2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet düşükte de öyleydi. Bel ve sırttan karna ve kasıklara doğru ağrılı ama kasılma şeklindeydi. Aynı tarif ettiğin gibi. Şimdi yalancı kasılmalar da aynı öyle değil sadece göbek etrafında sertleşme şişme ve toplanma hissi olacak. Ağrı olmayacak. Doğru mu anladım?

Ben de baktım erken diye sonraki hamileliklerde normalmiş düzensiz ve sancısız olunca korkutmuyor beni

agri olmayacak cnm. bebegin kendini tostoparlak yaptigini hissedersin. gobek deligi etrafinda toplanir. hafifce iter disa dogru. sonra gevser. agri aci sızı hicbirsey olmaz. o yalanci kasilma. Braxton Hicks denen.

Yalancı kasılmadaki sertleşme ortalama ne kadar sürüyor? Mesela gaz şişkinliği gibi bütün akşam filan oluyor mu? Bir kaç dakika sertleşip geçiyor mu?

Benim taktigi kullan trip kapris aglama
bende de işe yaradı, eşim mobilyacı ama daha bişi yapmamıştı. zaten benim çeşmeler açılacak yer arıyordu başladım ağlamaya. sen hiç birşeyi zamanında yapmayacaksın düğün gibi olacak son günler ağlatacaksın beni diye diye:) sonuç dolap dün takıldı zafer benim:) hafta sonu lohusa setlerimi aldı:) bebeğe annemle ben alıoduk zaten bişiler:)

Kizlar o.kasilma.arada oluyordu.bana normal mi toplaniyor sert sonra gevsiyor
canim suankiler normal. yorulunca yuruyunce ayakta cok kalinca sertlesiyor. o degil yalanci kasilmalar. durduk yere her pozisyonda oluyor o dedigimjz. simdikiler gibi degil. anlarsinjz o zaman. korkma hemen he

Zeytinliii R Rzg14 ben de bir dikkat edeyim bakalım ne zaman başlayacak. anladım nasıl olması gerektiğini. Teşekkürler kızlar

Ben de gecen hafta oldu kasiliyor sisiyor gevşiyor 1 dk falan suruyordu normalmi degilmi
isin acigi ozellikle ilk gebelikte bu haftalarda yasanacagini sanmiyorum. benim de karnim tas oluyor gevsiyor ama yorulunca vs dedigim gibi. dr normal demisti. digeri farkli cnm. bence daha vakit var.

isin acigi ozellikle ilk gebelikte bu haftalarda yasanacagini sanmiyorum. benim de karnim tas oluyor gevsiyor ama yorulunca vs dedigim gibi. dr normal demisti. digeri farkli cnm. bence daha vakit var.
Sormak lazim o zaman doktora bebek bir tarafa toplaniyor sisiyor sert kasiliyor sonra iniyor duz yatınca korkmuyorum tamam zuhahah

Teyzeleri yaa şu ayrintilida video vermsti ya doktor ben ondan sonra karnimda var oldgna inanmaya basladim yaa simdi bu karnimda mi yani diye diye seviniyrm buldumcuk mu oldum yaniii
Bugün nasipse yatağı gelcek ınternettn çok cok uyguna aldım takip memnun kalırsam foto atarm siteyi yazarım sizlere de.
Bu arada bebek arabası alanlar araba nerden aldnz kac kg ücreti de yazarsnz çok makbule geçer.

Valla ben bi cacık anlamadim konustuklarinizdan. Demek bende yok.
salla seker ..
merak edenlere yardimci olalmi diye yaziyoruz

Sormak lazim o zaman doktora bebek bir tarafa toplaniyor sisiyor sert kasiliyor sonra iniyor duz yatınca korkmuyorum tamam zuhahah
bir tarafa degil cnm gobek deligi etrafina toplanir bizim dedigimizde. korkma sennnn. hepsi dogal olagan surecler. 30 haftayi devirelim, baslariz burdan yazmaya

Valla ben bi cacık anlamadim konustuklarinizdan. Demek bende yok.
İ
Doğum gibi düşük gibi kasılmayı anlamaman mümkün değil. Hani çok ağrılı olmasından ziyade belirgin bir kasılma o. Ve alanı geniş belden sırttan karna kaşıklara doğru kasların çekiliyor. O nedenle böyle belli belirsiz kasılmalardan endişe etme sakın. Ben hiç yaşamadım mı anlamadım mı diye ayırt edemediğim için sordum. İlkinde yaşadıysam da dikkat etmemişim demek ki. Bedeninin tepkilerine hassas olanlar daha çabuk anlıyor. Düzenli bir kasılma durumu yoksa kendine stres yapma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…