Yazdıklarının aynısını yaşayacağım , biliyorum. Eşimin tarafı cok kalabalık. Hastaneye ne kadar gelen olur tahmin edemiyorum ama eve ilk günden gelen giden doluşacak biliyorum. Çünkü kayınvalidem de yeni dogum yapanın evine hemen gidiyor. Ha gitti mi yardım eder mutlaka eli ayağı olur insanların ama, bunlar bize bol bol misafir , evin içinde bol bol çene olarak geri dönecek, belli :) Allah bana sabır versin şimdiden.vallahi tum arkadaslarim icin en buyuk duam saglikli lohusa saglikli bebek olmasi
he bi de burda su sorunumuzda var. misal benim hastaneye geldi millet hemen. neyse dedik. o gelenler daha ben eve girdigimin 5dk sonrasi evime geldi. yetmedi ertesi gun yine geldiler..saatlerce oturdular. lohusanin derdinden anlayan kim. herkes dogurur sonucta... ay deli ediyorlar anacim bu turk milletinin adetleri.
Kişisel alanım zaten geniştir benim, rahatsiz olurum yakinima girilmesinden bile. Bana zor öyle şeylerBenim karnim hic bos kalmiyor cnm. Kim gelse eli karnimda. Oyle izin isteyen filan yok. Direk daliyorlar. Kocamda sessiz. Ben circir... Ama beni de takan yok iyi mi... Yumusak yuzlu olmayacaksin bu hayatta arkadas..
Ben hic yazmayim cnm. Yasadiklarim az uz degil. Suan da sinirim tavan...
Allaha havale ediyorum....
amin cnm... Benim evde erkek tarai yuzunden bos kalmamisti. Oysa tek istedigim 1 hafta kimsenin gelmemesiydi.Yazdıklarının aynısını yaşayacağım , biliyorum. Eşimin tarafı cok kalabalık. Hastaneye ne kadar gelen olur tahmin edemiyorum ama eve ilk günden gelen giden doluşacak biliyorum. Çünkü kayınvalidem de yeni dogum yapanın evine hemen gidiyor. Ha gitti mi yardım eder mutlaka eli ayağı olur insanların ama, bunlar bize bol bol misafir , evin içinde bol bol çene olarak geri dönecek, belli :) Allah bana sabır versin şimdiden.
Benim modum dusuk canim. Bakma bana srn. Az kafayi toplayip gelirim :)Ben okudukca simdiden çıldırdım hayal ettim her .oka karisiyorlarr bu ne ya
Amin canim haklisin anliyorum o duyguyu ama telas etme Allah in izniyle doktor demis zTen sorun yok
Yardima gelim dover dalarimamin cnm... Benim evde erkek tarai yuzunden bos kalmamisti. Oysa tek istedigim 1 hafta kimsenin gelmemesiydi.
Benim modum dusuk canim. Bakma bana srn. Az kafayi toplayip gelirim :)
Canım gittim doktora da birşey yapmıyorlar en son bugün gene telde konuştum dişçiyle kadın doğum doktorundan izin kağıdı al gel yoksa bakamam dedi kolay kolay bakmıyor tedavi etmiyorlar biraz önce acile gittim ağrı kesici iğne yaptılar dayanamadım artık onur gene doktorumun izniyle yaptılar ins geçer caresizim kısacasıeheheh tuttum kocanibende bahsedip duruyorum app’deki kizlar diye. simdi benim on milyon konum olmasa tam diicem forum diye, diyemiyorum bizim gelinlere ablama filan olayi happymom’sin app indeki forumundaki kizlar saniyorlar sizi
sadece bir cürük ise onu doldurmalarinda bir sakinca yok ama, neden gitmiyosun disciye?
yahu kizlar. ilk bir/iki hafta haricinde normal dogum yapan bir kadinin yatili birinin yardimina ihtiyaci yoktur ki bence? sezeryanla ameliyat olunca hadi bi nebze anlarim iki uc hafta biri lazim yaninda olacak. Turkiye de bu yardim olayi sacma bi adet olmus bence. annemle kirkim cikana kadar napicam yahu, kadin delirir yanimda. sonrasinda 3/4 ay kayinvalidemle kayinpederimtövbe estagfirullah Yarabbim hiiiic kimseye muhtac etme kendi kendime kocaciimla mis gibi tertemiz bi düzen kurmami nasip eyle insallah. boyle size buyuk konusuyomusum gibi olmiim Allah korusun.
Evt ikiz annesi bnm cnm psikolojimi bozacaklari kesin ama iki tane olunca yardıma ihtiyacım olacak bebisler icin katlanirim diycemde zatdn niyetleri yok gelmeye onlar anca kisin aralik ocak gibi keyfleri olunca gelirler o zamanada bnm ihtiyacim kalmaz duzene oturturum ztn herseyi toparlamis olurlar bebekler 3 4 ay dgl ama en azından 1 2 ay yardımcı olmaları lazım zaten ilk 2 ay annem yanimda olacakaaaa pardon ikizin annesi oydu dimiiielbette onun durumu özel. ama yine de nasil katlanican kuzum 3/4 ay kaynana kayinbabaya yahu.
Bence yeter cnm. Yaz gunu zaten.batani hemen yikasalar kurur. Kisa da zaten cok ihtiyacin kalmaz. Bebisin secilip meydana cikmis olur :)Kizlar neyse ben.soruyla.devam ediyim konu degissin.sinirler yatışsın 5 tane müslin battaniyem var dort ince penye battaniye iki.peluş bir tane yunlu gibi olanlardan yeterlimi.sizce araba battaniyeleri ayrı falan dediler arkadşımla konustuk az dedi
Kız nettın sımdıden o kadar aldın ben ıkı alırım yeter. Valla bes cocuk buyutur o kadar battanıyeKizlar neyse ben.soruyla.devam ediyim konu degissin.sinirler yatışsın 5 tane müslin battaniyem var dort ince penye battaniye iki.peluş bir tane yunlu gibi olanlardan yeterlimi.sizce araba battaniyeleri ayrı falan dediler arkadşımla konustuk az dedi
Cnm maddiyatinin yettigi kadariyla gun asiri ya da yarim gun nasil uygun olursa birini bulursun yanina. Korkma. Apartman gorevlinizin hanimi ne biliyim belki komsu vs.. Parayla yardim alirsin.Evt ikiz annesi bnm cnm psikolojimi bozacaklari kesin ama iki tane olunca yardıma ihtiyacım olacak bebisler icin katlanirim diycemde zatdn niyetleri yok gelmeye onlar anca kisin aralik ocak gibi keyfleri olunca gelirler o zamanada bnm ihtiyacim kalmaz duzene oturturum ztn herseyi toparlamis olurlar bebekler 3 4 ay dgl ama en azından 1 2 ay yardımcı olmaları lazım zaten ilk 2 ay annem yanimda olacak
Annem sagolsun holding arkadas sagsolsun holding ben sadece 3 muslin aldimKız nettın sımdıden o kadar aldın ben ıkı alırım yeter. Valla bes cocuk buyutur o kadar battanıye
Bence o arkadas ciddi abartmis. Yika kullan ya elindekileriAnnem sagolsun holding arkadas sagsolsun holding ben sadece 3 muslin aldimya arkadaşın kizi 1.5 yasinda 20 tane battaniyemiz var yetmiyor dedi de yuhhh dedim.gorursun dedi araba battaniyesi zaten.her.çıkışın iki battaniye dedi
Amin ins cnm evet Allah uzun ömür versin annelerimize başımızdan eksik etmesin en büyük destekcimiz onlar zaten Allah muhtaç etmesin kimseye dağına göre kar verirmiş Allah dediğin gibi uslu olurlar ins hepimizinki deCanım sen hiç canını skma şükürler olsun annen var ailen destek sana.
Benim esimin ailesi yurtdışında burda olsa nasıl olurdu inann blmyrm ama annem varken eşim varken kimseyi gözüm görmez.zararlari olmasın yarar da istemem kimseden. Senin 2 tane nasipse bebein kolay olmcyk diye dusunyrsn belki ama inşallah çok uslu olurlar anneciğine kıyamazlar çok aminn
Bence de durumu iyi zaten abarttı bence de yeter cok hattaBence o arkadas ciddi abartmis. Yika kullan ya elindekileri
Sabancının kızı fılan mı arkadasın benım ablamda cocuk buyuttu uc tane fılan vardı zaten cocuk 1.5-2 den sonra arabaya bınmeyecek kı bence musrıflık yanı o kadarı esyada. Bı tane battanıye ıle buyuten var ben esya sevmedıgımden fazla almam bu hastane cıkıslarının ınce battnıyesı oluyor zaten ıkı tane o olur bıtane ben ekstra alrm yeter.Annem sagolsun holding arkadas sagsolsun holding ben sadece 3 muslin aldimya arkadaşın kizi 1.5 yasinda 20 tane battaniyemiz var yetmiyor dedi de yuhhh dedim.gorursun dedi araba battaniyesi zaten.her.çıkışın iki battaniye dedi
Ayrıca mıllete gore olacaksam evı satmak lazımCnm maddiyatinin yettigi kadariyla gun asiri ya da yarim gun nasil uygun olursa birini bulursun yanina. Korkma. Apartman gorevlinizin hanimi ne biliyim belki komsu vs.. Parayla yardim alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?