2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Kontrolleri kendi doktorum da devam edicem ztn canım,iki hafta sonraya randevum var o zman öğrenicem artk.İnşAllah yanlış ölçmüştür canım.

Bebeğinde fl kısalığı yaşayan varmı benim bebeğim 3hafta geriden geliyor 26 haftalık hamileyim yaşım 40 diğer hamilelikleri mde hiç böyle bir durumla karşılaşmadım

Tabi tabi bide o var benm kaynvaldem 1 hafta bende kaldı geçen hafta hiç bi iş yapmadı en sonunda anne bi süpürge takarmsn dedm 5 dakkada bütün odaları süpürdü bi baktm mutfak masasının altına tutmamış

Doktor ölçümü farklıdır bence cnm hiç sikma canını kendi doktrna gidince söylersin bi sorun çıkacağını sanmıyorum böyle olan çok duymuştum

Bebeğinde fl kısalığı yaşayan varmı benim bebeğim 3hafta geriden geliyor 26 haftalık hamileyim yaşım 40 diğer hamilelikleri mde hiç böyle bir durumla karşılaşmadım
Benim boyu kisaymis, fl dedigin o mu? Ölçü soylemedi ama kizlar 27.5cm demisti, 80liyim ben de. 7 mayista gitmiştim

Cins ya sanki canı çıkar düzgün iş yapsalar bnmkiler de aynı cinslikte doğuma annem gelicek 40 çıkınca gitcek dün telde kv ve kp diyom annem gidince siz gelseniz yardımcı olsanız en azından 3 4 aylık olana dek diyo sen gel buraya burda bakalım otobüsle 18 19 saat sürüyor uçakla 1.5 saat ben tek nasıl gitceksem iki bebek le ki gitmem ztn önce kendi işlerini yapicakmislar ki sıra gelirse torunlarına yardımcı olsunlar birde söyle bi durum var gitsem kesin değil bana yardımcı olmak ev işi yemek vs de bana yıkarlar dedim oraya gelene dek anneme giderim hiç olmazsa babam arabayla götürür hemde 3 4 saatlik yol orasi diyo oğlum tek napsın dedim o zmn gelin siz bakın cinsler ya oğullarını düşünüyorlar gelin nede olsa el kızı kışın da güya geldi biray durdu naptilar ki biliyorlar düşük tehlikem var evi bile itekliye itekliye süpürdü yemeklerde midem bulana bulana bn pişirdim gene aklıma geldikçe gıcık oluyorum sinirlendim dokturdum uzun uzun

ikinizinkine de ayri ayri uyuz oldum.

Bu haftalarda oluyor canım benımde normal gıderken bır hafta gerıye dustu. 30. Haftadan sonra normale donuyormus. Korkma ınsan endıselenıyor ama kıme sorsam o haftalarda gerılık oluyormus.

Tam sinirlik ayıp ya, allah merhamet versin ne diyim allah muhtaç da etmesin böylelerine

Aynen. Üsküdar' dayim ama 25 sene kadar Maltepe' de oturdum. Küçükyalı da annemin vatani diyebiliriz, eski İstanbullu ailesi. Kilavuzcayiri
Sordum çünkü ben Küçükyalı liyim Doğma,büyüme,doğurma sonra olme 2sene kadar Alanyada oturdum yoksa hep burdayım Ben merkezdeyim okulun yakınındayim

Çok haklsın cnm seni çok iyi anlıyorum benmde anlatmadigim şeyler varda sinir olmamak için dusunmemeye çalışıyorum yemek konusunda bende çok şey yaşadım bide iş yapmayı bırak bi dünya iş cikiyodu ben yapıyodum nyse boşver

Sordum çünkü ben Küçükyalı liyim Doğma,büyüme,doğurma sonra olme 2sene kadar Alanyada oturdum yoksa hep burdayım Ben merkezdeyim okulun yakınındayim
Arkeoloji parkin oraya geldim iste cuma günü, arkadaşımin annanesi vefaat etti annesine bas sağlığında.
Akraba cikmayalim?
Ben de 2 seneye yakin Sapanca' da oturmustum.

Çekilmesi gerekiyor canım bu dışın sorunlu bir dış kanal tedavili ama agiriyor anlamadım ki kanallı dış agirmamasi lazım normalde ama bnmki ağlatıyor acıdan beni parol kullanabilirsin sadece diyorlar
Ah ah en büyük derdim aylardır çekiyorum En iyisi sarımsağı soy juĺyen gibi doğra koy ağrıyan yere birkaç dk yakıyo ağrıyı sonra tamamen geçiyor Geçmiş olsun Tuzlu ,sirkeli su ilede gargara yap aradabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…