2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benimde belim ağırıyor. ağırmasının sebebi birazda arada oğlumu kucaklamam gerekiyor. e sıpa 15 kilo. birde tellerim var sanırım kalsiyum eksikliği çekiyorum.
Ağır kaldırma bence. Hem beline zarar zaten vücutta ağırlık var birde sen yük yükleme. Kalsiyum eksikliğinin böyle ağrılar yaptığını bilmiyordum olabilir. Daha çok kalsiyumlu besinlerden yemek lazım.

isofixler bizim arabada kenarlarda. ilk 8-9 ay anakucağı sığabilir ama oto koltukları çok yer kaplıyor. artık onu da 10 ay sonra düşünürüz. iki koltuk kenarlara bağlanında ortaya biri otursa bile nasıl geçecek kafamda deli sorular. bir gün arabada birini görürsem iki koltuklu sorcam

diş doktorum aman dikkat et süt yoğurt peynir mutlaka ye dedi. bebek annenin tüm depolarını boşaltıyor elimden geldiğince dikkat ediyorum ama oğlum ufak. dün yıkadım ayakları kaymasın diye kucakta hoop yatağa mama sandalyesine koy hop kucak. eşim varken o yapıyor ama olmayınca mecbur.

Hem gorumcem hem amca kizlari arka arkaya doğurdu, iki arabada da arkada 2 koltuk var. Öyle yaşıyorlar valla. Bir sorun yaşadıklarını da duymadim.
aha aradığım insan. peki anne arkada oturabiliyor mu koltuklar yanlarda mı takılı yan yana mı bizim arabada isofixler kenarda ortaya takılmaz ortaya anne nasıl geçiyor.

iki cocuk buyuttum araları 13 aydı. iki oto koltugu vardı arkada kullandıgımız araba clio idi. eski kasasından, kucuk olanından. uzun yolda uzun yol kastım ilk aylarda bursa-mudanya yaklasık 20 km, aralarına oturuyordum, sıgıyorduk. ikinci tur koltuklara gecince sattık degistirdik arabayı.

Bizim arabada isofix de yok, 98 model
aha aradığım insan. peki anne arkada oturabiliyor mu koltuklar yanlarda mı takılı yan yana mı bizim arabada isofixler kenarda ortaya takılmaz ortaya anne nasıl geçiyor.
İkisine de sorarım bugün, buraya yazarım.

Bizim arabada da sanırım isofix yanda, ortada yok.
Benim kızım 5 yaşında bu bizim 3. oto koltuğumuz, bunda isofix var ama 9 ay-4 yaş arası kullandığımız koltukta isofix yoktu.
O yüzden 9 aydan sonra o koltuğa geçince onu ortaya bağlayabilirim, bir de çok huysuz bir çocuk olmazsa şehir içinde ablasıyla 9 aydan sonra tek başına da takılabilir diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaslar. Bugun saglik ocagina gittim ve hemsire morelimi cok bozdu. Tansiyonun cok yuksek dedi tansiyon hastasi misin sen dedi yok dedim hic yuksek cikmamisti daha once dedim. Oyle tepkiler veriyor ki cok morelim bozuldu arkadaslar 13 e 9 cikti kalp atisim 129 cikti. Cok mu fazla sizce? Hic bilgim yok bu konuda hemsirenin tepkisi korkuttu beni

Slm kızlar
Ay azcık dertli geldim:)
aksm kvdem yine lafını söyledı.
Yemınle hasta bu kadın.
Kac kilo aldın dedi 11 kilo aldm dedim
Hii cok almısınnn ,bak normal zor olur böyle diyo.
O kadr ilgili ki bide 5 ayın içinde diyormuş soranlara:)
6,5 aylığız dedim:)
Aa oldu mu o kadr diyo.
Kilomuzla ilgilenmekten,doğurcm haberi olmucak kadının

yüksek tansiyon tehlikeli hamilelikte. hemen bir tansiyon aleti alın yakınınızda illaki vardır. düzenli ölçün. tuzu sıfırlayın bol su için ve hemen doktorunuza söyleyin.

Ben süt içemiyorum. Ama peynir ve yoğurt yiyorum. Her gün bir kase kendi yaptığım yoğurttan yiyorum ama gene de yetersiz geliyor demekki. Ayh ya onunda sana ihtiyacı var tabi. Rabbim yardımcın olsun inşallah.

biz şuan 9 ay 4 yaş kullanıyoruz ve isofix. ikinci 9 ay olana kadar ana kucağı sonra bunu ufak oğlana verip büyüğe daha büyüğü alırım diyorum yani ikiside yanda olmak zorunda kafam çok takılıyor. bakalım nasıl olcak. eşim takılıyor. bunu satıp bir minibus alayım diyor.

Günaydın kızlar bisey sorucam benm vajinada ağrı oluyor özellikle gece yatınca bugün randevum var sorucam doktra ama benm gbi olan varmı acba çok taktim kafama Allah korusun erkn doğum riski geldi aklıma
Benimde ara ara oluyor.
Dra sor tabi ama ben sordm,bebek buyuğunden baskı yapıyor dedi.
Kapalı suan doğum kanalı sıkıntı yok dedi bana.

ben 20 den fazla aldim Allahin iznitle normal yaptim hic bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…