2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
valla bende arada ruffles'ımı yiyorum. sanırım da yediğim tek sağlıksız şey bu.

yaparlar yaparlar yeterki fişfişlemeyi bil. mesela oğlumun tırnaklarını da babası keser. ben kesemiyorum. bak yüzünü çiziyor hadi kesiver diyorum. bez değiştiremez o benim oğlandan kaynaklı. küçükken değiştirirdi.

Kızlar hamile mayosu bakıyorum, 2 tane Pierre cardinde beğendim 239 tl , biri mayo diğeri tankini. mayo sevmiyorum dogumdan sonra bi daha giymeyeceğimi düşünürsek pahalı geldi Ama başka da beğenemedim, siz bakıyor musunuz var mı beğendiğiniz?

Eklentiler

• 840C8142-97FC-4A95-B519-669B81B4909F.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 6113EA65-B6F0-4867-AA8C-C4A3C04749B8.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 34
  • D822E6EA-F9D5-479E-90B2-C55CACDFEA19.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 37
Benimki yapmadı. Dün konusu oldu ama anlamadım neden yapmadım. Bir sonraki seferde ben söyleyeyim. Ama kanama durumu ve doğumda yapılacak demişti. Daha önce iğneyi oldum diye sanırım.
Bilemedim banada daha önce kürtajdan sonra yapılmıştı ama yine teste göre karar verecek yapılacağına

bakıyordum ama kör oldum o ney fiyat be bir kere giyincez. bence ortak bir tane alalım

Dün akşam bende hamile.mayolara baktin fiyatlar epey yüksek bir iki kere giymek için..bikiniye verdiğim paranın haddi hesabı yok hersene bi mağaza acarım heralde ama o zaman fiyata çok bakmıyorsun sonrasında da kullanabileceğin için.. ama sanırım uygun bisey alicam bende çünkü mayo yada tankini çok tarzım değil..bikini ciyim ben..o yüzden bir iki kere giymek için pahalı bence

canım günaydın ilk şeker yüklemesinde yüksek çıktı ikinci için haftaya salı gideceğim. bu süre zarfında şeker çikolata tatlı hamurişi beyaz ekmeği kestim bakalım sonuç ne çıkar
Zaten adam akıllı tatlı bişey yemek ama salı günü biraz abarttım pirinç pilavı kola hamur işi çarşambada yükleme yapıldı oda yüksek cıktı 2ci sefer yükleme yaptırmak bebeğe zarar vermez deme o aklıma takıldı smdi

Hihiihih bana uyar :) işyerinde açtım şimdi ondan öncede buzdolabının buzluğuna koştum allahım hayat varmış ❤❤
Emzirirken yanacaksiniz diyorlar ya, ne halt edicez acaba çok merak ediyorum. Agustosta arti kilolarimizla ohoooo
Benimki de asssla yapmaz. İç sesim "anamızın zamanında burun aspiratörü mü vardı"
Gorumcem yaparken bakamazdi, herkes kendi çocuğun olursa yaparsin diyor da bakalım nasil yapacagim.
valla bende arada ruffles'ımı yiyorum. sanırım da yediğim tek sağlıksız şey bu.
Onun yesil krema soganli olanı kalp ben
O bizde sokmez. İkimizde de hayir kesin hayirdir agza cekmeli degil de poposu büyük olanlar var ya, pompali gibi, onlardan da alacagim. Onu yapar belki.
Defacto da gördüm galiba, bir bak istersen. Ben bu paraya hayatta kendime bir sey almadim bir kere giyecegim mayoyu da almam.
Çok pintiyim ya inşallah cocum bana çeker

bakıyordum ama kör oldum o ney fiyat be bir kere giyincez. bence ortak bir tane alalım
Mantıklı, sırayla çıkarız tatile
Aynen canım, ben de bikini seviyorum ama şimdi bu göbekle bu popoyla bikini giymek istemiyorum

banada çok pahalı geldi. defacto dan 50 tl olanlardan alacağım zaten en fazla 3 kere giyerim

aynı şüphe bende de var ama doktor kontrolünde yapılıyor doktorumuz riske atmaz bizi diye düşünüyorum :)

Ya defactodan da baktım bacım da sevmedim Mom to be , cool mom filan yazıyor onlarda , “çekilin ben hamileyim” der gibi oluyor milletin gözüne sokmaya gerek yok h&m den baktım bir de orada da 140 civarı, %25 indirim kuponum da var ama ben beğenemiyorum yok mu şöyle uygun fiyatlı doğru düzgün bir mayo ya...

Tabi ya gobekle gozlerine sokmayacagiz da ya yazidan anlarlarla

decathlon spor malzemelerinde bir numara. fiyatlarda genelde uygun oluyor.aslında keşke kayak ekipmanlarını alsak yaz yaz uyguna gelir belkim

benim seyehat yasagim oldugy icin dr izin vermiyor. o yuzden istesem de bakamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…