Ben islere basladim bugun. Bayaaaaa utu yaptim belim kalcam iptal. Kizimin cicilerinin yikanacaklarini bir araya getirdim. Onlari yikayip utulemem lazim. Bir yandan oglumdan kalan bebek yorgani, battaniyrsi vs si onlari da yikayip kaldiracagim. Mayis ayi icinde ancak yaparim. Cunku haziranda kardesimin ceyizi, evinin yerlesmesi vs icin yardimci olmam lazim. Temmuzda dugun :) sonra oglumla biraz keyif yapmak istiyorum kismetse. Kiz gelince bir sure rahat hareket edemeyecegiz cunku.Ayyyy agustos gelsinnnnn
Kiz okurken yoruldum Allah guc kuvvet saglik.versinBen islere basladim bugun. Bayaaaaa utu yaptim belim kalcam iptal. Kizimin cicilerinin yikanacaklarini bir araya getirdim. Onlari yikayip utulemem lazim. Bir yandan oglumdan kalan bebek yorgani, battaniyrsi vs si onlari da yikayip kaldiracagim. Mayis ayi icinde ancak yaparim. Cunku haziranda kardesimin ceyizi, evinin yerlesmesi vs icin yardimci olmam lazim. Temmuzda dugun :) sonra oglumla biraz keyif yapmak istiyorum kismetse. Kiz gelince bir sure rahat hareket edemeyecegiz cunku.
Amin canim..Kiz okurken yoruldum Allah guc kuvvet saglik.versin
Abiye tarzi mi evet ya sacma.sapan.haziranda dugun var arkadasimin.ne giyicem ben de bulamadımAmin canim..
En buyuk soryn kiyafet bulmakta. Cok uyduruk gebe abiyeleri.
Abiye tarzi mi evet ya sacma.sapan.haziranda dugun var arkadasimin.ne giyicem ben de bulamadım
GelinlikAynen cnm. Ablayim yani :) guzel birsey olmali. 1tane olabilir dedigim elbise oldu. O dsa 1200tl idi. Oldu cnm dedim
Nice mutlu yıllaraKızlar bugün Doğum günüm.. karnımda ki meleğimle kutlamak ayrı bi keyif gerçekten.. seneye 10 aylık faln olucak sanırım o zaman da beraber kutluycaz inş.. sürekli ağlamaklı bi ruh halim var duygu karmaşaları yaşıyorum ☺ Allah herkese nasip etsin bu tatlı duyguyuherkese sevgiler
Allah ailenle birlikte mutlu huzurlu uzun bir omur nasip etsin inş doğum günün kutlu olsunKızlar bugün Doğum günüm.. karnımda ki meleğimle kutlamak ayrı bi keyif gerçekten.. seneye 10 aylık faln olucak sanırım o zaman da beraber kutluycaz inş.. sürekli ağlamaklı bi ruh halim var duygu karmaşaları yaşıyorum ☺ Allah herkese nasip etsin bu tatlı duyguyuherkese sevgiler
Kızlar bugün Doğum günüm.. karnımda ki meleğimle kutlamak ayrı bi keyif gerçekten.. seneye 10 aylık faln olucak sanırım o zaman da beraber kutluycaz inş.. sürekli ağlamaklı bi ruh halim var duygu karmaşaları yaşıyorum ☺ Allah herkese nasip etsin bu tatlı duyguyuherkese sevgiler
Mutlu huzurlu uyuşun bebiş ins deliksiz gece uykuları olsun ins :)Birkaç gün okuyamadım yine 50-60 sayfa birikmiş baştan okuyum dedim yok olmadı kızlar umarım herkes iyidirbiz de sonunda park yatağı aldık. Kraft Calipso 2 aldık. Zaten onu beğenmiştim hepsiburadadan aldım annemlerin oraya gönderdim çok geniş ve kaliteli dediler. Düşünen olursa diye yazıyorum. Aslında bir alt modeli olan Calipso Elite sipariş verdim ama üst modelini gönderdiler baya şaşırdım indirimlerle filan 788 liraya almış olduk. Kızım da sağlıkla doğar da güzel güzel uyur içinde inşallah Bu arada satıcı adı Fatih Bebe ya da Bebek unuttum şimdi yorumlara baktım son zamanlarda herkese Elite fiyatına bir üst modelini göndermiş çok enteresan ama
Bnde epidural düşünüyorum ve sakinleştirici kesinlikle vermeleri gerek bana başka türlü zaptedemezler yoksa asiri panik heyecanli ve sabirsiz biri olarak :) bir arkadaşım epidural doğum yaptı sakinleştirici vermişler bn de istiycem vermeleriniİlkinde genel olmuştu. Aslında epidural beni korkutuyordu ama bakıyorum çevreme filan hep epidural yapıyorlar. Hepsi de memnun. Buradaki arkadaşlar da epidural önerdiler. Biraz sıcak bakmaya başladım ben. Sanırım epidural deneyeceğim ama belki doktorumdan az da olsa sakinleştirici filan isterim hani öyle bir şansım varsa. Son karar epidural gibi şu an. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Allah kolaylık versin baya yoğun geçiyor günlerin anlaşılan Allah mesut etsin kardeşini deBen islere basladim bugun. Bayaaaaa utu yaptim belim kalcam iptal. Kizimin cicilerinin yikanacaklarini bir araya getirdim. Onlari yikayip utulemem lazim. Bir yandan oglumdan kalan bebek yorgani, battaniyrsi vs si onlari da yikayip kaldiracagim. Mayis ayi icinde ancak yaparim. Cunku haziranda kardesimin ceyizi, evinin yerlesmesi vs icin yardimci olmam lazim. Temmuzda dugun :) sonra oglumla biraz keyif yapmak istiyorum kismetse. Kiz gelince bir sure rahat hareket edemeyecegiz cunku.
amin canim insallah.Allah kolaylık versin baya yoğun geçiyor günlerin anlaşılan Allah mesut etsin kardeşini de
Tam benlik. Esimin isim vs önerene bile tepkisi şu oluyor; İlke öyle seyler sevmez sanane benim cocumdan derse şaşırma bak.
ben biraz sonradan görme annelerden olucam herhalde. hem o ayetli aynali magnetlerden istiyorum, hem bal kavanozlari, hem mevludde ayri goodiebag’ler..e hepsini burdan almaya kalksam esim isyan bayragini ceker. tek parca alacak olsam burdan veririm siparisi olur biter..burdakilerde turkiye de yaptirip getiriyorlar zaten.Simdi sen euro olarak maas aliyosun atiyorum 1000 euro aliyosan 100 eurosunu vericeksin senin gelirine gore normal oluyo bizim paraya cevirirsen ohooo zaten o yuzden burdakiler yurtdisindan gelene pahali soyluyo cunku tl degersiz. O magnetler 2/3 birim para orda da burda da.. Tl olarak maas alip euro harcamiyosun bacim sonucta :) sen iste yurtdisindan oldugunu belli etmicek sekilde burdan alisveris yaparsan baya ucuza getirirsin
gecim heryerde zor canim. cift maas girmeyen evde dogru duzgun gecinilmiyo burada. sukur, sikayet etmiyorum asla, burasi turkiye gibi elbette degil. emeginin karsiligini aliyosun sonucta.Diger mesajla aynisini fikirdeyim; yasadigin ulkenin oarasiyla kazanip ucuz olan ulkede harcasan ok ama orda kazanip orda harciyorsun.
Gerci bize de artık herşey pahalı geliyor. Gecim cidden zor burada. Paramiz gittikce gucsuzlesiyor.
Kızlar bugün Doğum günüm.. karnımda ki meleğimle kutlamak ayrı bi keyif gerçekten.. seneye 10 aylık faln olucak sanırım o zaman da beraber kutluycaz inş.. sürekli ağlamaklı bi ruh halim var duygu karmaşaları yaşıyorum ☺ Allah herkese nasip etsin bu tatlı duyguyuherkese sevgiler
Epidurali benim bir yakınım da çok önerdi. Genel anestezide kısa sürede anestezi etkisi geçiyor ve ağrı hissetmeye başlıyorsun ama epiduralde tamamen normale dönene kadar o ilk şiddetli ağrılar geçmiş oluyor dedi. Eğer başka bir sıkıntı olmazsa, sezaryen olmak zorunda kalırsam ben de epidural istiyorumTamamen seninle aynı durumdayım ilki geneldi ama hep epidural olan arkadaşlarım çok memnunlar ilk o anı görmek istiyorum ama korkularım var nedenini tam bende bilmiyorum orda konuşulanları duycaz sonuçta farklı anlayıp herhangi bişeyi heyecan yaparmıyım diye :) paranoyak lık belki ama böle hissediyorum
Ama bende suan epidural daha ağır basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?