2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
1050 tl ödedim. Kraft evo modelini aldım. Tam yatıyor. Doğumdan itibaren kullanılıyor. Travel değil. Tekerleri büyük ama katlanınca bile büyük bir de biraz ağır. ( kaç kilo bilmiyorum ama öyle hafifcecik değil). Umarım kullanışlı olur bakalım kullanmadan bir şey diyemem. Artıları da eksileri de var benim gözümde şu an.
Yatağı da hayırlı olsun güle güle kullansın

O da o yüzden rahat herhalde tecrübeli adam ben gibi heyecan yapmıyor ben ilk gibi heyecanlıyım halbuki
valla benimkinin ilk ama aynı mantık :) bence erkek kafası erken daha diyor oturuyor. göreceğim iki gün sonra ekstrede söylenip duracak :) en azından bu ara çalışıyorum ben alayım işte ben öderim diyorum erkenmiş :)

Senden daha yaşlısı var burada :))) allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah canım... Bence artık yavs yavas almak lazım sonra zaman daralacak... ben çok az kıyafet aldım açıkcası... ilk kızımdan da kalanlarla birleştirdim... Daha cok kendime aldım :)))

Duygusuz herifler yaa dediğin gibi hepsini bir alınca açık kalıcak ağzı benimkinin de hihihi

ikinici bebeğim olmasına rağmen ihtiyaclar hiç bitmiyor bende aylara böldüm her ay birsey almaya basladım 5. aydan itibaren.. görüntülü bebek telsizi ve nevresim takımı var mesela önümüdeki ay alacaklarım arasında...Buara annaeler gun udiye her yerde indirim var belki alırım nevresimi...

Sağlıkla alacağız inşallah amin canım. Oh iyi yapmışsın canım güle güle kullan. Ben de kendime aldım epeyce. Bebişin yatağı, mama sandalyesi, ana kucağı, nevresimi,araba koltuğu vs ağabeyinden kalmış. ( depoda saklamıştım sonraki yıllarda depoyu boşaltmaya üşendim böylece saklanmış oldu ) giysileri saklamamıştım o nedenle alıyorum. Sağlıkla kullanalım biz de bebişlerimiz de.

mama sandalyesi de var bizim eksikler arasında ah ah neden verdim kızıyorum kendime. Benimkilerin arası 8 yaş yine de yepyeni kalmış kıyafetler ...dediğin gibi annemlerin depodaydı .. 60 derecede yıkadım, kurutma mak kuruttum birde utu yaptım mı iyice dezenfekte olmus olur

bebek telsizi çok gerekli olmustu ilk kızımda hatta eşimin kuzeni mutlaka almalısın dediğinde sırf denemek için sinbo almıstım. balkona cıkıyordum falan cok guzel birsey oldugunu fark ettim... sonra bozulunca weewell aldık .. ama şimdi level atlamak ve göruntulu almak hedefim onda da bebevo en uygunu hemde gece görüşü ve uzaklık mesafesi çok iyiymiş. Bir arkadasım tavsiye etti...

o kendine baktırıyor sen hiç korkma

Kızlar açlık kan şekerim 64 çıktı. 75 gram şekerden sonra 1. Saat 136 2. Saat 114 çıktı daha doktora gostermedim normal mi

Sağlık olsun alınır hepsi yavaş yavaş. Mama sandalyesi 6 Aydan sonrA lazım ya daha o zamana kadar nasılsa indirim bir şey denk gelir. Hiç öyle düşünme. Kısmet bu işler. Hem yeni yeni cicileri olur hem işin bitince vereceğin kimse yoksa satabilirsin bile şimdi herkes satıyor böyle şeyleri. Boşa gitmiyor

Bebevo görüntülü telsizi kızım için kullanmıştım ben, gerçekten çok memnun kaldım. Sakladım 2. bebeğe diye yine onu kullanacağım inşallah. Fiyat/performans açısından tavsiye ederim.

işte ben o ikinci yaptırsam mı bilemedim. yaptır diye var bebeğe zararlı onu düşün diyen var bilemedim
Bana ikinci yuklemeyi yapmadi doktor yapacagini da soylemedi direkt biletimi kesti

agri olmayacak cnm. bebegin kendini tostoparlak yaptigini hissedersin. gobek deligi etrafinda toplanir. hafifce iter disa dogru. sonra gevser. agri aci sızı hicbirsey olmaz. o yalanci kasilma. Braxton Hicks denen.
Ayy bu bana son gunler de aksamlari oluyo. Cok fena gobek deligimin orda toplaniyo ittiriyo sanki disari cikacak braxton hicks miymis bende cok yedim heralde ondan oldu diyorum

Set olarak hepsi tek başına pahalı geliyor gittigidiyorda puset örtüsü ve minderi birliktemi 70 yoksa ayrı ayrı fiyatlarmi çünkü ben hep sorduğumda puset örtüsü 60-70 civarı minderide ayrı fiyat
Valla cnn.bende ya gittigidiyor da ya da n11 de denk geldim..ekstra indirim.yapmis olabilir puset örtüsü ve minderi birlikteydi benim gördüğüm de.satici kendi indirim yapmış olabilir o an..

yahu kizlar bu avrupalilar ne tuhaf insanlar. ismini dahi bilmedigim erkek olan bi is arkadasiyla az once ayni asansordeydik. asansoru beklerken kac ayim kaldigini sordu. bak sana ne gostericem dedi, telefonunda karisinin bi videosunu izletti (once oglunun fotosunu gosterdi Allahim nasil guzel bi cocuk, bunlarin cocuklari hep cok guzel oluyo be zaten, kivir kivir saclar ipek gibi, rengide bildiginiz beyazin en tatli sarimsi hali! masallah); kadin bildiginiz cibil kuvette yatiyor, cesmeden su akiyor arka planda, su bildiginiz kopuksuz filan zaten, bacaklari karni gorunuyo baska biyeri Allahtan gorunmuyo, ama karnindaki bebis deli gibi kimildiyo, okadar net ve guzel izleniyor ki!
kesinlikle kuvete gir son haftalarinda ve izle bebegini dedi. Allah’tan asansorden ciktiktan sonra ‘niye bukadar ozel biseyi gosteriyorum onuda bilmiyorum yahu’ dedi ehehe. bakisimdan anladi herhalde ‘abi sanane benim kuvet maceralarimdan be’ dedigimi anladi galiba.

telas yapma cnm. kafanizi karistirmayin. dr.unuza sorarsiniz en guzeli. olmasi anormal degil ki zaten. korkup endise edecek bir durum yok. rahat ol sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…