Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Sergen ismi güzel mi sizce benim pek sevmediğim bir isim ama eşiminde çocukluğundan beri istediği isimmiş ben sevmiyorum diye söylememiş hiç ablasindan duyunca sordum söyledi bende kararsız kaldım böyle olunca (eşimin ilk ismiymiş sonradan değiştirildiğini öğrenince içinde kalmış böyle olduğunu biliyordum ama bebegimize istediğini bilmiyordum.)
eşin beşiktaşlı mı diye sorcaktım ama kendi ismiymiş, bence güzel isim değerlendirebilirsin.Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Sergen ismi güzel mi sizce benim pek sevmediğim bir isim ama eşiminde çocukluğundan beri istediği isimmiş ben sevmiyorum diye söylememiş hiç ablasindan duyunca sordum söyledi bende kararsız kaldım böyle olunca (eşimin ilk ismiymiş sonradan değiştirildiğini öğrenince içinde kalmış böyle olduğunu biliyordum ama bebegimize istediğini bilmiyordum.)
Çift isim.koysaniz sen de istediğini ekle bence.koysun farkli az isim.evet garip gelsede olabolir neden olmasinKızlar fikrinize ihtiyacım var. Sergen ismi güzel mi sizce benim pek sevmediğim bir isim ama eşiminde çocukluğundan beri istediği isimmiş ben sevmiyorum diye söylememiş hiç ablasindan duyunca sordum söyledi bende kararsız kaldım böyle olunca (eşimin ilk ismiymiş sonradan değiştirildiğini öğrenince içinde kalmış böyle olduğunu biliyordum ama bebegimize istediğini bilmiyordum.)
Çift isimde istemiyorduk ama bu durumda düşünebiliriz.mantıklı olur eşimin adı Sergen değil bu arada değiştirmişler yaniÇift isim.koysaniz sen de istediğini ekle bence.koysun farkli az isim.evet garip gelsede olabolir neden olmasin
Evet Beşiktaşlı ama dediğim gibi babası ona Sergen ismini vermiş sonra ablası değiştirmiş o da büyüyüp öyle olduğunu duyunca üzülmüş tabi Sergen olsaymiş keşke diyeeşin beşiktaşlı mı diye sorcaktım ama kendi ismiymiş, bence güzel isim değerlendirebilirsin.
ben alyansı çıkaralı 2 aydan fazla olmuştur heralde :)Ben alyansi çıkarali 1 ay oldu bekarim
O alyans olayı bende de oldu ama erken daha diye çıkarmıyorumson ay takamam heralde
Bende alyansı bir ay önce bıraktımBen alyansi çıkarali 1 ay oldu bekarim
Maşallah çok daha sağlıklı bu şekilde beslenmek işte arada kaçamak yapsak bile şekeri zıplatan şeyler hep bize zarar bebişe de faydası yok.. Ben çok fenayım tuvaletle hiç aram yok nerdeyse metodlar da işe yaramıyor artık ben de tarçın deneyeyim.. Tebrikler böyle devamkizlar, bu arada, ben 1 kilo vermisim yahu. noluyo anlamadim. +11dim ikibucuk haftadir, su an +10dayim.
normaldir sanirim, yeme duzenimi degistirdim diyabetsin denildiginde. su anda olmadigimi ogrendim, ama yinede dikkat etmeye calisiyorum. cuma gunu yine doktorda randevum var, soylerim bakalim ne diicek.
bu arada cok afedersiniz, tuvaletle araniz nasil? bagirsaklarim masallah asiri iyi calisiyor, bu aralar ozellikle. bunun da kilo da etkisi olmusmudur? cayima kattigim tarcin cubugu mu bunu yapti acaba? aynen devam ozaman haha.
Doktoruma sorduğumda yaptırabilirsin bir sıkıntı yok dedi ama dişlerimin bu kadae sıkıntılı olduğunu bilmiyor tabiki. Birde ne bilim endişe ediyorum bebeğe bir zararı olursa diye. Sabretmeye çalışıyorum işte. Bebek doğduktan sonra yaptırmak içimi daha rahat ettiricek.Gecmia olsun doktor ne dedi canim bi islem yapilamiyomuymus
Ben de şişme olmadı daha ya çok şükür ama Bi gün dikkat ettim tuzlu tükettim sabahına parmaklarım şiş uyandım bol su içtim limonlu ertesi gün geçti çok şükür.. Az tuz bol su ne yapsak da şişerix ama aza indirmek lazım.. Oturarak çalışanlar ister istemez ayaklar şişer çünkü basınç oluyo hep aşağıya doğru akşamları havaya dikin ayakları 15 dk falan rahatlatır..O alyans olayı bende de oldu ama erken daha diye çıkarmıyorumson ay takamam heralde
Görümcecim dedesiyle büyüyüp onu çok sevdiği için tutturmuş dedemin ismini koycaksiniz diye o da eski isim güzel de değil ama yinede onu koymuşlar
Şişlik var tuz yemiyorum oysaki el ayak şiş normal.korkma az yesem.catlicak gibi.oluyorum sanirim.mide baskisindanOoo ben el ayak şişmesinde zaten bir dünya markasıyım daSon birkaç gündür yediğim her şey beni rahatsız etmeye başladı. Yani çok acıkıyorum, sık sık yiyorum ama bir parça bir şey yesem sanki dünyaları yemişim gibi şiş hissediyorum. Çok rahatsız bir durum ya. Sebebi ne olabilir acaba, yaşayan var mı?
Valla bende aynı durumdayım canım ödem almış başını gitmiş bende. 3 aydır alyansımı takamıyorum olmuyor parmaklarıma. Sık sık acıkma bende de oluyor ve azıcıkta yesem midem hemen şişiyor rahatsızlık hissediyorum. Sebebini bende tam bilmiyorum ama bebek büyüdükçe mideye baskı artıyor sanırım ondan diye düşünüyorum.Ooo ben el ayak şişmesinde zaten bir dünya markasıyım daSon birkaç gündür yediğim her şey beni rahatsız etmeye başladı. Yani çok acıkıyorum, sık sık yiyorum ama bir parça bir şey yesem sanki dünyaları yemişim gibi şiş hissediyorum. Çok rahatsız bir durum ya. Sebebi ne olabilir acaba, yaşayan var mı?
Şişlik var tuz yemiyorum oysaki el ayak şiş normal.korkma az yesem.catlicak gibi.oluyorum sanirim.mide baskisindan
Valla bende aynı durumdayım canım ödem almış başını gitmiş bende. 3 aydır alyansımı takamıyorum olmuyor parmaklarıma. Sık sık acıkma bende de oluyor ve azıcıkta yesem midem hemen şişiyor rahatsızlık hissediyorum. Sebebini bende tam bilmiyorum ama bebek büyüdükçe mideye baskı artıyor sanırım ondan diye düşünüyorum.
Ooo ben el ayak şişmesinde zaten bir dünya markasıyım daSon birkaç gündür yediğim her şey beni rahatsız etmeye başladı. Yani çok acıkıyorum, sık sık yiyorum ama bir parça bir şey yesem sanki dünyaları yemişim gibi şiş hissediyorum. Çok rahatsız bir durum ya. Sebebi ne olabilir acaba, yaşayan var mı?
Benimde vardı daha da artmis varis bak o konu açılmamıştı vallahi.giyemem çorap ya ayyy Allah korusun normalde bile.giyemedim daraldim baya damarlar agac olmusBebek büyüdükçe mideye baskı yapıyo midenin alanını daraltıyo. Daha çok yemek istiyorum ama yiyemiyorum aşırı yemiş hissi oluyo ama kısa sürede tekrar acıkıyorum.
Bende bi de şey oldu varis. Bacağımda bekarken de vardı belirgin mavi damar tek bir yerde ama renk olarak belirgindi şimdi şişiyo acaba variz çorabı mı giysem doktora sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?