2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yazdıklarının aynısını yaşayacağım , biliyorum. Eşimin tarafı cok kalabalık. Hastaneye ne kadar gelen olur tahmin edemiyorum ama eve ilk günden gelen giden doluşacak biliyorum. Çünkü kayınvalidem de yeni dogum yapanın evine hemen gidiyor. Ha gitti mi yardım eder mutlaka eli ayağı olur insanların ama, bunlar bize bol bol misafir , evin içinde bol bol çene olarak geri dönecek, belli :) Allah bana sabır versin şimdiden.

Kişisel alanım zaten geniştir benim, rahatsiz olurum yakinima girilmesinden bile. Bana zor öyle şeyler

amin cnm... Benim evde erkek tarai yuzunden bos kalmamisti. Oysa tek istedigim 1 hafta kimsenin gelmemesiydi.
Ben okudukca simdiden çıldırdım hayal ettim her .oka karisiyorlarr bu ne ya
Benim modum dusuk canim. Bakma bana srn. Az kafayi toplayip gelirim :)

Canım gittim doktora da birşey yapmıyorlar en son bugün gene telde konuştum dişçiyle kadın doğum doktorundan izin kağıdı al gel yoksa bakamam dedi kolay kolay bakmıyor tedavi etmiyorlar biraz önce acile gittim ağrı kesici iğne yaptılar dayanamadım artık onur gene doktorumun izniyle yaptılar ins geçer caresizim kısacası

Kizlar neyse ben.soruyla.devam ediyim konu degissin.sinirler yatışsın 5 tane müslin battaniyem var dort ince penye battaniye iki.peluş bir tane yunlu gibi olanlardan yeterlimi.sizce araba battaniyeleri ayrı falan dediler arkadşımla konustuk az dedi

aaaa pardon ikizin annesi oydu dimiii elbette onun durumu özel. ama yine de nasil katlanican kuzum 3/4 ay kaynana kayinbabaya yahu.
Evt ikiz annesi bnm cnm psikolojimi bozacaklari kesin ama iki tane olunca yardıma ihtiyacım olacak bebisler icin katlanirim diycemde zatdn niyetleri yok gelmeye onlar anca kisin aralik ocak gibi keyfleri olunca gelirler o zamanada bnm ihtiyacim kalmaz duzene oturturum ztn herseyi toparlamis olurlar bebekler 3 4 ay dgl ama en azından 1 2 ay yardımcı olmaları lazım zaten ilk 2 ay annem yanimda olacak

Bence yeter cnm. Yaz gunu zaten.batani hemen yikasalar kurur. Kisa da zaten cok ihtiyacin kalmaz. Bebisin secilip meydana cikmis olur :)

Kız nettın sımdıden o kadar aldın ben ıkı alırım yeter. Valla bes cocuk buyutur o kadar battanıye

Cnm maddiyatinin yettigi kadariyla gun asiri ya da yarim gun nasil uygun olursa birini bulursun yanina. Korkma. Apartman gorevlinizin hanimi ne biliyim belki komsu vs.. Parayla yardim alirsin.

Kız nettın sımdıden o kadar aldın ben ıkı alırım yeter. Valla bes cocuk buyutur o kadar battanıye
Annem sagolsun holding arkadas sagsolsun holding ben sadece 3 muslin aldim ya arkadaşın kizi 1.5 yasinda 20 tane battaniyemiz var yetmiyor dedi de yuhhh dedim.gorursun dedi araba battaniyesi zaten.her.çıkışın iki battaniye dedi

Bence o arkadas ciddi abartmis. Yika kullan ya elindekileri

Amin ins cnm evet Allah uzun ömür versin annelerimize başımızdan eksik etmesin en büyük destekcimiz onlar zaten Allah muhtaç etmesin kimseye dağına göre kar verirmiş Allah dediğin gibi uslu olurlar ins hepimizinki de

Sabancının kızı fılan mı arkadasın benım ablamda cocuk buyuttu uc tane fılan vardı zaten cocuk 1.5-2 den sonra arabaya bınmeyecek kı bence musrıflık yanı o kadarı esyada. Bı tane battanıye ıle buyuten var ben esya sevmedıgımden fazla almam bu hastane cıkıslarının ınce battnıyesı oluyor zaten ıkı tane o olur bıtane ben ekstra alrm yeter.

Ben kayınvalidemin üst katından bekarlık birikimlerimi , takılarımı, arabamı herşeyimi koyarak ev aldım çocuğa bakacaklar diye. Kadının umrunda değil. Çocuk bakımıyla ilgili iznim bitince diye konu açılınca hiç sesini çıkartmıyor. Geçen kaynımın çocukları gelmiş terlemişler , sırtına havlu koymuş. Öteki çocuğa (benimki) da lazım bunlardan diyor. Torununun aklına geldiğine mi sevineyim yoksa öteki demesine mi üzüleyim bilemedim Artık dayanamadım . Anne öteki olur mu onun adı var Deniz bak duyuyor seni üzülecek dedim şakayla karışık. O da sizin kanınızdan dedim sonunda. Aşılamadık daha doğru söylüyorsun diyo ama eşim bakamam derse anında satarız bu evi, taşınırız bi daha da zor görürler bizi diyor. Ona da kıyamıyorum. Kendi de böyle hayal etmemişti. Üzülüyor çok. Bakalım doğunca göreceğiz. Sen sesini çıkartma diyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…