Ben pompalı olanlardan alcam o zaman diğerini kullanamam zatenYenidoğan için basit el pompalı olanlar daha iyi oluyor ama biraz büyüyünce otribebe tarzı nefesle çekmeli olanlar daha iyi.
Ben doktora sormuştum daha önceden 7.ayda hatırlat test yapicaz dedi 28+6 ya randevum var o zaman test yaptiricam pozitif çıkarsa iğne verilecekİnşallah. Kan uyuşmazlığı bizde de var ama istemedi onun testini. Soracaktım kaldı o bu sefer ki muayenede. Sen gidince doktora kan uyuşmazlığı ile ilgili ne yaptığını falan söyler misin?
Bunlarin icinde bikinilerdeki gibi bir sey var, ucu çok belli etmiyor. Ben emzirirken de giyerim umuduyla aldim.cnm ben ilk gebelik baslayinca almistim. cok memnun kalmadim cunku gogus ucun cok belli ediyor. icine pedde koysam yine cok belli ediyor.
sabah uyandiginda "annecim uyaninca seni gormek cot duzel" dedigini dusuno zaman zorluklar yok oluyor
Valla kuplular kadar degil. Foto da atamiyorum ama misal a veya b cup olanlar daha rahat eder bununla, benim gibi c arti hamile olanlar biraz tek kaba iki karpuz koymus gibiGüle güle kullan çok güzelmiiş. Ya benim de böyle bir şeye çok ihtiyacım var. Toparlıyor mu buu?
Kocam hayatta yapmaz. Bez de degistirmez. Kedi kumunu da riske ragmen yapmadi. Bütün pis işler bende.Günaydınlar.
O burun aspiratörleri ilk alınması gereken şeylerden. Listenize mutlaka ekleyin. Bizim kız 5 yaşında hala kullanıyoruz.
Bebekler/çocuklar burunlarını düzgün temizleyemiyorlar, bu da çocuğun nefes almasını zorlaştırıyor, uyuyamıyor. Burnunu temiz tutmazsanız içe doğru akmaya başlıyor, bu sefer kulak enfeksiyonuna sebep oluyor, kulak enfeksiyonu da antibiyotiksiz geçmiyor. Çocuk hasta olunca ilk dikkat edilmesi gerekenlerden.
Ama evet o olay çok iğrenç, ben kendi çocuğuma da ilk birkaç ay yapabildim, baktım çok midem bulanıyor, eşime devrettim, hatta o temizlerken ben odadan çıkıyorum o kadar midem bulanıyor.
Çok geçmiş olsun yavru ceylan, detaylida bana da kalbinde parlama (kireclenme) var dendi ama gecer dediler.gunaydınlar,
fetal eko cok cok sukur iyi cıktı, bebegimin kalbi kendisi gibi. cocuk kardiyoloji doktoru cok tatlı bir hanımdı biraz sohbet ettik o da 36 yasında anne olmus, benzer surecler yasamısız, beni epey rahatlattı. kalbi nasıl guzel kızımın, bin masallah.
hastane donus yolunda kaza yaptımhastane cıkısı kızımı aldım okuldan mutlu mesut donuyorduk eve, hic olmayacak bir yerde (izmir yolu metro karsısı ataevler metro istasyonu onunde) ucuncu viteste giderken nasıl oldu anlayamadım yavaslayan trafigin farkına varamadım ondeki arabaya bir guzel carptım. ama nasıl bir ses cıktı yok boyle bir sey. kızım cıglık cıglıga bir yandan. ondeki arabayıda bir hanım kullanıyormus onunda arka sagda koltukta 5 yasında oglu varmıs onlarda da feryat figan. odumuz patladı korkudan. en fazla hızım 50 idi ve bizim arabanın kaputu resmen havaya dogru bombe oldu, ondeki arabanın camurlugu goctu. esim birkactır 80 ile giderken yapılan kazaları izletmisti sasırıyordum 80 cok hızlı mı diye, bana hızlı gelmiyordu ama hızlıymıs. 50'de araba bu hale geldiyse 80 de airbag filan acılırdı kesin. allah korudu resmen. eslerimiz gelene kadar ancak sakinlestik. cocukları sakinlestirdik, oyle iste. verilmis sadakamız varmıs.
herkese guzel bir gun dilerim.
Valla kuplular kadar degil. Foto da atamiyorum ama misal a veya b cup olanlar daha rahat eder bununla, benim gibi c arti hamile olanlar biraz tek kaba iki karpuz koymus gibi
Evet malesef ki öyle. Daha önce oldum iğne. Eşim baya aramıştı. Soğuk zincir o yüzden uğraştırıyor.28. haftada indirekt coombs testi yapıp. iğne yapıyorlar. iğneyi edinmek zor. ya hastaneye yatış yapıp hastanede yapıyorlar. yada sana mor reçete veriyorlar iğneyi o reçete ile eczacılar odasına gidiyorsun oradan alınıyor. istediğin yerde yaptırıyorsun. ikiside meşakatli iş
Benimki yapmadı. Dün konusu oldu ama anlamadım neden yapmadım. Bir sonraki seferde ben söyleyeyim. Ama kanama durumu ve doğumda yapılacak demişti. Daha önce iğneyi oldum diye sanırım.Ben doktora sormuştum daha önceden 7.ayda hatırlat test yapicaz dedi 28+6 ya randevum var o zaman test yaptiricam pozitif çıkarsa iğne verilecek
Aynen canım bende soda-limon içiyorum hep. Bir de limonata yaptım 3 lt, 2 lt.sini ben içtim sayılırben çok fenayım 2 gündür Adana yanıyor.
klimada açmak istemiyorum çarpar diye. sanki içimde dışımda yangın var. soğuk su da kesmiyor buz gibi pepsi içesim geliyor kendimi zor tutuyorum maden suyu içiyorum.
Ben de otribebeninkini aldım, yenidoganda kullanılmıyor mu ki?Yenidoğan için basit el pompalı olanlar daha iyi oluyor ama biraz büyüyünce otribebe tarzı nefesle çekmeli olanlar daha iyi.
Cnm çok çok geçmiş olsungunaydınlar,
fetal eko cok cok sukur iyi cıktı, bebegimin kalbi kendisi gibi. cocuk kardiyoloji doktoru cok tatlı bir hanımdı biraz sohbet ettik o da 36 yasında anne olmus, benzer surecler yasamısız, beni epey rahatlattı. kalbi nasıl guzel kızımın, bin masallah.
hastane donus yolunda kaza yaptımhastane cıkısı kızımı aldım okuldan mutlu mesut donuyorduk eve, hic olmayacak bir yerde (izmir yolu metro karsısı ataevler metro istasyonu onunde) ucuncu viteste giderken nasıl oldu anlayamadım yavaslayan trafigin farkına varamadım ondeki arabaya bir guzel carptım. ama nasıl bir ses cıktı yok boyle bir sey. kızım cıglık cıglıga bir yandan. ondeki arabayıda bir hanım kullanıyormus onunda arka sagda koltukta 5 yasında oglu varmıs onlarda da feryat figan. odumuz patladı korkudan. en fazla hızım 50 idi ve bizim arabanın kaputu resmen havaya dogru bombe oldu, ondeki arabanın camurlugu goctu. esim birkactır 80 ile giderken yapılan kazaları izletmisti sasırıyordum 80 cok hızlı mı diye, bana hızlı gelmiyordu ama hızlıymıs. 50'de araba bu hale geldiyse 80 de airbag filan acılırdı kesin. allah korudu resmen. eslerimiz gelene kadar ancak sakinlestik. cocukları sakinlestirdik, oyle iste. verilmis sadakamız varmıs.
Dizlik yok, ilk darbeyi emer ama kayar, isiya direnc gosteremez. Diz ve kalca korumalı ici kevler kotlar veya isiya dayanikli kumastan yine icten korumali pantolonlar.
Sizin cocuk ne olcak.AllahimDizlik yok, ilk darbeyi emer ama kayar, isiya direnc gosteremez. Diz ve kalca korumalı ici kevler kotlar veya isiya dayanikli kumastan yine icten korumali pantolonlar.
Dizime yakin bot.
Mont.
Hatta dur ovuneyim benim eldiven seri uretilmis dunyanin en korumali eldivenidir (cok eskidi len bana dogum hediyesi yenisini alsalar ne sevinirim)
Kask kendinden güneş vizorlu.
Zayifken bellik de takiyordum ama artık montun icine de dışına da sigmiyor
Eki Görüntüle 2269346
Bu benim motor değil, boyumun yetmedigi bi minnak. Pigmelik başa bela azizim.
Herkes onu söylüyor da belki ters teper, motor hevesi olmaz.Sizin cocuk ne olcak.Allahimcocuk yurumeye basladigi an motorda
Yün yorganmii..hayatta yatamam yaa..çok ağır oluyor ölürüm ben onun altında kesin ağırlıktanGünaydın tatlı anneler
Çok kişi sıcaktan şikayet etmiş. Sanırım yaşadığınız yerle ilgili çünkü Ankara’da benim sırtım 2 gündür ısındı daha. Evim Güney cephe ama ben hala yün yorgan kullanıyorum. Çok üşüyen biriyimdir kışın evi 25 derece altına düşürürsem donarım. 25 iken bile pijamamın üzerine süveter giyer yün yorganla yatarım(ama gülmeyin üşüyorum yahu) hamilelik iyi tarafı haftalardır süvetersiz yatıyorum ve üşümüyorum çok mutluyum. Az daha ısınırsa şort ve tişört ile battaniye örterek yatacağım günler gelecek. Yani benimki abartı bir durum olsa da Ankara daha yeni ısınıyor diyebilirim.
@afroditi dolap çok güzel güle güle kullanın bebişinle❤
Şeker problemi çıkan arkadaşlara geçmiş olsun. Ancak şu açıdan bakın ki şeker çıkınca diyet yaptığınız için çok daha sağlıklı ve kaliteli besleniyorsunuz. İnsan bir zorunluluk olmadan çok dikkat edemiyor (yani bende öyle oluyor)
Klimayi açıp karsisina kamp kuralim mi güzel kız?Yanıyorum uleynnnn
Bebiş için sevin dim cnmgunaydınlar,
Hihiihih bana uyar :) işyerinde açtım şimdi ondan öncede buzdolabının buzluğuna koştum allahım hayat varmışKlimayi açıp karsisina kamp kuralim mi güzel kız?
Benimki de asssla yapmaz. İç sesim "anamızın zamanında burun aspiratörü mü vardı"Kocam hayatta yapmaz. Bez de degistirmez. Kedi kumunu da riske ragmen yapmadi. Bütün pis işler bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?