Canım ben 2 gün önce hepsi buradadan 18.90a aldım otribebeyiE bebek in kendi markasi varmis, o da aynı isi yapiyor demişti arkadaşım, dur ekran goruntusu bulayim sana.
Eki Görüntüle 2269429
Ee şimdi hem biz şişmeye başladık hem de sıcaklar başladı , yeniden alışveriş zamanı o zaman... hamile elbisesiydi hamile şortuydu... sadece çocuk değil hamilelik de amma masraflıymışBen de gorumcemin getirdigi hamile pantolonlarindan 2 sine giriyorum diye ayirmistim, 3une hic giremedim o zaman. Biri kot hep giydim onu (hep dedigim 10 kere falan maksimum) digerini dün denedim giremedim
yok cnm.
bi de mayo vardiÖzet veriyorum
Tetanoz 2.doz
Seker yuklemesi
Burun aspiratoru
Sicak yaniyoruz yandik bittik abarovv
eşim hatta dün bana sen artık izne çık en azından her gün ne giycem derdin olmasın dedi:) maaşım kurtarmıyormuş:)Ee şimdi hem biz şişmeye başladık hem de sıcaklar başladı , yeniden alışveriş zamanı o zaman... hamile elbisesiydi hamile şortuydu... sadece çocuk değil hamilelik de amma masraflıymış
Dün DeFacto da bir sey bulamadim. Tisortler bulaşık bezi kivaminda, kaliye ayni. Bi tane begendim sadece o da 50 liraydi yine elim gitmedi. Böyle diye diye pijamalarla hamileliği bitiricemEe şimdi hem biz şişmeye başladık hem de sıcaklar başladı , yeniden alışveriş zamanı o zaman... hamile elbisesiydi hamile şortuydu... sadece çocuk değil hamilelik de amma masraflıymış
Ben de drvlette yaptiricam kadin dogumdan ramdevu aldim devlette nasil yapiyolar yani asamalar nasil oluyo canimKadın doğum doktoruna gidiyorsun o istiyor. Sende laboratuvarda yaptırıyorsun. Ama sonucunu kadın doğumcu bakıyor. Bir sorun varsa ona göre yönlendirme yapıyor.
Valla canım eşin doğru söylemiş :))) Ben de bıktım her gün ne giyeceğim derdinden. 1 tanecik siyah hamile pantolonuyla 4 aydır işe geliyorum , haftasonları da hep aynı taytı giyiyorum. Üst bedenim aynı kaldı neyse ki her zamanki gömleklerim bluzlerim oluyordu. Nisan’dan beri durmadan elbise alıyorum değişik değişik giyeyim artık diye. Daha ayaklarım şişmedi bide ayakkabı terlik sandalet derdi başlayacakeşim hatta dün bana sen artık izne çık en azından her gün ne giycem derdin olmasın dedi:) maaşım kurtarmıyormuş:)
Boğaz açılıyor 2. Trimestrda demislerdii ondan setmistimBen de 3-4 aylıkken bi tane evde giymek icin hamile şortu almıştım fazla küçük almışım, dün denedim olmuyor
Her hastanede farkliymis. Ben de haziran kontrolunde neler istiyorlar ve neler veriyorlar soracagim. Bir de dogum odasi sanci odasi vs bakalım gezdirirlerse merak ediyorum.yok cnm.
yarin kontrol gunum. seker de yapar sanirim diyorum. gitmisken soracagim. ama dogum paketinde sezeryan ucretinde 1 gece ucreti yaziyordu. ilk kiyafeti neden versin ki hastane onu bilemedim. oglumu da ozel hastanede dogurdum ben bisicik vermediler
bi de mayo vardi.. ozet super.
Hala kendi bedenini bilen hamileler görmek ne güzel. Sahsen ben xl ve xxl bakiyorumHM güzel elbiseler var, ama hamile kalıpları nasıldır bilemedim. hafta sonu izmire gidersek bir mağazasında kendi bedenlerimi deneyeceğim:)
Vat is det min monodoz?Ateacherlady I ikuayko C Can6
Ben şöyle tam takım seti 56,75 e aldım. Aspiratör, yedek uç ve monodoz.
Bebek Burun Aspiratörü ve Burun Temizmele Fiyatları - n11.com
Bebek Burun Aspiratörü ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bebek Burun Aspiratörü çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Sagol canim bunuda araştırayım mutlakaE bebek in kendi markasi varmis, o da aynı isi yapiyor demişti arkadaşım, dur ekran goruntusu bulayim sana.
Eki Görüntüle 2269429
Üst bedenin aynı mi?Valla canım eşin doğru söylemiş :))) Ben de bıktım her gün ne giyeceğim derdinden. 1 tanecik siyah hamile pantolonuyla 4 aydır işe geliyorum , haftasonları da hep aynı taytı giyiyorum. Üst bedenim aynı kaldı neyse ki her zamanki gömleklerim bluzlerim oluyordu. Nisan’dan beri durmadan elbise alıyorum değişik değişik giyeyim artık diye. Daha ayaklarım şişmedi bide ayakkabı terlik sandalet derdi başlayacak
Ben e bebektekinden aldim arastirdim.ucu en.yumusak oymus ve aldim bakalim.ne olcakSagol canim bunuda araştırayım mutlaka
ben 3 pantalon 3 üst aldım, eski üstlerimden salaş olanlarıda giyiyorum. tek derdim elbise:) ayakkabı derdine gelene kadar izne çıkmış oluruz sanırım:)Valla canım eşin doğru söylemiş :))) Ben de bıktım her gün ne giyeceğim derdinden. 1 tanecik siyah hamile pantolonuyla 4 aydır işe geliyorum , haftasonları da hep aynı taytı giyiyorum. Üst bedenim aynı kaldı neyse ki her zamanki gömleklerim bluzlerim oluyordu. Nisan’dan beri durmadan elbise alıyorum değişik değişik giyeyim artık diye. Daha ayaklarım şişmedi bide ayakkabı terlik sandalet derdi başlayacak
Kiz senin gogsun.buyumedi mi ben ineğe döndümben senelerdir ayni elbiseleri kullaniyorum. lcw den almistim gebeler reyonundan almisim o zaman. M beden. onlari giyiyorum...
Defactonunkileri sevmiyorum ben de ama lcw daha iyi. Bir de ben bi ara trendyol indirimlerinden göğüs altından lastikli elbiseler almıstım. Yavaş yavaş onları giymeye başlarım. Geçenlerde de LCWaikiki den aldım birkaç elbise onların fotosunu atayım sana. Hamile elbisesi olarak degil yalnız, penye elbise hatta anneanne elbiseleriDün DeFacto da bir sey bulamadim. Tisortler bulaşık bezi kivaminda, kaliye ayni. Bi tane begendim sadece o da 50 liraydi yine elim gitmedi. Böyle diye diye pijamalarla hamileliği bitiricemannem yine kizacak gidince. Minnos hamile elbisesi tavsiyeleriniz alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?