- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
şimdi bir köpeği öne oturt bebeği koltuğa oturt sende yanına öbür köpecikte senin yanına oturursa sığarsınız aslında büyük problem bir bebe daha gelirse olur o zamanda büyük araba alın yada köpekleri oto koltuklarına kucaklarına da bebeleri verinZuuhahaha herkes ayri dunya bana bakiyor gobegin kucuk yemiyorsun bebek.kucuk.kalcak diyor ben.ideal kilo ve göbeğim bebek.normal.diyorum.yok.yok kucuk.diyor esimi.gazliyor o.bana geliyor ye ye diyesana ne kardesim sanane sallaa sen.o isguzarlari
I ikuayko biz.napalim iki.kopek.bebek.koltugu bana arabada.yer yok
şimdi bir köpeği öne oturt bebeği koltuğa oturt sende yanına öbür köpecikte senin yanına oturursa sığarsınız aslında büyük problem bir bebe daha gelirse olur o zamanda büyük araba alın yada köpekleri oto koltuklarına kucaklarına da bebeleri verin
Kızlarrrr 35 sayfa okudum resmen rekor
Herkesin anneler gününü kutlarım. Benim koca kutlamadı resmenama dışarı çıktık mobilya bakmaya gittik hatta aldık ona yoruyo zaar iyi oldu tam da anneler gününde aldık falan diyo
Ama anneler günün kutlu olsun demek yok nasıl sinir oldum
Ben de babalar gününde öyle yapıcam asla unutmam
Bu da kızımızın odası büyüyen karyola aldık çok gezmek istemedim açıkçası bunu ne kadar önermeselerde bizim mantığımıza yattı inş memnun kalırız
Karyolanın içinde ki yatağı nevresimi halı ve duvardaki raf ile birlikte nakit 5 bin tl ye aldık.
aaaa bir de kız mı? söyle azcık diyet yapsınlar öyle kilolu olur mu hiç. benim kedimi hafta sonu veterinere götürdük zayıflamış kuzucum. 6800 olmuştu veteriner diyet vermişti 6200 olmuş şimdi. kedi bile diyetle zayıflıyor ben zayıflamadım.Hahaha sanirim araba bakicazheybetli.bizim.kizlar arkayi kapliyorlar masallah
Gayet uygun hem de.cok.uygun hayirli.olsun guzel.gunlerde gule.gule saglikla.kullansin prenses masallah cok.sevimli
Eslerimiz odunumsu canlilar boşverben de annelere hediye alirken dedim bende kati.meyve sıkıcagi alcam kendime çocuğa dedim aldim hahaha kendimi.simarttim cocuk.kutlasin anneler gununu dedi kestirdi babalar gununde intikam alinir
Güle güle kullanınKızlarrrr 35 sayfa okudum resmen rekor
Herkesin anneler gününü kutlarım. Benim koca kutlamadı resmenama dışarı çıktık mobilya bakmaya gittik hatta aldık ona yoruyo zaar iyi oldu tam da anneler gününde aldık falan diyo
Bu da kızımızın odası büyüyen karyola aldık çok gezmek istemedim açıkçası bunu ne kadar önermeselerde bizim mantığımıza yattı inş memnun kalırız
Karyolanın içinde ki yatağı nevresimi halı ve duvardaki raf ile birlikte nakit 5 bin tl ye aldık.
güle güle kullansın kuzucuk. mis gibi uykular uyur inşallah. çok güzelmiş canım. benim oğlumun odasına benziyor ilk bakıştaKızlarrrr 35 sayfa okudum resmen rekor
Köpekler 32 35 kg kediler 7.5 8 5.5 kilodalar ailecek sanirim.hormonluyuzaaaa bir de kız mı? söyle azcık diyet yapsınlar öyle kilolu olur mu hiç. benim kedimi hafta sonu veterinere götürdük zayıflamış kuzucum. 6800 olmuştu veteriner diyet vermişti 6200 olmuş şimdi. kedi bile diyetle zayıflıyor ben zayıflamadım.
Ay evet bende bu konuyu çok düşünüyorum. Köpeğimin cinsi dogo 55kilo bir dana. Arka koltukta full yatarak seyahat ediyor sığmıyor bile. Bebek koltuğunu nasıl koyucam. Koyarsam benim dana sığacakmı. Benimde arkada oturmam lazım bu köpek nereye binecekZuuhahaha herkes ayri dunya bana bakiyor gobegin kucuk yemiyorsun bebek.kucuk.kalcak diyor ben.ideal kilo ve göbeğim bebek.normal.diyorum.yok.yok kucuk.diyor esimi.gazliyor o.bana geliyor ye ye diyesana ne kardesim sanane sallaa sen.o isguzarlari
I ikuayko biz.napalim iki.kopek.bebek.koltugu bana arabada.yer yok
Sağol canım amin inşallahGayet uygun hem de.cok.uygun hayirli.olsun guzel.gunlerde gule.gule saglikla.kullansin prenses masallah cok.sevimli
Eslerimiz odunumsu canlilar boşverben de annelere hediye alirken dedim bende kati.meyve sıkıcagi alcam kendime çocuğa dedim aldim hahaha kendimi.simarttim cocuk.kutlasin anneler gununu dedi kestirdi babalar gununde intikam alinir
şimdi için demiyorum ki normal halim.Köpekler 32 35 kg kediler 7.5 8 5.5 kilodalar ailecek sanirim.hormonluyuzkiz sen ne zayiflican hamile hamile dellenme sonra zayiflarizz
kusuyor kusmazsa sorun olmaz ama korkuyorum.
merhabalar güzel anneler,
gaz probleminiz ne durumda?
Hayırlı olsun güle güle kullanın herbişeyiniKızlarrrr 35 sayfa okudum resmen rekor
bende aynı o durumdayım. bebişler bizim dengemizi baya bir bozacak gibi :)Gazman modunda canım
Oralar size darAy evet bende bu konuyu çok düşünüyorum. Köpeğimin cinsi dogo 55kilo bir dana. Arka koltukta full yatarak seyahat ediyor sığmıyor bile. Bebek koltuğunu nasıl koyucam. Koyarsam benim dana sığacakmı. Benimde arkada oturmam lazım bu köpek nereye binecekbirde yeni bir köpek geliyor galiba bize kafamda deli sorular Eki Görüntüle 2268312
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?