2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya ben sende sezeyan olucağın için direk sana sorayım genel anestezimi epiduralmi düşüyosun yani karar verdinmi :)ben ilkinde geneldi ama epidural olanlrarrda cok daha memnun karasızım doktorumda bana bıraktı

Beyaz veya krem veya açık renklerden baska ne secenegimiz var ki zaten? Ben bir beyaz bir açık gri English home lastikli aldım.
Hic konusmadik bile, yuksek ihtimal girmez. Ben de istemem. O yanımda olmazsa daha dirayetli olurum zaten. Yalnizken güçlüyüm.
Benim eşimden kesin çözüm, sezeryan ol perdenin arkasında bekliyelim beraber ama diğerinde gelemem, zaten gelmesemde kulaklarımı çınlatacaksın, annemi anacaksın biliyorum diyor:)
adam ileri görüşlü
Bir kadin bir erkek videosu gibi bol bol kufredecegiz adamlara
Diger mesajla aynisini fikirdeyim; yasadigin ulkenin oarasiyla kazanip ucuz olan ulkede harcasan ok ama orda kazanip orda harciyorsun.
Gerci bize de artık herşey pahalı geliyor. Gecim cidden zor burada. Paramiz gittikce gucsuzlesiyor.

Kızlar bugün Doğum günüm.. karnımda ki meleğimle kutlamak ayrı bi keyif gerçekten.. seneye 10 aylık faln olucak sanırım o zaman da beraber kutluycaz inş.. sürekli ağlamaklı bi ruh halim var duygu karmaşaları yaşıyorum Allah herkese nasip etsin bu tatlı duyguyu herkese sevgiler

dogum gunun kutlu olsun canimmmm ❤❤❤

Hepi de bortdey müstakbel anne

Birkaç gün okuyamadım yine 50-60 sayfa birikmiş baştan okuyum dedim yok olmadı kızlar umarım herkes iyidir biz de sonunda park yatağı aldık. Kraft Calipso 2 aldık. Zaten onu beğenmiştim hepsiburadadan aldım annemlerin oraya gönderdim çok geniş ve kaliteli dediler. Düşünen olursa diye yazıyorum. Aslında bir alt modeli olan Calipso Elite sipariş verdim ama üst modelini gönderdiler baya şaşırdım indirimlerle filan 788 liraya almış olduk. Kızım da sağlıkla doğar da güzel güzel uyur içinde inşallah Bu arada satıcı adı Fatih Bebe ya da Bebek unuttum şimdi yorumlara baktım son zamanlarda herkese Elite fiyatına bir üst modelini göndermiş çok enteresan ama

Mutlu yıllar canım, minik kızınla, eşinle

saglikla kullanin canim..hayirl olsun.

Uzumunu.ye bagini sorma hayirli olsun kuzucuga sağlıkla.mutlulukla.kullansin.insallah

ya ben sende sezeyan olucağın için direk sana sorayım genel anestezimi epiduralmi düşüyosun yani karar verdinmi :)ben ilkinde geneldi ama epidural olanlrarrda cok daha memnun karasızım doktorumda bana bıraktı
İlkinde genel olmuştu. Aslında epidural beni korkutuyordu ama bakıyorum çevreme filan hep epidural yapıyorlar. Hepsi de memnun. Buradaki arkadaşlar da epidural önerdiler. Biraz sıcak bakmaya başladım ben. Sanırım epidural deneyeceğim ama belki doktorumdan az da olsa sakinleştirici filan isterim hani öyle bir şansım varsa. Son karar epidural gibi şu an. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Tamamen seninle aynı durumdayım ilki geneldi ama hep epidural olan arkadaşlarım çok memnunlar ilk o anı görmek istiyorum ama korkularım var nedenini tam bende bilmiyorum orda konuşulanları duycaz sonuçta farklı anlayıp herhangi bişeyi heyecan yaparmıyım diye :) paranoyak lık belki ama böle hissediyorum
Ama bende suan epidural daha ağır basıyor

Epidural sansiniz varsa SAKİNNNNNNN KACİRMAYİNNNNNN.....
Ben oglumj o sekilde dogurdum.ilk ben gordum ben kokladim optum...
Korkmayin. Doktorlar konusmuyor ki... Uyusmustu bir bakalim diyorlar o kadar. Sonra ses cikarmiyorlar. İsleme devam :) 2-3 dakikalik bir sure... Sonra bir viyaklama sesi... Dunyalar sizin oluyor. Sanki o sesi hep biliyormusuz gibi oluyor. Oglumu temizlerken isigin altinda ben gormedim. Sesi geliyordu sadece. Sonra dedim ki bu benim bebegimin sesi degil... Meger yan dogumhanenin bebek temizleme isigi bozulmus, bir hanimefendiyi ogumun yerine koyup temizlemisler... Artik siz dusunun aradaki bagi :)

Ayyyy agustos gelsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…