2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sanmiyrm cnm. bebegin yatis durumuna gore farkli yerlerde hissedersin. benimki 3 farkli bolgeden ayni anda vuruyor bazen. muhtemelen kafa popo ve ayak olark.
gunaydınlar,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdekilere sevgilerimi yolluyorum. bugun ogleden sonra bebegimin fetal eko'su var. guzel dualarınıza olumlu enerjlerinize talibim.
guzel bir gun diliyorum.
guzel haberlerle gel cnm.

Kızlar günaydın dün bebek odamız geldi şükür boyama yapmdn kurdurmylm dedik.
Annemlerin merkeze 20 dakika uzaklıkta yayla havası kivamnda yazlgi var oraya gdcgm nasip olursa bugün en az 1 hafta kalrm esimin de sınavı var calisablsn hem ona da iyilik yapyrm iftar olaynda hep dışardan soylyrdk zaten o konuda da kafam rahat derken annecigime gdyrm annesi vefat ednlere Allah rahmet eylesin
Bir de benim göbeğim 110 cmdi 2 hafta önce şimdi 106 cm düşmüş anlam veremedim kilo da vermedim ama ölçen var mı benm gibi?

seni en iyi ben anlarim. sutum coktu ama kolik basli basina perisanlik. Allah yasatmasin bir daha. bebek kolik ise degil 5 dk wc ye birakip yalniz gitmek mumkun olmuyor ne yazik ki.
takip et sen kendini kuzucum.
gecmis olsun canim.

emzirip arabaya koyduktan sonra o sallanmayla genelde uyku moduna geçiyorlar yani benim hep öle olmuştu şehirler arası bile gittim oğlumla tek başına :)ama sanırım cocuktan cocugada değişebilir[/QUOTE]

seni en iyi ben anlarim. sutum coktu ama kolik basli basina perisanlik. Allah yasatmasin bir daha. bebek kolik ise degil 5 dk wc ye birakip yalniz gitmek mumkun olmuyor ne yazik ki.
takip et sen kendini kuzucum.

gecmis olsun canim.
ne güzel sütünüz varmış. bende oda yoktu. varsada ağlamaktan ememiyordu ya neyse. inşallah çok sütüm olur inşallah bebeğim kolik olmaz. inşallah hepimize

benim de oyle oldu canim bisey olmaz

kızlar tatile gitmek istiyorum. iş yerinden izin aldım çünkü annemler ayarladı tatillerini. bende mecbur o tarihte izine çıkmalıyım. havaalanına yakın çok katlı olmayan denize uzak olmayan bir otele ihtiyacım var. aradığımız aqua parklı bilmem kaç çeşit animasyonlu bir yer değil. çok yorulmadan denize girebileceğimiz bir yerden bir yere gitmek için 20 dakka yürümemiz gerekmeyen bir yer. varmı fikirleriniz. akdenizde olursa iyi olur malum haziranda diğer yerler soğuk olur

kizlar bu arada benim kumru bir gündür ortada yok yumurtalari birakip gitmis acaba başına bisey mi geldi anada babada yok ortada, alismistim kusa ne olcak simdi o yumurtalara bilgisi olan var mi
Tatlim elinizi.degdinizmi yumurtalara insan.kokusu alirsa birakir kuslar terkeder

Allah şifa versin inşallah mühim birşey yoktur.. Gerçekten rabbim kimseye sevdiklerinin acısını sıkıntısını göstermesin..

Canim benim dualarim sizinle Allah tez zamanda sifa versin

Allah şifa versin inşallah mühim birşey yoktur.. Gerçekten rabbim kimseye sevdiklerinin acısını sıkıntısını göstermesin..
Canim benim dualarim sizinle Allah tez zamanda sifa versin

Amin çok teşekkür ederim. Hamilenin duası kabul olur derler. Allah razı olsun. Allah nerde derman bekleyen varsa dermanını şifasını versin Rabbim.

gunaydınlar,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdekilere sevgilerimi yolluyorum. bugun ogleden sonra bebegimin fetal eko'su var. guzel dualarınıza olumlu enerjlerinize talibim.
guzel bir gun diliyorum.
İnşallah içini ferahlatacak güzel sonuçlar ile dönersin.. Sağlıkla sıhhatle..

var mi tatile gitme enerjin, inan benim hic yok. tatili cokta severim. esim gozumun icine bakiyo yazliga gidelim diye, hiiiic dokunma bana dedim.

bebek dogduktan sonra kirki ciktiktan sonra gidilir mi sizce. ekim gibi havalar antalya da yine guzel? gidilmez dimi. anneme sordum, dovmedigi kaldi cocugu hasta et dogar dogmaz, duzenini boz duzeni kuramadan diye eheheh.

Günaydın ağustos anneleriii hasta olanlara allah acil şifalar versin inş.. az kaldı birazcık daha sabır edelim kaç ayı devirdik bunumu atlamıcaz

Benim karında da kaşınma var ara ara şuan kırmızılık falan yok ama kaşımamak mı gerekiyordu bi kaç kere kaşıdım baya hart hart
Yağ sürüyorum ama aklıma geldikçe
duskapani canım yağ öyle kokmadı dediğin gibi hatta hoş bi kokusu var diyebilirim hafif pudramsı şekilde..
Bir de kendime dizlere kadar gecelik aldım dün ay ne rahatmış efil efil çok hoşuma gitti

ben ayaklarının olduğu yerden güçlü tekmeler hissederdim. oğlum hep yukarı vururdu. hep baş ağaşıydı. bu bebeğim ise ters duruyor. tekmeler hep şeyimde. bir gün vururken fırlıycan orda diyorum
Çok komiksin yaa.. Öyle hemencecik çıkmıyorlar malesef haha benimkinin de ayakları her yerde aşağı vuruyor yanlara vuruyor mideme vuruyor fır dönüyo yeri bol şimdilik bıcırların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…