Yarına dişten randevu alacağım bakalım ne diyecek ama dış elime gelince sabah sabah moralim baya bozuldu. Antalya da sıcaklarda başladı dışarı bile çıkmak zor. Hayırlısı bakalım.canım yapılmaz diye şöyle diyorlar doktorlar. ilk aylar düşük son aylar erken doğum riski olur anne strese girer diye. senin öyle bir durumun yok pek. sana ya eski kaplamanı yapıştırcak yada yeni kaplama yapılcak. yani dolgu kanal gibi değil ki yaparlar git konuş bir dişçiyle ve tabiki kendi doktorunla. benim randevum yakın olsa dişçime sorardım senin için ama daha var sanırım
Benim oğlan da kolikti ama günün belli saatinde başlıyor ve düzenli ağlama krizleri yaşıyordu. Mesela akşam 10 sabah 03 arası. Gündüz de öğleden sonrA birkaç saat ağlardı. Onun dışındaki zamanlar daha iyiydi. Mama konusunda çok gerilmedim ben. Sütümün yetmediği yerde mama da biberon da verdim memeyi de reddetmedi ilk zaman sütüm geç geldi ve bebek iyi boşaltamayınca şişti filan bir onda zorlandım. Bu sefer de çok zorlamam açıkcası gerekirse mama da veririm. Ben hiç emmemişim annemi mesela. 3 Aydan sonrA yavaş yavaş rahatlanıyor evet. Ama gebelik daha zor geliyor bana her türlü stresi asıl gebelikte yaşıyorumbence o bebeğin kolik değilse ananın sütü varsa güzel oluyor. iki dakka birine verip hiç uyuyamadım. bilmiyorum salonda morarana kadar ağlayan bir bebek varsa anne odada uyuyabiliyor mu? sütün olmuyor. içmediğin hiç bir şey kalmıyor. eminde olamıyorsun acaba doydumu doymadımı mama versen meme istemez vermezsen ne kadar emdi bilmiyon. ben içimdeyken mutluyum. çıkınca 1204515645 tane soru kafanda dönüyon. ama şu bir gerçek bebek 6 aya gelince işler kolaylaşıyor. ben en çok ilk 3 ay zorlandım.
Ssizde iyi ki varsınız. inanın burada o kadar bilgi sahibi oluyoruz ki. çünkü heresin doktoru farklı şey söylüyor çoğu zaman doktordan tam bilgi alamıyoruz. burada tecrübe yaşanmışlık bana daha çok güven veriyor :)
bizde o yüzden akdeniz düşünüyoruz ama henüz bulamadıkcanım geçen sene bayram haziran 14 gibiydi ve burda hava yağmurluydu. belli olmuyor mevsimler karıştı. çeşme ve muğla tarafları sıcak olur. ama garanti olsun dersen çocuktan dolayı akdeniz düşün.
ben doğumdan sonra işe dönmeyi düşünmüyorum :) tabi bundan patronun haberi yokta :) gelde 1 -1,5 sene beklerim diyor. bende hı hı diyip geçiştiriyorum :)Allah rahmet eylesin, merhumlarin zamanlamasi iyi olmamis :) tovbe est :))
hamileligimin ilk haftalarinda bikac gun Antalya ya gittik, ve ucuncu ayinda bir arkadasimla Londra ya kisa bi kacamak yaptim. iyiki de yapmisim:) beni bi sene idare eder herhalde:)
seneye nisan ayinda is basi yapicam yeniden, o zamana kadar bebegimle bi gunes gorurum insallah. emiratlar bizi mi cagiriyo yine ne :))
benim sabah 6:30 gece 23:30 ağlıyordu. gece kısmen daha iyiydi. çok zor günlerdi benim için. hamilelik iyi valla kalsın içerde oh.Benim oğlan da kolikti ama günün belli saatinde başlıyor ve düzenli ağlama krizleri yaşıyordu. Mesela akşam 10 sabah 03 arası. Gündüz de öğleden sonrA birkaç saat ağlardı. Onun dışındaki zamanlar daha iyiydi. Mama konusunda çok gerilmedim ben. Sütümün yetmediği yerde mama da biberon da verdim memeyi de reddetmedi ilk zaman sütüm geç geldi ve bebek iyi boşaltamayınca şişti filan bir onda zorlandım. Bu sefer de çok zorlamam açıkcası gerekirse mama da veririm. Ben hiç emmemişim annemi mesela. 3 Aydan sonrA yavaş yavaş rahatlanıyor evet. Ama gebelik daha zor geliyor bana her türlü stresi asıl gebelikte yaşıyorum
Of o kadar saat yorulup uyuyakalmıyor muydu. Benimki 4/5 saat ağlasa artık yorulup sızardı yazıkbenim sabah 6:30 gece 23:30 ağlıyordu. gece kısmen daha iyiydi. çok zor günlerdi benim için. hamilelik iyi valla kalsın içerde oh.
sesi kısılıyordu ağlamaktan. o sallanan ana kucakları hiç bir işe yaramıyor ama hamak başarılı.Of o kadar saat yorulup uyuyakalmıyor muydu. Benimki 4/5 saat ağlasa artık yorulup sızardı yazık. Yüzükoyun yatırınca çok azalıyordu gazı ama o zaman da ben boğulur diye başını beklemekten bi verimli Zaman geçiremiyordum. Şimdi ben hemen bir kolik yastığı aldım . Oğlumda yoktu böyle şeyler. Bence çok faydalı olacak. Bir de şu emzirme yastıkları çok iyi olmuş. Ben sırtım kolum ağrıyor diye kucağıma yastık koyup alıyordum bebişi göğsüme ama o da yeterince konforlu değildi. Bence bu sefer daha kolay olacak. Şimdiki bu araçlar, kendi sallanan titreşen ana kucakları oh oh çok kolaylaştırmışlar kolik bebek bakmayı bence
Yaa evet insallah zatwn seneye kaldi daha bi ele avuca gelirler minik popisleriyle yuzerler kum falan oynarlarben 3-4 aylıkken bile gidebileceğimi düşünmüyorum nasıl başa çıkarım naparımgeçen sene balayında bile afedersiniz ishal kusma başıma gelmedik kalmadı, kendime bakamıyorum valla bebişimi helak ederim oralarda
şöyle bi ele avuca gelsin seneye çok istiyorum ama onun tontiş tipini yüzerken görmeyi
Oluyo canim kaburga agrisi(ozellikle gece)) rahim agrisi bu ara normalmis arada adet sancisi gbi agri bunlar normal dedi doktorKızlar merhaba,
Sağ kaburgam ağrıyor hatta kemiklerim acıyor gibi sanki. Var mı böyle olan ?
Evet geceleri daha da artıyor. Bende şimdi sordum doktora bakalım ne dicek?Oluyo canim kaburga agrisi(ozellikle gece)) rahim agrisi bu ara normalmis arada adet sancisi gbi agri bunlar normal dedi doktor
inşallahh.. tatlış tatlış mayolar var ya allahım almamak için deliriyorum resmenYaa evet insallah zatwn seneye kaldi daha bi ele avuca gelirler minik popisleriyle yuzerler kum falan oynarlarinsallah o gunleri goruruz...
Benim şişti ilk defa dün akşamKızlar bnm ayaklar şişmeye başladı sizde de var mı? Akşamları bileklerim şişiyor sabaha geçiyor.
Bir de göbeğimde çizgi çıkmaya başladı onu da gördük sonunda
bende var canım ofiste oturduğum için şişiyor, çok su içiyorum limonlu da içmeye başladım ama alyans sıkmaya başladı:) sadece ayaklar değil ellerimde şişti.Kızlar bnm ayaklar şişmeye başladı sizde de var mı? Akşamları bileklerim şişiyor sabaha geçiyor.
Bir de göbeğimde çizgi çıkmaya başladı onu da gördük sonunda
Ayyy bide kafalarina sapka falanntakiyolar ya sapsallar ya senin neyine sapka Allah im ne tatlilar iste o tatliliklariyla cekilecek zaten mizmiz aglamalariinşallahh.. tatlış tatlış mayolar var ya allahım almamak için deliriyorum resmen
valla en rahat tatil bebeler küçükken yapılıyor. oğlum ocak doğumlu ağustosta tatile gittik. son 2 yıldır en rahat tatil oydu.ben 3-4 aylıkken bile gidebileceğimi düşünmüyorum nasıl başa çıkarım naparımgeçen sene balayında bile afedersiniz ishal kusma başıma gelmedik kalmadı, kendime bakamıyorum valla bebişimi helak ederim oralarda
şöyle bi ele avuca gelsin seneye çok istiyorum ama onun tontiş tipini yüzerken görmeyi
şiştiğini nasıl anlıyosunuz? geçenlerde çorabımın bilek kısmından izi çıkmış fena birazda acıttı şiştiiği için mi acaba ?Benim şişti ilk defa dün akşam
Asıl gebelik şimdi başlıyo sanki sıcaklarlar birlikte balon gibi olcaz
Bebek yukari cikmistir canim. Belirli bir haftaya kadar yukari çıkıyorlar. Sonra dogum yaklasinca asagi iniyorlar. Olctugun yer o yuzden degismistir.Kızlar günaydın dün bebek odamız geldi şükür boyama yapmdn kurdurmylm dedik.
Annemlerin merkeze 20 dakika uzaklıkta yayla havası kivamnda yazlgi var oraya gdcgm nasip olursa bugün en az 1 hafta kalrmesimin de sınavı var calisablsn hem ona da iyilik yapyrm iftar olaynda hep dışardan soylyrdk zaten o konuda da kafam rahat derken annecigime gdyrm annesi vefat ednlere Allah rahmet eylesin
Bir de benim göbeğim 110 cmdi 2 hafta önce şimdi 106 cm düşmüş anlam veremedim kilo da vermedim ama ölçen var mı benm gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?