu FL yi 7yle çarpıp bulabilirsin canım 27.5 cm bebişinin boyu.

hi hiç takma kafaya benim kizim hep iki hafta geri geliyordu biraz minik yapılı doğdu doğuma gittim 40 hafta bana doktr 38 hafta daha dedi yok 40 diyorum 40 hafta 2 buçuk kilo doğdu

Kızlar merhaba detaylı ulturasonda bebeğimin beyninde iki kist gördü doktor,9mm ve 10mm .Bian endişelendim 28. haftaya kadar karbolabliyormuş kistler .Kaybolmazsa başka test yapılıcakmış.Arastırdıgımda geçenleride okudum .böyle birşey ile karşılaşan varmı .sürekli aklıma takılıyor.

2 hafta önde yada 2 hafta geride olunca bir sıkıntı yok diyor doktorlar. Usg de de 3 gun ileri-geri yanılma payı var. Kafaya takma hep sol tarafına yat. Akşam yemeğine özellike et ye, ara öğünlerine ceviz ekle (3 adet) , Gece kefir yada süt iç. Meyve ye ... Moralini yuksek tut. Bir bakarsın arayı kapatmış kuzu ama lütfen stres yapma canım o bile etkiliyor...

Merhaba canım benimde 17. haftada bagırsakta parlaklık ve böbrekte genişleme görülmüştü ama dün gittim detaylı usg de görülmedi. Bulundugun sehirde peranatolog varsa ona git tavsiyem. Benim ,ileri yaş gebeliği olunca (41 ) hem doktorum hem de perinatolog takip ediyor beni. Belki de perianatolog koydu teşhisi.

şimdilik hazır içiyorum ama etrafımda mayalayan var maya alacağım. öyle daha çok içime sinecek. çok sağol canım düşünmen yeter

Daha ucuza geliyor mayalamak, mayalarsan en hızlı torku ve sek süt ile oluyor gunluk sek yada torku ile mayalıyorum ben ...

kaçıncı haftadasın

Canım ilk çocuğumda hep küçük gidiyordu. Hem de yaklaşık 2 hafta. Geç döllenme falan değildi çünkü o zaman gebeliğin başında da geç anlaşılıyor. Üstelik 18/20 kg almıştım. 40 haftadan sonrA 3550 gr doğdu sorun olmadı. Şimdi günü ile uyumlu gidiyor. Yaştan olsa bunun daha geriden gitmesi lazım. İlk çocukta 27 yaşındaydım. Bence sorun olmayacak bu kadar kafanı takma ancak mümkünse stresi sigarayı azalt ve bebeği büyüten (kaşar süt muz protein ceviz ) şeylerden yemeye gayret et. Ben ilk çocukta hamile ilken tiksinmiştim ama genel olarak günde 1 paketten fazla sigara kullanıyordum. Hamile ilken içmesem de vücut hemen arınmaz. Emzirirken de içtim ne yazık ki yarım paket civarında. Ben gelişim mevzusunu biraz ona bağlıyorum bir de kaliteli beslenmeye. Neticede oğlum şu an maşşallah sağlıklı bir çocuk sen yapabildiğin kadar önlemleri al tabiki ama endişe de etme. Her şey çok güzel olacak

I ikuayko bel cevresi uzunlugu bas cevresi uzunlugu ayak uzunlugu bastan popoya uzunluk vb vb uzunluklar o değerler bazilari uyumlu bazilari geri olabilirmis seninki.normal benim de ayni cumartesi sana ispatlarım canim ortalamasina bakiyorlar kafana takma sennn ceviz yoğurt meyve protein al keyfine bak

kızlar tavsiyem 30. haftadan itibaren doğum çantanızı hazırlmaya başlayın , Çünkü ten sonra aniden ağırlaıyor insan hem de yaz önmümüz ödem vs olabilir sıcakta daha cok yorulacağız. Aklınızın bir köşesinde kalsın. Çoğumuzun ramazan bayram civarı 30. haftası doluyor.Çalıasanlar bu bayram tatilinde en azından yıkayıp ütüleyebilir.
Ayrıca trendyol da acayip indirim var sleeepy merhaba bebek bezi seti aldım 60,75 tl ye , mustela konak onleyici şampuan aldım. eşime babalar gunu hediyesi terlik aldım ::))))

Bir arkadaşım yeni doğum yaptı depend emici kilot önerdi lohusalık için, hiç sızdırma yapmadı rahat ettim dedi, 2 paket hastane ve ev için yeterli olmuş, Peki biz ne kullanıyorduk ben unuttum vallahi,,, hasta bezi mi alalım, bebek bezi mi, yoksa gece boyu ped mi ?????

Yerken süper oluyor da sonrası fena. Şişkinlik ve yanma nedeniyle kendimi zor bela durdurmaya çalışıyorum yerken. Yine de yeterince erken duramıyorum. Napcaz biz böyle yaw

Merhaba ,bendede kafasında iki adet görüldü ama tek başına önemli olmadıpını söledi doktorum bu kistlerin zaten 25.haftada kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…