Valla klima açamıyorsun zaten çok zararlı o soğuğu almak vantilatör de kurutuyor insanı Bi o yana Bi bu yana dönüp durdum 2 ay yalansızOyy dağlar ooyyy haziranı temmuzu düşünmek istemiyorum
Herşey yolunda inşallah.. Sağlıkla gelsin minnoş tsh için Bi fikrim yok benim kontrol haftaya bakam ne dicek bana da.. Test yapacakmış benim kan uyuşmazlığı için o var önümde şeker testi yaptırmicam benKızlar bugün doktora gittim. Şeker yüklemesi yapıldı. Beni ne açlık ne de o içtiğim içecek zorlamadı. Aksine saat 3 kadar tok tuttu :) 75 gr netten araştırdıgım kadarıyla normal çıkmış. Açlık şekerim 93, birinci saatte 155, ikinci saatte 126 anlayanlar normal mi bu sonuçlar ??
Gelelim bugün başıma gelenlere. Tansiyonum 14/9 çıktı. Doktor biraz telaş yaptı. Bebekte aşağı doğru vurup, azıcık sancı yapınca bir sürü kan idrar tahlili ve nst istedi benden. Neyse ki bir şey çıkmadı gebelik zehirlenmesinden şüphelenmiş ama çok şükür iyi çıktı. Sonra tsh diye bir hormon değerim 3.27 çıkmış bu değer yüksek. Dahiliyeye git. Bebeğin beyin gelişimi için önemli dedi. Gittim ona da. Oda son 3 aylık dönemde, bu değer 2 buçuk ile 3 buçuk arasında oluyor zaten. Seninki de normal sınırda çıkmış ilaç başlamıyorum. Sıkıntı yok dedi. Bu durumu da yaşayan var mı başka bir dahiliye doktoruna gitsem mi?
En güzel yanı bebeğim 1030 gr olmuş büyümüş paşam.
Kiz deme oyle büyük.konusma Allah muhtac.etmesin
Ya büyük konuşmak da istemiyorum ama o sahneyi kaç yıl oldu unutamıyorumBüyük konuşma benceçocuğu olmayan herkese o alet iğrenç gözüküyor ama çocuğun burnunu temizleyip rahatlatmak icin süper bir alet
neredeyse 1 birim artmis diye dozu artirmis cnm. bende de oyle olmustu.Benim de geçen ay tsh1.5 ken bu ay 2.7 ye çıkmış.Hergün 25mg kullanıyordum artık hafta sonları50mg haftaiçi 25mg kullanıyorum canım.
gozun aydin canim.Bugün ben de 75 lik yükleme yaptırdım, 2 saat sonunda 140 'ın altında olması normal demek...seker sonuçların normal ama tsh 'ın 3 'ün altında olmalı diye biliyorum, tahlil sonucumda da referans deger olarak 2. ve 3
Trimester da 3 ten küçük olmalı yazıyor..bi arkadas daha yazmış, bence de baska bir dr a daha danış tsh için
Klima baş ağrısı yapıyor bende ama vantilatörsüz yapamam mümkün değiiiillll yoksa mahvoluruuummValla klima açamıyorsun zaten çok zararlı o soğuğu almak vantilatör de kurutuyor insanı Bi o yana Bi bu yana dönüp durdum 2 ay yalansız
Onun önünden ayrılmicaz bu yaz desene.Klima baş ağrısı yapıyor bende ama vantilatörsüz yapamam mümkün değiiiillll yoksa mahvoluruuumm
İnşallah. Kan uyuşmazlığı bizde de var ama istemedi onun testini. Soracaktım kaldı o bu sefer ki muayenede. Sen gidince doktora kan uyuşmazlığı ile ilgili ne yaptığını falan söyler misin?Herşey yolunda inşallah.. Sağlıkla gelsin minnoş tsh için Bi fikrim yok benim kontrol haftaya bakam ne dicek bana da.. Test yapacakmış benim kan uyuşmazlığı için o var önümde şeker testi yaptırmicam ben
Evet iğrenç haklisin ama.deneyerek.gorucez bakalimYa büyük konuşmak da istemiyorum ama o sahneyi kaç yıl oldu unutamıyorum
Bence biz anneler de azcık dikkat edelim, gerçekten kendi evladımız diye bize kötü gelmiyor ama yabancı için çok iğrenç bir görüntü, bebek bile olsa.
Benim bu zamana kadar normal çıkıyordu. Bugün yüksek çıktı ama ilaca gerek yok dedi. Bu aylarda normal dedi doktor. Bi düşüneyim ben bunu. Teşekkür ederim cevap için.Benim de geçen ay tsh1.5 ken bu ay 2.7 ye çıkmış.Hergün 25mg kullanıyordum artık hafta sonları50mg haftaiçi 25mg kullanıyorum canım.
Senin ilk gebelik mi İlkinde bişey olmuyor.. Benim 3. Bu doktor test yapcaz gerekli görürsem iğne olacaksın dedi.. Gidince bakalım ne dicek yazarım ben buraya inşallahİnşallah. Kan uyuşmazlığı bizde de var ama istemedi onun testini. Soracaktım kaldı o bu sefer ki muayenede. Sen gidince doktora kan uyuşmazlığı ile ilgili ne yaptığını falan söyler misin?
Benim ikinci hamileligim. İlkinde kürtaj oldum, iğne de oldum. Bu hamileligimin başında test yapıldı. Doktor kanama durumunda ve doğumda bebeğin kan grubuna göre iğne yapılacak dedi.Senin ilk gebelik mi İlkinde bişey olmuyor.. Benim 3. Bu doktor test yapcaz gerekli görürsem iğne olacaksın dedi.. Gidince bakalım ne dicek yazarım ben buraya inşallah
Anladım. Ben bi doktora daha gideyim madem. Ne olur ne olmaz. Teşekkür ederim.Bugün ben de 75 lik yükleme yaptırdım, 2 saat sonunda 140 'ın altında olması normal demek...seker sonuçların normal ama tsh 'ın 3 'ün altında olmalı diye biliyorum, tahlil sonucumda da referans deger olarak 2. ve 3
Trimester da 3 ten küçük olmalı yazıyor..bi arkadas daha yazmış, bence de baska bir dr a daha danış tsh için
Hmm.. Ben dönüş yaparım sana inşallah salı benim randevu aslında benim 2. Hamileliğimde de iğne yapmadılar doğumdan sonra oldum iğneyi ama bunda niye öyle dedi anlamadımBenim ikinci hamileligim. İlkinde kürtaj oldum, iğne de oldum. Bu hamileligimin başında test yapıldı. Doktor kanama durumunda ve doğumda bebeğin kan grubuna göre iğne yapılacak dedi.
Inş cnm ins ağustos gelsin artık sağlıkla gelsin bebislerBen midem yandıkça su içiyorum bolca.. Daha da yönelmedim bişeye ama befbişler büyüdükçe mide sıkışıyor tabi zorlaşıyor sindirim.. Az kaldı ha gayret çoğu gitti inşallah mayıs annelerine baktım bebişleri gelmiş tek tek ayy biz de sırayla vakitlice doğum anılarımızı yazıcaz buraya inşallah çok güzel ya
Benim sağlık ocağında yapıldı önce açken şeker hast aleti varya onla parmaktan kan aldı sonra içeceği içtim 1 saat sonra tekrar parmaktan kan aldı ama hamile değilken ole parmaktan bakılmadı koldan kan alındı zaten yüksek cıktı 106 mg acken 226 mg içecek içince ctesi tekrar kendi drum yapacak 100 luk yükleme yapilcak ozmana kadar ekmek pilav vs kesilecek bakalim orda ne cikacakBen bu sabah yaptrdim cnm bende sahura kalktığım gbi acıktım uyuyamadım ama onu hiç takma bence önemli olan şekerli suyu içtikten sonra ac beklemek benm tansiyonum düştü 7 5 e bide kuscam sandm ama kusmadım çok şükür musade odasında yattım 2 saat bosa gitmedi çok şükürbence tek gitme
Malesef öyle dezavantajları var ama bu yaz çok sıcak olacak diyorlar onsuzda yapamicaz gibi görünüyor :) ben şimdiden başladım vantilatör açıp uyumayaa ahahah :)Onun önünden ayrılmicaz bu yaz desene.Ama acayip kurutuyor burnunu ağzını insanın baya susatıyo da
Hmm ozman ama 50 mg yapılmış smdi 100 lük yapıldak bana 75 lik yapılmıştı . Sen smdi ekmek pilav kesince bidha yapilcak onda normal cikar inşallah eğer çıkmazsa diyetmi vercekler cnmBenim sağlık ocağında yapıldı önce açken şeker hast aleti varya onla parmaktan kan aldı sonra içeceği içtim 1 saat sonra tekrar parmaktan kan aldı ama hamile değilken ole parmaktan bakılmadı koldan kan alındı zaten yüksek cıktı 106 mg acken 226 mg içecek içince ctesi tekrar kendi drum yapacak 100 luk yükleme yapilcak ozmana kadar ekmek pilav vs kesilecek bakalim orda ne cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?