2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herşey yolunda inşallah.. Sağlıkla gelsin minnoş tsh için Bi fikrim yok benim kontrol haftaya bakam ne dicek bana da.. Test yapacakmış benim kan uyuşmazlığı için o var önümde şeker testi yaptırmicam ben

Kiz deme oyle büyük.konusma Allah muhtac.etmesin
Büyük konuşma bence çocuğu olmayan herkese o alet iğrenç gözüküyor ama çocuğun burnunu temizleyip rahatlatmak icin süper bir alet
Ya büyük konuşmak da istemiyorum ama o sahneyi kaç yıl oldu unutamıyorum
Bence biz anneler de azcık dikkat edelim, gerçekten kendi evladımız diye bize kötü gelmiyor ama yabancı için çok iğrenç bir görüntü, bebek bile olsa.

Benim de geçen ay tsh1.5 ken bu ay 2.7 ye çıkmış.Hergün 25mg kullanıyordum artık hafta sonları50mg haftaiçi 25mg kullanıyorum canım.
neredeyse 1 birim artmis diye dozu artirmis cnm. bende de oyle olmustu.

gozun aydin canim.

Benim oğlumun da öğretmeni doğum iznine çıkmıştı dönem başı bugün döndü izinden acıdım kadına şunun şurasında tatile ne kaldı 1 ay daha izni olaydı full senelik izin olacaktı onunki çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun inşallah.. Oğlum da hem seviniyor kendi öğretmeni geldi diye hem üzülüyor geçici öğretmeni gitti diye ağlamaklı gülmeli çocuğum

İnşallah. Kan uyuşmazlığı bizde de var ama istemedi onun testini. Soracaktım kaldı o bu sefer ki muayenede. Sen gidince doktora kan uyuşmazlığı ile ilgili ne yaptığını falan söyler misin?

Evet iğrenç haklisin ama.deneyerek.gorucez bakalim

Benim de geçen ay tsh1.5 ken bu ay 2.7 ye çıkmış.Hergün 25mg kullanıyordum artık hafta sonları50mg haftaiçi 25mg kullanıyorum canım.
Benim bu zamana kadar normal çıkıyordu. Bugün yüksek çıktı ama ilaca gerek yok dedi. Bu aylarda normal dedi doktor. Bi düşüneyim ben bunu. Teşekkür ederim cevap için.

İnşallah. Kan uyuşmazlığı bizde de var ama istemedi onun testini. Soracaktım kaldı o bu sefer ki muayenede. Sen gidince doktora kan uyuşmazlığı ile ilgili ne yaptığını falan söyler misin?
Senin ilk gebelik mi İlkinde bişey olmuyor.. Benim 3. Bu doktor test yapcaz gerekli görürsem iğne olacaksın dedi.. Gidince bakalım ne dicek yazarım ben buraya inşallah

Senin ilk gebelik mi İlkinde bişey olmuyor.. Benim 3. Bu doktor test yapcaz gerekli görürsem iğne olacaksın dedi.. Gidince bakalım ne dicek yazarım ben buraya inşallah
Benim ikinci hamileligim. İlkinde kürtaj oldum, iğne de oldum. Bu hamileligimin başında test yapıldı. Doktor kanama durumunda ve doğumda bebeğin kan grubuna göre iğne yapılacak dedi.

Anladım. Ben bi doktora daha gideyim madem. Ne olur ne olmaz. Teşekkür ederim.

Benim ikinci hamileligim. İlkinde kürtaj oldum, iğne de oldum. Bu hamileligimin başında test yapıldı. Doktor kanama durumunda ve doğumda bebeğin kan grubuna göre iğne yapılacak dedi.
Hmm.. Ben dönüş yaparım sana inşallah salı benim randevu aslında benim 2. Hamileliğimde de iğne yapmadılar doğumdan sonra oldum iğneyi ama bunda niye öyle dedi anlamadım

Inş cnm ins ağustos gelsin artık sağlıkla gelsin bebisler

1ltlik pet şişe aldık, su cok iciyorum diye düşünüyordum ama ölçmek istedim. 2.5 iciyormusum. Tavsiye ederim güzel taktik.

Penti de 3al 2ode var, sunun 3 rengini de aldim, 70 gayme

Benim sağlık ocağında yapıldı önce açken şeker hast aleti varya onla parmaktan kan aldı sonra içeceği içtim 1 saat sonra tekrar parmaktan kan aldı ama hamile değilken ole parmaktan bakılmadı koldan kan alındı zaten yüksek cıktı 106 mg acken 226 mg içecek içince ctesi tekrar kendi drum yapacak 100 luk yükleme yapilcak ozmana kadar ekmek pilav vs kesilecek bakalim orda ne cikacak

Onun önünden ayrılmicaz bu yaz desene. Ama acayip kurutuyor burnunu ağzını insanın baya susatıyo da
Malesef öyle dezavantajları var ama bu yaz çok sıcak olacak diyorlar onsuzda yapamicaz gibi görünüyor :) ben şimdiden başladım vantilatör açıp uyumayaa ahahah :)

Hmm ozman ama 50 mg yapılmış smdi 100 lük yapıldak bana 75 lik yapılmıştı . Sen smdi ekmek pilav kesince bidha yapilcak onda normal cikar inşallah eğer çıkmazsa diyetmi vercekler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…