2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizim 3 bucuk aylikken gitmistik biz. Hem de her gun farkli bir sehirdeydik. Kanyona da gittik, denize de girdik. Kizimi de denize koyduk bir sabah bir aksam 15 dakikayi gecmeyecek sekilde. Hasta da olmadi hic. O aylarda surekli uyuduklari icin daha kolay oluyo bence. Cok sicak saatlerde golgeden cikmadik. Aksamlari da bebek uyuyodu biz bahcede oturuyoduk. Gittigimiz yerleri giris katindan ayarlamistik. Icerde telsiz oluyodu. Disarda kapinin onunde bahcede takilabiliyoduk rahatca.

Ah yavrum sağolasın yaa ♥ valla insanı inim inim inletiyor. Doğumu bekliyorum çünkü dişlerimde ciddi sıkıntı var ve uzun sürecek işlemler. Tek bir diş olsa gider çektiririm ama malesef sıkıntı büyük. 4 çürük ikisi 20lik dişim kırıldıkları için cerrahi çekim olması lazım. Önde 2 dişim hala süt dişimmiş çekilecek tel takılacak vs vs. Çok işim var anlicannn :) Sanırım bende doğuma kadar bikaç diş daha kaybederim :/

Gecmia olsun doktor ne dedi canim bi islem yapilamiyomuymus

Ayyy bide kafalarina sapka falanntakiyolar ya sapsallar ya senin neyine sapka Allah im ne tatlilar iste o tatliliklariyla cekilecek zaten mizmiz aglamalari
kesinlikle.. Allahım gelsin o günler yaa önceden hiç dikkatimi çekmezdi şimdi dışarıda ne zaman bebek çocuk görsem gözler doluyo benim minik nasıl olacak acaba diye hep hormonlardan işte bunlar

bebekten bebege de farkeder sanki degil mi? oglum akilli uslu olacak insallah biz oyle anlastik onunla, hakikaten oyle olursa gitmemek icin cok buyuk sebebler olmaz sanirim? hayirlisi bakalim:))

kizlar, bu arada, ben 1 kilo vermisim yahu. noluyo anlamadim. +11dim ikibucuk haftadir, su an +10dayim.
normaldir sanirim, yeme duzenimi degistirdim diyabetsin denildiginde. su anda olmadigimi ogrendim, ama yinede dikkat etmeye calisiyorum. cuma gunu yine doktorda randevum var, soylerim bakalim ne diicek.

bu arada cok afedersiniz, tuvaletle araniz nasil? bagirsaklarim masallah asiri iyi calisiyor, bu aralar ozellikle. bunun da kilo da etkisi olmusmudur? cayima kattigim tarcin cubugu mu bunu yapti acaba? aynen devam ozaman haha.

Hayalimdeki tatil

bebekten bebege de farkeder sanki degil mi? oglum akilli uslu olacak insallah biz oyle anlastik onunla, hakikaten oyle olursa gitmemek icin cok buyuk sebebler olmaz sanirim? hayirlisi bakalim:))
Tabi bebekten bebege farkeder. Duruma gore hareket edersin zaten. Dogdugu gunden beri surekli yaninda olunca huyunu suyunu senden baskasi bilemez. En tecrubeli bir anne bile senden daha iyi taniyamaz cocugunu. Kendine ve ogluna guvenirsen her sey daha kolay oluyor.
Buyukler surekli her seye hasta olur. 40i cikmadan cikma, oraya gitme, buraya gitme diyor. Evde kafayi mi yiyelim anlamadim. Sanki koyde cocuklar hep disarda degil. Ya da tatil bölgesinde yasayanlarin cocuklari cocuk degil. Ben bagisikliklarinin kuvvetlendigini dusunuyorum. Arastirmalarda da hep sehirli cocuklar daha hasta ve alerjik. Cunku cok koruyoruz.

Arkadaşlar yarın şeker yüklemesi yapilcak 12den sonra bişey yemeyin dedi dr bende aksine 12den sonra acikanlardanim bununla nasıl bas ettiniz bebekte açtan kıpır kıpır uyutmazki
Ben bu sabah yaptrdim cnm bende sahura kalktığım gbi acıktım uyuyamadım ama onu hiç takma bence önemli olan şekerli suyu içtikten sonra ac beklemek benm tansiyonum düştü 7 5 e bide kuscam sandm ama kusmadım çok şükür musade odasında yattım 2 saat bosa gitmedi çok şükür bence tek gitme

Bebek yukari cikmistir canim. Belirli bir haftaya kadar yukari çıkıyorlar. Sonra dogum yaklasinca asagi iniyorlar. Olctugun yer o yuzden degismistir.
Canım sabah kalktgmda da 103 ölçünce sasirmstm evet sanki daha yukarı cıktı bir de bazı anneler kafası yukarda hissdylr ya ben daha tik tik atış gibi hissdyrm keyfine düşkün sanirim

Benim şişti ilk defa dün akşam
Asıl gebelik şimdi başlıyo sanki sıcaklarlar birlikte balon gibi olcaz

Aynı şişko teyzelerin ayakları gibi oluyo bileklerim akşamları ben bile gülüyorum :))
bende var canım ofiste oturduğum için şişiyor, çok su içiyorum limonlu da içmeye başladım ama alyans sıkmaya başladı:) sadece ayaklar değil ellerimde şişti.

O alyans olayı bende de oldu ama erken daha diye çıkarmıyorum son ay takamam heralde

benim ayaklar hep sis gecmiyo bile artik hatta cok ayakat kalinca backlar bile sisiyo
kendinizi sıkmayın logmhusaykende istediginiz yere gidin benim ilk kizinda kac defa sehir yolculigu bile yaptim

Bende 40 gün beklemeyi düşünmüyorum. Ablamı zorladılar evden çıkarmadılar hastaneye gitmek dışında evdeydi kız bunalıma giricekti ben dinlemem kimseyi. Kafa nereye biz oraya kısmetse :))

nette baktım kivi ve ananas ödem attıran meyveymiş ve bol su için diyor.

Su en önemlisi de o konu da düzen sağlayamıyorum. Bazen normal bazen az içiyorum.

Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Sergen ismi güzel mi sizce benim pek sevmediğim bir isim ama eşiminde çocukluğundan beri istediği isimmiş ben sevmiyorum diye söylememiş hiç ablasindan duyunca sordum söyledi bende kararsız kaldım böyle olunca (eşimin ilk ismiymiş sonradan değiştirildiğini öğrenince içinde kalmış böyle olduğunu biliyordum ama bebegimize istediğini bilmiyordum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…