2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım sen hiç canını skma şükürler olsun annen var ailen destek sana.
Benim esimin ailesi yurtdışında burda olsa nasıl olurdu inann blmyrm ama annem varken eşim varken kimseyi gözüm görmez.zararlari olmasın yarar da istemem kimseden. Senin 2 tane nasipse bebein kolay olmcyk diye dusunyrsn belki ama inşallah çok uslu olurlar anneciğine kıyamazlar çok aminn

Dusuk tehlikesi olanlar aaaa ne kadar ayip bi kere is yapmazsaniz dogumunuz zor olur otur kalk otur kalk belini kopana kadar is yapmaniz lazim eskiler bebek sirtinda tarlaya gidermis (kanamali gebelikten cohu dusuk cogu olu dogum)cok miskiniz cok...
Bir de onlardan is bekleniyormus
Bir de Ayse' nin arkadasi da hamileymis ama ohooo benim gibi uyumuyormus
Ahmet' in karisi da neler yapmis ohooo

Bir de onlardan is bekleniyormus
Bir de Ayse' nin arkadasi da hamileymis ama ohooo benim gibi uyumuyormus
Ahmet' in karisi da neler yapmis ohooo
Tabii canim kadin dedigin doguma gidecegi guna kadar hem ise gidecek hem evinin isini yapacak hem cocugu varsa ona da bakacak yardim ne demek bilmemkim yardimmi aliyomus

Tabii canim kadin dedigin doguma gidecegi guna kadar hem ise gidecek hem evinin isini yapacak hem cocugu varsa ona da bakacak yardim ne demek bilmemkim yardimmi aliyomus
Valla dogurup 1 ay sonra 39 olucam, varsa delikanlı yapsin bunlari benim yaşımda ilk cocukla
Su kediler bari bakkala gidebilseydi, olmadi kapiya baksalar ona da fitim

eheheh tuttum kocani bende bahsedip duruyorum app’deki kizlar diye. simdi benim on milyon konum olmasa tam diicem forum diye, diyemiyorum bizim gelinlere ablama filan olayi happymom’sin app indeki forumundaki kizlar saniyorlar sizi

Canım herşey deniyorum sirke sarmisak karanfil bana misin demiyor dört dönüyorum evin içinde dış doktorunu aradım şimdi hiçbirşey yapamayız diyor ins senin agirmaz dışın cok zor felaket birsey
sadece bir cürük ise onu doldurmalarinda bir sakinca yok ama, neden gitmiyosun disciye?

yahu kizlar. ilk bir/iki hafta haricinde normal dogum yapan bir kadinin yatili birinin yardimina ihtiyaci yoktur ki bence? sezeryanla ameliyat olunca hadi bi nebze anlarim iki uc hafta biri lazim yaninda olacak. Turkiye de bu yardim olayi sacma bi adet olmus bence. annemle kirkim cikana kadar napicam yahu, kadin delirir yanimda. sonrasinda 3/4 ay kayinvalidemle kayinpederim tövbe estagfirullah Yarabbim hiiiic kimseye muhtac etme kendi kendime kocaciimla mis gibi tertemiz bi düzen kurmami nasip eyle insallah. boyle size buyuk konusuyomusum gibi olmiim Allah korusun.

Ama onun ikizi olacak. Yardıma ihtiyacı olması çok muhtemel

bu arada pazarim muazzam geciyo:)) saatlerce dizi izledik. ohh yan gel yat:)) esim spora gidince kalkip eve makine tuttum. toz aldim. iki makine camasir yikadim. bide odamda yatak basimdaki dolabin assssiri karman corman igrenc iki cekmecesini duzenledim. inanamiyorum kendime o cekmeceyle nasil basa ciktim bende bilmiyorum:) esim geldi sporundan, oglumun cani pasta istemistir pasta aldim dedi, ayriyetten cani asiri cok kahve cekmis. oruc tutuyo, kokusuna ihtiyacim var diye yapti bana koydu önüme pastayla ahahah seviyorum bu adami cok!

Kacinci çocuğun bilmiyorumm Banada yardim eden olmadı annem 1 hafta gelip yemek yapıp gitti.Ben istemedim çünkü hem yaşlı hem hasta hemde hasta babam vardı Şimdi dahada yaşlandı gerek yok Eşimin ailesi telefonda aile görünürde hiç olmadılar Neyse başa gelen çekilir Amma isterdim lohusa gibi lohusa olmayı yardim etsin birileri bebekle ilgilensin rahat edim olmadı,olmazda .Arkadaş ikiz gebe o kadar desteğe, yardıma ihtiyacı var ki Allah yardım etsin.Sen de inşallah bunalmadan of demeden yardımsız yaparsin herşeyi

birakkk kalsin yapmak.icin yapma deseydin gereksiz
Dusuk tehlikesi olanlar aaaa ne kadar ayip bi kere is yapmazsaniz dogumunuz zor olur otur kalk otur kalk belini kopana kadar is yapmaniz lazim eskiler bebek sirtinda tarlaya gidermis (kanamali gebelikten cohu dusuk cogu olu dogum)cok miskiniz cok...
sen.kimsin daaaa tanidik amma cikaramadim çok nazli hamileligim varmis eskiden iki.gun kalaya kadar calisiyorlarmis simdi sorunluymus hamileler vb vb vb....
ben ben boyle.koca istiyorummmmm
ALLAH bozmasin kuzummm keyfini masallahhhhh

Kesin karar verdiler mi geliyolar miymsn doguma
kim canim? ben ikiz hamile anneye yazmistim, benim doguma kat-i suretle gelemezler

Beybisime yatak odama koymak için bu park yataktan aldım. Fiyatı uygundu inş memnun kalırım Eki Görüntüle 2270437
güle güle kullan canim cok güzel!

insallah canim amin ve aynisi insallah senin icinde gecerli! ilk cocugum. bizim avrupa’da ben pek yatili anne/kaynana yardimi alan gormuyorum burda yok inan ki.
ama bana dogumdan sonra iki hafta boyunca günde 3/4 saatligine eve ebe gelecek yardima. kilosu boyu emzirmesi yikamasi filan bunlara yardim icin. sigortamiz dahilinde, güzel bi uygulama:)

Ebe mi anammmmm super yaaaa vay arkadasss dunya bizi kiskaniyor
P Pisay cok guzel rengi gule.gule.saglikla.kullanin insallah

Hani dediydin ya doguma gelecekler kayinvalide vs sen de kalacaklardi ben mi karistirdim acaba canim yoksa bunu baskasina mi yazdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…