2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben daha önceki dogumlari mi acibademde yaptim herseyini verdiler kiyafet bez canta bakim malzemesi vs.vs.yatista 2 geceydi. Inşallah buranın konforda iyi olur.

Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz neleri çıkardınız hayatınızdan dr diyet listesi gbi bi liste verdimi
valla bende arada ruffles'ımı yiyorum. sanırım da yediğim tek sağlıksız şey bu.
ruffles diyo ahahah. masallah. okadarla kaliyosa gercekten ovunmekte haklisin.

tekrar diyorum; abartilmadigi surece hersey yenilebilmeli bence (elbette cig et vs gibi seylerden tamamiyle uzak durmak gerek).

Ay bunu duyduğuma aşırı sevindim. Ben hamilelikten önce belki heeer gün içerdim, şu an o kadar özlüyorum ki. İçeceğim ara uleyn.
afiyet olsun canim:)

Ben de drvlette yaptiricam kadin dogumdan ramdevu aldim devlette nasil yapiyolar yani asamalar nasil oluyo canim
Bana 75 grlık yapıldı. Önce doktor istedi testi. Sonra aç karnına bir kere kan verdim. Şekerli suyu kantinden aldım. Ya da eczaneden al falan da diyebilirler. Orası hastaneden hastaneye değişebilir. İçtikten 1 saat sonra tekrar kan verdim. 2 saat sonra bir daha verdim. Bu arada hiç bir şey yiyip içmedim. Toplam 3 kere verdim. Sonuçlarda genelde en son verdiğin kandan iki saat sonra çıkıyor.

Normalde hıc elbise giymem de altina bi taytla deneyecegim. Baldir pisigi de olmayalim yok yere
Arkdlsr 27. Hafta Olunca 7. Aya adım mi atıyoruz?? Yarın şafak 99 olcak bir an önce zaman geçsin inşallah aşırı şekilde aminnn aminnn
Ben 15 kasimda son reglimi oldum, her ayin 15ini yeni ay sayiyorum. 7ye girdim yani
misal birisi bu. daha bu sabah cektim bu resmi. 38 beden gebe elbisesi
Ben goremedim. Zaten m beden hamile mi olur? Seni sevmiyorum
Bak lcw deki elbiseler bu , hatta bi tanesi şu an üstümde ben evdeki eteğimin kemerini taktım . I ikuayko
Ben bakayim bunlara. Xxl varsa
saol cnm. fotoyu hemen kaldirdim
Konusma benle (hamilelik tribini kimseye atamiyorum kardesim, alıcısı varsa ben suraya bırakayım)

Canım öyle olmuyomuş işte doktorlarin hesapları bir karışık emin olamyrm doğurunca nasipse 9. Aydymsm dicem

Canım ben 4. Ayımda elbiseler tunikler aldım yaza doğru kilo alirim gobegim buyur giyerim diye sanırım biraz fazla büyük almışım suanlk hiç birini giyemyrm
Canım ben kilolu olduğum için hiç elbise düşünmedim taa ki bugün dışarı çıkana kadar bayılacak gibi oldum sıcaktan pantolon üstüme yapıştı resmen :) nerden aldın elbiseleri?
Gecmis olsun insllh duzelir tiroidin canm ❤
Ben sirf ucuz diye sunu aldm lcw den yoksa hic almicaktm ama sicaklarda bizi elbise paklar
Eki Görüntüle 2269422
Çok teşekkür ederim canım inşallah ♥
Elbise çok tatlıymış aslında geçen lcw ye gittim doğru düzgün elbise vs bulamadım açıkçası. Birde internetten bakayım. Valla haklısın canım bizi anca elbise paklar yoksa yanarız yahuu :)

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…