2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Babadan ogula nesiller herhalde bunlar

Dha neler varda anlatipta sinir olmak istemiyorm sağlıkla kucagma alayım bebeğimi başka bisey istemiyorm
olmaz mi cnm..bende de ayri model var. millet sirf kv ile ugrasir ben bi de kp ile ugrasiyorum.
Dusuk tehlikesi olanlar aaaa ne kadar ayip bi kere is yapmazsaniz dogumunuz zor olur otur kalk otur kalk belini kopana kadar is yapmaniz lazim eskiler bebek sirtinda tarlaya gidermis (kanamali gebelikten cohu dusuk cogu olu dogum)cok miskiniz cok...
tabi cnm. riskimizle herseyi yapalim. bebegi kaybedince de Allahtan diyip gecelim. sonra da bebegi yasamiyor diye kapi kapi gezdirilelim...ay sinirim atti.
haberde demese ben diyecektim adam obsesif diye. Allah vermesin hastalik kimseye.
Bir de onlardan is bekleniyormus
Bir de Ayse' nin arkadasi da hamileymis ama ohooo benim gibi uyumuyormus
Ahmet' in karisi da neler yapmis ohooo
bebegi dogurunca bunun dozu artiyor. aksam 21.30da gelenler. benim karinda lohusaydi bu saatte gelince ne varmis diyenler. vs vs. bitmiyor bu illet....
iste sizin o 3-4 saatlik ebe yardimi kadar bizimde yardima ihtiyacimiz oluyor cnm. kocaya 3 gun izni ancak veriyor is yeri. sonra??? o isler tek basina cok da kolay olmuyor cnm. her bebek ya da her lohusanin ruh hali ayni da olmuyor. dilerim herkes rahat lohusalik gecirir.

Ebe mi anammmmm super yaaaa vay arkadasss dunya bizi kiskaniyor
Eheheh sorma yaa sansima ayarlayabildim onu da! almanya da yasiyorum, hollanda da calisiyorum (arasi 30 dk bu arada ofisle evimin oyle uzak degil). sigortam hollanda da isliyo almanyadada, ama ebe hakki sadece hollandada var ve hollanda ici saniyodum. meger sinira yakin yerlere geliyorlarmis. bizim gelin nr 1 sagolsun onun vesilesiyle oldu!

Hani dediydin ya doguma gelecekler kayinvalide vs sen de kalacaklardi ben mi karistirdim acaba canim yoksa bunu baskasina mi yazdin
yazdim evet oyle bisey ama doguma degilde oncesinde, bu aralar gelecekler buyuk ihtimal. uzun degil, bikac gunlugune.

Oradakiler avrupalı olmuş desene Anneminde doğumları yurt dışı ve hep yalnızmış cook uzun zaman önce bile öyleyse şimdi de farklı bisey olmaz heralde Ebe iyiymiş canım 3-4 saat çok iyi 2 hafta bide ohoooo Bana gelince of derim ben dışa dönugum kızarsam söylerim artık 3. Olacağı ve bağışıklık kazandığım icin daha rahatım Yaz olacağı icin 10 gün sonra en geç atarım kendimi sokağa biter lohusalik

estagfirullah canim o nasil söz elbette ihtiyaclarimiz ayni. biraz once alesta ya acikladim, daha yeni ayarlayabildim bende ebeyi, yanliz basedicektim annemin/ablamin bikac gunluk yardimindan sonra:)
amin insallah!

Yaa k peder ,k valide zor işler Allah yardım etsin Benimkiler var ama yok

ahaha valla oyle, buranin ekmegini yiye yiye suyunu ice ice elbette alicaz bazi huylarini ahah..
Insallah, iste budur yaa guc, bende ayni sekilde olmayi umit ediyorum! Allah yardimcimiz olsun

estagfirullah canim o nasil söz elbette ihtiyaclarimiz ayni. biraz once alesta ya acikladim, daha yeni ayarlayabildim bende ebeyi, yanliz basedicektim annemin/ablamin bikac gunluk yardimindan sonra:)
amin insallah!
vallahi tum arkadaslarim icin en buyuk duam saglikli lohusa saglikli bebek olmasi

he bi de burda su sorunumuzda var. misal benim hastaneye geldi millet hemen. neyse dedik. o gelenler daha ben eve girdigimin 5dk sonrasi evime geldi. yetmedi ertesi gun yine geldiler..saatlerce oturdular. lohusanin derdinden anlayan kim. herkes dogurur sonucta ... ay deli ediyorlar anacim bu turk milletinin adetleri.

Âmin Almanyada nerdesin ?Bebek kremlerini ne aldın Ay ben bizzat penaten istemiştim kuzen var orda getirmişti.Tabi burda da var artık ama kozmetik Almanya da iyiydi.Bi de kahve bi de soslarınız

elaide ab
Ay inşallah öyle şeyler olmaz ben dayanamam. Gerçi kocam evde olursa benim yerime söyler bence. Elini karnima koyana, isme cok karisana falan İlke sevmez öyle şeyler diyor da hayırlısı

Canim olabiyo doktorun sana demis zaten normal doye eger anormal olsa seni uyarirdi hic kafana takma

Çok haklısın canım ama malesef insanın aklına takılıyor.Daha anne karnındayken bile zormuş annelik.İnsan bebeğinin iyi olmasından başka hiçbişey istemiyor.Rabbim sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşAllah.

amin cnm. benim kv coktannnn basladi eve misafir doldurma derdine... ben istemiyorum diyorum tamam o zaman 2ser 3 er gelirler diyor daha manyak
De ki gelen altınla geliyorsa gelsin anca öyle Ya cocuk 1 aylik olsun ne öyle yeni dogum yapan kadına hücum kendinden düşünemiyor mu o da anne Bazı insanalrın hoşuna gidiyor kendi yaşadıkları zorluğu,kızları, gelinlerinin çekmeleri

Ben evımde dogum yapcam bıtane aklı basında gorumcem var her ıs gelır elınden esımlede ıyı anlasır o gelecek ben ıyılesınce 10 15 gunlugune kv gıtcez ıstedıgı kadar mısafır cagırabılır kendı evı ben karısmam yardım ederım ama kendı evıme gelen mısıfır gıbı olmayacak annemde evıme dondugumde gelecek bayram sonu 1000 km var aramızda. Gel gıt yapmasın kısa surelıgıne. Cok ıyı cozum bulduk ama kv hale onun orda dogum yapcamı sanıyor demedık daha gorumcem sen rahatına bak dedı dusunme bunları dedıgörümcem kaynanamdan daha anlayıslı kv küser herseye.

Amin canim haklisin anliyorum o duyguyu ama telas etme Allah in izniyle doktor demis zTen sorun yok

Aman iyi iyi agiz tadiyla gelip gitsinler

Kızlar hepimize çok teşekkür ederim.
Geçti çok şükür.

İçerik okumadan eski ilaçlarımızı bile kullanmayalım bence. Pişik kremi oraya da iyi gelebilir. O bacak arası tahrişinden ben de korkuyorum. Çok geçmiş olsun tatlım. Bi daha olursa pişik kremi dene. Yağlı ve hemen kurumuyor. Bana çok iyi geldi.

elaide ab

Ay inşallah öyle şeyler olmaz ben dayanamam. Gerçi kocam evde olursa benim yerime söyler bence. Elini karnima koyana, isme cok karisana falan İlke sevmez öyle şeyler diyor da hayırlısı
Benim karnim hic bos kalmiyor cnm. Kim gelse eli karnimda. Oyle izin isteyen filan yok. Direk daliyorlar. Kocamda sessiz. Ben circir... Ama beni de takan yok iyi mi... Yumusak yuzlu olmayacaksin bu hayatta arkadas..

Ben hic yazmayim cnm. Yasadiklarim az uz degil. Suan da sinirim tavan...
Allaha havale ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…