- 23 Kasım 2018
- 453
- 709
- 53
- 26
Tamam canım bakayım biintgramda tasarımcı anne sayfasını inceleyin, şuan fiyat araştırmasında ne uygun o geldi bana.
Ben daha çöp bilem almadım bebemeee@avenerica ben depend aldim iki paket 22 tlden hepsi buradadan
kizlar indirimli olan seyleri yazin bizde bakalim yahu sunu su kadaraya aldim gibisinden
Bebek arabasi alanlar ve tavsiyeler bekliyorum saygilar
Benim taktigi kullanBen daha çöp bilem almadım bebemeeekıyamam bebemeee gıcık babasının hiiç umuru değil tamam daha var belki amma eneyse şimdi saydırmiyim Adama
Ovv annenin tirnaklarini cikarmasi icin en mükemmel ortam hazirlanmis.
Umarım unutur, ki unutur bea o da daha bebek annesi❤
Cok parca bence, evde nereye koyacağız? Cok guzel olanlari var ama ben de almayacağım. Daha eksikleri şart olanları alamadim zatenbunlar lüks bana şu aşamada
Aslında okadarda yer kaplayacak cinsten değil sadece yatağı kaplar diğerleri katlanıp bi köşeye konulabilir
Yapamıyorum yaa tam bahsediyorum gideriz yaparız alırız pehhh hevesim parça pinçik oturuyorum onun dediği oldu yani hazirana kaldık oruç oruç hiiç çıkamayız bayramdan sonra artıkınBenim taktigi kullantrip kapris aglama
Aynen canm ben de ferah olsun istedim biraz. Bakalım oğlumun tek kişilik yatağı içinde yapıyorlar. Bi kaç hafta geçsin vermeyi düşünüyorum sipariş.dr.un ne dedi canim? bu sekilde yazinca anlayamiyorum ben.
bence renkler guzel.cnm
bebek cocuk odasi acik renk ferah oluyor. cogu zaman bisiler bulasiyor zaten hemen yikaman gerekiyor... ben ekru tabanli aldim.hep
saol canm. Beğendim. Kimileri çocuk odasında beyaz nevresim zor çok kirlenirsin falan dedi..Zaten bebek çarşafları normal çarşaflardan daha sık yıkanıyor, ekstradan kirleneceğini sanmam.
Beğendiysen al gitsin :)
Sen yaşayıp tecrübe etmişsinbende almayacağım inan pratik ne varsa inan onu istiyor azıcık zaman geçince mesela oolmazsa olmazlar
ana kucağı ( ilk kızımdakini vermişiz şimdi nuna leaf aldık e-bebekten) ya da araba koltugu ikiside iş görür
kanguru (acayip kurtarıcı)
anne için aveet göğüs koruyucu
pişik kremi
sampuan
bebek arabası (buyuk kızmın o kadar kullandık ki kırıldı ama travel sistem almayacağım çünkü önümüz kış olacak avml erde bebek arabası sorun, bir kaç yere baktık eşşek ölüsü gibi hemde iyi birey alayım istiyor insan 4-5 bine kadar yolu var vazgectim .. kanguru işimi görür. önümüzdekş yaz da bastın araba alacağız chicco lite way 3 aklımdakş modelç hem tamamen yatıyor hemde 22 kg ya kadar tasıyor. büyük kızım ilk okula kadar kullandı ve en sonunda kırıldı
buyuunce mama sandalyesi olmazsa olmaz onu da vermişim ikea antilop alacağız.
bebek odası çok hevesiniz varsa yapın evet duzenli oluyor ama cok para vermeyin (ikea buyuk kızımın küçüğe oda yok sadece bir şifonyer alacağım yine ikea dan) odasında dolap koyacak yer yok buyuk gömme dolap var. 1-2 seneye ev değişeceğiz o zaman ablasına alır ona eskileri veririm
çok kıyafet almayın inanın giymediği o kadar cok seyi vardı ki hep verdim kardeşine bile kaldı.
Battaniye ve çıtçıtlı body çok işe yarıyor.
kız bebekler yuruyene kadar elbise bile olmuyor kucakta çıkıyor tepesine heves etmeyin :)
Kiz azcik cadilasYapamıyorum yaa tam bahsediyorum gideriz yaparız alırız pehhh hevesim parça pinçik oturuyorum onun dediği oldu yani hazirana kaldık oruç oruç hiiç çıkamayız bayramdan sonra artıkın
Gün içinde hafif hafif bulantılar bnmde oluyor cnm özellikle aciktigimda eğer biraz fazla ac kalırsam öğürmeye bile başlıyorum sık sık birşeyler atıştır iyi gelecektirkızlar benim gibi hafif mide bulantısı yaşayanlar var mı? günün bazı saatlerinde midem hafif hafif bulanmaya başlıyor. milletin ilk 3 ay bulanır benim son 3 ay hey ya
O da o yüzden rahat herhalde tecrübeli adam ben gibi heyecan yapmıyor ben ilk gibi heyecanlıyım halbukiKiz azcik cadilasyaparsınız kuzum hallolur hem.deneyimlisin sorun yok
aynen her kelimesine kaytılıyorum benimde oğlum 8 yaşında şuan 2.olmasına rağmen hep aynı kuşkular süpheler bence bu zaten anneliğin şanından :)daha karnımızdayken başlıyor iyi besliyormuyum ,yetebilcekmiyim v.s bunun iki katı doğunca oluyor .evet başlarda pes ettğimiz yorgunluktan kendimizi unuttuğumuz zamanlar olucak ama hepsi geçiçek hatta o günleri özlediğimiz zamanlar gelicek yeterki hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.bence bu dünyada en zor ama bi okadarda en güzel olan şeyi annelikR Rzg14 G gujanPineapple60 Zeytinliii sağolun kızlar insan tek kendisi böyle hissetmediğini anlayınca rahatlıyor cidden.
Pineapple60 sağlıkla doğsunlar da doğunca ilk zaman biraz yorucu olacak ama İnan hepsi geçiyor. Sağlık sorunları olmasın bebişlerimizin inşallah öyle çabuk büyüyorlar ki. O stresler sonrA güzel hatırlanıyor. Aslında bir tecrübe olmadan beklemek daha iyi bence. Bir de annelik burada diğer arkadaşların yazdığı gibi içine ışınlanıyor sanki. Minnak bebiş görünce hani insana çok narin gelir ama kendi çocuğun olunca oo günde kaç kez üstünü değiştirir süslü püslü giydirirdim o tecrubesizliğimle. Altını değiştirirken kaçardı az büyüdüğünde, bir tek ben zaptederdim. İlk kelimeleri bir ben anlar millete çevirirdim şimdi başkasının bebeğine yine yapamam ama kendinin olunca göreceksin kendine bile şaşıracaksın. Sağlıkla doğsunlar da inşallah. ❤
Canım bende de iki gündür özellikle kahvaltı yaptıktan sonra mide bulantım oluyor.kızlar benim gibi hafif mide bulantısı yaşayanlar var mı? günün bazı saatlerinde midem hafif hafif bulanmaya başlıyor. milletin ilk 3 ay bulanır benim son 3 ay hey ya
Ya ben ilk gebeliğimde de hiç anlamıyordum o kasılma olayını. Hiç olmadı mı ben mi anlamıyorum acaba. Elini karnına koy rahim topaklanıyor gibi olur falan diye yazmışlar. Ben neresi topaklanıyor falan çözemedim. Arada karnım taş gibi oluyor da gaz mı şişkinlik mi ödem mi kasılma mı nasıl anlıyorsun? Mesela 3 aylık düşük yaparken sancı ile birlikte gelen kasılmaları net hissetmiştim. Onda epeyce bacaklarımı yukarı çekecek kadar kasılıyordu resmen.süre Aralık’ları kısalıyordu. (Bu arada normal Doğum kasılması böyle bir şey ise hiç de dayanılmaz değil kimse korkmasın ) Ama sancısız da oluyormuş hamileyken öyle mi?Benim bebik çok kasıldı bugün yaa taş gibi karnım geçmesini bekliyorum.. Gebelik sayısı arttıkça yalancı kasılmalar daha erken başlıyormuş öyle okudum
Canım ben bebek arabasını bahçelievler kadirhas avm de elelebaby mağazası var ordan aldım. İndirimde 1450 tl. 3lü set. puset, iskeleti ve büyüyünce bineceği o araba şeysi var. gayet kaliteli ve güzel şık tavsiye ederim. İnternet satışları da mevcut. Benim aldığım model All Road.@avenerica ben depend aldim iki paket 22 tlden hepsi buradadan
kizlar indirimli olan seyleri yazin bizde bakalim yahu sunu su kadaraya aldim gibisinden
Bebek arabasi alanlar ve tavsiyeler bekliyorum saygilar
amma esi de antremanli. onu unutuyorsun senKiz azcik cadilasyaparsınız kuzum hallolur hem.deneyimlisin sorun yok
yine de erken degil mi acep. oglanda 30+5te baslamis benim.Benim bebik çok kasıldı bugün yaa taş gibi karnım geçmesini bekliyorum.. Gebelik sayısı arttıkça yalancı kasılmalar daha erken başlıyormuş öyle okudum
cnm. bu yalanci kasilmalar gunde 7-8kere olunca normal demisti dr bana. bebek gobek deligi etrafinda toplaniyor, baski yapiyor ve sonra gevsiyor....Ya ben ilk gebeliğimde de hiç anlamıyordum o kasılma olayını. Hiç olmadı mı ben mi anlamıyorum acaba. Elini karnına koy rahim topaklanıyor gibi olur falan diye yazmışlar. Ben neresi topaklanıyor falan çözemedim. Arada karnım taş gibi oluyor da gaz mı şişkinlik mi ödem mi kasılma mı nasıl anlıyorsun? Mesela 3 aylık düşük yaparken sancı ile birlikte gelen kasılmaları net hissetmiştim. Onda epeyce bacaklarımı yukarı çekecek kadar kasılıyordu resmen.süre Aralık’ları kısalıyordu. (Bu arada normal Doğum kasılması böyle bir şey ise hiç de dayanılmaz değil kimse korkmasın ) Ama sancısız da oluyormuş hamileyken öyle mi?
Evet sertleşme oluyor karında böyle hissediyorsun yani karnın sert sonrasında geçiyor yumuşuyor ben oğlumda son ayda hissettim kızımda da 7. Ayda başladı bunda daha da erken başladı sertleşme oluyor yorulunca daha çok oluyor düzensiz ama belli aralığı yok o yüzden korkulacak bişey de yok normal doğumda o sertleşme çok daha fazla ve sancı ile başlıyor düzenli aralıklarla devam ediyor taki sancılar 5 dk da bir gelince artık dayanılmaz oluyor yani anlıyor insanYa ben ilk gebeliğimde de hiç anlamıyordum o kasılma olayını. Hiç olmadı mı ben mi anlamıyorum acaba. Elini karnına koy rahim topaklanıyor gibi olur falan diye yazmışlar. Ben neresi topaklanıyor falan çözemedim. Arada karnım taş gibi oluyor da gaz mı şişkinlik mi ödem mi kasılma mı nasıl anlıyorsun? Mesela 3 aylık düşük yaparken sancı ile birlikte gelen kasılmaları net hissetmiştim. Onda epeyce bacaklarımı yukarı çekecek kadar kasılıyordu resmen.süre Aralık’ları kısalıyordu. (Bu arada normal Doğum kasılması böyle bir şey ise hiç de dayanılmaz değil kimse korkmasın ) Ama sancısız da oluyormuş hamileyken öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?