2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok komiksin yaa.. Öyle hemencecik çıkmıyorlar malesef haha benimkinin de ayakları her yerde aşağı vuruyor yanlara vuruyor mideme vuruyor fır dönüyo yeri bol şimdilik bıcırların
Erkekler asagida olur diyorlar benimki hep asagida ya resmen cikcak cilgin cocuk
snowmotion asagidaysa erkek sanirim gönlüm kizdan yana ama tersmis belli de olmaz

Ayy çok geçmiş olsun diş ağrısı bilirim beenn ne fenadır o.. E ne yapmayı düşünüyorsun dişçiye gidecek misin benim de azı dişimin bi tanesi delindi resmen bildiğin boşaldı ve ben gerçekten her çocukta Bi diş kaybettim ya demek ki daha dikkat etmeliydim.. Diş etlerim perişan zaten sızım sızımm

Geçtiğimiz yıl bizde ekim ayında gitmek zorunda kaldık benim ameliyatım dan ötürü iyileşme süresini deniz yasağını beklediğimiz için.. ilk haftası çok güzeldi hatta haziran temmuz ve ağustos ayında oraya gidilmeyecegini anlamış oldum..güneş hiç bunaltmiyor denizi de gayet güzel.. Ama biz ekim 10 da dönüş yaptık dönüş yolunda hava fena bozdu sanki sanırsın kış gelmiş.. yanı anlayacağın ekim.ayi biraz şans işi bence..bu sene yaz geç geldi muhtemelen kış da geç gelir tatil turları hep söylüyor..amma yeni doğmuş bebekle yapamazsın bence bebek sakin olsa da sen rahat edemezsin..en azından 4.5 aylık olsaydı daha rahat olurdu

Erkekler asagida olur diyorlar benimki hep asagida ya resmen cikcak cilgin cocuk
snowmotion asagidaysa erkek sanirim gönlüm kizdan yana ama tersmis belli de olmaz
Benim ilki de şimdi kide aşağıda.. ve ikisi de erkek..Ama aşağıda taşımaktan sanırım rahim.agrisi oluyor bende yürürken falan

Benim ilki de şimdi kide aşağıda.. ve ikisi de erkek..Ama aşağıda taşımaktan sanırım rahim.agrisi oluyor bende yürürken falan
Ölüyorum kiz uc gundur yanlari altlari heryeri agriyor yuruyunce agriyip sertlesiyor tas gibi

Benim de kızlar aşağıdaydı kemiğin üzerinde hemen dediğin gibi öyle yakın ki sert Bi harekette anam napıyon dedirtiyor valla

Ölüyorum kiz uc gundur yanlari altlari heryeri agriyor yuruyunce agriyip sertlesiyor tas gibi
Ağrılar normal son ayda çok daha fazla oluyor hele kaburgalar yanlar nasıl batıyor uyuşuyor resmen.. Benim bacağımın bitim yerindeki kemik ağrıyor resmen yerinden çıkmış gibi topallıyorum arada kemikler bile gevşiyor hormonlardan..

Onu ben de anneme deme gafletinde bulundum ya haziran gbi dogsalardi agustosta cok gyzel gidilirdi antalyaya ama iste tam bitimine denk geliyo... Bu haldede yazlik herhangi bi yere de hhayatta gidemem zaten zor nefes alip veriyorum rahat hareket edemem guneslenemem rahat yuzemem bana iskence olur

ben 3-4 aylıkken bile gidebileceğimi düşünmüyorum nasıl başa çıkarım naparım geçen sene balayında bile afedersiniz ishal kusma başıma gelmedik kalmadı, kendime bakamıyorum valla bebişimi helak ederim oralarda
şöyle bi ele avuca gelsin seneye çok istiyorum ama onun tontiş tipini yüzerken görmeyi

evet benimki de aşağıda ofiste bir arkadaş var sürekli aşağıda niye aşağıda bu normal değil diyip duuryordu. hep canımı sıkıyordu. çok şükür yanlız değilim

kızlar ne güzel tatil planları yapıyorsunuz. bizde kasımda evlendik balayına gidemedik. düğünde iki taraflı bir akraba vefat etti. öyle olunca yakında akraba olunca yazın gideriz dedik çünkü öyle hemen bebiş düşünmüyorduk. sonra ilk günlerde hamile kaldım. oğlum anne ben geliyorum dedi :) şimdi de doğumdan sonra gidebilir miyim? pek gözüm kesmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…