2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya işte benim pişik az da olsa oldu penaten sürdüm geçti ama genede sürüyorum büyük göğsün çilesi

Kızlar bende şeker çıkmamasına rağmen çok fazla ağız kuruluğu olmaya başladı şu içiyorum iki dakika sonra yine kuru

Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz neleri çıkardınız hayatınızdan dr diyet listesi gbi bi liste verdimi

Ayy gelin odasinda eteklerimi kaldirip klimanin önünde durdugum anlar canlandi gözümde ben nisandan beri yanıyorum kizlar normalde de sicaga gelemeyen biriyim zaten bittim ben teyteyteyy haziranda klimali salona gecerim heralde evim de hamam gibi oluyo zaten
Onun önünden ayrılmicaz bu yaz desene. Ama acayip kurutuyor burnunu ağzını insanın baya susatıyo da

Gunaydinlaarr bu hafta yilan hikayesi gibi bir badana olayindan sonra evi toplayamadan yazmak icimden gelmedi ama tüm yazismalari okudum dinlenme molalarinda 252636374 sayfa hepinize katiliyorum midem fenalarda ayaklarim 1 numara buyudu surekli acikiyorum yiyince midem yaniyor.. Bel ve ayak bileklerim agriyo aksamlari seker diyetini de biraz saldim hayirlisi bakalm..

Günaydınn kızlarr
Valla ben yorganı falan kaldırdım pikeye geçtim onu da hep atıyorum üstümden fenalık geliyo
Eşim zaten acayip sıcaktır ona da tembihledim arada mesafe olsun lütfen nefes alamıyorum diye
Garibim tuhaf geliyo onadı normal de kedi gibi sokuluyordum yanına şimdi tepikliyorum adamı
Bu gece karnımın üstüne yatmışım sağ tarafa doğru ağrıyla uyandım ya çok rahatsız etti valla

bir ara dolap sorulmustu ama kimdi hatirlayamiyorum daha kurmadigimiz icin foto atamamıştım. Smdi kurduk askiigin ustune bir raf daha gelicek eksik parca cikti takamadik onu henuz. Oda da yerlesmedi duzgun cekemedim cok ama fikir olsun baya genis ve kullanisli geldi. bir de zaradan kapi kulbu alicam kulplari eksik :)

Sağlıkla kullanın gayet geniş güzelmiş canım Küvetini yesinler onun ya

Kız deme öyle:) gece sıcak diye üstümüzü açmaktan adamı hasta ettim sana sıcak bana değil diyor

Ben de üstüm açık yatıyorum 2-3 haftadır. Ne koyduysam fazla geldi. Pike bile fazla geliyor. Daha sıcaklar başlamadı bile Nolacak bu halimiz bilmiyorum

Güle güle kullan çok güzelmiiş. Ya benim de böyle bir şeye çok ihtiyacım var. Toparlıyor mu buu?

Günaydın tatlı anneler
Çok kişi sıcaktan şikayet etmiş. Sanırım yaşadığınız yerle ilgili çünkü Ankara’da benim sırtım 2 gündür ısındı daha. Evim Güney cephe ama ben hala yün yorgan kullanıyorum. Çok üşüyen biriyimdir kışın evi 25 derece altına düşürürsem donarım. 25 iken bile pijamamın üzerine süveter giyer yün yorganla yatarım(ama gülmeyin üşüyorum yahu) hamilelik iyi tarafı haftalardır süvetersiz yatıyorum ve üşümüyorum çok mutluyum. Az daha ısınırsa şort ve tişört ile battaniye örterek yatacağım günler gelecek. Yani benimki abartı bir durum olsa da Ankara daha yeni ısınıyor diyebilirim.
afroditi dolap çok güzel güle güle kullanın bebişinle
Şeker problemi çıkan arkadaşlara geçmiş olsun. Ancak şu açıdan bakın ki şeker çıkınca diyet yaptığınız için çok daha sağlıklı ve kaliteli besleniyorsunuz. İnsan bir zorunluluk olmadan çok dikkat edemiyor (yani bende öyle oluyor )

Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz neleri çıkardınız hayatınızdan dr diyet listesi gbi bi liste verdimi
canım günaydın ilk şeker yüklemesinde yüksek çıktı ikinci için haftaya salı gideceğim. bu süre zarfında şeker çikolata tatlı hamurişi beyaz ekmeği kestim bakalım sonuç ne çıkar

kızlar günaydın, bizimde burada daha tam ısınmadı bende yün yorgan hala :)
bir sorum olacak benimle aynı durumu yaşayan var mıdır?
göğüslerim ilk aylara nazaran sanki küçüldü ya, hassasiyette kalmadı. var mı böyle olan?

İnşallah. Kan uyuşmazlığı bizde de var ama istemedi onun testini. Soracaktım kaldı o bu sefer ki muayenede. Sen gidince doktora kan uyuşmazlığı ile ilgili ne yaptığını falan söyler misin?
28. haftada indirekt coombs testi yapıp. iğne yapıyorlar. iğneyi edinmek zor. ya hastaneye yatış yapıp hastanede yapıyorlar. yada sana mor reçete veriyorlar iğneyi o reçete ile eczacılar odasına gidiyorsun oradan alınıyor. istediğin yerde yaptırıyorsun. ikiside meşakatli iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…