2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ay evet sanki 3 kişilik yemişim gibi, ama az sonra gene acıkıyorum da. Bu ne yaman çelişki anne.........

Canim birde sarmisak dene soyup kes ikiye kesik kısmı dişine koy acı ve kokuyor ama bir iki seanstan sonra hafifletiyor bir ara bn de çok ağırdı öyle idare etmiştim

Bende de var aynısı sabah şişkinlik hissiyle uyandım bir saat öncesine kadar hiç bir şey yiyemedim biraz atistirayim dedim ekmek falan yemedim bı iki kaşık yemek yedim şuan yine çok fenayım şiştim resmen

şiştiğini nasıl anlıyosunuz? geçenlerde çorabımın bilek kısmından izi çıkmış fena birazda acıttı şiştiiği için mi acaba ?
ayağınızı açın dizinizle bileğiniz arasına kemiğiniz üzerinde herhangi bir yerde parmağınızı bastırın. eğer ödem varsa etiniz içeride kalır yani parmağınızın izi kalır. farkı anlamak için sabah uykudan uyanınca yapın kalmaz. yada eşinizde deneyin

Şu ağustos ayı bi geleydi hayırlısıyla.

Canim birde sarmisak dene soyup kes ikiye kesik kısmı dişine koy acı ve kokuyor ama bir iki seanstan sonra hafifletiyor bir ara bn de çok ağırdı öyle idare etmiştim
Sarımsak kalp ben ahahah :) aynen dediğin gibi yapıyorum canım biraz kokutuyor insanı ama yapacak bişey yok. Yakıyor uyuşturuyor dindiriyor ağrıyı. Sarımsak olmasa yanmıştım vallahi.

Bnde git bi görüş dış doktorunla belki birşey yaparlar bnm dışım kırılmıştı gerçi 5. Aydaydık o zmn ama morfinsiz temizledi dolgu koydu hiç acımadı da şimdide iyi çok şükür seninde belki birşey yaparlar

soararsan haber et canim
bende varis var ve cogaliyo

Kızlar daha o zmn a vakit var ama aklıma takıldı sorayim dedim bebek maması ne kullandınız hangisini önerirsiniz ?
Tatlım ben aptamil kullanmıştım 12 yıl önce. Emzirdikten sonra veriyordum. Şu an bir sürü marka var zamanı gelince araştırıp duruma göre bakacağım. Aptamil ile de bir sorun yaşamadım. Ha bu arada benim sütüm yeterli gelmiyordu. Süt yeterli olursa vermemekte fayda var. Ama süt yeterli değilse ben ille de mama vermem diye düşünmem. Çok sütlü biri değilim belki bu sefer farklı olur onu bilmiyorum. Eğer vermeniz gerekirse mutlaka ilk önce emzirin derim ben. Çünkü mama ile doyarsa meme ile uğraşmaz. Aç olduğunda memedeki sütü alsın sonrA biberon zaten kolayca akıyor ağzına.

gunaydin canim bende cuma gidecegim inş bir aydır gitmedim doktora cok ozledim bebisimi, bebek ters duruyor demissin tekmelerin nerede hissediyorsun merak ettim.
Ben başının olduğu yeri yukarda çok net hissedebiliyorum canım göğüs kafesinin bittiği yerin altında sağda başı genelde, ayaklarını da göbek deliğimin aşklarında hisediyorum, benimki kasıklarıma doğru vurmuyor hiç

Ben de çok özlemiştim artık 2 haftada bir görüşeceğiz dedi doktorumuz :) ona sevindik daha sık görüceğiz oğlumuzu :)

Kızlar daha o zmn a vakit var ama aklıma takıldı sorayim dedim bebek maması ne kullandınız hangisini önerirsiniz ?
Benim oğlan sarılık olduğunda hastanedeki hemşire evolvia önermişti gaz yapmıyormuş.. O dönem sütüm geç geldiğinden bir hafta kullanmıştım..gaz maz bi sıkıntı yapmadi

doktorum evolvia önermişti. ama benim sıpam içmedi. aptamil kullandık. ama oğlum gazlı bir bebekti inek sütlü mama yerine keşke keçi sütlü kullansaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…