Hahah yerim senii valla surdumelaide naber yavrumm yag surdunmu
Basinin belasi olcam.her gun sorcamHahah yerim senii valla surdumsenden naber canim! Gergin bir is gunu olacak benim icin. Allah tan evden calisiyorum laptopumu yataga yanima aldim hala kalkmadim yani
sanmiyrm cnm. bebegin yatis durumuna gore farkli yerlerde hissedersin. benimki 3 farkli bolgeden ayni anda vuruyor bazen. muhtemelen kafa popo ve ayak olark.Herkese günaydınlar. Bebeğin döndüğünü nasıl anlarsınız tecrübeli anneler? Bazen aynı anda iki farklı bölgeden hissediyorum bebeği, bir yere basarak kendini yukarı ittiriyor galiba. O yüzden kafa nerde ayak nerde anlayamadım. Bir yolu var mı?
guzel haberlerle gel cnm.gunaydınlar,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdekilere sevgilerimi yolluyorum. bugun ogleden sonra bebegimin fetal eko'su var. guzel dualarınıza olumlu enerjlerinize talibim.
guzel bir gun diliyorum.
seni en iyi ben anlarim. sutum coktu ama kolik basli basina perisanlik. Allah yasatmasin bir daha. bebek kolik ise degil 5 dk wc ye birakip yalniz gitmek mumkun olmuyor ne yazik ki.bence o bebeğin kolik değilse ananın sütü varsa güzel oluyor. iki dakka birine verip hiç uyuyamadım. bilmiyorum salonda morarana kadar ağlayan bir bebek varsa anne odada uyuyabiliyor mu? sütün olmuyor. içmediğin hiç bir şey kalmıyor. eminde olamıyorsun acaba doydumu doymadımı mama versen meme istemez vermezsen ne kadar emdi bilmiyon. ben içimdeyken mutluyum. çıkınca 1204515645 tane soru kafanda dönüyon. ama şu bir gerçek bebek 6 aya gelince işler kolaylaşıyor. ben en çok ilk 3 ay zorlandım.
takip et sen kendini kuzucum.K ktphncanne gecmis olsun Allah sifa versin bisey yoktur umarim
@bilgevisne dualarimiz seninle rabbim temiz sonuc almanizi nasip etsin insallah
R Rzg14 sormustum normal demisti ne zaman dayanılmaz surekli olursa o zaman gel dedi doktor
gecmis olsun canim.Herkese günaydın, olabildiğince ağrısız sıkıntısız güzel birgün diliyorum hepimize. Berbat bir gece geçirdim. Yaklaşık 5saat boyunca kesintisiz süren bir diş ağrısı. Ve belkide hayatım boyunca yaşadığım en şiddetli diş ağrısıydı. Bazen tükendiğimi vücudumun iflas ettiğini düşünüyorum. Rabbim güç kuvvet sabır versin inşallah bu günlerde geçip gidecek, çekilen her çileye değecek ♥
hanimlar, Turkiye de ismine ne diyorlar bilmiyorum ama burda ‘maxicosi’ diyoruz adina. gectigimiz haftasonu bikac modele baktik, Cybex markasinda karar kildik sanirim (bunu secmeyi esime biraktim o Cybex i istedi). benim sorum markasi falan degil aslinda, o cokta onemli degil hepsi asagi yukari ayni.
Eki Görüntüle 2268887
sorum su; bebegi benim bildigim bu maxicoside arabamda surucu yani koltuguna oturtucam (yuzu arkaya bakacak sekilde). satici kesin bir dille arkaya oturtmam gerektigini soyledi. tamamda ben en yakinimda oturan yakinima gitmek icin bile yarim saat araba kullanmak zorundayim. e cocuk arkada ben tam otobana cikmisken aglarsa napicam? satici ‘aynen oyle, yanina oturursa ona meme vericem diiceksiniz ve buyrun kaza’ dedi. odumu patlatti. dogru mu soyluyo gercekten? tecrubeli anneler ne diyor bu konuya?
ne güzel sütünüz varmış. bende oda yoktu. varsada ağlamaktan ememiyordu ya neyse. inşallah çok sütüm olur inşallah bebeğim kolik olmaz.seni en iyi ben anlarim. sutum coktu ama kolik basli basina perisanlik. Allah yasatmasin bir daha. bebek kolik ise degil 5 dk wc ye birakip yalniz gitmek mumkun olmuyor ne yazik ki.
takip et sen kendini kuzucum.
gecmis olsun canim.
5.co cuzu verey m canimBen de alayım ben ramazan özel okuyorum zaten bunu da araya atarım canım
benim de oyle oldu canim bisey olmazKızlar günaydın dün bebek odamız geldi şükür boyama yapmdn kurdurmylm dedik.
Annemlerin merkeze 20 dakika uzaklıkta yayla havası kivamnda yazlgi var oraya gdcgm nasip olursa bugün en az 1 hafta kalrmesimin de sınavı var calisablsn hem ona da iyilik yapyrm iftar olaynda hep dışardan soylyrdk zaten o konuda da kafam rahat derken annecigime gdyrm annesi vefat ednlere Allah rahmet eylesin
Bir de benim göbeğim 110 cmdi 2 hafta önce şimdi 106 cm düşmüş anlam veremedim kilo da vermedim ama ölçen var mı benm gibi?
Şimdi ölçtüm ac karnına 103 cmbenim de oyle oldu canim bisey olmaz
Tatlim elinizi.degdinizmi yumurtalara insan.kokusu alirsa birakir kuslar terkederkizlar bu arada benim kumru bir gündür ortada yok yumurtalari birakip gitmis acaba başına bisey mi geldi anada babada yok ortada, alismistim kusa ne olcak simdi o yumurtalara bilgisi olan var mi
Allah şifa versin inşallah mühim birşey yoktur.. Gerçekten rabbim kimseye sevdiklerinin acısını sıkıntısını göstermesin..Günaydın kızlar, bugün moralim çok bozuk sizden dua istiyorum. Dün kardeşim rahatsızlandı geceye kadar acildeydi şimdi de hastanede randevu aldık muayene için bekliyorlar. Lütfen dua edin hayırlı sonuçlarla gelsinler. Allah kimseyi ailesi ile sınamasın. İnsan böyle şeyler yaşayınca ne kadar önemsiz şeylere boşuna üzüldüğünü anlıyo...
Canim benim dualarim sizinle Allah tez zamanda sifa versinGünaydın kızlar, bugün moralim çok bozuk sizden dua istiyorum. Dün kardeşim rahatsızlandı geceye kadar acildeydi şimdi de hastanede randevu aldık muayene için bekliyorlar. Lütfen dua edin hayırlı sonuçlarla gelsinler. Allah kimseyi ailesi ile sınamasın. İnsan böyle şeyler yaşayınca ne kadar önemsiz şeylere boşuna üzüldüğünü anlıyo...
Allah şifa versin inşallah mühim birşey yoktur.. Gerçekten rabbim kimseye sevdiklerinin acısını sıkıntısını göstermesin..
Canim benim dualarim sizinle Allah tez zamanda sifa versin
İnşallah içini ferahlatacak güzel sonuçlar ile dönersin.. Sağlıkla sıhhatle..gunaydınlar,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdekilere sevgilerimi yolluyorum. bugun ogleden sonra bebegimin fetal eko'su var. guzel dualarınıza olumlu enerjlerinize talibim.
guzel bir gun diliyorum.
var mi tatile gitme enerjin, inan benim hic yok. tatili cokta severim. esim gozumun icine bakiyo yazliga gidelim diye, hiiiic dokunma bana dedim.kızlar tatile gitmek istiyorum. iş yerinden izin aldım çünkü annemler ayarladı tatillerini. bende mecbur o tarihte izine çıkmalıyım. havaalanına yakın çok katlı olmayan denize uzak olmayan bir otele ihtiyacım var. aradığımız aqua parklı bilmem kaç çeşit animasyonlu bir yer değil. çok yorulmadan denize girebileceğimiz bir yerden bir yere gitmek için 20 dakka yürümemiz gerekmeyen bir yer. varmı fikirleriniz. akdenizde olursa iyi olur malum haziranda diğer yerler soğuk olur
ben ayaklarının olduğu yerden güçlü tekmeler hissederdim. oğlum hep yukarı vururdu. hep baş ağaşıydı. bu bebeğim ise ters duruyor. tekmeler hep şeyimde. bir gün vururken fırlıycan orda diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?