Endokrinoloji ye yollucak ama dün ben abarttım hamur işi yedim kola içtim tatlı yedim onlara alakası olabilirmi ki bilmiyorumHmm ozman ama 50 mg yapılmış smdi 100 lük yapıldak bana 75 lik yapılmıştı . Sen smdi ekmek pilav kesince bidha yapilcak onda normal cikar inşallah eğer çıkmazsa diyetmi vercekler cnm
Kasik vajina karin ne veriyim.ablamaKaşık ağrım var bugün bacagima doğru vuruyor 25 haftalık olduk bole bişey yasayan varmi
Kendimi azıcık yorsam ağrıdan kımıldayamıyorum kansıķlarıma yükleniyor sanki. Dr sordum bugün tekrarlar ve karın bölgesinde toplanan ağrı olursa erken doğum belirtisi dedi. Dinlenince geçiyorsa sorun yok. 27 den sonra gerçekten ağırlaşıyorsun 3. Trimester zor geçecek benim için belli etti kendinıKaşık ağrım var bugün bacagima doğru vuruyor 25 haftalık olduk bole bişey yasayan v
Ayyy su kaşık ağrım olunca çok korkuyorumKasik vajina karin ne veriyim.ablama
Evet galiba zorlu bir süreç bizi bekliyor ins çok kolay şekilde atlatırız su 3 ayı bugün sağlık ocağında yukarı aşağı yaptim ondan galibaKendimi azıcık yorsam ağrıdan kımıldayamıyorum kansıķlarıma yükleniyor sanki. Dr sordum bugün tekrarlar ve karın bölgesinde toplanan ağrı olursa erken doğum belirtisi dedi. Dinlenince geçiyorsa sorun yok. 27 den sonra gerçekten ağırlaşıyorsun 3. Trimester zor geçecek benim için belli etti kendinı
Güle güle giy Benim göğüsler büyük olmaz yoksa super rahattir1ltlik pet şişe aldık, su cok iciyorum diye düşünüyordum ama ölçmek istedim. 2.5 iciyormusum. Tavsiye ederim güzel taktik.
Penti de 3al 2ode var, sunun 3 rengini de aldim, 70 gayme
Nu Basic Kaplı Sütyen PLNUKAPS12IY-GNG - Gri Melanj - Penti
Nu Basic Kaplı Sütyen PLNUKAPS12IY-GNG - Gri Melanj ürünü Penti`de. Nu Basic Kaplı Sütyen PLNUKAPS12IY-GNG - Gri Melanj ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Benim bu zamana kadar normal çıkıyordu. Bugün yüksek çıktı ama ilaca gerek yok dedi. Bu aylarda normal dedi doktor. Bi düşüneyim ben bunu. Teşekkür ederim cevap için.
Ooo daha erken değil mi ya ne ettin senMalesef öyle dezavantajları var ama bu yaz çok sıcak olacak diyorlar onsuzda yapamicaz gibi görünüyor :) ben şimdiden başladım vantilatör açıp uyumayaa ahahah :)
İnşallah iyi çıkar ya sonuç.. Bu şeker de ne berbat bişeymiş ya..Benim sağlık ocağında yapıldı önce açken şeker hast aleti varya onla parmaktan kan aldı sonra içeceği içtim 1 saat sonra tekrar parmaktan kan aldı ama hamile değilken ole parmaktan bakılmadı koldan kan alındı zaten yüksek cıktı 106 mg acken 226 mg içecek içince ctesi tekrar kendi drum yapacak 100 luk yükleme yapilcak ozmana kadar ekmek pilav vs kesilecek bakalim orda ne cikacak
Zaten parayla veriliyor canim 2000 civari.tip.merkezleri veriyor diye duydumKızlar merhaba. Ankara’da kolay rapor veren bi doktor bilen varmı. Paraylada olurBen iyice ağırlaştım. En azından son ayımı evde geçirmek isterim. Doktorlar artık rapor vermek istemiyor malum. Yürümekte zorlanıyorum şimdiden
Ben doğum yaptığım gün bebeği kucağıma verdiklerinde aklıma annem geldi ilkin.. Dedim kendime annem de böyle çekmiş mi beni doğururken yani ellerini ayaklarını öpücem onunAnnelik cok.zor
İlk zamanlarda yüksek çıksa doktor ilaç başlayacaktı. Ama son 3 aylık dönemde normal sınırda dedi. Bir sonraki ay tekrar bakacak ona göre ilaç başlayacak.Son 3ayda bu hormona ihtiyaç arttığı için yükseliyormuş canım tiroit. Bence 1hafta sonra tekrar kan testi yaptır yükselmeye devam etmişse tekrar doktora git.
ben çok fenayım 2 gündür Adana yanıyor.Ay kızlar beni de bir ateş basıyor ki sormayın... ofisteyim , klimalar açık, elbisemin altında ince külotlu çorap vardı çıkardım valla. Püfür püfür acayip rahatladım şimdi.. gece de battaniyeyle yatıyoruz ben açıyorum üstümü eşim kapatıyor. Hepimiz aynıyız sanırım :)
Göğüs pisigi olmama cok az kalmistiGüle güle giy Benim göğüsler büyük olmaz yoksa super rahattir
Gecelik vardi 99 gayme. 3 al 2 ode olsa nolur olmasa nolur. Mamma diye arat
cnm ben ilk gebelik baslayinca almistim. cok memnun kalmadim cunku gogus ucun cok belli ediyor. icine pedde koysam yine cok belli ediyor.1ltlik pet şişe aldık, su cok iciyorum diye düşünüyordum ama ölçmek istedim. 2.5 iciyormusum. Tavsiye ederim güzel taktik.
Penti de 3al 2ode var, sunun 3 rengini de aldim, 70 gayme
Nu Basic Kaplı Sütyen PLNUKAPS12IY-GNG - Gri Melanj - Penti
Nu Basic Kaplı Sütyen PLNUKAPS12IY-GNG - Gri Melanj ürünü Penti`de. Nu Basic Kaplı Sütyen PLNUKAPS12IY-GNG - Gri Melanj ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
sabah uyandiginda "annecim uyaninca seni gormek cot duzel" dedigini dusunAnnelik cok.zor
ben çok fenayım 2 gündür Adana yanıyor.
klimada açmak istemiyorum çarpar diye. sanki içimde dışımda yangın var. soğuk su da kesmiyor buz gibi pepsi içesim geliyor kendimi zor tutuyorum maden suyu içiyorum.
Kullanmadığınız için iğrenç geliyordur..Ama malesef ki kullanacaksınız bebekler honkurmeyi bilmediklerinden o görev size düşüyor malesefEvet iğrenç haklisin ama.deneyerek.gorucez bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?