dr.un ne dedi canim? bu sekilde yazinca anlayamiyorum ben.
bence renkler guzel.cnm
bebek cocuk odasi acik renk ferah oluyor. cogu zaman bisiler bulasiyor zaten hemen yikaman gerekiyor... ben ekru tabanli aldim.hep
evet canım rahatlattı, bugünde aynı şeyi yaparım.
Bebeği ölçümlerde haftasından küçük olan var mı? Dünden beri buna takıldım. Minnak mi kalacak benim çocuğum? Besleyemiyor muyum yoksa genetik mi yoksa yaş mi yoksa bir sorun mu var misal cüce mi olacak neden minik? Boyunu da söylemedi doktor, ona bakiyordum küçük haftasindan dedi sadece. Kagitta ölçü yazmiyor ama bir yerde 24+6da gittim 23+6 mi ne yazıyor. 22+5 bile yazdığı yer var. Bunu anlayan var mı?
Eki Görüntüle 2266850
hiç takma kafaya benim kizim hep iki hafta geri geliyordu biraz minik yapılı doğdu doğuma gittim 40 hafta bana doktr 38 hafta daha dedi yok 40 diyorum 40 hafta 2 buçuk kilo doğduBebeği ölçümlerde haftasından küçük olan var mı? Dünden beri buna takıldım. Minnak mi kalacak benim çocuğum? Besleyemiyor muyum yoksa genetik mi yoksa yaş mi yoksa bir sorun mu var misal cüce mi olacak neden minik? Boyunu da söylemedi doktor, ona bakiyordum küçük haftasindan dedi sadece. Kagitta ölçü yazmiyor ama bir yerde 24+6da gittim 23+6 mi ne yazıyor. 22+5 bile yazdığı yer var. Bunu anlayan var mı?
Eki Görüntüle 2266850
Bebeği ölçümlerde haftasından küçük olan var mı? Dünden beri buna takıldım. Minnak mi kalacak benim çocuğum? Besleyemiyor muyum yoksa genetik mi yoksa yaş mi yoksa bir sorun mu var misal cüce mi olacak neden minik? Boyunu da söylemedi doktor, ona bakiyordum küçük haftasindan dedi sadece. Kagitta ölçü yazmiyor ama bir yerde 24+6da gittim 23+6 mi ne yazıyor. 22+5 bile yazdığı yer var. Bunu anlayan var mı?
Eki Görüntüle 2266850
şimdilik hazır içiyorum ama etrafımda mayalayan var maya alacağım. öyle daha çok içime sinecek. çok sağol canım düşünmen yeterYakın olsaydık kefir mayası veriridm ben sana
Kızlar merhaba detaylı ulturasonda bebeğimin beyninde iki kist gördü doktor,9mm ve 10mm .Bian endişelendim 28. haftaya kadar karbolabliyormuş kistler .Kaybolmazsa başka test yapılıcakmış.Arastırdıgımda geçenleride okudum .böyle birşey ile karşılaşan varmı .sürekli aklıma takılıyor.
şimdilik hazır içiyorum ama etrafımda mayalayan var maya alacağım. öyle daha çok içime sinecek. çok sağol canım düşünmen yeter
Kızlar merhaba detaylı ulturasonda bebeğimin beyninde iki kist gördü doktor,9mm ve 10mm .Bian endişelendim 28. haftaya kadar karbolabliyormuş kistler .Kaybolmazsa başka test yapılıcakmış.Arastırdıgımda geçenleride okudum .böyle birşey ile karşılaşan varmı .sürekli aklıma takılıyor.
22+3 teyimkaçıncı haftadasın
Canım ilk çocuğumda hep küçük gidiyordu. Hem de yaklaşık 2 hafta. Geç döllenme falan değildi çünkü o zaman gebeliğin başında da geç anlaşılıyor. Üstelik 18/20 kg almıştım. 40 haftadan sonrA 3550 gr doğdu sorun olmadı. Şimdi günü ile uyumlu gidiyor. Yaştan olsa bunun daha geriden gitmesi lazım. İlk çocukta 27 yaşındaydım. Bence sorun olmayacak bu kadar kafanı takma ancak mümkünse stresi sigarayı azalt ve bebeği büyüten (kaşar süt muz protein ceviz ) şeylerden yemeye gayret et. Ben ilk çocukta hamile ilken tiksinmiştim ama genel olarak günde 1 paketten fazla sigara kullanıyordum. Hamile ilken içmesem de vücut hemen arınmaz. Emzirirken de içtim ne yazık ki yarım paket civarında. Ben gelişim mevzusunu biraz ona bağlıyorum bir de kaliteli beslenmeye. Neticede oğlum şu an maşşallah sağlıklı bir çocuk sen yapabildiğin kadar önlemleri al tabiki ama endişe de etme. Her şey çok güzel olacakBebeği ölçümlerde haftasından küçük olan var mı? Dünden beri buna takıldım. Minnak mi kalacak benim çocuğum? Besleyemiyor muyum yoksa genetik mi yoksa yaş mi yoksa bir sorun mu var misal cüce mi olacak neden minik? Boyunu da söylemedi doktor, ona bakiyordum küçük haftasindan dedi sadece. Kagitta ölçü yazmiyor ama bir yerde 24+6da gittim 23+6 mi ne yazıyor. 22+5 bile yazdığı yer var. Bunu anlayan var mı?
Eki Görüntüle 2266850
22+3 teyim
Merhaba ,bendede kafasında iki adet görüldü ama tek başına önemli olmadıpını söledi doktorum bu kistlerin zaten 25.haftada kaybolduKızlar merhaba detaylı ulturasonda bebeğimin beyninde iki kist gördü doktor,9mm ve 10mm .Bian endişelendim 28. haftaya kadar karbolabliyormuş kistler .Kaybolmazsa başka test yapılıcakmış.Arastırdıgımda geçenleride okudum .böyle birşey ile karşılaşan varmı .sürekli aklıma takılıyor.
Hametancı geldi haaannnııımmmmÖyle demeyim ben de ondan mağdurumOcak ayında pişik oldu bebeğim. Şimdi korkudan hametansız çıkmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?