2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayyyy agustos gelsinnnnn
Ben islere basladim bugun. Bayaaaaa utu yaptim belim kalcam iptal. Kizimin cicilerinin yikanacaklarini bir araya getirdim. Onlari yikayip utulemem lazim. Bir yandan oglumdan kalan bebek yorgani, battaniyrsi vs si onlari da yikayip kaldiracagim. Mayis ayi icinde ancak yaparim. Cunku haziranda kardesimin ceyizi, evinin yerlesmesi vs icin yardimci olmam lazim. Temmuzda dugun :) sonra oglumla biraz keyif yapmak istiyorum kismetse. Kiz gelince bir sure rahat hareket edemeyecegiz cunku.

Kiz okurken yoruldum Allah guc kuvvet saglik.versin

Nice mutlu yıllara

Allah ailenle birlikte mutlu huzurlu uzun bir omur nasip etsin inş doğum günün kutlu olsun

Mutlu yillar

Mutlu huzurlu uyuşun bebiş ins deliksiz gece uykuları olsun ins :)

Bnde epidural düşünüyorum ve sakinleştirici kesinlikle vermeleri gerek bana başka türlü zaptedemezler yoksa asiri panik heyecanli ve sabirsiz biri olarak :) bir arkadaşım epidural doğum yaptı sakinleştirici vermişler bn de istiycem vermelerini

Allah kolaylık versin baya yoğun geçiyor günlerin anlaşılan Allah mesut etsin kardeşini de

ben biraz sonradan görme annelerden olucam herhalde. hem o ayetli aynali magnetlerden istiyorum, hem bal kavanozlari, hem mevludde ayri goodiebag’ler..e hepsini burdan almaya kalksam esim isyan bayragini ceker. tek parca alacak olsam burdan veririm siparisi olur biter..burdakilerde turkiye de yaptirip getiriyorlar zaten.

Diger mesajla aynisini fikirdeyim; yasadigin ulkenin oarasiyla kazanip ucuz olan ulkede harcasan ok ama orda kazanip orda harciyorsun.
Gerci bize de artık herşey pahalı geliyor. Gecim cidden zor burada. Paramiz gittikce gucsuzlesiyor.
gecim heryerde zor canim. cift maas girmeyen evde dogru duzgun gecinilmiyo burada. sukur, sikayet etmiyorum asla, burasi turkiye gibi elbette degil. emeginin karsiligini aliyosun sonucta.

Nice mutlu senelere inşAllah ❤

Epidural doğum mu dediniz vuhuuuu.hic cesaret edemem.ben yaaa tırsarım heralde..ilki genel di muhtemelen buda öyle olacak..doğum anı ve sonrası genele gore rahat ve güzel oluyor ama benim için yemez

Epidurali benim bir yakınım da çok önerdi. Genel anestezide kısa sürede anestezi etkisi geçiyor ve ağrı hissetmeye başlıyorsun ama epiduralde tamamen normale dönene kadar o ilk şiddetli ağrılar geçmiş oluyor dedi. Eğer başka bir sıkıntı olmazsa, sezaryen olmak zorunda kalırsam ben de epidural istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…