2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
@avenerica ben depend aldim iki paket 22 tlden hepsi buradadan
kizlar indirimli olan seyleri yazin bizde bakalim yahu sunu su kadaraya aldim gibisinden
Bebek arabasi alanlar ve tavsiyeler bekliyorum saygilar
Ben daha çöp bilem almadım bebemeee kıyamam bebemeee gıcık babasının hiiç umuru değil tamam daha var belki amma eneyse şimdi saydırmiyim Adama

dr.un ne dedi canim? bu sekilde yazinca anlayamiyorum ben.

bence renkler guzel.cnm
bebek cocuk odasi acik renk ferah oluyor. cogu zaman bisiler bulasiyor zaten hemen yikaman gerekiyor... ben ekru tabanli aldim.hep
Aynen canm ben de ferah olsun istedim biraz. Bakalım oğlumun tek kişilik yatağı içinde yapıyorlar. Bi kaç hafta geçsin vermeyi düşünüyorum sipariş.
Zaten bebek çarşafları normal çarşaflardan daha sık yıkanıyor, ekstradan kirleneceğini sanmam.
Beğendiysen al gitsin :)
saol canm. Beğendim. Kimileri çocuk odasında beyaz nevresim zor çok kirlenirsin falan dedi..
Makinalar yıkıyor çok şükür napalım kirlendik çe atar yıkarız.

Sen yaşayıp tecrübe etmişsin biz yeni annelerin şuan bi kulağından girip diğer kulağından çıkıyor elimizden gelse tüm magazayi satın alicaz henüz doğmamış bebeğe

Yapamıyorum yaa tam bahsediyorum gideriz yaparız alırız pehhh hevesim parça pinçik oturuyorum onun dediği oldu yani hazirana kaldık oruç oruç hiiç çıkamayız bayramdan sonra artıkın
Kiz azcik cadilas yaparsınız kuzum hallolur hem.deneyimlisin sorun yok

R Rzg14 G gujan Pineapple60 Zeytinliii sağolun kızlar insan tek kendisi böyle hissetmediğini anlayınca rahatlıyor cidden.
Pineapple60 sağlıkla doğsunlar da doğunca ilk zaman biraz yorucu olacak ama İnan hepsi geçiyor. Sağlık sorunları olmasın bebişlerimizin inşallah öyle çabuk büyüyorlar ki. O stresler sonrA güzel hatırlanıyor. Aslında bir tecrübe olmadan beklemek daha iyi bence. Bir de annelik burada diğer arkadaşların yazdığı gibi içine ışınlanıyor sanki. Minnak bebiş görünce hani insana çok narin gelir ama kendi çocuğun olunca oo günde kaç kez üstünü değiştirir süslü püslü giydirirdim o tecrubesizliğimle. Altını değiştirirken kaçardı az büyüdüğünde, bir tek ben zaptederdim. İlk kelimeleri bir ben anlar millete çevirirdim şimdi başkasının bebeğine yine yapamam ama kendinin olunca göreceksin kendine bile şaşıracaksın. Sağlıkla doğsunlar da inşallah.

kızlar benim gibi hafif mide bulantısı yaşayanlar var mı? günün bazı saatlerinde midem hafif hafif bulanmaya başlıyor. milletin ilk 3 ay bulanır benim son 3 ay hey ya
Gün içinde hafif hafif bulantılar bnmde oluyor cnm özellikle aciktigimda eğer biraz fazla ac kalırsam öğürmeye bile başlıyorum sık sık birşeyler atıştır iyi gelecektir

Teşekkürler leydis. Gececek edecek merak etmedense yaşanmış örnekler insani daha çok rahatlatiyor. Kocama dedim yine acaba cüce falan olsa gorunur muydu diye bir kere de iyi düşün bizden ne çıkmasını bekliyorsun diyip gülüyor
Onda hormon yok tabi şimdi, uzaktan davulun sesi hoş. Koysunlar icine bir yabanci madde, önce mide bulantisiyla aylarca vucudu atmaya calissin sonra evham modu yüklensin anca o zaman anlar.

Onun tek soruni hareket ediyor dedigimde elini koyup yakalayamamasi, duruyor hareket sonra velede kusuyor

Kedilerimde de en ufak bir şey olsa stres yaparım. Neler yaşadık onlarla 6 senede, gotlerini yediklerim

Hepimizin bebesi mi olcak şimdi? Agzimiza mi edecekler? Biz de "ama bir gülüşü var" diye hormonlarin kölesi mi olcaz.

udg06 karşı binamda 74 lu bir hanim 4 hafta kadar gerimde hamile. Hala genç sayılırız

aynen her kelimesine kaytılıyorum benimde oğlum 8 yaşında şuan 2.olmasına rağmen hep aynı kuşkular süpheler bence bu zaten anneliğin şanından :)daha karnımızdayken başlıyor iyi besliyormuyum ,yetebilcekmiyim v.s bunun iki katı doğunca oluyor .evet başlarda pes ettğimiz yorgunluktan kendimizi unuttuğumuz zamanlar olucak ama hepsi geçiçek hatta o günleri özlediğimiz zamanlar gelicek yeterki hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.bence bu dünyada en zor ama bi okadarda en güzel olan şeyi annelik

kızlar benim gibi hafif mide bulantısı yaşayanlar var mı? günün bazı saatlerinde midem hafif hafif bulanmaya başlıyor. milletin ilk 3 ay bulanır benim son 3 ay hey ya
Canım bende de iki gündür özellikle kahvaltı yaptıktan sonra mide bulantım oluyor.

Benim bebik çok kasıldı bugün yaa taş gibi karnım geçmesini bekliyorum.. Gebelik sayısı arttıkça yalancı kasılmalar daha erken başlıyormuş öyle okudum
Ya ben ilk gebeliğimde de hiç anlamıyordum o kasılma olayını. Hiç olmadı mı ben mi anlamıyorum acaba. Elini karnına koy rahim topaklanıyor gibi olur falan diye yazmışlar. Ben neresi topaklanıyor falan çözemedim. Arada karnım taş gibi oluyor da gaz mı şişkinlik mi ödem mi kasılma mı nasıl anlıyorsun? Mesela 3 aylık düşük yaparken sancı ile birlikte gelen kasılmaları net hissetmiştim. Onda epeyce bacaklarımı yukarı çekecek kadar kasılıyordu resmen.süre Aralık’ları kısalıyordu. (Bu arada normal Doğum kasılması böyle bir şey ise hiç de dayanılmaz değil kimse korkmasın ) Ama sancısız da oluyormuş hamileyken öyle mi?

@avenerica ben depend aldim iki paket 22 tlden hepsi buradadan
kizlar indirimli olan seyleri yazin bizde bakalim yahu sunu su kadaraya aldim gibisinden
Bebek arabasi alanlar ve tavsiyeler bekliyorum saygilar
Canım ben bebek arabasını bahçelievler kadirhas avm de elelebaby mağazası var ordan aldım. İndirimde 1450 tl. 3lü set. puset, iskeleti ve büyüyünce bineceği o araba şeysi var. gayet kaliteli ve güzel şık tavsiye ederim. İnternet satışları da mevcut. Benim aldığım model All Road.

Kiz azcik cadilas yaparsınız kuzum hallolur hem.deneyimlisin sorun yok
amma esi de antremanli. onu unutuyorsun sen

Benim bebik çok kasıldı bugün yaa taş gibi karnım geçmesini bekliyorum.. Gebelik sayısı arttıkça yalancı kasılmalar daha erken başlıyormuş öyle okudum
yine de erken degil mi acep. oglanda 30+5te baslamis benim.

cnm. bu yalanci kasilmalar gunde 7-8kere olunca normal demisti dr bana. bebek gobek deligi etrafinda toplaniyor, baski yapiyor ve sonra gevsiyor....

normal dogurmak nasip olmasa da 15dk da gelen duzenli sancilarim vardi. o da soyleydi. herkes de ayni mi olur bilemiyorum ama. sirt ve belde ciddi bir agri oluyor simdikiler gibi degil. o agri yumurtalik ve karni agritip kasiklara geciyor. bu arada gobek deligi etrafi tas gibi oluyor ve sisiyor, ama bebegin olmadigini anliyorsun. oyleydi iste ben de

Evet sertleşme oluyor karında böyle hissediyorsun yani karnın sert sonrasında geçiyor yumuşuyor ben oğlumda son ayda hissettim kızımda da 7. Ayda başladı bunda daha da erken başladı sertleşme oluyor yorulunca daha çok oluyor düzensiz ama belli aralığı yok o yüzden korkulacak bişey de yok normal doğumda o sertleşme çok daha fazla ve sancı ile başlıyor düzenli aralıklarla devam ediyor taki sancılar 5 dk da bir gelince artık dayanılmaz oluyor yani anlıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…