Acaba doktor farklı ölçüm yapmış olabilir mi? Genelde iki farklı doktor hep farklı ölçüyor boy ve kiloyu. Ama geçen hafta herşey normalken bu hafta geriye düşmüş olması şüpheli geldi bence kendi doktoruna git canım. Yanlış ölçmüştür muhtemelen. Doğumu farklı bir doktorda yapmayı düşünebilirsin ama kontrollerini kendi doktorunda devam et memnunsan
Beslenmene dikkat et Bi dahaki kontrole kadar bak bakalım değişim nasıl hemen kötüye yorma inşallah iyidir herşey..
Tabi tabi bide o var benm kaynvaldem 1 hafta bende kaldı geçen hafta hiç bi iş yapmadı en sonunda anne bi süpürge takarmsn dedm 5 dakkada bütün odaları süpürdü bi baktm mutfak masasının altına tutmamışYouTube dan izliyorum ben tv izlemedigim icin ama o da çekilmez bea kardeşim. Annesi diyor ya misafir gibiyiz evde diye.
Bir de sey versiyonu var
Bir sey lazim olursa ara, bisi yapilacaksa haber ver. Kardeş durum ortada yani haberlik bir şey yok pislik icindeyiz
Her makina farkli olcuyor ondan iki doktor arasinda fark olabilir. Bildigim kadariyla bebegi haftasindan en küçük ben varım, sana takilma demeyecegim ama kendini ferahlatmanin yollarını ara. Bitmez boyle hamilelik (bende bitmiyor yani)
Aynen cnm lafta herseyaaaa ne kadanndaaaa tanidik replikler. ben de riskli gebeyim. ev supurmek vs hep yasak. herkes aman dikkat iyi bak bisi yapma diyor. eee sonrasi...
buzlu su kovasina ayaklarimizi sokacagiz
Doktor ölçümü farklıdır bence cnm hiç sikma canını kendi doktrna gidince söylersin bi sorun çıkacağını sanmıyorum böyle olan çok duymuştumKızlar benim moralim bozuk.Şu ana kdr ki doktorumun doğum ücreti pahalı diye dün izmir egepolda gülsün hanıma gittim.Bebek geçen haftaya göre sadece 60 gr almış ve karın çevresi 1hafta geri.Doktora özellikle sordum ama normal bu haftalrda az kilo alması 30dan sonra hafta da 100 300 gr arası kilo alıyorlar dedi ama malesef benim aklıma takıldı.Çünkü kendi doktoruma da geçtiğimiz iki hafta arka arkaya gitmiştim haftada 130 gr almıştı ve gelişimi haftasıyla uyumluydu.
Benim boyu kisaymis, fl dedigin o mu? Ölçü soylemedi ama kizlar 27.5cm demisti, 80liyim ben de. 7 mayista gitmiştimBebeğinde fl kısalığı yaşayan varmı benim bebeğim 3hafta geriden geliyor 26 haftalık hamileyim yaşım 40 diğer hamilelikleri mde hiç böyle bir durumla karşılaşmadım
Cins ya sanki canı çıkar düzgün iş yapsalar bnmkiler de aynı cinslikte doğuma annem gelicek 40 çıkınca gitcek dün telde kv ve kp diyom annem gidince siz gelseniz yardımcı olsanız en azından 3 4 aylık olana dek diyo sen gel buraya burda bakalım otobüsle 18 19 saat sürüyor uçakla 1.5 saat ben tek nasıl gitceksem iki bebek le ki gitmem ztn önce kendi işlerini yapicakmislar ki sıra gelirse torunlarına yardımcı olsunlar birde söyle bi durum var gitsem kesin değil bana yardımcı olmak ev işi yemek vs de bana yıkarlar dedim oraya gelene dek anneme giderim hiç olmazsa babam arabayla götürür hemde 3 4 saatlik yol orasi diyo oğlum tek napsın dedim o zmn gelin siz bakın cinsler ya oğullarını düşünüyorlar gelin nede olsa el kızıTabi tabi bide o var benm kaynvaldem 1 hafta bende kaldı geçen hafta hiç bi iş yapmadı en sonunda anne bi süpürge takarmsn dedm 5 dakkada bütün odaları süpürdü bi baktm mutfak masasının altına tutmamış
Tabi tabi bide o var benm kaynvaldem 1 hafta bende kaldı geçen hafta hiç bi iş yapmadı en sonunda anne bi süpürge takarmsn dedm 5 dakkada bütün odaları süpürdü bi baktm mutfak masasının altına tutmamış
Cins ya sanki canı çıkar düzgün iş yapsalar bnmkiler de aynı cinslikte doğuma annem gelicek 40 çıkınca gitcek dün telde kv ve kp diyom annem gidince siz gelseniz yardımcı olsanız en azından 3 4 aylık olana dek diyo sen gel buraya burda bakalım otobüsle 18 19 saat sürüyor uçakla 1.5 saat ben tek nasıl gitceksem iki bebek le ki gitmem ztn önce kendi işlerini yapicakmislar ki sıra gelirse torunlarına yardımcı olsunlar birde söyle bi durum var gitsem kesin değil bana yardımcı olmak ev işi yemek vs de bana yıkarlar dedim oraya gelene dek anneme giderim hiç olmazsa babam arabayla götürür hemde 3 4 saatlik yol orasi diyo oğlum tek napsın dedim o zmn gelin siz bakın cinsler ya oğullarını düşünüyorlar gelin nede olsa el kızıkışın da güya geldi biray durdu naptilar ki biliyorlar düşük tehlikem var evi bile itekliye itekliye süpürdü yemeklerde midem bulana bulana bn pişirdim gene aklıma geldikçe gıcık oluyorum sinirlendim dokturdum uzun uzun
Bu haftalarda oluyor canım benımde normal gıderken bır hafta gerıye dustu. 30. Haftadan sonra normale donuyormus. Korkma ınsan endıselenıyor ama kıme sorsam o haftalarda gerılık oluyormus.Bizde şimdiye kdr herşey haftasıyla uyumlu gidiyordu canım.O yüzden taktım biraz.Dediğin gibi zaten doktorun kullandığı alet küçücük bişeydi bebeği bile zor gördüm. 2 hafta sonra kendi doktoruma randevum var orda net olarak belli olur herlde .O zmana kdr biraz daha dikkat edicem beslenmeme İnşAllah herşey yolundadır.Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşAllah.
Tam sinirlik ayıp ya, allah merhamet versin ne diyim allah muhtaç da etmesin böylelerineCins ya sanki canı çıkar düzgün iş yapsalar bnmkiler de aynı cinslikte doğuma annem gelicek 40 çıkınca gitcek dün telde kv ve kp diyom annem gidince siz gelseniz yardımcı olsanız en azından 3 4 aylık olana dek diyo sen gel buraya burda bakalım otobüsle 18 19 saat sürüyor uçakla 1.5 saat ben tek nasıl gitceksem iki bebek le ki gitmem ztn önce kendi işlerini yapicakmislar ki sıra gelirse torunlarına yardımcı olsunlar birde söyle bi durum var gitsem kesin değil bana yardımcı olmak ev işi yemek vs de bana yıkarlar dedim oraya gelene dek anneme giderim hiç olmazsa babam arabayla götürür hemde 3 4 saatlik yol orasi diyo oğlum tek napsın dedim o zmn gelin siz bakın cinsler ya oğullarını düşünüyorlar gelin nede olsa el kızıkışın da güya geldi biray durdu naptilar ki biliyorlar düşük tehlikem var evi bile itekliye itekliye süpürdü yemeklerde midem bulana bulana bn pişirdim gene aklıma geldikçe gıcık oluyorum sinirlendim dokturdum uzun uzun
Bu haftalarda oluyor canım benımde normal gıderken bır hafta gerıye dustu. 30. Haftadan sonra normale donuyormus. Korkma ınsan endıselenıyor ama kıme sorsam o haftalarda gerılık oluyormus.
Doktor ölçümü farklıdır bence cnm hiç sikma canını kendi doktrna gidince söylersin bi sorun çıkacağını sanmıyorum böyle olan çok duymuştum
Amin cnm AminTam sinirlik ayıp ya, allah merhamet versin ne diyim allah muhtaç da etmesin böylelerine
Sordum çünkü ben Küçükyalı liyim Doğma,büyüme,doğurma sonra olmeAynen. Üsküdar' dayim ama 25 sene kadar Maltepe' de oturdum. Küçükyalı da annemin vatani diyebiliriz, eski İstanbullu ailesi. Kilavuzcayiri
Çok haklsın cnm seni çok iyi anlıyorum benmde anlatmadigim şeyler varda sinir olmamak için dusunmemeye çalışıyorum yemek konusunda bende çok şey yaşadım bide iş yapmayı bırak bi dünya iş cikiyodu ben yapıyodum nyse boşverCins ya sanki canı çıkar düzgün iş yapsalar bnmkiler de aynı cinslikte doğuma annem gelicek 40 çıkınca gitcek dün telde kv ve kp diyom annem gidince siz gelseniz yardımcı olsanız en azından 3 4 aylık olana dek diyo sen gel buraya burda bakalım otobüsle 18 19 saat sürüyor uçakla 1.5 saat ben tek nasıl gitceksem iki bebek le ki gitmem ztn önce kendi işlerini yapicakmislar ki sıra gelirse torunlarına yardımcı olsunlar birde söyle bi durum var gitsem kesin değil bana yardımcı olmak ev işi yemek vs de bana yıkarlar dedim oraya gelene dek anneme giderim hiç olmazsa babam arabayla götürür hemde 3 4 saatlik yol orasi diyo oğlum tek napsın dedim o zmn gelin siz bakın cinsler ya oğullarını düşünüyorlar gelin nede olsa el kızıkışın da güya geldi biray durdu naptilar ki biliyorlar düşük tehlikem var evi bile itekliye itekliye süpürdü yemeklerde midem bulana bulana bn pişirdim gene aklıma geldikçe gıcık oluyorum sinirlendim dokturdum uzun uzun
Dha neler varda anlatipta sinir olmak istemiyorm sağlıkla kucagma alayım bebeğimi başka bisey istemiyormikinizinkine de ayri ayri uyuz oldum.
Canim olabiyo doktorun sana demis zaten normal doye eger anormal olsa seni uyarirdi hic kafana takmaİnşAllah canım inşallah
Arkeoloji parkin oraya geldim iste cuma günü, arkadaşımin annanesi vefaat etti annesine bas sağlığında.Sordum çünkü ben Küçükyalı liyim Doğma,büyüme,doğurma sonra olme2sene kadar Alanyada oturdum yoksa hep burdayım Ben merkezdeyim okulun yakınındayim
Ah ah en büyük derdim aylardır çekiyorum En iyisi sarımsağı soy juĺyen gibi doğra koy ağrıyan yere birkaç dk yakıyo ağrıyı sonra tamamen geçiyor Geçmiş olsun Tuzlu ,sirkeli su ilede gargara yap aradabirÇekilmesi gerekiyor canım bu dışın sorunlu bir dış kanal tedavili ama agiriyor anlamadım ki kanallı dış agirmamasi lazım normalde ama bnmki ağlatıyor acıdan beniparol kullanabilirsin sadece diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?