- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Canım sen hiç canını skma şükürler olsun annen var ailen destek sana.Cins ya sanki canı çıkar düzgün iş yapsalar bnmkiler de aynı cinslikte doğuma annem gelicek 40 çıkınca gitcek dün telde kv ve kp diyom annem gidince siz gelseniz yardımcı olsanız en azından 3 4 aylık olana dek diyo sen gel buraya burda bakalım otobüsle 18 19 saat sürüyor uçakla 1.5 saat ben tek nasıl gitceksem iki bebek le ki gitmem ztn önce kendi işlerini yapicakmislar ki sıra gelirse torunlarına yardımcı olsunlar birde söyle bi durum var gitsem kesin değil bana yardımcı olmak ev işi yemek vs de bana yıkarlar dedim oraya gelene dek anneme giderim hiç olmazsa babam arabayla götürür hemde 3 4 saatlik yol orasi diyo oğlum tek napsın dedim o zmn gelin siz bakın cinsler ya oğullarını düşünüyorlar gelin nede olsa el kızıkışın da güya geldi biray durdu naptilar ki biliyorlar düşük tehlikem var evi bile itekliye itekliye süpürdü yemeklerde midem bulana bulana bn pişirdim gene aklıma geldikçe gıcık oluyorum sinirlendim dokturdum uzun uzun
Bir de onlardan is bekleniyormusDusuk tehlikesi olanlar aaaa ne kadar ayip bi kere is yapmazsaniz dogumunuz zor olur otur kalk otur kalk belini kopana kadar is yapmaniz lazim eskiler bebek sirtinda tarlaya gidermis (kanamali gebelikten cohu dusuk cogu olu dogum)cok miskiniz cok...
Tabii canim kadin dedigin doguma gidecegi guna kadar hem ise gidecek hem evinin isini yapacak hem cocugu varsa ona da bakacak yardim ne demek bilmemkim yardimmi aliyomusBir de onlardan is bekleniyormus
Bir de Ayse' nin arkadasi da hamileymis ama ohooo benim gibi uyumuyormus
Ahmet' in karisi da neler yapmis ohooo
Valla dogurup 1 ay sonra 39 olucam, varsa delikanlı yapsin bunlari benim yaşımda ilk cocuklaTabii canim kadin dedigin doguma gidecegi guna kadar hem ise gidecek hem evinin isini yapacak hem cocugu varsa ona da bakacak yardim ne demek bilmemkim yardimmi aliyomus
Aaaa dibime gelmişsin yakınım orayada annem tam oralarda hatta komşu çıkcazArkeoloji parkin oraya geldim iste cuma günü, arkadaşımin annanesi vefaat etti annesine bas sağlığında.
Akraba cikmayalim?
Ben de 2 seneye yakin Sapanca' da oturmustum.
eheheh tuttum kocaniBu esnada elime yumurta falan sürerlerken eşim de şakalaşıyor benimle. Sürekli sizi okuduğum İçin gece gündüz. Kızlara yazarsın hemen bunu dedi. Dedim hangi kızlara
İnsanlara açıklama yapıyor. “Ağustos ayında doğuracak olan anneler toplanmışlar herkes başına geleni yazıyor “diyor. Kocamın bizim forum grubuna bakış açısıbu grup artık ailemizin bir parçası oldu. Bazen Kızlar ne yazmış , bugün ne konuştunuz diye soruyor
sadece bir cürük ise onu doldurmalarinda bir sakinca yok ama, neden gitmiyosun disciye?Canım herşey deniyorum sirke sarmisak karanfil bana misin demiyor dört dönüyorum evin içinde dış doktorunu aradım şimdi hiçbirşey yapamayız diyor ins senin agirmaz dışın cok zor felaket birsey
yahu kizlar. ilk bir/iki hafta haricinde normal dogum yapan bir kadinin yatili birinin yardimina ihtiyaci yoktur ki bence? sezeryanla ameliyat olunca hadi bi nebze anlarim iki uc hafta biri lazim yaninda olacak. Turkiye de bu yardim olayi sacma bi adet olmus bence. annemle kirkim cikana kadar napicam yahu, kadin delirir yanimda. sonrasinda 3/4 ay kayinvalidemle kayinpederimCins ya sanki canı çıkar düzgün iş yapsalar bnmkiler de aynı cinslikte doğuma annem gelicek 40 çıkınca gitcek dün telde kv ve kp diyom annem gidince siz gelseniz yardımcı olsanız en azından 3 4 aylık olana dek diyo sen gel buraya burda bakalım otobüsle 18 19 saat sürüyor uçakla 1.5 saat ben tek nasıl gitceksem iki bebek le ki gitmem ztn önce kendi işlerini yapicakmislar ki sıra gelirse torunlarına yardımcı olsunlar birde söyle bi durum var gitsem kesin değil bana yardımcı olmak ev işi yemek vs de bana yıkarlar dedim oraya gelene dek anneme giderim hiç olmazsa babam arabayla götürür hemde 3 4 saatlik yol orasi diyo oğlum tek napsın dedim o zmn gelin siz bakın cinsler ya oğullarını düşünüyorlar gelin nede olsa el kızıkışın da güya geldi biray durdu naptilar ki biliyorlar düşük tehlikem var evi bile itekliye itekliye süpürdü yemeklerde midem bulana bulana bn pişirdim gene aklıma geldikçe gıcık oluyorum sinirlendim dokturdum uzun uzun
Ama onun ikizi olacak. Yardıma ihtiyacı olması çok muhtemeleheheh tuttum kocanibende bahsedip duruyorum app’deki kizlar diye. simdi benim on milyon konum olmasa tam diicem forum diye, diyemiyorum bizim gelinlere ablama filan olayi happymom’sin app indeki forumundaki kizlar saniyorlar sizi
sadece bir cürük ise onu doldurmalarinda bir sakinca yok ama, neden gitmiyosun disciye?
yahu kizlar. ilk bir/iki hafta haricinde normal dogum yapan bir kadinin yatili birinin yardimina ihtiyaci yoktur ki bence? sezeryanla ameliyat olunca hadi bi nebze anlarim iki uc hafta biri lazim yaninda olacak. Turkiye de bu yardim olayi sacma bi adet olmus bence. annemle kirkim cikana kadar napicam yahu, kadin delirir yanimda. sonrasinda 3/4 ay kayinvalidemle kayinpederimtövbe estagfirullah Yarabbim hiiiic kimseye muhtac etme kendi kendime kocaciimla mis gibi tertemiz bi düzen kurmami nasip eyle insallah. boyle size buyuk konusuyomusum gibi olmiim Allah korusun.
aaaa pardon ikizin annesi oydu dimiiiAma onun ikizi olacak. Yardıma ihtiyacı olması çok muhtemel
Aynen benim adim hidir elden gelen budur de gecValla dogurup 1 ay sonra 39 olucam, varsa delikanlı yapsin bunlari benim yaşımda ilk cocukla
Su kediler bari bakkala gidebilseydi, olmadi kapiya baksalar ona da fitim
Kesin karar verdiler mi geliyolar miymsn dogumaaaaa pardon ikizin annesi oydu dimiiielbette onun durumu özel. ama yine de nasil katlanican kuzum 3/4 ay kaynana kayinbabaya yahu.
Kacinci çocuğun bilmiyorumm Banada yardim eden olmadı annem 1 hafta gelip yemek yapıp gitti.Ben istemedim çünkü hem yaşlı hem hasta hemde hasta babam vardı Şimdi dahada yaşlandı gerek yok Eşimin ailesi telefonda aile görünürde hiç olmadılar Neyse başa gelen çekilir Amma isterdim lohusa gibi lohusa olmayı yardim etsin birileri bebekle ilgilensin rahat edim olmadı,olmazda .Arkadaş ikiz gebe o kadar desteğe, yardıma ihtiyacı var ki Allah yardım etsin.Sen de inşallah bunalmadan of demeden yardımsız yaparsin herşeyieheheh tuttum kocanibende bahsedip duruyorum app’deki kizlar diye. simdi benim on milyon konum olmasa tam diicem forum diye, diyemiyorum bizim gelinlere ablama filan olayi happymom’sin app indeki forumundaki kizlar saniyorlar sizi
sadece bir cürük ise onu doldurmalarinda bir sakinca yok ama, neden gitmiyosun disciye?
yahu kizlar. ilk bir/iki hafta haricinde normal dogum yapan bir kadinin yatili birinin yardimina ihtiyaci yoktur ki bence? sezeryanla ameliyat olunca hadi bi nebze anlarim iki uc hafta biri lazim yaninda olacak. Turkiye de bu yardim olayi sacma bi adet olmus bence. annemle kirkim cikana kadar napicam yahu, kadin delirir yanimda. sonrasinda 3/4 ay kayinvalidemle kayinpederimtövbe estagfirullah Yarabbim hiiiic kimseye muhtac etme kendi kendime kocaciimla mis gibi tertemiz bi düzen kurmami nasip eyle insallah. boyle size buyuk konusuyomusum gibi olmiim Allah korusun.
birakkk kalsin yapmak.icin yapma deseydin gereksizTabi tabi bide o var benm kaynvaldem 1 hafta bende kaldı geçen hafta hiç bi iş yapmadı en sonunda anne bi süpürge takarmsn dedm 5 dakkada bütün odaları süpürdü bi baktm mutfak masasının altına tutmamış
sen.kimsin daaaa tanidik amma cikaramadimDusuk tehlikesi olanlar aaaa ne kadar ayip bi kere is yapmazsaniz dogumunuz zor olur otur kalk otur kalk belini kopana kadar is yapmaniz lazim eskiler bebek sirtinda tarlaya gidermis (kanamali gebelikten cohu dusuk cogu olu dogum)cok miskiniz cok...
ben ben boyle.koca istiyorummmmm
ALLAH bozmasin kuzummm keyfini masallahhhhhbu arada pazarim muazzam geciyo:)) saatlerce dizi izledik. ohh yan gel yat:)) esim spora gidince kalkip eve makine tuttum. toz aldim. iki makine camasir yikadim. bide odamda yatak basimdaki dolabin assssiri karman corman igrenc iki cekmecesini duzenledim. inanamiyorum kendime o cekmeceyle nasil basa ciktim bende bilmiyorum:) esim geldi sporundan, oglumun cani pasta istemistir pasta aldim dedi, ayriyetten cani asiri cok kahve cekmis. oruc tutuyo, kokusuna ihtiyacim var diye yapti bana koydu önüme pastayla ahahahseviyorum bu adami cok!
Evet benim bebeğim 3hafta geride diğer hamilelik Kerim'de böyle bir şeyle karşılaşmamıştım benimle aynı durumda olan varmı merak ettimBenim boyu kisaymis, fl dedigin o mu? Ölçü soylemedi ama kizlar 27.5cm demisti, 80liyim ben de. 7 mayista gitmiştim
kim canim? ben ikiz hamile anneye yazmistim, benim doguma kat-i suretle gelemezlerKesin karar verdiler mi geliyolar miymsn doguma
güle güle kullan canim cok güzel!Beybisime yatak odama koymak için bu park yataktan aldım. Fiyatı uygundu inş memnun kalırımEki Görüntüle 2270437
insallah canim amin ve aynisi insallah senin icinde gecerli! ilk cocugum. bizim avrupa’da ben pek yatili anne/kaynana yardimi alan gormuyorum burda yok inan ki.Kacinci çocuğun bilmiyorumm Banada yardim eden olmadı annem 1 hafta gelip yemek yapıp gitti.Ben istemedim çünkü hem yaşlı hem hasta hemde hasta babam vardı Şimdi dahada yaşlandı gerek yok Eşimin ailesi telefonda aile görünürde hiç olmadılar Neyse başa gelen çekilir Amma isterdim lohusa gibi lohusa olmayı yardim etsin birileri bebekle ilgilensin rahat edim olmadı,olmazda .Arkadaş ikiz gebe o kadar desteğe, yardıma ihtiyacı var ki Allah yardım etsin.Sen de inşallah bunalmadan of demeden yardımsız yaparsin herşeyi
Ebe mi anammmmm super yaaaa vay arkadasss dunya bizi kiskaniyorkim canim? ben ikiz hamile anneye yazmistim, benim doguma kat-i suretle gelemezler
güle güle kullan canim cok güzel!
insallah canim amin ve aynisi insallah senin icinde gecerli! ilk cocugum. bizim avrupa’da ben pek yatili anne/kaynana yardimi alan gormuyorum burda yok inan ki.
ama bana dogumdan sonra iki hafta boyunca günde 3/4 saatligine eve ebe gelecek yardima. kilosu boyu emzirmesi yikamasi filan bunlara yardim icin. sigortamiz dahilinde, güzel bi uygulama:)
Hani dediydin ya doguma gelecekler kayinvalide vs sen de kalacaklardi ben mi karistirdim acaba canim yoksa bunu baskasina mi yazdinkim canim? ben ikiz hamile anneye yazmistim, benim doguma kat-i suretle gelemezler
güle güle kullan canim cok güzel!
insallah canim amin ve aynisi insallah senin icinde gecerli! ilk cocugum. bizim avrupa’da ben pek yatili anne/kaynana yardimi alan gormuyorum burda yok inan ki.
ama bana dogumdan sonra iki hafta boyunca günde 3/4 saatligine eve ebe gelecek yardima. kilosu boyu emzirmesi yikamasi filan bunlara yardim icin. sigortamiz dahilinde, güzel bi uygulama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?