2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben 20 den fazla aldim Allahin iznitle normal yaptim hic bisey olmaz

Günaydın kızlar bisey sorucam benm vajinada ağrı oluyor özellikle gece yatınca bugün randevum var sorucam doktra ama benm gbi olan varmı acba çok taktim kafama Allah korusun erkn doğum riski geldi aklıma
Bende oluyor arada sancı sızlama gibi doktor normal dedi doktorla konuşunca sende yazar mısın ne dediğini

Ben süt içemiyorum. Ama peynir ve yoğurt yiyorum. Her gün bir kase kendi yaptığım yoğurttan yiyorum ama gene de yetersiz geliyor demekki. Ayh ya onunda sana ihtiyacı var tabi. Rabbim yardımcın olsun inşallah.
küçük olunca mümkün mertebe almıyorum ama almam gerekiyor. zor durumlar. tellerim olmasa belki bu kadar problem yaşamam ama kemiklerim çok ağırıyor.

ben 20 den fazla aldim Allahin iznitle normal yaptim hic bisey olmaz
Görumcem susturdu Allahtan.
Anne sezeryan olunca baskası doğurmuyor.Takılma okadr dedi:)
O da sezeryan olmstu,kısmet dedi.
Bizimki hastalık hastası.
Benim tahlilleri almaya gitmis,kendi di tahlil yaptırmıs:)
Demirime baktırdm diyo hey Allahım ya,

snowmotion kuzeni hiç arkada oturmamış, ne ilkinde ne ikincisinde ama koltuklar arasinda yer varmis, annesi vs oturuyormus.
Gorumcem ilk zamanlar arkada oturmus, o da araya sigiyormus, kendi kullanacaginda küçüğü öne bagliyormus (abi zarar vermesin diye).

İkisi de şoför, kendileri kullaniyor genelde arabalari.

Normal tansiyon 12/8 degili zaten? Hamilelikte kan basinci kafayi yiyor, bence normal. Kendi doktoruna danış derim.
Agir anemiyken kalp atışım 200lerdeydi, o da bana normal geldi.
Kiloyla bu işin alakasi yok, ne zayiflar sezeryan ne kilolular normal doguruyor.
Aha bu benim annem ya. Babam kanserken anestezi onayi icin Gata' da fink atiyoruz bende göz tansiyonu var dedi onunla da uğraştım
Simdi de ben hamileyim ama primadonnaligindan ödün vermedi kadın

Benımkıde agzıma zorla tıkıyor yemegı güç olur güç dıyor dogumda dıyom ben normal kıloda hamıle kaldım fazla almama gerek yok. Olsun ye kızım ogluda bas gardıyan basımda beklıyor ya ellı ıle hamıle kalsaydm ne olcaktı hepsı bır degısık keske ogulları dogursa da bızı rahat bıraksalar. Takma o cok ye dedı ben yıyecek halım yok o zor olur dedı dıye sende kısacak halın yok

Zuuhahaha herkes ayri dunya bana bakiyor gobegin kucuk yemiyorsun bebek.kucuk.kalcak diyor ben.ideal kilo ve göbeğim bebek.normal.diyorum.yok.yok kucuk.diyor esimi.gazliyor o.bana geliyor ye ye diye sana ne kardesim sanane sallaa sen.o isguzarlari
I ikuayko biz.napalim iki.kopek.bebek.koltugu bana arabada.yer yok

Eklentiler

• IMG_20190513_123110.webp
    19 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
ada_2019 insallah biseycikler cikmaz uzme.kendini Allah temiz sonuclar almayi.nasip.etsin
@bilgevisne oyyy hazirliklarinizi yerler hayirli olsun cicileriniz insallah hersey yolunda.cikar testlerde dualarimiz seninle
Çok saolun kızlar ilk gebeligim de bebeğim de kalp sendromu vardı yaşamadı o nedenle bu problem asilabilecek bişey gibi geliyor çok şükür buna da

deneyeceğiz artık bizde benim koltukmu çok heybetli anlamadım ki sanki sığmam gibi geliyor yada ben çok şişkoyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…