2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende yanıyorum çok sıcak diye söylenince sorunda orda sadece sen yanıyorsun diyor benimki ahahah anlamıyorlaarrr anacımmm
Temmuz sıcağında fenalık geçirdim her 2 hamileliğimde bu da aynı şekilde yaza geldi son aylar.. Oyy oy.. Neyse o da geçecek inşallah

Anladim canim hangisi senin icin iyi olcaksa oyle olsun

kesinlikle.. Allahım gelsin o günler yaa önceden hiç dikkatimi çekmezdi şimdi dışarıda ne zaman bebek çocuk görsem gözler doluyo benim minik nasıl olacak acaba diye hep hormonlardan işte bunlar
Ayyy aynen ya hatta rahatsiz olurdum cocuklu restaurantlara falan gitmezrim simdi cocuklarin rahat edebilecegi yerler bile ister istemez dikkatimi cekiyo insallah o gunler gelir Allah herkese bu mutlulugu yasatsin isteyen herkese

Ayyy aynen ya hatta rahatsiz olurdum cocuklu restaurantlara falan gitmezrim simdi cocuklarin rahat edebilecegi yerler bile ister istemez dikkatimi cekiyo insallah o gunler gelir Allah herkese bu mutlulugu yasatsin isteyen herkese
Cocuk aglamasi.otobüs dolmus restorant avm vb vb isik.hizinda kaciyorduk simdi gelseler diye bekliyoruz vallahi Allah tahammül sabri simdiden veriyor

Bende yanıyorum çok sıcak diye söylenince sorunda orda sadece sen yanıyorsun diyor benimki ahahah anlamıyorlaarrr anacımmm
Normalde üşüyen ben yanıyorum. Gece üstümüzü acıyorum. Eşimde yorgana sarılıyor al al hepsi senin olsun diyorum. Hiç aklıma gelmezdi yanacağım. Bu hamilelik beni tamamen değiştirdi :))

Cocuk aglamasi.otobüs dolmus restorant avm vb vb isik.hizinda kaciyorduk simdi gelseler diye bekliyoruz vallahi Allah tahammül sabri simdiden veriyor
Aynen hele otobhste yanima cocuklu biri oturduysa baska biyer bossa direk kalkiyodum tahammulum bile yoktu sonfada bi tarafimi dusurdum cocuk cocuk diye iste hersey zamaninda

Bende senin gibiyim canım tatlı pilav makarna beyaz ekmeği kestikten sonra kilo alımım durdu resmen.Bence Şu an doğru yolda ilerliyoruz.Yemeyi bıraktığımız şeylerin bebeğe hiç bir faydası yok aksine anneye kilo aldıran şeyler.O yüzden kilo alımımız durdu bence.

Ya ben de öyle incecik yattığım halde örtemiyorum üstümü, gerçekten şimdi böyleysek nasıl olucak Haziran Temmuz bilmiyorum

Kızlar bugün doktora gittim. Şeker yüklemesi yapıldı. Beni ne açlık ne de o içtiğim içecek zorlamadı. Aksine saat 3 kadar tok tuttu :) 75 gr netten araştırdıgım kadarıyla normal çıkmış. Açlık şekerim 93, birinci saatte 155, ikinci saatte 126 anlayanlar normal mi bu sonuçlar ??
Gelelim bugün başıma gelenlere. Tansiyonum 14/9 çıktı. Doktor biraz telaş yaptı. Bebekte aşağı doğru vurup, azıcık sancı yapınca bir sürü kan idrar tahlili ve nst istedi benden. Neyse ki bir şey çıkmadı gebelik zehirlenmesinden şüphelenmiş ama çok şükür iyi çıktı. Sonra tsh diye bir hormon değerim 3.27 çıkmış bu değer yüksek. Dahiliyeye git. Bebeğin beyin gelişimi için önemli dedi. Gittim ona da. Oda son 3 aylık dönemde, bu değer 2 buçuk ile 3 buçuk arasında oluyor zaten. Seninki de normal sınırda çıkmış ilaç başlamıyorum. Sıkıntı yok dedi. Bu durumu da yaşayan var mı başka bir dahiliye doktoruna gitsem mi?
En güzel yanı bebeğim 1030 gr olmuş büyümüş paşam.

Gidecegim yarın inşallah alttaki diş kırılmış sanırım kaplama ondan düşmüş gibi inşallah tekrar yapıştırılabilir. Bakalım hayırlısı olsun

Ay kızlar beni de bir ateş basıyor ki sormayın... ofisteyim , klimalar açık, elbisemin altında ince külotlu çorap vardı çıkardım valla. Püfür püfür acayip rahatladım şimdi.. gece de battaniyeyle yatıyoruz ben açıyorum üstümü eşim kapatıyor. Hepimiz aynıyız sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…