Yesss 7.aydayizArkdlsr 27. Hafta Olunca 7. Aya adım mi atıyoruz?? Yarın şafak 99 olcak bir an önce zaman geçsin inşallah aşırı şekilde aminnn aminnn
Teşekkür ederim :)Kadın doğum doktoruna gidiyorsun o istiyor. Sende laboratuvarda yaptırıyorsun. Ama sonucunu kadın doğumcu bakıyor. Bir sorun varsa ona göre yönlendirme yapıyor.
buyudu bebisim ama oluyor elbiseler...Kiz senin gogsun.buyumedi mi ben ineğe döndüm
Bu arada elbise abiye elbise tavsiyelerinize açığız.kizlar
Ben daha önceki dogumlari mi acibademde yaptim herseyini verdiler kiyafet bez canta bakim malzemesi vs.vs.yatista 2 geceydi. Inşallah buranın konforda iyi olur.yok cnm.
yarin kontrol gunum. seker de yapar sanirim diyorum. gitmisken soracagim. ama dogum paketinde sezeryan ucretinde 1 gece ucreti yaziyordu. ilk kiyafeti neden versin ki hastane onu bilemedim. oglumu da ozel hastanede dogurdum ben bisicik vermediler
bi de mayo vardi.. ozet super.
3 arkadasim var orda dogum yapan. hicbirine bisi vermemisler cnm.Ben daha önceki dogumlari mi acibademde yaptim herseyini verdiler kiyafet bez canta bakim malzemesi vs.vs.yatista 2 geceydi. Inşallah buranın konforda iyi olur.
Vaysss hatun seksi masallah
Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz neleri çıkardınız hayatınızdan dr diyet listesi gbi bi liste verdimi
ruffles diyo ahahah. masallah. okadarla kaliyosa gercekten ovunmekte haklisin.valla bende arada ruffles'ımı yiyorum. sanırım da yediğim tek sağlıksız şey bu.
afiyet olsun canim:)Ay bunu duyduğuma aşırı sevindim. Ben hamilelikten önce belki heeer gün içerdim, şu an o kadar özlüyorum ki. İçeceğim ara uleyn.
Anladım canım saol.3 arkadasim var orda dogum yapan. hicbirine bisi vermemisler cnm.
saol cnm. fotoyu hemen kaldirdimVaysss hatun seksi masallah
Bana 75 grlık yapıldı. Önce doktor istedi testi. Sonra aç karnına bir kere kan verdim. Şekerli suyu kantinden aldım. Ya da eczaneden al falan da diyebilirler. Orası hastaneden hastaneye değişebilir. İçtikten 1 saat sonra tekrar kan verdim. 2 saat sonra bir daha verdim. Bu arada hiç bir şey yiyip içmedim. Toplam 3 kere verdim. Sonuçlarda genelde en son verdiğin kandan iki saat sonra çıkıyor.Ben de drvlette yaptiricam kadin dogumdan ramdevu aldim devlette nasil yapiyolar yani asamalar nasil oluyo canim
Çünkü annesi bebiş büyümeye başladı ve istiyo yanii hemen acıkıyor insan en çok son 2 ay uff açlık hissi tavan yapıyo bende gece kalkıp yediğim oluyordu
Normalde hıc elbise giymem de altina bi taytla deneyecegim. Baldir pisigi de olmayalim yok yereDefactonunkileri sevmiyorum ben de ama lcw daha iyi. Bir de ben bi ara trendyol indirimlerinden göğüs altından lastikli elbiseler almıstım. Yavaş yavaş onları giymeye başlarım. Geçenlerde de LCWaikiki den aldım birkaç elbise onların fotosunu atayım sana. Hamile elbisesi olarak degil yalnız, penye elbise hatta anneanne elbiseleriince kemerler takıyorum göğüs altından o zaman çok hoş duruyor.
Ben 15 kasimda son reglimi oldum, her ayin 15ini yeni ay sayiyorum. 7ye girdim yaniArkdlsr 27. Hafta Olunca 7. Aya adım mi atıyoruz?? Yarın şafak 99 olcak bir an önce zaman geçsin inşallah aşırı şekilde aminnn aminnn
Ben goremedim. Zaten m beden hamile mi olur? Seni sevmiyorummisal birisi bu. daha bu sabah cektim bu resmi. 38 beden gebe elbisesi
Ben bakayim bunlara. Xxl varsa
Konusma benle (hamilelik tribini kimseye atamiyorum kardesim, alıcısı varsa ben suraya bırakayım)saol cnm. fotoyu hemen kaldirdim
Canım öyle olmuyomuş işte doktorlarin hesapları bir karışık emin olamyrm doğurunca nasipse 9. Aydymsm dicemNormalde hıc elbise giymem de altina bi taytla deneyecegim. Baldir pisigi de olmayalim yok yere
Ben 15 kasimda son reglimi oldum, her ayin 15ini yeni ay sayiyorum. 7ye girdim yani
Ben goremedim. Zaten m beden hamile mi olur? Seni sevmiyorum
Ben bakayim bunlara. Xxl varsa
Konusma benle (hamilelik tribini kimseye atamiyorum kardesim, alıcısı varsa ben suraya bırakayım)
Canım ben kilolu olduğum için hiç elbise düşünmedim taa ki bugün dışarı çıkana kadar bayılacak gibi oldum sıcaktan pantolon üstüme yapıştı resmen :) nerden aldın elbiseleri?Canım ben 4. Ayımda elbiseler tunikler aldım yaza doğru kilo alirim gobegim buyur giyerim diye sanırım biraz fazla büyük almışım suanlk hiç birini giyemyrm
Çok teşekkür ederim canım inşallah ♥Gecmis olsun insllh duzelir tiroidin canm ❤
Ben sirf ucuz diye sunu aldm lcw denyoksa hic almicaktm ama sicaklarda bizi elbise paklar
Eki Görüntüle 2269422
Geçmiş olsun Allah beterinden korusuncok sukur iclalcigim, bebegin kalbi mis gibi masallah. bir sorun yokmus sansıma cocuk kardiyolog 36 yasında anne olmus nasıl rahatlattı beni anlatamam, benzer durumlar yasayınca insan guzel hikayeler duymak istiyor.
cumleten sagolun arkadaslar gecmis olsunlara.
I ikuayko ilkecigim iste abs devreye girmedi, gec kaldım frene basmakta. hic anlayamadım trafigin yavasladıgını ve evet birinci kural akıl baska yerdeyken odaklanmak zor.
Freshh freshcigim takibim universite hastanesinde, bursanın dısında neredeyse hastane, isyerim dosab'da, sanayi bolgesi o da sehrin dısı. toplu tasıma eziyet arkadasım, biraz mecburiyetten benimki, kafamı toplayamadıgım zaman gecmeyecegim direksiyon basına. ders oldu.
@peridrol84 peridrolcugum benim ilk kazam cocuklarla, yani surtturme cop kutusu devirme, park ederken hafif carpma filan haric. cocukların paniklemesi acayip bir seymissakin ol kızım sakin ol kızım diye diye bir hal oldum. annesinin kızı vaveylacı benimki:)
@kutuphanecianne aynen dedigin gibi valla, ilk kaza ilk sok boyle oluyormus demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?