2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yarına dişten randevu alacağım bakalım ne diyecek ama dış elime gelince sabah sabah moralim baya bozuldu. Antalya da sıcaklarda başladı dışarı bile çıkmak zor. Hayırlısı bakalım.

Benim oğlan da kolikti ama günün belli saatinde başlıyor ve düzenli ağlama krizleri yaşıyordu. Mesela akşam 10 sabah 03 arası. Gündüz de öğleden sonrA birkaç saat ağlardı. Onun dışındaki zamanlar daha iyiydi. Mama konusunda çok gerilmedim ben. Sütümün yetmediği yerde mama da biberon da verdim memeyi de reddetmedi ilk zaman sütüm geç geldi ve bebek iyi boşaltamayınca şişti filan bir onda zorlandım. Bu sefer de çok zorlamam açıkcası gerekirse mama da veririm. Ben hiç emmemişim annemi mesela. 3 Aydan sonrA yavaş yavaş rahatlanıyor evet. Ama gebelik daha zor geliyor bana her türlü stresi asıl gebelikte yaşıyorum

G gujan ben varim ben uzulme icimiz rahat olsun.duydukca ben ben .deyip mutlu oluyorum valla iyiki varsiniz
Ssizde iyi ki varsınız. inanın burada o kadar bilgi sahibi oluyoruz ki. çünkü heresin doktoru farklı şey söylüyor çoğu zaman doktordan tam bilgi alamıyoruz. burada tecrübe yaşanmışlık bana daha çok güven veriyor :)

canım geçen sene bayram haziran 14 gibiydi ve burda hava yağmurluydu. belli olmuyor mevsimler karıştı. çeşme ve muğla tarafları sıcak olur. ama garanti olsun dersen çocuktan dolayı akdeniz düşün.
bizde o yüzden akdeniz düşünüyoruz ama henüz bulamadık

ben doğumdan sonra işe dönmeyi düşünmüyorum :) tabi bundan patronun haberi yokta :) gelde 1 -1,5 sene beklerim diyor. bende hı hı diyip geçiştiriyorum :)

benim sabah 6:30 gece 23:30 ağlıyordu. gece kısmen daha iyiydi. çok zor günlerdi benim için. hamilelik iyi valla kalsın içerde oh.

benim sabah 6:30 gece 23:30 ağlıyordu. gece kısmen daha iyiydi. çok zor günlerdi benim için. hamilelik iyi valla kalsın içerde oh.
Of o kadar saat yorulup uyuyakalmıyor muydu. Benimki 4/5 saat ağlasa artık yorulup sızardı yazık. Yüzükoyun yatırınca çok azalıyordu gazı ama o zaman da ben boğulur diye başını beklemekten bi verimli Zaman geçiremiyordum. Şimdi ben hemen bir kolik yastığı aldım . Oğlumda yoktu böyle şeyler. Bence çok faydalı olacak. Bir de şu emzirme yastıkları çok iyi olmuş. Ben sırtım kolum ağrıyor diye kucağıma yastık koyup alıyordum bebişi göğsüme ama o da yeterince konforlu değildi. Bence bu sefer daha kolay olacak. Şimdiki bu araçlar, kendi sallanan titreşen ana kucakları oh oh çok kolaylaştırmışlar kolik bebek bakmayı bence

sesi kısılıyordu ağlamaktan. o sallanan ana kucakları hiç bir işe yaramıyor ama hamak başarılı.

Yaa evet insallah zatwn seneye kaldi daha bi ele avuca gelirler minik popisleriyle yuzerler kum falan oynarlar insallah o gunleri goruruz...

Kızlar bnm ayaklar şişmeye başladı sizde de var mı? Akşamları bileklerim şişiyor sabaha geçiyor.
Bir de göbeğimde çizgi çıkmaya başladı onu da gördük sonunda
Benim şişti ilk defa dün akşam
Asıl gebelik şimdi başlıyo sanki sıcaklarlar birlikte balon gibi olcaz

Kızlar bnm ayaklar şişmeye başladı sizde de var mı? Akşamları bileklerim şişiyor sabaha geçiyor.
Bir de göbeğimde çizgi çıkmaya başladı onu da gördük sonunda
bende var canım ofiste oturduğum için şişiyor, çok su içiyorum limonlu da içmeye başladım ama alyans sıkmaya başladı:) sadece ayaklar değil ellerimde şişti.

valla en rahat tatil bebeler küçükken yapılıyor. oğlum ocak doğumlu ağustosta tatile gittik. son 2 yıldır en rahat tatil oydu. sonraki yıllar yürümeye başlayınca hep peşinden koşmaca oluyor. bir de mini klub yaşına geldiğinde rahat olurum sanırım. oğlum şezlongda uyuyordu ne güzel

Benim şişti ilk defa dün akşam
Asıl gebelik şimdi başlıyo sanki sıcaklarlar birlikte balon gibi olcaz
şiştiğini nasıl anlıyosunuz? geçenlerde çorabımın bilek kısmından izi çıkmış fena birazda acıttı şiştiiği için mi acaba ?

Bebek yukari cikmistir canim. Belirli bir haftaya kadar yukari çıkıyorlar. Sonra dogum yaklasinca asagi iniyorlar. Olctugun yer o yuzden degismistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…