Evet düşükte de öyleydi. Bel ve sırttan karna ve kasıklara doğru ağrılı ama kasılma şeklindeydi. Aynı tarif ettiğin gibi. Şimdi yalancı kasılmalar da aynı öyle değil sadece göbek etrafında sertleşme şişme ve toplanma hissi olacak. Ağrı olmayacak. Doğru mu anladım?amma esi de antremanli. onu unutuyorsun sen
yine de erken degil mi acep. oglanda 30+5te baslamis benim.
cnm. bu yalanci kasilmalar gunde 7-8kere olunca normal demisti dr bana. bebek gobek deligi etrafinda toplaniyor, baski yapiyor ve sonra gevsiyor....
normal dogurmak nasip olmasa da 15dk da gelen duzenli sancilarim vardi. o da soyleydi. herkes de ayni mi olur bilemiyorum ama. sirt ve belde ciddi bir agri oluyor simdikiler gibi degil. o agri yumurtalik ve karni agritip kasiklara geciyor. bu arada gobek deligi etrafi tas gibi oluyor ve sisiyor, ama bebegin olmadigini anliyorsun. oyleydi iste ben de
Ben de baktım erken diye sonraki hamileliklerde normalmiş düzensiz ve sancısız olunca korkutmuyor beniamma esi de antremanli. onu unutuyorsun sen
yine de erken degil mi acep. oglanda 30+5te baslamis benim.
cnm. bu yalanci kasilmalar gunde 7-8kere olunca normal demisti dr bana. bebek gobek deligi etrafinda toplaniyor, baski yapiyor ve sonra gevsiyor....
normal dogurmak nasip olmasa da 15dk da gelen duzenli sancilarim vardi. o da soyleydi. herkes de ayni mi olur bilemiyorum ama. sirt ve belde ciddi bir agri oluyor simdikiler gibi degil. o agri yumurtalik ve karni agritip kasiklara geciyor. bu arada gobek deligi etrafi tas gibi oluyor ve sisiyor, ama bebegin olmadigini anliyorsun. oyleydi iste ben de
agri olmayacak cnm. bebegin kendini tostoparlak yaptigini hissedersin. gobek deligi etrafinda toplanir. hafifce iter disa dogru. sonra gevser. agri aci sızı hicbirsey olmaz. o yalanci kasilma. Braxton Hicks denen.Evet düşükte de öyleydi. Bel ve sırttan karna ve kasıklara doğru ağrılı ama kasılma şeklindeydi. Aynı tarif ettiğin gibi. Şimdi yalancı kasılmalar da aynı öyle değil sadece göbek etrafında sertleşme şişme ve toplanma hissi olacak. Ağrı olmayacak. Doğru mu anladım?
Evet sertleşme oluyor karında böyle hissediyorsun yani karnın sert sonrasında geçiyor yumuşuyor ben oğlumda son ayda hissettim kızımda da 7. Ayda başladı bunda daha da erken başladı sertleşme oluyor yorulunca daha çok oluyor düzensiz ama belli aralığı yok o yüzden korkulacak bişey de yok normal doğumda o sertleşme çok daha fazla ve sancı ile başlıyor düzenli aralıklarla devam ediyor taki sancılar 5 dk da bir gelince artık dayanılmaz oluyor yani anlıyor insan
bende de işe yaradı, eşim mobilyacı ama daha bişi yapmamıştı. zaten benim çeşmeler açılacak yer arıyordu başladım ağlamaya. sen hiç birşeyi zamanında yapmayacaksın düğün gibi olacak son günler ağlatacaksın beni diye diye:) sonuç dolap dün takıldıBenim taktigi kullantrip kapris aglama
bir sonraki randevuda danismak lazim yine deBen de baktım erken diye sonraki hamileliklerde normalmiş düzensiz ve sancısız olunca korkutmuyor beni
Bir kaç dakika sartleşip geçiyorYalancı kasılmadaki sertleşme ortalama ne kadar sürüyor? Mesela gaz şişkinliği gibi bütün akşam filan oluyor mu? Bir kaç dakika sertleşip geçiyor mu?
Söylerim doktora yine de dediğin gibibir sonraki randevuda danismak lazim yine de
anlik oluyor canim.Yalancı kasılmadaki sertleşme ortalama ne kadar sürüyor? Mesela gaz şişkinliği gibi bütün akşam filan oluyor mu? Bir kaç dakika sertleşip geçiyor mu?
canim suankiler normal. yorulunca yuruyunce ayakta cok kalinca sertlesiyor. o degil yalanci kasilmalar. durduk yere her pozisyonda oluyor o dedigimjz. simdikiler gibi degil. anlarsinjz o zaman. korkma hemen heKizlar o.kasilma.arada oluyordu.bana normal mi toplaniyor sert sonra gevsiyor
Ben de gecen hafta oldu kasiliyor sisiyor gevşiyor 1 dk falan suruyordu normalmi degilmianlik oluyor canim.
Zeytinliii R Rzg14 ben de bir dikkat edeyim bakalım ne zaman başlayacak. anladım nasıl olması gerektiğini. Teşekkürler kızlar
isin acigi ozellikle ilk gebelikte bu haftalarda yasanacagini sanmiyorum. benim de karnim tas oluyor gevsiyor ama yorulunca vs dedigim gibi. dr normal demisti. digeri farkli cnm. bence daha vakit var.Ben de gecen hafta oldu kasiliyor sisiyor gevşiyor 1 dk falan suruyordu normalmi degilmi
Sancısız ve düzensiz kasılma normalmiş bebek yer değiştirince bile kasılıyor muş ama susuz kalmamak lazımmış o da kasılma yaptırıyormuşBen de gecen hafta oldu kasiliyor sisiyor gevşiyor 1 dk falan suruyordu normalmi degilmi
Sormak lazim o zaman doktora bebek bir tarafa toplaniyor sisiyor sert kasiliyor sonra iniyor duz yatınca korkmuyorum tamam zuhahah
isin acigi ozellikle ilk gebelikte bu haftalarda yasanacagini sanmiyorum. benim de karnim tas oluyor gevsiyor ama yorulunca vs dedigim gibi. dr normal demisti. digeri farkli cnm. bence daha vakit var.
salla sekerValla ben bi cacık anlamadim konustuklarinizdan. Demek bende yok.
bir tarafa degil cnm gobek deligi etrafina toplanir bizim dedigimizde. korkma sennnn. hepsi dogal olagan surecler. 30 haftayi devirelim, baslariz burdan yazmayaSormak lazim o zaman doktora bebek bir tarafa toplaniyor sisiyor sert kasiliyor sonra iniyor duz yatınca korkmuyorum tamam zuhahah
İValla ben bi cacık anlamadim konustuklarinizdan. Demek bende yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?