- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
valla bende arada ruffles'ımı yiyorum. sanırım da yediğim tek sağlıksız şey bu.Daha neler canim ic kolani aaa ne abartiyoruz yahu kola meselesini. Hamilelikten once elimi surmedigim kola bana oooooyle iyi geliyo ki. Her gun degil elbette ama haftada 1/2 kez iciyorum. Cok abartmamak lazim, hem yemeyi icmeyi hemde yememeyi icmemeyi :)
ben doğduğundan beri otri kullandım. yedek başlık ve suyunu almanı da tavsiye ederimBen de otribebeninkini aldım, yenidoganda kullanılmıyor mu ki?
yaparlar yaparlar yeterki fişfişlemeyi bil. mesela oğlumun tırnaklarını da babası keser. ben kesemiyorum. bak yüzünü çiziyor hadi kesiver diyorum. bez değiştiremez o benim oğlandan kaynaklı. küçükken değiştirirdi.Bunlarin icinde bikinilerdeki gibi bir sey var, ucu çok belli etmiyor. Ben emzirirken de giyerim umuduyla aldim.
Valla kuplular kadar degil. Foto da atamiyorum ama misal a veya b cup olanlar daha rahat eder bununla, benim gibi c arti hamile olanlar biraz tek kaba iki karpuz koymus gibi
Kocam hayatta yapmaz. Bez de degistirmez. Kedi kumunu da riske ragmen yapmadi. Bütün pis işler bende.
Çok geçmiş olsun yavru ceylan, detaylida bana da kalbinde parlama (kireclenme) var dendi ama gecer dediler.
Kaza icin de bazi bilgiler; yeni nesil arabalarda dış aksam yaya veya canliya carpma riskine karşı darbeyi emer ve seklini kaybeder. Karsi tarafa daha az zarar vermek icin. İc kasa ise kuvvetlidir. Üstüne hava yastiklari ve emniyet kemeriyle icerdekileri korur. (Bizimki gibi 98 modellerden bahsetmiyorum).
Bu guvenlik siniflarini belirlemek icin yapilan kaza testleri de yamulmuyorsam 64km ile yapilir; yani o kadar az ki aslında guvenlik araclarda. 50 güzel hız. O hizla motorla duran nesneye carpsam guzel sonuç alırım. Neredeyse durma hizimda carptim bir kere, ondekiler durdu (bizdeki frenler agirliktan dolayi arabalardan zayiftir) ben duramadim, mal gibi panik fren yapip absyi de devreye sokmadim aliskanlikla prograsif fren yaptim ve duramadim. Sol arkadan carptim, motor yatti ben ayakta kaldim. Yani neredeyse durmustum yoksa ben de duserdim.
Sehir ici hiz limitlerine dikkat edin nolur. Akliniz baska yerdeyse kullanmayin (ilk kural). Dikkati toplamak icin yollar bulun ve uygulayin. Ben tavuk dansı gibi kollarimi sallarim mesela gidonu serbest birakmak icinyada yolu okur kendi kendime konuşurum. Su okuz burdan doner, bu herif kesin beni gormedi vs vs
Bir de imkani olan leydiler ileri sürüş egitimlerine katilabilir. Pistlerde yapiliyor, arka koparsa ne yapariz saga atarsa ne sola atarsa ne vs vs. Hakimiyeti gelistirecektir. Ben düz yolda kullanmaya baslasam bana o da yeterGecen denedim kocamin aklini aldim, neymis sagimdaki minibuse cok yakin gecmisim, gectim ama sonucta dimi? Ahahah
Bilemedim banada daha önce kürtajdan sonra yapılmıştı ama yine teste göre karar verecek yapılacağınaBenimki yapmadı. Dün konusu oldu ama anlamadım neden yapmadım. Bir sonraki seferde ben söyleyeyim. Ama kanama durumu ve doğumda yapılacak demişti. Daha önce iğneyi oldum diye sanırım.
bakıyordum ama kör oldumKızlar hamile mayosu bakıyorum, 2 tane Pierre cardinde beğendim 239 tl , biri mayo diğeri tankini. mayo sevmiyorum dogumdan sonra bi daha giymeyeceğimi düşünürsek pahalı geldiAma başka da beğenemedim, siz bakıyor musunuz var mı beğendiğiniz?
Dün akşam bende hamile.mayolara baktin fiyatlar epey yüksek bir iki kere giymek için..bikiniye verdiğim paranın haddi hesabı yok hersene bi mağaza acarım heralde ama o zaman fiyata çok bakmıyorsun sonrasında da kullanabileceğin için.. ama sanırım uygun bisey alicam bende çünkü mayo yada tankini çok tarzım değil..bikini ciyim ben..o yüzden bir iki kere giymek için pahalı benceKızlar hamile mayosu bakıyorum, 2 tane Pierre cardinde beğendim 239 tl , biri mayo diğeri tankini. mayo sevmiyorum dogumdan sonra bi daha giymeyeceğimi düşünürsek pahalı geldiAma başka da beğenemedim, siz bakıyor musunuz var mı beğendiğiniz?
canım günaydın ilk şeker yüklemesinde yüksek çıktı ikinci için haftaya salı gideceğim. bu süre zarfında şeker çikolata tatlı hamurişi beyaz ekmeği kestim bakalım sonuç ne çıkar
Zaten adam akıllı tatlı bişey yemek ama salı günü biraz abarttım pirinç pilavı kola hamur işi çarşambada yükleme yapıldı oda yüksek cıktı 2ci sefer yükleme yaptırmak bebeğe zarar vermez deme o aklıma takıldı smdiBana 50lik yükleme yapıldı biraz yüksek çıktı doktor 100lük yaptırmıcam yüzde 99 bişey çıkmaz ama yediklerine dikkat et dedi.Beyaz ekmek,hamur işi,şeker,makarna ,pirinç bunları tamamen bıraktım canım.1 ayda üç kilo almştım ama iki haftadır diyete başladığımdan beri kilo almadım.
Emzirirken yanacaksiniz diyorlar ya, ne halt edicez acaba çok merak ediyorum. Agustosta arti kilolarimizla ohooooHihiihih bana uyar :) işyerinde açtım şimdi ondan öncede buzdolabının buzluğuna koştum allahım hayat varmış ❤❤
Gorumcem yaparken bakamazdi, herkes kendi çocuğun olursa yaparsin diyor da bakalım nasil yapacagim.Benimki de asssla yapmaz. İç sesim "anamızın zamanında burun aspiratörü mü vardı"
Onun yesil krema soganli olanı kalp benvalla bende arada ruffles'ımı yiyorum. sanırım da yediğim tek sağlıksız şey bu.
O bizde sokmez. İkimizde de hayir kesin hayirdiryaparlar yaparlar yeterki fişfişlemeyi bil. mesela oğlumun tırnaklarını da babası keser. ben kesemiyorum. bak yüzünü çiziyor hadi kesiver diyorum. bez değiştiremez o benim oğlandan kaynaklı. küçükken değiştirirdi.
Defacto da gördüm galiba, bir bak istersen. Ben bu paraya hayatta kendime bir sey almadim bir kere giyecegim mayoyu da almam.Kızlar hamile mayosu bakıyorum, 2 tane Pierre cardinde beğendim 239 tl , biri mayo diğeri tankini. mayo sevmiyorum dogumdan sonra bi daha giymeyeceğimi düşünürsek pahalı geldiAma başka da beğenemedim, siz bakıyor musunuz var mı beğendiğiniz?
Mantıklı, sırayla çıkarız tatilebakıyordum ama kör oldumo ney fiyat be bir kere giyincez. bence ortak bir tane alalım
Aynen canım, ben de bikini seviyorum ama şimdi bu göbekle bu popoyla bikini giymek istemiyorumDün akşam bende hamile.mayolara baktin fiyatlar epey yüksek bir iki kere giymek için..bikiniye verdiğim paranın haddi hesabı yok hersene bi mağaza acarım heralde ama o zaman fiyata çok bakmıyorsun sonrasında da kullanabileceğin için.. ama sanırım uygun bisey alicam bende çünkü mayo yada tankini çok tarzım değil..bikini ciyim ben..o yüzden bir iki kere giymek için pahalı bence
banada çok pahalı geldi. defacto dan 50 tl olanlardan alacağım zaten en fazla 3 kere giyerimKızlar hamile mayosu bakıyorum, 2 tane Pierre cardinde beğendim 239 tl , biri mayo diğeri tankini. mayo sevmiyorum dogumdan sonra bi daha giymeyeceğimi düşünürsek pahalı geldiAma başka da beğenemedim, siz bakıyor musunuz var mı beğendiğiniz?
aynı şüphe bende de var ama doktor kontrolünde yapılıyor doktorumuz riske atmaz bizi diye düşünüyorum :)Zaten adam akıllı tatlı bişey yemek ama salı günü biraz abarttım pirinç pilavı kola hamur işi çarşambada yükleme yapıldı oda yüksek cıktı 2ci sefer yükleme yaptırmak bebeğe zarar vermez deme o aklıma takıldı smdi
Ya defactodan da baktım bacım da sevmedim Mom to be , cool mom filan yazıyor onlarda , “çekilin ben hamileyim” der gibi oluyor milletin gözüne sokmaya gerek yokEmzirirken yanacaksiniz diyorlar ya, ne halt edicez acaba çok merak ediyorum. Agustosta arti kilolarimizla ohoooo
Gorumcem yaparken bakamazdi, herkes kendi çocuğun olursa yaparsin diyor da bakalım nasil yapacagim.
Onun yesil krema soganli olanı kalp ben
O bizde sokmez. İkimizde de hayir kesin hayirdiragza cekmeli degil de poposu büyük olanlar var ya, pompali gibi, onlardan da alacagim. Onu yapar belki.
Defacto da gördüm galiba, bir bak istersen. Ben bu paraya hayatta kendime bir sey almadim bir kere giyecegim mayoyu da almam.
Çok pintiyim ya inşallah cocum bana çeker
Tabi ya gobekle gozlerine sokmayacagiz da ya yazidan anlarlarlaYa defactodan da baktım bacım da sevmedim Mom to be yazıyor onlarda , “çekilin ben hamileyim” der gibi oluyor milletin gözüne sokmaya gerek yokh&m den baktım bir de orada da 140 civarı, %25 indirim kuponum da var ama ben beğenemiyorum yok mu şöyle uygun fiyatlı doğru düzgün bir mayo ya...
Kullanılır ama yenidoğan hassas olduğu için çekim gücünü ayarlamak lazım. Az nefesle çekmek lazım.Ben de otribebeninkini aldım, yenidoganda kullanılmıyor mu ki?
YaaaHadi kalplerimiz erisin
https://www.facebook.com/
decathlon spor malzemelerinde bir numara. fiyatlarda genelde uygun oluyor.aslında keşke kayak ekipmanlarını alsak yaz yaz uyguna gelir belkimYa defactodan da baktım bacım da sevmedim Mom to be , cool mom filan yazıyor onlarda , “çekilin ben hamileyim” der gibi oluyor milletin gözüne sokmaya gerek yokh&m den baktım bir de orada da 140 civarı, %25 indirim kuponum da var ama ben beğenemiyorum yok mu şöyle uygun fiyatlı doğru düzgün bir mayo ya...
benim seyehat yasagim oldugy icin dr izin vermiyor. o yuzden istesem de bakamiyorumKızlar hamile mayosu bakıyorum, 2 tane Pierre cardinde beğendim 239 tl , biri mayo diğeri tankini. mayo sevmiyorum dogumdan sonra bi daha giymeyeceğimi düşünürsek pahalı geldiAma başka da beğenemedim, siz bakıyor musunuz var mı beğendiğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?