2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cocuk aglamasi.otobüs dolmus restorant avm vb vb isik.hizinda kaciyorduk simdi gelseler diye bekliyoruz vallahi Allah tahammül sabri simdiden veriyor
Ya bazı çocuklar ağlamıyor, bildigin anırıyor, çığlık atıyor. Ben o sese tahammül edemiyorum acaba kendi çocuğum da yapar mı? Ağzına bi tane terlik fırlatabilirim yaparsa

Ya bazı çocuklar ağlamıyor, bildigin anırıyor, çığlık atıyor. Ben o sese tahammül edemiyorum acaba kendi çocuğum da yapar mı? Ağzına bi tane terlik fırlatabilirim yaparsa
Kinamiyoruz onlari illaki yapicak bizde buna zamanla alışacaz Allah cidden.sabrini veriyormus mesela bez konusu dusunsene bakinca baskasina igrenc kokuyor goruntu rahatsiz ediyor ama kendi cocugunda bambaska olcak

Kinamiyoruz onlari illaki yapicak bizde buna zamanla alışacaz Allah cidden.sabrini veriyormus mesela bez konusu dusunsene bakinca baskasina igrenc kokuyor goruntu rahatsiz ediyor ama kendi cocugunda bambaska olcak
Ayyy ben onun kakasına kurban olurum o ayrıııı sağ salim doğsunlar da Ama çığlık atmasınlar

Kız büyük konuşma başına gelir ins hepimizin minikleri sakin anlayışlı kuzular olacak

Ayyy ben onun kakasına kurban olurum o ayrıııı sağ salim doğsunlar da Ama çığlık atmasınlar
Bak yelkenler suya indi gulup.gecicen bazen.cigliga aliscaz hepimiz.tahammül edemiyoruz ama.edicez etmeliyiz yada ederiz ya bence.edilir

ofkeyle adim atma derim cnm. sakinlesince dusunup ona gore hareket edersen zarar gormezsin
evet benimki de aşağıda ofiste bir arkadaş var sürekli aşağıda niye aşağıda bu normal değil diyip duuryordu. hep canımı sıkıyordu. çok şükür yanlız değilim
neden anormal olsun ki. benim oglum migdemdeydi resmen. kizim daha asagida... hatta gecen arkadas senin karnin inmis dedi. yooo bu cikmis hali dedim

benim sabah 6:30 gece 23:30 ağlıyordu. gece kısmen daha iyiydi. çok zor günlerdi benim için. hamilelik iyi valla kalsın içerde oh.
benim kolik fenaymis ... gece sabaha kadar ful ayaktaydim. kosuyordum resmen evde kucagimda. gunduz de toplam 4 saat ara ara uyuyordu. kalan zaman aglama...
Kızlar merhaba,
Sağ kaburgam ağrıyor hatta kemiklerim acıyor gibi sanki. Var mı böyle olan ?
normal cnm. bebek yer aciyor hala.

Asiltutku neden degistirmisler dizi.gibi.kiz koyun.koyun yanina ekle sen seninkini
I ikuayko senin cocuk cerrah olcak
Okutamayiz onu kirk sene, daha az okullu bi meslek secsin
Ya ne bambaska olacak bok boktur anacim

Kızlar bnm ayaklar şişmeye başladı sizde de var mı? Akşamları bileklerim şişiyor sabaha geçiyor.
Bir de göbeğimde çizgi çıkmaya başladı onu da gördük sonunda
ben de sisme yok da cnm geceleri ayak agrilarindan uyuyamiyorum. kalkip geziniyorum evde.

yeme duzeninden kaynakli cnm. sekeri ciddi sekilde azalttin cunku. o nedenle gereksiz kiloyu atti vucudun.
ben olsam sergen koyardim canim..
ben varim cnm. bebek migdeye baski yaptigi icin kuculdu. az yesek de sisiyoruz. sonra cabuk acikiyoruz. ne yesem sis migdem. baya rahatsiz ediyor.

telaslanmadim desem yalan ama:)) kilo alimim cok hizli ilerledi azcik yavaslamasinda bi sakinca zaten yok. tamamen sekersiz degil beslenmem, pazartesi ogrendigimden beri kacamaklarim var:) ama daha dikkatli olmaya calisiyorum.
tarcin cubugunu kesinlikle dene, bende devam ediyorum bugun icin ikinci kupami doldurdum az once:) gelisme olursa haberdar et!

ofkeyle adim atma derim cnm. sakinlesince dusunup ona gore hareket edersen zarar gormezsin
kendi patronumla gorustum sabah erkenden. oda kendi derecesinde olan o atistigim kadinin patronuyla gorustu. o iscisiyle bide hikayeyi ondan dinlemek amacli kahve icecekmis. severim o patronu da, oda beni sever. eminim yakin zamanda karsilastigimizda konuyu acacaktir, cokta iyi yapar:)
inan oyle stratejik oyunlarin oynandigi, oyle politik davranilan, karman corman guclerin birlestigi, karisik ve asiri buyuk bir organizasyon ki, dur bakalim hikaye nerde sonlanacak. hayirlisi olsun, ama yinede INSALLAH projeden alirlar beni. benim icin bir zafer olur inan ki, calisamiyorum o insanlarla. onlarda kendilerince bi zafer olarak gorsunler, zerre umrumda degil.

gozun aydin cnm.
ben tiroid hastasiyim. tsh ilk.3 ay 2.5; diger aylar 3un altinda olmali diyor benim gittigim her endokrin uzmanj. istersen bir de endokrinolojiden randevu alip gorun..

Ay ne.buldum 18 aralik
ben 3+0da idrarda ogrenmistim. cok erken haber vermisti minnosum kendinden

sen rahat ol da kim ne halt yerse yesin. burda da oyle oluyor cnm. kamuyu bilemem ama ozel sektorde herkes birbirinin kuyusunu kazip yuzune guluyor. beni cildirtmislardi en son.

Bı isim daha ekleyip Sergen koycam galiba yada tek Sergen

Benim de geçen ay tsh1.5 ken bu ay 2.7 ye çıkmış.Hergün 25mg kullanıyordum artık hafta sonları50mg haftaiçi 25mg kullanıyorum canım.

Ben de aynı şeyi arkadaşım bebeğinin burnunu şu burun aspiratörü ile temizleyince yaşamıştım. O kadar midem bulandı ki çocuğu bi daha sevemedim. Ahdim var evime sokmam o aleti

Ben de aynı şeyi arkadaşım bebeğinin burnunu şu burun aspiratörü ile temizleyince yaşamıştım. O kadar midem bulandı ki çocuğu bi daha sevemedim. Ahdim var evime sokmam o aleti
Kiz deme oyle büyük.konusma Allah muhtac.etmesin

Bugün ben de 75 lik yükleme yaptırdım, 2 saat sonunda 140 'ın altında olması normal demek...seker sonuçların normal ama tsh 'ın 3 'ün altında olmalı diye biliyorum, tahlil sonucumda da referans deger olarak 2. ve 3
Trimester da 3 ten küçük olmalı yazıyor..bi arkadas daha yazmış, bence de baska bir dr a daha danış tsh için

Büyük konuşma bence çocuğu olmayan herkese o alet iğrenç gözüküyor ama çocuğun burnunu temizleyip rahatlatmak icin süper bir alet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…