2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnşallah. Kan uyuşmazlığı bizde de var ama istemedi onun testini. Soracaktım kaldı o bu sefer ki muayenede. Sen gidince doktora kan uyuşmazlığı ile ilgili ne yaptığını falan söyler misin?
Ben doktora sormuştum daha önceden 7.ayda hatırlat test yapicaz dedi 28+6 ya randevum var o zaman test yaptiricam pozitif çıkarsa iğne verilecek

cnm ben ilk gebelik baslayinca almistim. cok memnun kalmadim cunku gogus ucun cok belli ediyor. icine pedde koysam yine cok belli ediyor.

sabah uyandiginda "annecim uyaninca seni gormek cot duzel" dedigini dusun o zaman zorluklar yok oluyor
Bunlarin icinde bikinilerdeki gibi bir sey var, ucu çok belli etmiyor. Ben emzirirken de giyerim umuduyla aldim.
Güle güle kullan çok güzelmiiş. Ya benim de böyle bir şeye çok ihtiyacım var. Toparlıyor mu buu?
Valla kuplular kadar degil. Foto da atamiyorum ama misal a veya b cup olanlar daha rahat eder bununla, benim gibi c arti hamile olanlar biraz tek kaba iki karpuz koymus gibi
Kocam hayatta yapmaz. Bez de degistirmez. Kedi kumunu da riske ragmen yapmadi. Bütün pis işler bende.
Çok geçmiş olsun yavru ceylan, detaylida bana da kalbinde parlama (kireclenme) var dendi ama gecer dediler.

Kaza icin de bazi bilgiler; yeni nesil arabalarda dış aksam yaya veya canliya carpma riskine karşı darbeyi emer ve seklini kaybeder. Karsi tarafa daha az zarar vermek icin. İc kasa ise kuvvetlidir. Üstüne hava yastiklari ve emniyet kemeriyle icerdekileri korur. (Bizimki gibi 98 modellerden bahsetmiyorum).

Bu guvenlik siniflarini belirlemek icin yapilan kaza testleri de yamulmuyorsam 64km ile yapilir; yani o kadar az ki aslında guvenlik araclarda. 50 güzel hız. O hizla motorla duran nesneye carpsam guzel sonuç alırım. Neredeyse durma hizimda carptim bir kere, ondekiler durdu (bizdeki frenler agirliktan dolayi arabalardan zayiftir) ben duramadim, mal gibi panik fren yapip absyi de devreye sokmadim aliskanlikla prograsif fren yaptim ve duramadim. Sol arkadan carptim, motor yatti ben ayakta kaldim. Yani neredeyse durmustum yoksa ben de duserdim.

Sehir ici hiz limitlerine dikkat edin nolur. Akliniz baska yerdeyse kullanmayin (ilk kural). Dikkati toplamak icin yollar bulun ve uygulayin. Ben tavuk dansı gibi kollarimi sallarim mesela gidonu serbest birakmak icin yada yolu okur kendi kendime konuşurum. Su okuz burdan doner, bu herif kesin beni gormedi vs vs

Bir de imkani olan leydiler ileri sürüş egitimlerine katilabilir. Pistlerde yapiliyor, arka koparsa ne yapariz saga atarsa ne sola atarsa ne vs vs. Hakimiyeti gelistirecektir. Ben düz yolda kullanmaya baslasam bana o da yeter Gecen denedim kocamin aklini aldim, neymis sagimdaki minibuse cok yakin gecmisim, gectim ama sonucta dimi? Ahahah

Evet malesef ki öyle. Daha önce oldum iğne. Eşim baya aramıştı. Soğuk zincir o yüzden uğraştırıyor.

Ben doktora sormuştum daha önceden 7.ayda hatırlat test yapicaz dedi 28+6 ya randevum var o zaman test yaptiricam pozitif çıkarsa iğne verilecek
Benimki yapmadı. Dün konusu oldu ama anlamadım neden yapmadım. Bir sonraki seferde ben söyleyeyim. Ama kanama durumu ve doğumda yapılacak demişti. Daha önce iğneyi oldum diye sanırım.

ben çok fenayım 2 gündür Adana yanıyor.
klimada açmak istemiyorum çarpar diye. sanki içimde dışımda yangın var. soğuk su da kesmiyor buz gibi pepsi içesim geliyor kendimi zor tutuyorum maden suyu içiyorum.
Aynen canım bende soda-limon içiyorum hep. Bir de limonata yaptım 3 lt, 2 lt.sini ben içtim sayılır serin serin iyi geldi.

Cnm çok çok geçmiş olsun hepsi bi yana artık agırlasıyoruz da, ani bi kasılma bisi olur doguma kadar artık arac kullanmasan mı acaba

I ikuayko sen nasil.motor kullaniyorsun cidden.merak ettim.basak burcu.motor kask dizlik kolluk mont gozluk.zirh.zırh
Dizlik yok, ilk darbeyi emer ama kayar, isiya direnc gosteremez. Diz ve kalca korumalı ici kevler kotlar veya isiya dayanikli kumastan yine icten korumali pantolonlar.
Dizime yakin bot.
Mont.
Hatta dur ovuneyim benim eldiven seri uretilmis dunyanin en korumali eldivenidir (cok eskidi len bana dogum hediyesi yenisini alsalar ne sevinirim)
Kask kendinden güneş vizorlu.
Zayifken bellik de takiyordum ama artık montun icine de dışına da sigmiyor

Bu benim motor değil, boyumun yetmedigi bi minnak. Pigmelik başa bela azizim.

Sizin cocuk ne olcak.Allahim cocuk yurumeye basladigi an motorda

Yün yorganmii..hayatta yatamam yaa..çok ağır oluyor ölürüm ben onun altında kesin ağırlıktan

Bebiş için sevin dim cnmkaza işi gerçekten kötü olmuş araba da cocuk varken özellikle.. Allahtan yavaşmışsın ama.korkusu yeter onunda..geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…