2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
şimdi bir köpeği öne oturt bebeği koltuğa oturt sende yanına öbür köpecikte senin yanına oturursa sığarsınız aslında büyük problem bir bebe daha gelirse olur o zamanda büyük araba alın yada köpekleri oto koltuklarına kucaklarına da bebeleri verin

Kızlarrrr 35 sayfa okudum resmen rekor
Herkesin anneler gününü kutlarım. Benim koca kutlamadı resmen ama dışarı çıktık mobilya bakmaya gittik hatta aldık ona yoruyo zaar iyi oldu tam da anneler gününde aldık falan diyo
Ama anneler günün kutlu olsun demek yok nasıl sinir oldum
Ben de babalar gününde öyle yapıcam asla unutmam
Bu da kızımızın odası büyüyen karyola aldık çok gezmek istemedim açıkçası bunu ne kadar önermeselerde bizim mantığımıza yattı inş memnun kalırız
Karyolanın içinde ki yatağı nevresimi halı ve duvardaki raf ile birlikte nakit 5 bin tl ye aldık.

Eklentiler

• E06B4007-9CE4-4416-9A7D-469596798F09.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 3DEEFBD8-0CAE-4EC7-96B2-2B73BF918B72.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 50
  • 82C50814-7AD0-4D61-BD22-A0822F52D0C2.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 49

Hahaha sanirim araba bakicaz heybetli.bizim.kizlar arkayi kapliyorlar masallah

Gayet uygun hem de.cok.uygun hayirli.olsun guzel.gunlerde gule.gule saglikla.kullansin prenses masallah cok.sevimli
Eslerimiz odunumsu canlilar boşver ben de annelere hediye alirken dedim bende kati.meyve sıkıcagi alcam kendime çocuğa dedim aldim hahaha kendimi.simarttim cocuk.kutlasin anneler gununu dedi kestirdi babalar gununde intikam alinir

aaaa bir de kız mı? söyle azcık diyet yapsınlar öyle kilolu olur mu hiç. benim kedimi hafta sonu veterinere götürdük zayıflamış kuzucum. 6800 olmuştu veteriner diyet vermişti 6200 olmuş şimdi. kedi bile diyetle zayıflıyor ben zayıflamadım.

Güle güle kullanın

güle güle kullansın kuzucuk. mis gibi uykular uyur inşallah. çok güzelmiş canım. benim oğlumun odasına benziyor ilk bakışta

Köpekler 32 35 kg kediler 7.5 8 5.5 kilodalar ailecek sanirim.hormonluyuz kiz sen ne zayiflican hamile hamile dellenme sonra zayiflarizz

Herkese selamlar kızlar, sabahtan beri her fırsatta okuyarak anca tamamladım 50 küsür sayfa cuma akşamında kalmıştım en son.

Cumartesi kontrolüm vardı +8 olduğum için doktor en fazla 4 kilo hakkın kaldı 3 hafta sonra kilo almadan gelmeni istiyorum dedi. Ben tabi nasıl olucak o iş bilmiyorum

Oğluşum 865 gr olmuş normal iyi dedi doktor.

Anneler günü için beklentideyim ama sanmıyorum demiştim size. Arkadaşlarım aradı msj attı ama eşim NOOO. Gece yatmadan imalı bir tivit attım o da okuyup geldi yanıma kutladı ama çok geçççççç.

Bu arada mide yanması şikayeti olanlar sabahtan beri mahfolmuş durumdayım. Renine aldım 1 saat falan rahatlattı yine başladı. Şimdi soğuk süt içiyorum yudum yudum. Ağlicam artık mahfetti beni bu mide yangınları. Hafta sonu olmuyor onu anlamadım sadece hafta içi oluyo

kızlar günaydın,
hem işten hem sayfa yoğunluğundan ancak bitti sayfalar:)
benim eşim kutladı anneler gününü sarıldı falan ama hediye almadı halbuki saat siparişi vermiştim! nese bir aslan burcu olarak babalar gününde hem ilgi hem hediye bekleyecek, o zaman görüşeceğiz:)

Ay evet bende bu konuyu çok düşünüyorum. Köpeğimin cinsi dogo 55kilo bir dana. Arka koltukta full yatarak seyahat ediyor sığmıyor bile. Bebek koltuğunu nasıl koyucam. Koyarsam benim dana sığacakmı. Benimde arkada oturmam lazım bu köpek nereye binecek birde yeni bir köpek geliyor galiba bize kafamda deli sorular

Sağol canım amin inşallah Evet bu ürün tek kalmıştı o yüzden kampanya yapmışlar diğer modeller 8 bin tl den başlıyordu bebişin şansına diyelim artık
Evet o taktik çok iyi ya en iyisi kendin alıcaksın yoksaa tırt bu adamlar babalar gününde birbirimizi fişfikleyelim burdan unutturmayalım

Köpekler 32 35 kg kediler 7.5 8 5.5 kilodalar ailecek sanirim.hormonluyuz kiz sen ne zayiflican hamile hamile dellenme sonra zayiflarizz
şimdi için demiyorum ki normal halim. benim bünye diyet sevmiyor anacım. keşke kadınların etli butlu sevildiği devirde yaşasaydım.

Hayırlı olsun güle güle kullanın herbişeyini

Oralar size dar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…