Ya bazı çocuklar ağlamıyor, bildigin anırıyor, çığlık atıyor. Ben o sese tahammül edemiyorumCocuk aglamasi.otobüs dolmus restorant avm vb vb isik.hizinda kaciyorduksimdi gelseler diye bekliyoruz vallahi Allah tahammül sabri simdiden veriyor
Kinamiyoruz onlariYa bazı çocuklar ağlamıyor, bildigin anırıyor, çığlık atıyor. Ben o sese tahammül edemiyorumacaba kendi çocuğum da yapar mı? Ağzına bi tane terlik fırlatabilirim yaparsa
Oyy dağlar ooyyy haziranı temmuzu düşünmek istemiyorumTemmuz sıcağında fenalık geçirdim her 2 hamileliğimde bu da aynı şekilde yaza geldi son aylar.. Oyy oy.. Neyse o da geçecek inşallah
Ayyy ben onun kakasına kurban olurum o ayrııııKinamiyoruz onlariillaki yapicak bizde buna zamanla alışacaz Allah cidden.sabrini veriyormus mesela bez konusu dusunsene bakinca baskasina igrenc kokuyor goruntu rahatsiz ediyor ama kendi cocugunda bambaska olcak
Kız büyük konuşma başına gelirYa bazı çocuklar ağlamıyor, bildigin anırıyor, çığlık atıyor. Ben o sese tahammül edemiyorumacaba kendi çocuğum da yapar mı? Ağzına bi tane terlik fırlatabilirim yaparsa
Bak yelkenler suya indiAyyy ben onun kakasına kurban olurum o ayrıııısağ salim doğsunlar da Ama çığlık atmasınlar
ofkeyle adim atma derim cnm. sakinlesince dusunup ona gore hareket edersen zarar gormezsinDün ofiste aksama dogru aksama dogru buyuk ve ciddi bir tartisma yasadim. Telefonda. Kapattiktan sonra (e hormonlar tavan zaten) bi temiz agladim. Bide ortalik yerde oturuyorum farkediliyo yanicokta umrumda degil duygularimi saklama ihtiyaci duyan biri zaten degilim. Beni panik yaymakla ve asiri aceleci davranip uzerlerinde ki baskiyi buyutmekle ve suclayan kadini kendi mudurume yonlendirdim. Madem bukadar rahatsiz oluyosunuz benim sizinle calisma yontemim size uymuyor, ara patronumu dedim. Asla gucenmem dedim. Benim sinirimi asiyosunuz artik, proje olarak dogru duzgun is dagiliminiz sorumluluk alan bir yapiniz yok, sizin bu probleminiz dikkat etmezsek bizim problemimize donusecegi icin simdiden sinyalliyorum sorunlari. Bu seni cok rahatsiz ettiyse ara mudurumu dedim.
Canima tak ettiler yahu nekadar abuk subuk insan varsa toplanmislar bu projeye. Eve geldim aksam esime anlatirken (kendimi yine iyi tuttum) ne temiz sovdum. Hamile hamile mubarek gunde bide gunaha girdim.
Kendimi su anda piskolojik olarak hazirliyorum, patronuma hatta direktore bile tasimayi dusunuyorum. Dosya hazirligi mi yapsam soylediklerimi kanitlayan. Ne zaman neler oldu ve neden oldu diye. Inceldigi yerden kopsa mi acaba.
neden anormal olsun ki. benim oglum migdemdeydi resmen. kizim daha asagida... hatta gecen arkadas senin karnin inmis dedi. yooo bu cikmis hali dedimevet benimki de aşağıda ofiste bir arkadaş var sürekli aşağıda niye aşağıda bu normal değil diyip duuryordu. hep canımı sıkıyordu. çok şükür yanlız değilim
benim sabah 6:30 gece 23:30 ağlıyordu. gece kısmen daha iyiydi. çok zor günlerdi benim için. hamilelik iyi valla kalsın içerde oh.
benim kolik fenaymisOf o kadar saat yorulup uyuyakalmıyor muydu. Benimki 4/5 saat ağlasa artık yorulup sızardı yazık. Yüzükoyun yatırınca çok azalıyordu gazı ama o zaman da ben boğulur diye başını beklemekten bi verimli Zaman geçiremiyordum. Şimdi ben hemen bir kolik yastığı aldım . Oğlumda yoktu böyle şeyler. Bence çok faydalı olacak. Bir de şu emzirme yastıkları çok iyi olmuş. Ben sırtım kolum ağrıyor diye kucağıma yastık koyup alıyordum bebişi göğsüme ama o da yeterince konforlu değildi. Bence bu sefer daha kolay olacak. Şimdiki bu araçlar, kendi sallanan titreşen ana kucakları oh oh çok kolaylaştırmışlar kolik bebek bakmayı bence
normal cnm. bebek yer aciyor hala.Kızlar merhaba,
Sağ kaburgam ağrıyor hatta kemiklerim acıyor gibi sanki. Var mı böyle olan ?
Okutamayiz onu kirk sene, daha az okullu bi meslek secsin
Ya ne bambaska olacak bok boktur anacimKinamiyoruz onlariillaki yapicak bizde buna zamanla alışacaz Allah cidden.sabrini veriyormus mesela bez konusu dusunsene bakinca baskasina igrenc kokuyor goruntu rahatsiz ediyor ama kendi cocugunda bambaska olcak
ben de sisme yok da cnm geceleri ayak agrilarindan uyuyamiyorum. kalkip geziniyorum evde.Kızlar bnm ayaklar şişmeye başladı sizde de var mı? Akşamları bileklerim şişiyor sabaha geçiyor.
Bir de göbeğimde çizgi çıkmaya başladı onu da gördük sonunda
yeme duzeninden kaynakli cnm. sekeri ciddi sekilde azalttin cunku. o nedenle gereksiz kiloyu atti vucudun.kizlar, bu arada, ben 1 kilo vermisim yahu. noluyo anlamadim. +11dim ikibucuk haftadir, su an +10dayim.
normaldir sanirim, yeme duzenimi degistirdim diyabetsin denildiginde. su anda olmadigimi ogrendim, ama yinede dikkat etmeye calisiyorum. cuma gunu yine doktorda randevum var, soylerim bakalim ne diicek.
bu arada cok afedersiniz, tuvaletle araniz nasil? bagirsaklarim masallah asiri iyi calisiyor, bu aralar ozellikle. bunun da kilo da etkisi olmusmudur? cayima kattigim tarcin cubugu mu bunu yapti acaba? aynen devam ozaman haha.
ben olsam sergen koyardim canim..Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Sergen ismi güzel mi sizce benim pek sevmediğim bir isim ama eşiminde çocukluğundan beri istediği isimmiş ben sevmiyorum diye söylememiş hiç ablasindan duyunca sordum söyledi bende kararsız kaldım böyle olunca (eşimin ilk ismiymiş sonradan değiştirildiğini öğrenince içinde kalmış böyle olduğunu biliyordum ama bebegimize istediğini bilmiyordum.)
ben varim cnm. bebek migdeye baski yaptigi icin kuculdu. az yesek de sisiyoruz. sonra cabuk acikiyoruz. ne yesem sis migdem. baya rahatsiz ediyor.Ooo ben el ayak şişmesinde zaten bir dünya markasıyım daSon birkaç gündür yediğim her şey beni rahatsız etmeye başladı. Yani çok acıkıyorum, sık sık yiyorum ama bir parça bir şey yesem sanki dünyaları yemişim gibi şiş hissediyorum. Çok rahatsız bir durum ya. Sebebi ne olabilir acaba, yaşayan var mı?
telaslanmadim desem yalan ama:)) kilo alimim cok hizli ilerledi azcik yavaslamasinda bi sakinca zaten yok. tamamen sekersiz degil beslenmem, pazartesi ogrendigimden beri kacamaklarim var:) ama daha dikkatli olmaya calisiyorum.Maşallah çok daha sağlıklı bu şekilde beslenmek işte arada kaçamak yapsak bile şekeri zıplatan şeyler hep bize zarar bebişe de faydası yok.. Ben çok fenayım tuvaletle hiç aram yok nerdeyse metodlar da işe yaramıyor artık ben de tarçın deneyeyim.. Tebrikler böyle devam
kendi patronumla gorustum sabah erkenden. oda kendi derecesinde olan o atistigim kadinin patronuyla gorustu. o iscisiyle bide hikayeyi ondan dinlemek amacli kahve icecekmis. severim o patronu da, oda beni sever. eminim yakin zamanda karsilastigimizda konuyu acacaktir, cokta iyi yapar:)ofkeyle adim atma derim cnm. sakinlesince dusunup ona gore hareket edersen zarar gormezsin
gozun aydin cnm.Kızlar bugün doktora gittim. Şeker yüklemesi yapıldı. Beni ne açlık ne de o içtiğim içecek zorlamadı. Aksine saat 3 kadar tok tuttu :) 75 gr netten araştırdıgım kadarıyla normal çıkmış. Açlık şekerim 93, birinci saatte 155, ikinci saatte 126 anlayanlar normal mi bu sonuçlar ??
Gelelim bugün başıma gelenlere. Tansiyonum 14/9 çıktı. Doktor biraz telaş yaptı. Bebekte aşağı doğru vurup, azıcık sancı yapınca bir sürü kan idrar tahlili ve nst istedi benden. Neyse ki bir şey çıkmadı gebelik zehirlenmesinden şüphelenmiş ama çok şükür iyi çıktı. Sonra tsh diye bir hormon değerim 3.27 çıkmış bu değer yüksek. Dahiliyeye git. Bebeğin beyin gelişimi için önemli dedi. Gittim ona da. Oda son 3 aylık dönemde, bu değer 2 buçuk ile 3 buçuk arasında oluyor zaten. Seninki de normal sınırda çıkmış ilaç başlamıyorum. Sıkıntı yok dedi. Bu durumu da yaşayan var mı başka bir dahiliye doktoruna gitsem mi?
En güzel yanı bebeğim 1030 gr olmuş büyümüş paşam.
ben 3+0da idrarda ogrenmistim. cok erken haber vermisti minnosum kendindenAy ne.buldum 18 aralik
sen rahat ol da kim ne halt yerse yesin. burda da oyle oluyor cnm. kamuyu bilemem ama ozel sektorde herkes birbirinin kuyusunu kazip yuzune guluyor. beni cildirtmislardi en son.telaslanmadim desem yalan ama:)) kilo alimim cok hizli ilerledi azcik yavaslamasinda bi sakinca zaten yok. tamamen sekersiz degil beslenmem, pazartesi ogrendigimden beri kacamaklarim var:) ama daha dikkatli olmaya calisiyorum.
tarcin cubugunu kesinlikle dene, bende devam ediyorum bugun icin ikinci kupami doldurdum az once:) gelisme olursa haberdar et!
kendi patronumla gorustum sabah erkenden. oda kendi derecesinde olan o atistigim kadinin patronuyla gorustu. o iscisiyle bide hikayeyi ondan dinlemek amacli kahve icecekmis. severim o patronu da, oda beni sever. eminim yakin zamanda karsilastigimizda konuyu acacaktir, cokta iyi yapar:)
inan oyle stratejik oyunlarin oynandigi, oyle politik davranilan, karman corman guclerin birlestigi, karisik ve asiri buyuk bir organizasyon ki, dur bakalim hikaye nerde sonlanacak. hayirlisi olsun, ama yinede INSALLAH projeden alirlar beni. benim icin bir zafer olur inan ki, calisamiyorum o insanlarla. onlarda kendilerince bi zafer olarak gorsunler, zerre umrumda degil.
Bı isim daha ekleyip Sergen koycam galiba yada tek Sergenben de sisme yok da cnm geceleri ayak agrilarindan uyuyamiyorum. kalkip geziniyorum evde.
yeme duzeninden kaynakli cnm. sekeri ciddi sekilde azalttin cunku. o nedenle gereksiz kiloyu atti vucudun.
ben olsam sergen koyardim canim..
ben varim cnm. bebek migdeye baski yaptigi icin kuculdu. az yesek de sisiyoruz. sonra cabuk acikiyoruz. ne yesem sis migdem. baya rahatsiz ediyor.
Kızlar bugün doktora gittim. Şeker yüklemesi yapıldı. Beni ne açlık ne de o içtiğim içecek zorlamadı. Aksine saat 3 kadar tok tuttu :) 75 gr netten araştırdıgım kadarıyla normal çıkmış. Açlık şekerim 93, birinci saatte 155, ikinci saatte 126 anlayanlar normal mi bu sonuçlar ??
Gelelim bugün başıma gelenlere. Tansiyonum 14/9 çıktı. Doktor biraz telaş yaptı. Bebekte aşağı doğru vurup, azıcık sancı yapınca bir sürü kan idrar tahlili ve nst istedi benden. Neyse ki bir şey çıkmadı gebelik zehirlenmesinden şüphelenmiş ama çok şükür iyi çıktı. Sonra tsh diye bir hormon değerim 3.27 çıkmış bu değer yüksek. Dahiliyeye git. Bebeğin beyin gelişimi için önemli dedi. Gittim ona da. Oda son 3 aylık dönemde, bu değer 2 buçuk ile 3 buçuk arasında oluyor zaten. Seninki de normal sınırda çıkmış ilaç başlamıyorum. Sıkıntı yok dedi. Bu durumu da yaşayan var mı başka bir dahiliye doktoruna gitsem mi?
Ben de aynı şeyi arkadaşım bebeğinin burnunu şu burun aspiratörü ile temizleyince yaşamıştım. O kadar midem bulandı ki çocuğu bi daha sevemedim. Ahdim var evime sokmam o aletiKinamiyoruz onlariillaki yapicak bizde buna zamanla alışacaz Allah cidden.sabrini veriyormus mesela bez konusu dusunsene bakinca baskasina igrenc kokuyor goruntu rahatsiz ediyor ama kendi cocugunda bambaska olcak
Kiz deme oyle büyük.konusma Allah muhtac.etmesinBen de aynı şeyi arkadaşım bebeğinin burnunu şu burun aspiratörü ile temizleyince yaşamıştım. O kadar midem bulandı ki çocuğu bi daha sevemedim. Ahdim var evime sokmam o aleti
Kızlar bugün doktora gittim. Şeker yüklemesi yapıldı. Beni ne açlık ne de o içtiğim içecek zorlamadı. Aksine saat 3 kadar tok tuttu :) 75 gr netten araştırdıgım kadarıyla normal çıkmış. Açlık şekerim 93, birinci saatte 155, ikinci saatte 126 anlayanlar normal mi bu sonuçlar ??
Ben de aynı şeyi arkadaşım bebeğinin burnunu şu burun aspiratörü ile temizleyince yaşamıştım. O kadar midem bulandı ki çocuğu bi daha sevemedim. Ahdim var evime sokmam o aleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?