2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnşallah ya sağlıkla kucağına alırsın merak etme.. Bazen naz yapıyorlar yaa ille Bi insanın içini böyle hop ettiricekler.. Rabbime emanetler..
Allah tum annelerin evlatlarini.korusun sag salim.kucaklarımıza almayi nasip etsin.yusuf.yusuf ediyor insan

Gecmis olsun canim bugun bende de kan geldi diskida anlamadim valla ne oluyo Allah sonumuzu hayir etsin rahat huzur yok dogana kadar bunlar

Efelihayat simdi girebildim cok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin inşallah

Arkadaşlar grip olanlar vardi ya aramızda nasil geçti mi neler yaptınız benim bogazim sisti nefes alamıyorum acısından uyuyamıyorum su bile icemiyorum bi anda arttı sogukta da kalmamıştım
Geçmiş olsun tatlım ılık su bal.limon dene c vitamini al meyvelerden

Kizlar steril cihazı almaya gerek.varmi ?

Cnm geçmiş olsun neden oluyormuş ki

Cok tatlı güle güle kullansın minnos

Arkadaşlar grip olanlar vardi ya aramızda nasil geçti mi neler yaptınız benim bogazim sisti nefes alamıyorum acısından uyuyamıyorum su bile icemiyorum bi anda arttı sogukta da kalmamıştım
Canim benim bogazlar cok kotuydu bi ara ihlamur icmistim adacayi falan zararliymista ihlamurun bi zarari yokmus zencefilde koymustum caydanliga

Geçmiş olsun tatlım ılık su bal.limon dene c vitamini al meyvelerden

Kizlar steril cihazı almaya gerek.varmi ?
Canim benim bogazlar cok kotuydu bi ara ihlamur icmistim adacayi falan zararliymista ihlamurun bi zarari yokmus zencefilde koymustum caydanliga
Bende yapayim madem ıhlamur kalkacak gücü bulursam sağolun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…