- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Ben bizim herife sormuyorum bile..sorsamda bu nasıl falan diye sen bilirsin diyo..bende ne beğenirsem alıyorum o na sadece ödeme kısmı kalıyor ay sonunda..Yapamıyorum yaa tam bahsediyorum gideriz yaparız alırız pehhh hevesim parça pinçik oturuyorum onun dediği oldu yani hazirana kaldık oruç oruç hiiç çıkamayız bayramdan sonra artıkın
Erkeklerin kafası çok karışıyor. Gecen kargoya ugradi beyim biz marketteydik, orda hamile bir calisan muduruyle konusuyormus baya bildiğin dinlemis. Bana geldi anlatiyor su aymis sunu yapiyormus su kadar yuruyormus vs vs. Kadin yanlis anlayacakti baya dinledim dedi. İyi dedim Göz göze gelmedin hamile düşkünü sapık herif diye dovmediler seni. Arabadan ultrason fotosunu getirirdim diyor valla bizim de bebemiz olcak şimdi doktordan çıktık diyeyahu kizlar bu avrupalilar ne tuhaf insanlar. ismini dahi bilmedigim erkek olan bi is arkadasiyla az once ayni asansordeydik. asansoru beklerken kac ayim kaldigini sordu. bak sana ne gostericem dedi, telefonunda karisinin bi videosunu izletti (once oglunun fotosunu gosterdi Allahim nasil guzel bi cocuk, bunlarin cocuklari hep cok guzel oluyo be zaten, kivir kivir saclar ipek gibi, rengide bildiginiz beyazin en tatli sarimsi hali! masallah); kadin bildiginiz cibil kuvette yatiyor, cesmeden su akiyor arka planda, su bildiginiz kopuksuz filan zaten, bacaklari karni gorunuyo baska biyeri Allahtan gorunmuyo, ama karnindaki bebis deli gibi kimildiyo, okadar net ve guzel izleniyor ki!
kesinlikle kuvete gir son haftalarinda ve izle bebegini dedi. Allah’tan asansorden ciktiktan sonra ‘niye bukadar ozel biseyi gosteriyorum onuda bilmiyorum yahu’ dedi ehehe. bakisimdan anladi herhalde ‘abi sanane benim kuvet maceralarimdan be’ dedigimi anladi galiba.
Ben de az önce dedim bayramdan önce hastane cantasini hazirlayalim bitsin neme lazim (burda yazdı ya biri) tamam alalim ne eksik? Sen bana para verBen bizim herife sormuyorum bile..sorsamda bu nasıl falan diye sen bilirsin diyo..bende ne beğenirsem alıyorum o na sadece ödeme kısmı kalıyor ay sonunda..
Turkiye de nevresim setleri icin fiyat istedim bi sirketten whatsap uzerinden, acaba turk numaram olmadigini anladiklarin mi bilemiicem ama 650 tl dedi. ohanus diyemedim artik. burda birine yaptirmak istemistim kadin yari fiyatini istemisti.Çok hoş duruyorr.kac manii
O karında sertleşme olayı bende de oluyor oğlumda nasıldı hatırlamıyorum onu..dikkat de etmemiş olabilirim.ilk gebelik acemilik...Ama ben sırtını dayıyor falan diye düşünüyordum o sertliği kasılma mi.oluyormus yaniEvet sertleşme oluyor karında böyle hissediyorsun yani karnın sert sonrasında geçiyor yumuşuyor ben oğlumda son ayda hissettim kızımda da 7. Ayda başladı bunda daha da erken başladı sertleşme oluyor yorulunca daha çok oluyor düzensiz ama belli aralığı yok o yüzden korkulacak bişey de yok normal doğumda o sertleşme çok daha fazla ve sancı ile başlıyor düzenli aralıklarla devam ediyor taki sancılar 5 dk da bir gelince artık dayanılmaz oluyor yani anlıyor insan
Bazıları öyle gereksiz ufuk fiyat veriyor..kim kimi kandırırsa misaliTurkiye de nevresim setleri icin fiyat istedim bi sirketten whatsap uzerinden, acaba turk numaram olmadigini anladiklarin mi bilemiicem ama 650 tl dedi. ohanus diyemedim artik. burda birine yaptirmak istemistim kadin yari fiyatini istemisti.
ehehe evet yaa, esim geceleri her kimildadigimda uyaniyo desem abartmis olmam. yataktan donerek indigimi biliyo, nerdeyse her tuvalet icin indigimde 'yavas' diyo. dusecem diye korkuyo ahaha.Erkeklerin kafası çok karışıyor. Gecen kargoya ugradi beyim biz marketteydik, orda hamile bir calisan muduruyle konusuyormus baya bildiğin dinlemis. Bana geldi anlatiyor su aymis sunu yapiyormus su kadar yuruyormus vs vs. Kadin yanlis anlayacakti baya dinledim dedi. İyi dedim Göz göze gelmedin hamile düşkünü sapık herif diye dovmediler seni. Arabadan ultrason fotosunu getirirdim diyor valla bizim de bebemiz olcak şimdi doktordan çıktık diye
Onların da kafalar yanıyor.
Evet kasılma oluyor sertlik olunca karın toplanıp bırakıyor kendini..O karında sertleşme olayı bende de oluyor oğlumda nasıldı hatırlamıyorum onu..dikkat de etmemiş olabilirim.ilk gebelik acemilik...Ama ben sırtını dayıyor falan diye düşünüyordum o sertliği kasılma mi.oluyormus yani
Bnm koca ben dayanamam diyor seni öyle görünce geçen gün de durduk yere bn de gelirim dedi doğuma hiç ustelemiyorum cesaret ederse kendi gelir ztn ama kendini kötü hissederse giremez içeriye şuan kendide kararsız son ana kadarda öyle olur sanırım geçen sezeryan doğum videosu açmış izliyordu kendini hazırlamaya çalışıyor sanırımehehe evet yaa, esim geceleri her kimildadigimda uyaniyo desem abartmis olmam. yataktan donerek indigimi biliyo, nerdeyse her tuvalet icin indigimde 'yavas' diyo. dusecem diye korkuyo ahaha.
bu aralar sikayet modunda amaaa. mesela masaji onu rahatsiz etmek gicik etmek icin istemiyorumya, kimden istiicem baska? biraz once mesaj atmis nerden estiyse 'nasilsin, biliyorum seninle bu aralar cok ilgilenemedim, yogunum, oruc moruc derken' yazmis. yerim onu ben. masaj istedigimde daha az sikayetlenirsen affederim dedim.
esinizi doguma nasil hazirladiniz/hazirliyosunuz kizlar? benimki gercekten dogum denildigi anda suratini eskitiyor, 'senin oranin buranin bilmem ne hallere girdigini gordukten sonra bilmiyorum yani ama cok tuhaf geliyo' tarzinda bisiiler dedi bikac kez. dedigi anlarda espirili histerik krizlere giriyo gibi yapiyorum 'sensiz nasil dogururum, yanliz mi doguriim, doktorun mu elini tutiim, nooriim burnumdan mi cikariim cocuguuuu' diye; ama hafiften icimden 'adam tiksinmesin yahu sonra' diye dusunmuyo degilim. bu onun sorunu demeyin, hayir, ortak bi sorun olur Allah korusun. dogumda karisinin yaninda bulunmus baska erkeklerle mi konustursam, naapsam?
telas yapma cnm. kafanizi karistirmayin. dr.unuza sorarsiniz en guzeli. olmasi anormal degil ki zaten. korkup endise edecek bir durum yok. rahat ol sen.
Onlar bizden daha panik oluyorlar yaa o doğum anında şahsen yanımda olsun istemem mideleri kaldırmaz bence sancı bölümünde beraber olunca iyi geliyor sancı çekince insan yalnız olmak istemiyor elini tutunca bile güç veriyor benim öyleydi o 10 saat gözüme gelmedi eşim yanımda olduğu içinehehe evet yaa, esim geceleri her kimildadigimda uyaniyo desem abartmis olmam. yataktan donerek indigimi biliyo, nerdeyse her tuvalet icin indigimde 'yavas' diyo. dusecem diye korkuyo ahaha.
bu aralar sikayet modunda amaaa. mesela masaji onu rahatsiz etmek gicik etmek icin istemiyorumya, kimden istiicem baska? biraz once mesaj atmis nerden estiyse 'nasilsin, biliyorum seninle bu aralar cok ilgilenemedim, yogunum, oruc moruc derken' yazmis. yerim onu ben. masaj istedigimde daha az sikayetlenirsen affederim dedim.
esinizi doguma nasil hazirladiniz/hazirliyosunuz kizlar? benimki gercekten dogum denildigi anda suratini eskitiyor, 'senin oranin buranin bilmem ne hallere girdigini gordukten sonra bilmiyorum yani ama cok tuhaf geliyo' tarzinda bisiiler dedi bikac kez. dedigi anlarda espirili histerik krizlere giriyo gibi yapiyorum 'sensiz nasil dogururum, yanliz mi doguriim, doktorun mu elini tutiim, nooriim burnumdan mi cikariim cocuguuuu' diye; ama hafiften icimden 'adam tiksinmesin yahu sonra' diye dusunmuyo degilim. bu onun sorunu demeyin, hayir, ortak bi sorun olur Allah korusun. dogumda karisinin yaninda bulunmus baska erkeklerle mi konustursam, naapsam?
Yurtdışından oldugunu anlayınca fazla fiyat soyluyolar sen buradan birine sordur begendigi seyleri.. Anlamasin uyaniklarTurkiye de nevresim setleri icin fiyat istedim bi sirketten whatsap uzerinden, acaba turk numaram olmadigini anladiklarin mi bilemiicem ama 650 tl dedi. ohanus diyemedim artik. burda birine yaptirmak istemistim kadin yari fiyatini istemisti.
650 tl dedi yaa resmen, 100 euro yapiyor. burda bi ablaya sordum, 55 euro demisti. normal nevresim sesi aldim iki adet bebek yatagimiza, 10/15/20 euro civarinda gayet kaliteli guzel nevresimler. uzerine sadece bi isim ekliyosunuz okadar sonucta.Yurtdışından oldugunu anlayınca fazla fiyat soyluyolar sen buradan birine sordur begendigi seyleri.. Anlamasin uyaniklar
Yok sasirdim canim ben korkmadim ama aksama kocami korkutucam hahahaha
cnm. ben ilk dogumum sezeryan oldugu icin sadece esimi aldim gittim yanima. kimseye haber vermedim. operasyon bitti odaya geldim. bebegimi emzirdim vs. 6 saat agecti yurudum ettim sonra aradim annemi kv yi filan. esim korktugu icin doguma giremedi.ama kizlar ben yasadigim sehirde yanlizim, annemi cagirmayi dusunmuyorum doguma kesinlikle. ablami veya bir arkadasi da istemiyorum. yanima esimden baska gelebilecek kimse yok yani. sancimda da dogumda da olsun istiyorum. o konuda ben kesin kararliyim, o yuzden onu nasil hazirlayacagimi tam bilemiyorum.
11 ay once bir kardesim, 3 hafta oncede diger kardesim baba oldular. ikiside dogumda bulundu. onlar zaten 'eniste cok guzel yaninda olmak lazim, eniste cokta oyle korkulacak bisii yok' diyorlar esime. bi an gaza gelip cesaretleniyo, sonra bakiyorum yine surat eksimeleri baslamis. bide avrupa da cok dogaldir, baba da olur dogumda. idare etsin napiim. cektigim aciyi da gorsun istiyorum. ama hani onun bu olayi travmatik degil de, daha cok 'vay be, nasil guzel yaratmis Yaradan, ne kadar akilli vucudlarimiz var' tarzinda yaklasmasini istiyorum. ona nasil nakledicem bunu ama haha..
koca karinli halimi hala cekici buluyosa dogumdan sonra beni cekici neden bulmasin ki dimi aslinda.
650 tl dedi yaa resmen, 100 euro yapiyor. burda bi ablaya sordum, 55 euro demisti. normal nevresim sesi aldim iki adet bebek yatagimiza, 10/15/20 euro civarinda gayet kaliteli guzel nevresimler. uzerine sadece bi isim ekliyosunuz okadar sonucta.
ama turkiye ile burdakilerin arasindaki fiyat farki gercekten normal degil. ayetli magnet ayna uzerinde burda mesela 2,5/3 euro (15/18 tl tanesi). turkiye de ise 2,5/3 tl. kapi susleri burda 50 euro (300 tl), orda ise 100 tl civarinda. malzemesi orda pahalidir filan demeyin, veya sizin hayat standartlariniza gore demeyin, valla yine cok pahali. oda olsun buda olsun suda olsun dediginde tamamen ucuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?