2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben temmuz gibi planlıyorum, tatil dediklerin de enerji geliyor:) haziran ve temmuzda yapın bence imkan varsa, hem son aylar ödemi atarız yüzerek:) benim pimpirikli kocamda hayatta doğduktan sonra götürmez, bu sene için son şan:)

Allah rahmet eylesin, merhumlarin zamanlamasi iyi olmamis :) tovbe est :))

hamileligimin ilk haftalarinda bikac gun Antalya ya gittik, ve ucuncu ayinda bir arkadasimla Londra ya kisa bi kacamak yaptim. iyiki de yapmisim:) beni bi sene idare eder herhalde:)
seneye nisan ayinda is basi yapicam yeniden, o zamana kadar bebegimle bi gunes gorurum insallah. emiratlar bizi mi cagiriyo yine ne :))

tabikiside var ben bütün yıl yaz gelsin diye bekliyorum. çok ufakken gidilmez. ve emin ol doğduğunda daha yorgun olcan. hamile mayosu bakıyorum kendime ama otelimiz yok.

yer buldunuz mu ben haziran 17 de gideceğim yer bulamıyorum. aman ya biri bana dese hadi yer buldum kalk hemen valiz toplasam.

doğumdan önce gidin sonrası biraz yaş seneye de büyümüş olur

hamileleik ve doğum sonrası ablamın cesaretini hep sevmişimdir ilk hamileliğnde 9 aylık olmak uzereyken gıttı tatile dr raporu ile dondukten 1 gun sonra doğum yaptı : ıkıncı cocugundada dogurdukdan sonra bebek 40 gunlukken gıttı tatıle :) ben cesaret edemedim :)

valla hamile hamile sıcaklarda ne yapacağımı düşünüyorum :) ilk kızımı temmuzda doğurmuştum. o nedenle en sıcak zamanda hamile değildim ama şimdi sıcaklarıda cekeceyım :)
Allah kolaylik versin canim.halledersin insallah

Kızlar yaa benim dış kaplamam düştü 27+ 3 oldum bugün Netten baktım son 3 ay diş yapılmaz yazıyor ne olacak Allah'tan ağrı sızım yok birde dün tetonozun 2 dozunu da oldum yazık bana düşen dişimi yaptiramazmıyım. Ki bilen varmı
Birde muhabbetiniz ne güzel kızlar 2 gündür yoktum sayfalar çoşmuş.

yer buldunuz mu ben haziran 17 de gideceğim yer bulamıyorum. aman ya biri bana dese hadi yer buldum kalk hemen valiz toplasam.
yer bulmadım canım daha, egedeyim ben zaten yakın yerlerde var fethiye ye bakacağım bulunca yazarım düşünürsen. bide bizim başka çocuk yok sen bide oğlana göre yer bakmak lazım.

gercekten mii, asla gozum kesmiyor. karnim koskocaman, yururken bi metre onumden gidiyo, temmuzda nolur o karin biliyomusun sen ahahah. vallahi helal olsun gidenlere, samimi soyluyorum!

yer bulmadım canım daha, egedeyim ben zaten yakın yerlerde var fethiye ye bakacağım bulunca yazarım düşünürsen. bide bizim başka çocuk yok sen bide oğlana göre yer bakmak lazım.
aynen oğlan var. biz olsak sorun yok zaten her yere gideriz. az katlı her yerine birbirine yakın sakin bir yer istiyoruz. peki egeli arkadaşım bir soru haziran 17 de oralara gelinir mi soğuk olur mu bizim oğlan denize gircek malum yazın başı olduğu için egeden korkuyoruz.

gercekten mii, asla gozum kesmiyor. karnim koskocaman, yururken bi metre onumden gidiyo, temmuzda nolur o karin biliyomusun sen ahahah. vallahi helal olsun gidenlere, samimi soyluyorum!
aman yaptık bir kere bu çocuğu benden önce dönüyor köşeleri:) şaka bir yana seni yol falan korkutuyordur. bize çok uzak olmadığı içim küçük bir valizle 1 gecelik bile kaçıyoruz. balina gibiyim ama yüzeceğim:)

canım yapılmaz diye şöyle diyorlar doktorlar. ilk aylar düşük son aylar erken doğum riski olur anne strese girer diye. senin öyle bir durumun yok pek. sana ya eski kaplamanı yapıştırcak yada yeni kaplama yapılcak. yani dolgu kanal gibi değil ki yaparlar git konuş bir dişçiyle ve tabiki kendi doktorunla. benim randevum yakın olsa dişçime sorardım senin için ama daha var sanırım

aman hiç bişi olmuyor. ben ankaradan geleceğim misal havaalanına yakın olsun istiyorum. birde plaja

canım geçen sene bayram haziran 14 gibiydi ve burda hava yağmurluydu. belli olmuyor mevsimler karıştı. çeşme ve muğla tarafları sıcak olur. ama garanti olsun dersen çocuktan dolayı akdeniz düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…