2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben bebeğin asla öne oturtulmaması taraftarıyıım.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Allahın izniyle hiçbirşeyi yoktur inşallah. Rabbim hiçbirimiz sevdiklerimizle sınamasın, bize korkularımızı yaşatmasın

gunaydınlar,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdekilere sevgilerimi yolluyorum. bugun ogleden sonra bebegimin fetal eko'su var. guzel dualarınıza olumlu enerjlerinize talibim.
guzel bir gun diliyorum.
Dua öyle kuvvetli öyle güçlü birşey ki yaşadığın bütün sıkıntının stresin boşa çıkacağına kalpten inanıyorum ♥ Kalplerimiz bir seninle ve güzel bebeğinle. Herşey çok güzel olacak Allahın izniyle
Sevgiler ♥

bence o bebeğin kolik değilse ananın sütü varsa güzel oluyor. iki dakka birine verip hiç uyuyamadım. bilmiyorum salonda morarana kadar ağlayan bir bebek varsa anne odada uyuyabiliyor mu? sütün olmuyor. içmediğin hiç bir şey kalmıyor. eminde olamıyorsun acaba doydumu doymadımı mama versen meme istemez vermezsen ne kadar emdi bilmiyon. ben içimdeyken mutluyum. çıkınca 1204515645 tane soru kafanda dönüyon. ama şu bir gerçek bebek 6 aya gelince işler kolaylaşıyor. ben en çok ilk 3 ay zorlandım.

ben ayaklarının olduğu yerden güçlü tekmeler hissederdim. oğlum hep yukarı vururdu. hep baş ağaşıydı. bu bebeğim ise ters duruyor. tekmeler hep şeyimde. bir gün vururken fırlıycan orda diyorum

Herkese günaydın, olabildiğince ağrısız sıkıntısız güzel birgün diliyorum hepimize. Berbat bir gece geçirdim. Yaklaşık 5saat boyunca kesintisiz süren bir diş ağrısı. Ve belkide hayatım boyunca yaşadığım en şiddetli diş ağrısıydı. Bazen tükendiğimi vücudumun iflas ettiğini düşünüyorum. Rabbim güç kuvvet sabır versin inşallah bu günlerde geçip gidecek, çekilen her çileye değecek ♥

Satıcı doğru söylemiş. Hem bebeğin hem sizin güvenliğiniz için arkaya oturmak zorunda.
Şöyle yapıyoruz, bir tane bebek dikiz aynası alıp, aracın içine önce onu takıyoruz.
Eğer tek çıkacaksam çocuğun uyku saatine denk getirip öyle çıkıyorum. Şu ana kadar hiç öyle büyük bir problem yaşamadım. İlk 3-4 ay yalnız çıkmadım, sonrasında minik ağlamalar olsa da şarkıyla, ninniyle falan susturdum.
Bir de 9 aydan sonra normal oto koltuğuna geçiyorsunuz zaten, o zaman bebek öne dönük oluyor hem de büyüdüğü için kontrol etmek daha kolay oluyor.

gunaydınlar,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdekilere sevgilerimi yolluyorum. bugun ogleden sonra bebegimin fetal eko'su var. guzel dualarınıza olumlu enerjlerinize talibim.
guzel bir gun diliyorum.
Dualarımız seninle şu mübarek günde çok güzel haberlerle geleceksin inşallah. Amin.

Geçmiş olsun canim karanfil falan bastirsan.disine bitkisel ağrı kesici Allahim acini dindirsin cok.uzuldum

insallah. ama ben 3/4 ay yanliz cikmamazlik yapamam, bi sekilde deneyimleyecegim bakalim..dikiz aynasi olayini arastiricam tesekkur ederim!

Geçmiş olsun canim karanfil falan bastirsan.disine bitkisel ağrı kesici Allahim acini dindirsin cok.uzuldum
Çok sağol kuzum. Karanfil bana çare olmadı malesef. Çok şükür şimdi iyiyim ağrım yok ama her an gelecek korkusuyla yaşıyorum :) amin canım Rabbim hepimizin ağrısını sızısını dindirsin inşallah

gunaydin canim bende cuma gidecegim inş bir aydır gitmedim doktora cok ozledim bebisimi, bebek ters duruyor demissin tekmelerin nerede hissediyorsun merak ettim.

Dün ofiste aksama dogru aksama dogru buyuk ve ciddi bir tartisma yasadim. Telefonda. Kapattiktan sonra (e hormonlar tavan zaten) bi temiz agladim. Bide ortalik yerde oturuyorum farkediliyo yani cokta umrumda degil duygularimi saklama ihtiyaci duyan biri zaten degilim. Beni panik yaymakla ve asiri aceleci davranip uzerlerinde ki baskiyi buyutmekle ve suclayan kadini kendi mudurume yonlendirdim. Madem bukadar rahatsiz oluyosunuz benim sizinle calisma yontemim size uymuyor, ara patronumu dedim. Asla gucenmem dedim. Benim sinirimi asiyosunuz artik, proje olarak dogru duzgun is dagiliminiz sorumluluk alan bir yapiniz yok, sizin bu probleminiz dikkat etmezsek bizim problemimize donusecegi icin simdiden sinyalliyorum sorunlari. Bu seni cok rahatsiz ettiyse ara mudurumu dedim.
Canima tak ettiler yahu nekadar abuk subuk insan varsa toplanmislar bu projeye. Eve geldim aksam esime anlatirken (kendimi yine iyi tuttum) ne temiz sovdum. Hamile hamile mubarek gunde bide gunaha girdim.

Kendimi su anda piskolojik olarak hazirliyorum, patronuma hatta direktore bile tasimayi dusunuyorum. Dosya hazirligi mi yapsam soylediklerimi kanitlayan. Ne zaman neler oldu ve neden oldu diye. Inceldigi yerden kopsa mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…