Ayyy kibrisi ben cok seviyorum sanslisin kuzumkıbrısta yasayan biri olarak ekimde antalya adana nasılsa hava burdada ayni. sahsen yerli olarak ekimde denize girmiyorum ben .
ben temmuz gibi planlıyorum, tatil dediklerin de enerji geliyor:) haziran ve temmuzda yapın bence imkan varsa, hem son aylar ödemi atarız yüzerek:) benim pimpirikli kocamda hayatta doğduktan sonra götürmez, bu sene için son şan:)var mi tatile gitme enerjin, inan benim hic yok. tatili cokta severim. esim gozumun icine bakiyo yazliga gidelim diye, hiiiic dokunma bana dedim.
bebek dogduktan sonra kirki ciktiktan sonra gidilir mi sizce. ekim gibi havalar antalya da yine guzel? gidilmez dimi. anneme sordum, dovmedigi kaldi cocugu hasta et dogar dogmaz, duzenini boz duzeni kuramadan diye eheheh.
Allah rahmet eylesin, merhumlarin zamanlamasi iyi olmamis :) tovbe est :))kızlar ne güzel tatil planları yapıyorsunuz. bizde kasımda evlendik balayına gidemedik. düğünde iki taraflı bir akraba vefat etti. öyle olunca yakında akraba olunca yazın gideriz dedik çünkü öyle hemen bebiş düşünmüyorduk. sonra ilk günlerde hamile kaldım. oğlum anne ben geliyorum dedi :) şimdi de doğumdan sonra gidebilir miyim? pek gözüm kesmiyor :)
tabikiside var ben bütün yıl yaz gelsin diye bekliyorum. çok ufakken gidilmez. ve emin ol doğduğunda daha yorgun olcan. hamile mayosu bakıyorum kendime ama otelimiz yok.var mi tatile gitme enerjin, inan benim hic yok. tatili cokta severim. esim gozumun icine bakiyo yazliga gidelim diye, hiiiic dokunma bana dedim.
bebek dogduktan sonra kirki ciktiktan sonra gidilir mi sizce. ekim gibi havalar antalya da yine guzel? gidilmez dimi. anneme sordum, dovmedigi kaldi cocugu hasta et dogar dogmaz, duzenini boz duzeni kuramadan diye eheheh.
yer buldunuz mu ben haziran 17 de gideceğim yer bulamıyorum. aman ya biri bana dese hadi yer buldum kalk hemen valiz toplasam.ben temmuz gibi planlıyorum, tatil dediklerin de enerji geliyor:) haziran ve temmuzda yapın bence imkan varsa, hem son aylar ödemi atarız yüzerek:) benim pimpirikli kocamda hayatta doğduktan sonra götürmez, bu sene için son şan:)
doğumdan önce gidin sonrası biraz yaş seneye de büyümüş olurkızlar ne güzel tatil planları yapıyorsunuz. bizde kasımda evlendik balayına gidemedik. düğünde iki taraflı bir akraba vefat etti. öyle olunca yakında akraba olunca yazın gideriz dedik çünkü öyle hemen bebiş düşünmüyorduk. sonra ilk günlerde hamile kaldım. oğlum anne ben geliyorum dedi :) şimdi de doğumdan sonra gidebilir miyim? pek gözüm kesmiyor :)
valla hamile hamile sıcaklarda ne yapacağımı düşünüyorum :) ilk kızımı temmuzda doğurmuştum. o nedenle en sıcak zamanda hamile değildim ama şimdi sıcaklarıda cekeceyım :)Ayyy kibrisi ben cok seviyorum sanslisin kuzum
yok canim daha yumurtadan cikmadilar
Allah kolaylik versin canim.halledersin insallahvalla hamile hamile sıcaklarda ne yapacağımı düşünüyorum :) ilk kızımı temmuzda doğurmuştum. o nedenle en sıcak zamanda hamile değildim ama şimdi sıcaklarıda cekeceyım :)
bu aylarda olur dedi doktor çocuk diş fırcası kullan hassas olsun dedi.Dis etlerim.kanıyor benimde
Vay aliyim canim .tesekkurlerbu aylarda olur dedi doktor çocuk diş fırcası kullan hassas olsun dedi.
yer bulmadım canım daha, egedeyim ben zaten yakın yerlerde var fethiye ye bakacağım bulunca yazarım düşünürsen. bide bizim başka çocuk yok sen bide oğlana göre yer bakmak lazım.yer buldunuz mu ben haziran 17 de gideceğim yer bulamıyorum. aman ya biri bana dese hadi yer buldum kalk hemen valiz toplasam.
gercekten mii, asla gozum kesmiyor. karnim koskocaman, yururken bi metre onumden gidiyo, temmuzda nolur o karin biliyomusun sen ahahah. vallahi helal olsun gidenlere, samimi soyluyorum!ben temmuz gibi planlıyorum, tatil dediklerin de enerji geliyor:) haziran ve temmuzda yapın bence imkan varsa, hem son aylar ödemi atarız yüzerek:) benim pimpirikli kocamda hayatta doğduktan sonra götürmez, bu sene için son şan:)
aynen oğlan var. biz olsak sorun yok zaten her yere gideriz. az katlı her yerine birbirine yakın sakin bir yer istiyoruz. peki egeli arkadaşım bir soru haziran 17 de oralara gelinir mi soğuk olur mu bizim oğlan denize gircek malum yazın başı olduğu için egeden korkuyoruz.yer bulmadım canım daha, egedeyim ben zaten yakın yerlerde var fethiye ye bakacağım bulunca yazarım düşünürsen. bide bizim başka çocuk yok sen bide oğlana göre yer bakmak lazım.
aman yaptık bir kere bu çocuğu benden önce dönüyor köşeleri:) şaka bir yana seni yol falan korkutuyordur. bize çok uzak olmadığı içim küçük bir valizle 1 gecelik bile kaçıyoruz. balina gibiyim ama yüzeceğim:)gercekten mii, asla gozum kesmiyor. karnim koskocaman, yururken bi metre onumden gidiyo, temmuzda nolur o karin biliyomusun sen ahahah. vallahi helal olsun gidenlere, samimi soyluyorum!
canım yapılmaz diye şöyle diyorlar doktorlar. ilk aylar düşük son aylar erken doğum riski olur anne strese girer diye. senin öyle bir durumun yok pek. sana ya eski kaplamanı yapıştırcak yada yeni kaplama yapılcak. yani dolgu kanal gibi değil ki yaparlar git konuş bir dişçiyle ve tabiki kendi doktorunla. benim randevum yakın olsa dişçime sorardım senin için ama daha var sanırımKızlar yaa benim dış kaplamam düştü27+ 3 oldum bugün Netten baktım son 3 ay diş yapılmaz yazıyor ne olacak Allah'tan ağrı sızım yok birde dün tetonozun 2 dozunu da oldum yazık bana düşen dişimi yaptiramazmıyım. Ki bilen varmı
Birde muhabbetiniz ne güzel kızlar 2 gündür yoktum sayfalar çoşmuş.
aman hiç bişi olmuyor. ben ankaradan geleceğim misal havaalanına yakın olsun istiyorum. birde plajaaman yaptık bir kere bu çocuğu benden önce dönüyor köşeleri:) şaka bir yana seni yol falan korkutuyordur. bize çok uzak olmadığı içim küçük bir valizle 1 gecelik bile kaçıyoruz. balina gibiyim ama yüzeceğim:)
canım geçen sene bayram haziran 14 gibiydi ve burda hava yağmurluydu. belli olmuyor mevsimler karıştı. çeşme ve muğla tarafları sıcak olur. ama garanti olsun dersen çocuktan dolayı akdeniz düşün.aynen oğlan var. biz olsak sorun yok zaten her yere gideriz. az katlı her yerine birbirine yakın sakin bir yer istiyoruz. peki egeli arkadaşım bir soru haziran 17 de oralara gelinir mi soğuk olur mu bizim oğlan denize gircek malum yazın başı olduğu için egeden korkuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?