2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hmm ozman ama 50 mg yapılmış smdi 100 lük yapıldak bana 75 lik yapılmıştı . Sen smdi ekmek pilav kesince bidha yapilcak onda normal cikar inşallah eğer çıkmazsa diyetmi vercekler cnm
Endokrinoloji ye yollucak ama dün ben abarttım hamur işi yedim kola içtim tatlı yedim onlara alakası olabilirmi ki bilmiyorum

nazah35 videoyu izleyin kizlar

Kaşık ağrım var bugün bacagima doğru vuruyor 25 haftalık olduk bole bişey yasayan v
Kendimi azıcık yorsam ağrıdan kımıldayamıyorum kansıķlarıma yükleniyor sanki. Dr sordum bugün tekrarlar ve karın bölgesinde toplanan ağrı olursa erken doğum belirtisi dedi. Dinlenince geçiyorsa sorun yok. 27 den sonra gerçekten ağırlaşıyorsun 3. Trimester zor geçecek benim için belli etti kendinı

Kasik vajina karin ne veriyim.ablama
Ayyy su kaşık ağrım olunca çok korkuyorum
Evet galiba zorlu bir süreç bizi bekliyor ins çok kolay şekilde atlatırız su 3 ayı bugün sağlık ocağında yukarı aşağı yaptim ondan galiba

Güle güle giy Benim göğüsler büyük olmaz yoksa super rahattir

Benim bu zamana kadar normal çıkıyordu. Bugün yüksek çıktı ama ilaca gerek yok dedi. Bu aylarda normal dedi doktor. Bi düşüneyim ben bunu. Teşekkür ederim cevap için.

Son 3ayda bu hormona ihtiyaç arttığı için yükseliyormuş canım tiroit. Bence 1hafta sonra tekrar kan testi yaptır yükselmeye devam etmişse tekrar doktora git.

Kızlar merhaba. Ankara’da kolay rapor veren bi doktor bilen varmı. Paraylada olur Ben iyice ağırlaştım. En azından son ayımı evde geçirmek isterim. Doktorlar artık rapor vermek istemiyor malum. Yürümekte zorlanıyorum şimdiden

İnşallah iyi çıkar ya sonuç.. Bu şeker de ne berbat bişeymiş ya..

Zaten parayla veriliyor canim 2000 civari.tip.merkezleri veriyor diye duydum

Son 3ayda bu hormona ihtiyaç arttığı için yükseliyormuş canım tiroit. Bence 1hafta sonra tekrar kan testi yaptır yükselmeye devam etmişse tekrar doktora git.
İlk zamanlarda yüksek çıksa doktor ilaç başlayacaktı. Ama son 3 aylık dönemde normal sınırda dedi. Bir sonraki ay tekrar bakacak ona göre ilaç başlayacak.

ben çok fenayım 2 gündür Adana yanıyor.
klimada açmak istemiyorum çarpar diye. sanki içimde dışımda yangın var. soğuk su da kesmiyor buz gibi pepsi içesim geliyor kendimi zor tutuyorum maden suyu içiyorum.

Güle güle giy Benim göğüsler büyük olmaz yoksa super rahattir
Göğüs pisigi olmama cok az kalmisti l/xl qldim pişik riski devam ediyor ama rahat geldi, ilk defa Boyle sütyen aldim. Değişik hissi.
I ikuayko hamile biseyi yok.dimi ben bulamadim emzirme sutyeni corap harici
Gecelik vardi 99 gayme. 3 al 2 ode olsa nolur olmasa nolur. Mamma diye arat

cnm ben ilk gebelik baslayinca almistim. cok memnun kalmadim cunku gogus ucun cok belli ediyor. icine pedde koysam yine cok belli ediyor.
sabah uyandiginda "annecim uyaninca seni gormek cot duzel" dedigini dusun o zaman zorluklar yok oluyor

ben çok fenayım 2 gündür Adana yanıyor.
klimada açmak istemiyorum çarpar diye. sanki içimde dışımda yangın var. soğuk su da kesmiyor buz gibi pepsi içesim geliyor kendimi zor tutuyorum maden suyu içiyorum.

Yanıyoruuz a dostlar
Ayaklarım özellikle leğenin içine buz doldurup sokasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…