Daha neler canim ic kolani aaa ne abartiyoruz yahu kola meselesini. Hamilelikten once elimi surmedigim kola bana oooooyle iyi geliyo ki. Her gun degil elbette ama haftada 1/2 kez iciyorum. Cok abartmamak lazim, hem yemeyi icmeyi hemde yememeyi icmemeyi :)ben çok fenayım 2 gündür Adana yanıyor.
klimada açmak istemiyorum çarpar diye. sanki içimde dışımda yangın var. soğuk su da kesmiyor buz gibi pepsi içesim geliyor kendimi zor tutuyorum maden suyu içiyorum.
Günaydınlar.Ben de aynı şeyi arkadaşım bebeğinin burnunu şu burun aspiratörü ile temizleyince yaşamıştım. O kadar midem bulandı ki çocuğu bi daha sevemedim. Ahdim var evime sokmam o aleti
gunaydınlar,
fetal eko cok cok sukur iyi cıktı, bebegimin kalbi kendisi gibi. cocuk kardiyoloji doktoru cok tatlı bir hanımdı biraz sohbet ettik o da 36 yasında anne olmus, benzer surecler yasamısız, beni epey rahatlattı. kalbi nasıl guzel kızımın, bin masallah.
hastane donus yolunda kaza yaptımhastane cıkısı kızımı aldım okuldan mutlu mesut donuyorduk eve, hic olmayacak bir yerde (izmir yolu metro karsısı ataevler metro istasyonu onunde) ucuncu viteste giderken nasıl oldu anlayamadım yavaslayan trafigin farkına varamadım ondeki arabaya bir guzel carptım. ama nasıl bir ses cıktı yok boyle bir sey. kızım cıglık cıglıga bir yandan. ondeki arabayıda bir hanım kullanıyormus onunda arka sagda koltukta 5 yasında oglu varmıs onlarda da feryat figan. odumuz patladı korkudan. en fazla hızım 50 idi ve bizim arabanın kaputu resmen havaya dogru bombe oldu, ondeki arabanın camurlugu goctu. esim birkactır 80 ile giderken yapılan kazaları izletmisti sasırıyordum 80 cok hızlı mı diye, bana hızlı gelmiyordu ama hızlıymıs. 50'de araba bu hale geldiyse 80 de airbag filan acılırdı kesin. allah korudu resmen. eslerimiz gelene kadar ancak sakinlestik. cocukları sakinlestirdik, oyle iste. verilmis sadakamız varmıs.
herkese guzel bir gun dilerim.
Benım kucuktu bastan berı sımdıde aynı hassasıyet de olmadı. Sankı adet olcakmısım gıbı buyudu sadece. Bende hep korktum herkes buyudu dedı benım suan normal suan korkma.kızlar günaydın, bizimde burada daha tam ısınmadı bende yün yorgan hala :)
bir sorum olacak benimle aynı durumu yaşayan var mıdır?
göğüslerim ilk aylara nazaran sanki küçüldü ya, hassasiyette kalmadı. var mı böyle olan?
Ben pompalı olanlardan alicaktim onlar daha iyi değil miGünaydınlar.
O burun aspiratörleri ilk alınması gereken şeylerden. Listenize mutlaka ekleyin. Bizim kız 5 yaşında hala kullanıyoruz.
Bebekler/çocuklar burunlarını düzgün temizleyemiyorlar, bu da çocuğun nefes almasını zorlaştırıyor, uyuyamıyor. Burnunu temiz tutmazsanız içe doğru akmaya başlıyor, bu sefer kulak enfeksiyonuna sebep oluyor, kulak enfeksiyonu da antibiyotiksiz geçmiyor. Çocuk hasta olunca ilk dikkat edilmesi gerekenlerden.
Ama evet o olay çok iğrenç, ben kendi çocuğuma da ilk birkaç ay yapabildim, baktım çok midem bulanıyor, eşime devrettim, hatta o temizlerken ben odadan çıkıyorum o kadar midem bulanıyor.
pudra mi denesen cnmYa işte benim pişik az da olsa oldu penaten sürdüm geçti ama genede sürüyorum büyük göğsün çilesi
sekerle ilgili degildir cnm. havalar isindi ondandir.Kızlar bende şeker çıkmamasına rağmen çok fazla ağız kuruluğu olmaya başladı şu içiyorum iki dakika sonra yine kuru
cnm ben de ankaradayim. kistan beri tisortle geziyorumGünaydın tatlı anneler
Çok kişi sıcaktan şikayet etmiş. Sanırım yaşadığınız yerle ilgili çünkü Ankara’da benim sırtım 2 gündür ısındı daha. Evim Güney cephe ama ben hala yün yorgan kullanıyorum. Çok üşüyen biriyimdir kışın evi 25 derece altına düşürürsem donarım. 25 iken bile pijamamın üzerine süveter giyer yün yorganla yatarım(ama gülmeyin üşüyorum yahu) hamilelik iyi tarafı haftalardır süvetersiz yatıyorum ve üşümüyorum çok mutluyum. Az daha ısınırsa şort ve tişört ile battaniye örterek yatacağım günler gelecek. Yani benimki abartı bir durum olsa da Ankara daha yeni ısınıyor diyebilirim.
@afroditi dolap çok güzel güle güle kullanın bebişinle❤
Şeker problemi çıkan arkadaşlara geçmiş olsun. Ancak şu açıdan bakın ki şeker çıkınca diyet yaptığınız için çok daha sağlıklı ve kaliteli besleniyorsunuz. İnsan bir zorunluluk olmadan çok dikkat edemiyor (yani bende öyle oluyor)
bebegin icin gozun aydin cnm. kaza icinse gecmis olsun. Allah korumus. bir daha yasatmasin insallah.gunaydınlar,
fetal eko cok cok sukur iyi cıktı, bebegimin kalbi kendisi gibi. cocuk kardiyoloji doktoru cok tatlı bir hanımdı biraz sohbet ettik o da 36 yasında anne olmus, benzer surecler yasamısız, beni epey rahatlattı. kalbi nasıl guzel kızımın, bin masallah.
hastane donus yolunda kaza yaptımhastane cıkısı kızımı aldım okuldan mutlu mesut donuyorduk eve, hic olmayacak bir yerde (izmir yolu metro karsısı ataevler metro istasyonu onunde) ucuncu viteste giderken nasıl oldu anlayamadım yavaslayan trafigin farkına varamadım ondeki arabaya bir guzel carptım. ama nasıl bir ses cıktı yok boyle bir sey. kızım cıglık cıglıga bir yandan. ondeki arabayıda bir hanım kullanıyormus onunda arka sagda koltukta 5 yasında oglu varmıs onlarda da feryat figan. odumuz patladı korkudan. en fazla hızım 50 idi ve bizim arabanın kaputu resmen havaya dogru bombe oldu, ondeki arabanın camurlugu goctu. esim birkactır 80 ile giderken yapılan kazaları izletmisti sasırıyordum 80 cok hızlı mı diye, bana hızlı gelmiyordu ama hızlıymıs. 50'de araba bu hale geldiyse 80 de airbag filan acılırdı kesin. allah korudu resmen. eslerimiz gelene kadar ancak sakinlestik. cocukları sakinlestirdik, oyle iste. verilmis sadakamız varmıs.
Cok geçmiş olsun cnm zaten bursanin trafik felaket çok dikkat etmek gerekiyor sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim gelmiş geçmiş olsun bundan sonrası güzel olsun ins sağlıkla alalım bebisleri kucagimizagunaydınlar,
Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz neleri çıkardınız hayatınızdan dr diyet listesi gbi bi liste verdimi
HahaAyy gelin odasinda eteklerimi kaldirip klimanin önünde durdugum anlar canlandi gözümdeben nisandan beri yanıyorum kizlar normalde de sicaga gelemeyen biriyim zaten bittim ben teyteyteyy haziranda klimali salona gecerim heralde evim de hamam gibi oluyo zaten
valla biz hala kullanıyoruz. bence büyük konuşma bir tane edin
Heh benden bir tane daha. İnsan kendi çocuğununkinden bile tiksinebiliyormus demekGünaydınlar.
O burun aspiratörleri ilk alınması gereken şeylerden. Listenize mutlaka ekleyin. Bizim kız 5 yaşında hala kullanıyoruz.
Bebekler/çocuklar burunlarını düzgün temizleyemiyorlar, bu da çocuğun nefes almasını zorlaştırıyor, uyuyamıyor. Burnunu temiz tutmazsanız içe doğru akmaya başlıyor, bu sefer kulak enfeksiyonuna sebep oluyor, kulak enfeksiyonu da antibiyotiksiz geçmiyor. Çocuk hasta olunca ilk dikkat edilmesi gerekenlerden.
Ama evet o olay çok iğrenç, ben kendi çocuğuma da ilk birkaç ay yapabildim, baktım çok midem bulanıyor, eşime devrettim, hatta o temizlerken ben odadan çıkıyorum o kadar midem bulanıyor.
Yenidoğan için basit el pompalı olanlar daha iyi oluyor ama biraz büyüyünce otribebe tarzı nefesle çekmeli olanlar daha iyi.Ben pompalı olanlardan alicaktim onlar daha iyi değil mi
Kesin bilgi tiksiniliyor, benim normalde de tiksinme huyum çoktu çocuk doğunca da pek değişmedi vallaSon ana kadar direniciğiim
Heh benden bir tane daha. İnsan kendi çocuğununkinden bile tiksinebiliyormus demek. Ya teknoloji bi tek şöyle aletlere ilerlemiyor arkadaş
canım çok geçmiş olsun allah beterinden korusun inşallahgunaydınlar,
hee bu arada ben eşime yaptırıyorum. tiksindiğim için değilde nefesim yetmiyor.Son ana kadar direniciğiim
Heh benden bir tane daha. İnsan kendi çocuğununkinden bile tiksinebiliyormus demek. Ya teknoloji bi tek şöyle aletlere ilerlemiyor arkadaş
Önceden mi arasak iğneyi sonra bulunmazsa diye napsak ama bazı doktorlar da nedense iğne vurmak istmyr bu konuda farklı söylemi olan doktorlr var npsk ki28. haftada indirekt coombs testi yapıp. iğne yapıyorlar. iğneyi edinmek zor. ya hastaneye yatış yapıp hastanede yapıyorlar. yada sana mor reçete veriyorlar iğneyi o reçete ile eczacılar odasına gidiyorsun oradan alınıyor. istediğin yerde yaptırıyorsun. ikiside meşakatli iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?