- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Allah kabul etsin inşallah canim
ya ben sende sezeyan olucağın için direk sana sorayım genel anestezimi epiduralmi düşüyosun yani karar verdinmi :)ben ilkinde geneldi ama epidural olanlrarrda cok daha memnun karasızım doktorumda bana bıraktıBen eşimi istemiyorum sezeyanda. Normal Doğum da olsa istemezdim herhalde. Elinden bişiy de gelmez boşa stres. Bir de beni o halde görsün istemem. İleride bir daha görmeyeceğim insanların arasında olmak daha iyi. Öyle gergin korkmuş belki saçmalayan halimi kimse hatırlamasın. Herhangi Doğum yapan bir kadın olurum onlar için. Ama eşim hep hatırlar çok travmatik adam için yaw
Beyaz veya krem veya açık renklerden baska ne secenegimiz var ki zaten? Ben bir beyaz bir açık gri English home lastikli aldım.Aynen canm ben de ferah olsun istedim biraz. Bakalım oğlumun tek kişilik yatağı içinde yapıyorlar. Bi kaç hafta geçsin vermeyi düşünüyorum sipariş.
saol canm. Beğendim. Kimileri çocuk odasında beyaz nevresim zor çok kirlenirsin falan dedi..
Makinalar yıkıyor çok şükür napalım kirlendik çe atar yıkarız.
Hic konusmadik bile, yuksek ihtimal girmez. Ben de istemem. O yanımda olmazsa daha dirayetli olurum zaten. Yalnizken güçlüyüm.ehehe evet yaa, esim geceleri her kimildadigimda uyaniyo desem abartmis olmam. yataktan donerek indigimi biliyo, nerdeyse her tuvalet icin indigimde 'yavas' diyo. dusecem diye korkuyo ahaha.
bu aralar sikayet modunda amaaa. mesela masaji onu rahatsiz etmek gicik etmek icin istemiyorumya, kimden istiicem baska? biraz once mesaj atmis nerden estiyse 'nasilsin, biliyorum seninle bu aralar cok ilgilenemedim, yogunum, oruc moruc derken' yazmis. yerim onu ben. masaj istedigimde daha az sikayetlenirsen affederim dedim.
esinizi doguma nasil hazirladiniz/hazirliyosunuz kizlar? benimki gercekten dogum denildigi anda suratini eskitiyor, 'senin oranin buranin bilmem ne hallere girdigini gordukten sonra bilmiyorum yani ama cok tuhaf geliyo' tarzinda bisiiler dedi bikac kez. dedigi anlarda espirili histerik krizlere giriyo gibi yapiyorum 'sensiz nasil dogururum, yanliz mi doguriim, doktorun mu elini tutiim, nooriim burnumdan mi cikariim cocuguuuu' diye; ama hafiften icimden 'adam tiksinmesin yahu sonra' diye dusunmuyo degilim. bu onun sorunu demeyin, hayir, ortak bi sorun olur Allah korusun. dogumda karisinin yaninda bulunmus baska erkeklerle mi konustursam, naapsam?
Bir kadin bir erkek videosu gibi bol bol kufredecegiz adamlaraBenim eşimden kesin çözüm, sezeryan ol perdenin arkasında bekliyelim beraber ama diğerinde gelemem, zaten gelmesemde kulaklarımı çınlatacaksın, annemi anacaksın biliyorum diyor:)
adam ileri görüşlü
Diger mesajla aynisini fikirdeyim; yasadigin ulkenin oarasiyla kazanip ucuz olan ulkede harcasan ok ama orda kazanip orda harciyorsun.650 tl dedi yaa resmen, 100 euro yapiyor. burda bi ablaya sordum, 55 euro demisti. normal nevresim sesi aldim iki adet bebek yatagimiza, 10/15/20 euro civarinda gayet kaliteli guzel nevresimler. uzerine sadece bi isim ekliyosunuz okadar sonucta.
ama turkiye ile burdakilerin arasindaki fiyat farki gercekten normal degil. ayetli magnet ayna uzerinde burda mesela 2,5/3 euro (15/18 tl tanesi). turkiye de ise 2,5/3 tl. kapi susleri burda 50 euro (300 tl), orda ise 100 tl civarinda. malzemesi orda pahalidir filan demeyin, veya sizin hayat standartlariniza gore demeyin, valla yine cok pahali. oda olsun buda olsun suda olsun dediginde tamamen ucuyor.
dogum gunun kutlu olsun canimmmm ❤❤❤Kızlar bugün Doğum günüm.. karnımda ki meleğimle kutlamak ayrı bi keyif gerçekten.. seneye 10 aylık faln olucak sanırım o zaman da beraber kutluycaz inş.. sürekli ağlamaklı bi ruh halim var duygu karmaşaları yaşıyorumAllah herkese nasip etsin bu tatlı duyguyu herkese sevgiler
Hepi de bortdey müstakbel anneKızlar bugün Doğum günüm.. karnımda ki meleğimle kutlamak ayrı bi keyif gerçekten.. seneye 10 aylık faln olucak sanırım o zaman da beraber kutluycaz inş.. sürekli ağlamaklı bi ruh halim var duygu karmaşaları yaşıyorum ☺ Allah herkese nasip etsin bu tatlı duyguyuherkese sevgiler
Mutlu yıllar canım, minik kızınla, eşinleKızlar bugün Doğum günüm.. karnımda ki meleğimle kutlamak ayrı bi keyif gerçekten.. seneye 10 aylık faln olucak sanırım o zaman da beraber kutluycaz inş.. sürekli ağlamaklı bi ruh halim var duygu karmaşaları yaşıyorum ☺ Allah herkese nasip etsin bu tatlı duyguyuherkese sevgiler
saglikla kullanin canim..hayirl olsun.Birkaç gün okuyamadım yine 50-60 sayfa birikmiş baştan okuyum dedim yok olmadı kızlar umarım herkes iyidirbiz de sonunda park yatağı aldık. Kraft Calipso 2 aldık. Zaten onu beğenmiştim hepsiburadadan aldım annemlerin oraya gönderdim çok geniş ve kaliteli dediler. Düşünen olursa diye yazıyorum. Aslında bir alt modeli olan Calipso Elite sipariş verdim ama üst modelini gönderdiler baya şaşırdım indirimlerle filan 788 liraya almış olduk. Kızım da sağlıkla doğar da güzel güzel uyur içinde inşallah Bu arada satıcı adı Fatih Bebe ya da Bebek unuttum şimdi yorumlara baktım son zamanlarda herkese Elite fiyatına bir üst modelini göndermiş çok enteresan ama
Uzumunu.ye bagini sormaBirkaç gün okuyamadım yine 50-60 sayfa birikmiş baştan okuyum dedim yok olmadı kızlar umarım herkes iyidirbiz de sonunda park yatağı aldık. Kraft Calipso 2 aldık. Zaten onu beğenmiştim hepsiburadadan aldım annemlerin oraya gönderdim çok geniş ve kaliteli dediler. Düşünen olursa diye yazıyorum. Aslında bir alt modeli olan Calipso Elite sipariş verdim ama üst modelini gönderdiler baya şaşırdım indirimlerle filan 788 liraya almış olduk. Kızım da sağlıkla doğar da güzel güzel uyur içinde inşallah Bu arada satıcı adı Fatih Bebe ya da Bebek unuttum şimdi yorumlara baktım son zamanlarda herkese Elite fiyatına bir üst modelini göndermiş çok enteresan ama
Teşekkür ederim canım, inşallahsaglikla kullanin canim..hayirl olsun.
Uzumunu.ye bagini sormahayirli olsun kuzucuga sağlıkla.mutlulukla.kullansin.insallah
İlkinde genel olmuştu. Aslında epidural beni korkutuyordu ama bakıyorum çevreme filan hep epidural yapıyorlar. Hepsi de memnun. Buradaki arkadaşlar da epidural önerdiler. Biraz sıcak bakmaya başladım ben. Sanırım epidural deneyeceğim ama belki doktorumdan az da olsa sakinleştirici filan isterim hani öyle bir şansım varsa. Son karar epidural gibi şu an. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?ya ben sende sezeyan olucağın için direk sana sorayım genel anestezimi epiduralmi düşüyosun yani karar verdinmi :)ben ilkinde geneldi ama epidural olanlrarrda cok daha memnun karasızım doktorumda bana bıraktı
Tamamen seninle aynı durumdayım ilki geneldi ama hep epidural olan arkadaşlarım çok memnunlar ilk o anı görmek istiyorum ama korkularım var nedenini tam bende bilmiyorum orda konuşulanları duycaz sonuçta farklı anlayıp herhangi bişeyi heyecan yaparmıyım diye :) paranoyak lık belki ama böle hissediyorumİlkinde genel olmuştu. Aslında epidural beni korkutuyordu ama bakıyorum çevreme filan hep epidural yapıyorlar. Hepsi de memnun. Buradaki arkadaşlar da epidural önerdiler. Biraz sıcak bakmaya başladım ben. Sanırım epidural deneyeceğim ama belki doktorumdan az da olsa sakinleştirici filan isterim hani öyle bir şansım varsa. Son karar epidural gibi şu an. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
İlkinde genel olmuştu. Aslında epidural beni korkutuyordu ama bakıyorum çevreme filan hep epidural yapıyorlar. Hepsi de memnun. Buradaki arkadaşlar da epidural önerdiler. Biraz sıcak bakmaya başladım ben. Sanırım epidural deneyeceğim ama belki doktorumdan az da olsa sakinleştirici filan isterim hani öyle bir şansım varsa. Son karar epidural gibi şu an. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Epidural sansiniz varsa SAKİNNNNNNN KACİRMAYİNNNNNN.....Tamamen seninle aynı durumdayım ilki geneldi ama hep epidural olan arkadaşlarım çok memnunlar ilk o anı görmek istiyorum ama korkularım var nedenini tam bende bilmiyorum orda konuşulanları duycaz sonuçta farklı anlayıp herhangi bişeyi heyecan yaparmıyım diye :) paranoyak lık belki ama böle hissediyorum
Ama bende suan epidural daha ağır basıyor
Ayyyy agustos gelsinnnnnEpidural sansiniz varsa SAKİNNNNNNN KACİRMAYİNNNNNN.....
Ben oglumj o sekilde dogurdum.ilk ben gordum ben kokladim optum...
Korkmayin. Doktorlar konusmuyor ki... Uyusmustu bir bakalim diyorlar o kadar. Sonra ses cikarmiyorlar. İsleme devam :) 2-3 dakikalik bir sure... Sonra bir viyaklama sesi... Dunyalar sizin oluyor. Sanki o sesi hep biliyormusuz gibi oluyor. Oglumu temizlerken isigin altinda ben gormedim. Sesi geliyordu sadece. Sonra dedim ki bu benim bebegimin sesi degil... Meger yan dogumhanenin bebek temizleme isigi bozulmus, bir hanimefendiyi ogumun yerine koyup temizlemisler... Artik siz dusunun aradaki bagi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?