Benim dışardan belliydi şiş olduğu toynak gibi oldu gece ayaklarımşiştiğini nasıl anlıyosunuz? geçenlerde çorabımın bilek kısmından izi çıkmış fena birazda acıttı şiştiiği için mi acaba ?
Kizim 3 bucuk aylikken gitmistik biz. Hem de her gun farkli bir sehirdeydik. Kanyona da gittik, denize de girdik. Kizimi de denize koyduk bir sabah bir aksam 15 dakikayi gecmeyecek sekilde. Hasta da olmadi hic. O aylarda surekli uyuduklari icin daha kolay oluyo bence. Cok sicak saatlerde golgeden cikmadik. Aksamlari da bebek uyuyodu biz bahcede oturuyoduk. Gittigimiz yerleri giris katindan ayarlamistik. Icerde telsiz oluyodu. Disarda kapinin onunde bahcede takilabiliyoduk rahatca.var mi tatile gitme enerjin, inan benim hic yok. tatili cokta severim. esim gozumun icine bakiyo yazliga gidelim diye, hiiiic dokunma bana dedim.
bebek dogduktan sonra kirki ciktiktan sonra gidilir mi sizce. ekim gibi havalar antalya da yine guzel? gidilmez dimi. anneme sordum, dovmedigi kaldi cocugu hasta et dogar dogmaz, duzenini boz duzeni kuramadan diye eheheh.
Ah yavrum sağolasın yaa ♥ valla insanı inim inim inletiyor. Doğumu bekliyorum çünkü dişlerimde ciddi sıkıntı var ve uzun sürecek işlemler. Tek bir diş olsa gider çektiririm ama malesef sıkıntı büyük. 4 çürük ikisi 20lik dişim kırıldıkları için cerrahi çekim olması lazım. Önde 2 dişim hala süt dişimmiş çekilecek tel takılacak vs vs. Çok işim var anlicannn :) Sanırım bende doğuma kadar bikaç diş daha kaybederim :/Ayy çok geçmiş olsun diş ağrısı bilirim beenn ne fenadır o.. E ne yapmayı düşünüyorsun dişçiye gidecek misin benim de azı dişimin bi tanesi delindi resmen bildiğin boşaldı ve ben gerçekten her çocukta Bi diş kaybettim ya demek ki daha dikkat etmeliydim.. Diş etlerim perişan zaten sızım sızımm
Gecmia olsun doktor ne dedi canim bi islem yapilamiyomuymusAh yavrum sağolasın yaa ♥ valla insanı inim inim inletiyor. Doğumu bekliyorum çünkü dişlerimde ciddi sıkıntı var ve uzun sürecek işlemler. Tek bir diş olsa gider çektiririm ama malesef sıkıntı büyük. 4 çürük ikisi 20lik dişim kırıldıkları için cerrahi çekim olması lazım. Önde 2 dişim hala süt dişimmiş çekilecek tel takılacak vs vs. Çok işim var anlicannn :) Sanırım bende doğuma kadar bikaç diş daha kaybederim :/
Ayyy bide kafalarina sapka falanntakiyolar ya sapsallar ya senin neyine sapka Allah im ne tatlilar iste o tatliliklariyla cekilecek zaten mizmiz aglamalari
eyvah eyvahhBenim dışardan belliydi şiş olduğu toynak gibi oldu gece ayaklarım
Seninde muhtemelen şiştiği içindir.
bebekten bebege de farkeder sanki degil mi? oglum akilli uslu olacak insallah biz oyle anlastik onunla, hakikaten oyle olursa gitmemek icin cok buyuk sebebler olmaz sanirim? hayirlisi bakalim:))Kizim 3 bucuk aylikken gitmistik biz. Hem de her gun farkli bir sehirdeydik. Kanyona da gittik, denize de girdik. Kizimi de denize koyduk bir sabah bir aksam 15 dakikayi gecmeyecek sekilde. Hasta da olmadi hic. O aylarda surekli uyuduklari icin daha kolay oluyo bence. Cok sicak saatlerde golgeden cikmadik. Aksamlari da bebek uyuyodu biz bahcede oturuyoduk. Gittigimiz yerleri giris katindan ayarlamistik. Icerde telsiz oluyodu. Disarda kapinin onunde bahcede takilabiliyoduk rahatca.
Hayalimdeki tatilKizim 3 bucuk aylikken gitmistik biz. Hem de her gun farkli bir sehirdeydik. Kanyona da gittik, denize de girdik. Kizimi de denize koyduk bir sabah bir aksam 15 dakikayi gecmeyecek sekilde. Hasta da olmadi hic. O aylarda surekli uyuduklari icin daha kolay oluyo bence. Cok sicak saatlerde golgeden cikmadik. Aksamlari da bebek uyuyodu biz bahcede oturuyoduk. Gittigimiz yerleri giris katindan ayarlamistik. Icerde telsiz oluyodu. Disarda kapinin onunde bahcede takilabiliyoduk rahatca.
Tabi bebekten bebege farkeder. Duruma gore hareket edersin zaten. Dogdugu gunden beri surekli yaninda olunca huyunu suyunu senden baskasi bilemez. En tecrubeli bir anne bile senden daha iyi taniyamaz cocugunu. Kendine ve ogluna guvenirsen her sey daha kolay oluyor.bebekten bebege de farkeder sanki degil mi? oglum akilli uslu olacak insallah biz oyle anlastik onunla, hakikaten oyle olursa gitmemek icin cok buyuk sebebler olmaz sanirim? hayirlisi bakalim:))
Ben bu sabah yaptrdim cnm bende sahura kalktığım gbi acıktım uyuyamadım ama onu hiç takma bence önemli olan şekerli suyu içtikten sonra ac beklemek benm tansiyonum düştü 7 5 e bide kuscam sandm ama kusmadım çok şükür musade odasında yattım 2 saat bosa gitmedi çok şükürArkadaşlar yarın şeker yüklemesi yapilcak 12den sonra bişey yemeyin dedi dr bende aksine 12den sonra acikanlardanim bununla nasıl bas ettiniz bebekte açtan kıpır kıpır uyutmazki
Canım sabah kalktgmda da 103 ölçünce sasirmstm evet sanki daha yukarı cıktı bir de bazı anneler kafası yukarda hissdylr ya ben daha tik tik atış gibi hissdyrm keyfine düşkün sanirimBebek yukari cikmistir canim. Belirli bir haftaya kadar yukari çıkıyorlar. Sonra dogum yaklasinca asagi iniyorlar. Olctugun yer o yuzden degismistir.
Benim şişti ilk defa dün akşam
Asıl gebelik şimdi başlıyo sanki sıcaklarlar birlikte balon gibi olcaz
Aynı şişko teyzelerin ayakları gibi oluyo bileklerim akşamları ben bile gülüyorum :))
bende var canım ofiste oturduğum için şişiyor, çok su içiyorum limonlu da içmeye başladım ama alyans sıkmaya başladı:) sadece ayaklar değil ellerimde şişti.
nette baktım kivi ve ananas ödem attıran meyveymiş ve bol su için diyor.O alyans olayı bende de oldu ama erken daha diye çıkarmıyorumson ay takamam heralde
böle giderse bende bayrama bekar gireceğim:) şuan inatla takıyorum ama fazla direnemeyeceğim:)Ben alyansi çıkarali 1 ay oldu bekarim
benim ayaklar hep sis gecmiyo bile artik hatta cok ayakat kalinca backlar bile sisiyo
kendinizi sıkmayın logmhusaykende istediginiz yere gidin benim ilk kizinda kac defa sehir yolculigu bile yaptim
nette baktım kivi ve ananas ödem attıran meyveymiş ve bol su için diyor.
Bekarlik sultanlikböle giderse bende bayrama bekar gireceğim:) şuan inatla takıyorum ama fazla direnemeyeceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?