- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Babadan ogula nesiller herhalde bunlarbirakkk kalsin yapmak.icin yapma deseydin gereksiz
sen.kimsin daaaa tanidik amma cikaramadimçok nazli hamileligim varmis eskiden iki.gun kalaya kadar calisiyorlarmis simdi sorunluymus hamileler vb vb vb....
ben ben boyle.koca istiyorummmmm
ALLAH bozmasin kuzummm keyfini masallahhhhh
Benim.kv laflari bunlarBabadan ogula nesiller herhalde bunlar
Benim.kv laflari bunlar
olmaz mi cnm..bende de ayri model var. millet sirf kv ile ugrasir ben bi de kp ile ugrasiyorum.Dha neler varda anlatipta sinir olmak istemiyorm sağlıkla kucagma alayım bebeğimi başka bisey istemiyorm
tabi cnm. riskimizle herseyi yapalim. bebegi kaybedince de Allahtan diyip gecelim. sonra da bebegi yasamiyor diye kapi kapi gezdirilelim...ay sinirim atti.Dusuk tehlikesi olanlar aaaa ne kadar ayip bi kere is yapmazsaniz dogumunuz zor olur otur kalk otur kalk belini kopana kadar is yapmaniz lazim eskiler bebek sirtinda tarlaya gidermis (kanamali gebelikten cohu dusuk cogu olu dogum)cok miskiniz cok...
haberde demese ben diyecektim adam obsesif diye. Allah vermesin hastalik kimseye.
bebegi dogurunca bunun dozu artiyor. aksam 21.30da gelenler. benim karinda lohusaydi bu saatte gelince ne varmis diyenler. vs vs. bitmiyor bu illet....Bir de onlardan is bekleniyormus
Bir de Ayse' nin arkadasi da hamileymis ama ohooo benim gibi uyumuyormus
Ahmet' in karisi da neler yapmis ohooo
eheheh tuttum kocanibende bahsedip duruyorum app’deki kizlar diye. simdi benim on milyon konum olmasa tam diicem forum diye, diyemiyorum bizim gelinlere ablama filan olayi happymom’sin app indeki forumundaki kizlar saniyorlar sizi
sadece bir cürük ise onu doldurmalarinda bir sakinca yok ama, neden gitmiyosun disciye?
yahu kizlar. ilk bir/iki hafta haricinde normal dogum yapan bir kadinin yatili birinin yardimina ihtiyaci yoktur ki bence? sezeryanla ameliyat olunca hadi bi nebze anlarim iki uc hafta biri lazim yaninda olacak. Turkiye de bu yardim olayi sacma bi adet olmus bence. annemle kirkim cikana kadar napicam yahu, kadin delirir yanimda. sonrasinda 3/4 ay kayinvalidemle kayinpederimtövbe estagfirullah Yarabbim hiiiic kimseye muhtac etme kendi kendime kocaciimla mis gibi tertemiz bi düzen kurmami nasip eyle insallah. boyle size buyuk konusuyomusum gibi olmiim Allah korusun.
iste sizin o 3-4 saatlik ebe yardimi kadar bizimde yardima ihtiyacimiz oluyor cnm. kocaya 3 gun izni ancak veriyor is yeri. sonra??? o isler tek basina cok da kolay olmuyor cnm. her bebek ya da her lohusanin ruh hali ayni da olmuyor. dilerim herkes rahat lohusalik gecirir.kim canim? ben ikiz hamile anneye yazmistim, benim doguma kat-i suretle gelemezler
güle güle kullan canim cok güzel!
insallah canim amin ve aynisi insallah senin icinde gecerli! ilk cocugum. bizim avrupa’da ben pek yatili anne/kaynana yardimi alan gormuyorum burda yok inan ki.
ama bana dogumdan sonra iki hafta boyunca günde 3/4 saatligine eve ebe gelecek yardima. kilosu boyu emzirmesi yikamasi filan bunlara yardim icin. sigortamiz dahilinde, güzel bi uygulama:)
Eheheh sorma yaa sansima ayarlayabildim onu da! almanya da yasiyorum, hollanda da calisiyorum (arasi 30 dk bu arada ofisle evimin oyle uzak degil). sigortam hollanda da isliyo almanyadada, ama ebe hakki sadece hollandada var ve hollanda ici saniyodum. meger sinira yakin yerlere geliyorlarmis. bizim gelin nr 1 sagolsun onun vesilesiyle oldu!Ebe mi anammmmm super yaaaa vay arkadasss dunya bizi kiskaniyor
yazdim evet oyle bisey ama doguma degilde oncesinde, bu aralar gelecekler buyuk ihtimal.Hani dediydin ya doguma gelecekler kayinvalide vs sen de kalacaklardi ben mi karistirdim acaba canim yoksa bunu baskasina mi yazdin
kim canim? ben ikiz hamile anneye yazmistim, benim doguma kat-i suretle gelemezler
güle güle kullan canim cok güzel!
insallah canim amin ve aynisi insallah senin icinde gecerli! ilk cocugum. bizim avrupa’da ben pek yatili anne/kaynana yardimi alan gormuyorum burda yok inan ki.
ama bana dogumdan sonra iki hafta boyunca günde 3/4 saatligine eve ebe gelecek yardima. kilosu boyu emzirmesi yikamasi filan bunlara yardim icin. sigortamiz dahilinde, güzel bi uygulama:)
iste sizin o 3-4 saatlik ebe yardimi kadar bizimde yardima ihtiyacimiz oluyor cnm. kocaya 3 gun izni ancak veriyor is yeri. sonra??? o isler tek basina cok da kolay olmuyor cnm. her bebek ya da her lohusanin ruh hali ayni da olmuyor. dilerim herkes rahat lohusalik gecirir.
Yaa k peder ,k valide zor işler Allah yardım etsin Benimkiler var ama yokolmaz mi cnm..bende de ayri model var. millet sirf kv ile ugrasir ben bi de kp ile ugrasiyorum.
tabi cnm. riskimizle herseyi yapalim. bebegi kaybedince de Allahtan diyip gecelim. sonra da bebegi yasamiyor diye kapi kapi gezdirilelim...ay sinirim atti.
haberde demese ben diyecektim adam obsesif diye. Allah vermesin hastalik kimseye.
bebegi dogurunca bunun dozu artiyor. aksam 21.30da gelenler. benim karinda lohusaydi bu saatte gelince ne varmis diyenler. vs vs. bitmiyor bu illet....
iste sizin o 3-4 saatlik ebe yardimi kadar bizimde yardima ihtiyacimiz oluyor cnm. kocaya 3 gun izni ancak veriyor is yeri. sonra??? o isler tek basina cok da kolay olmuyor cnm. her bebek ya da her lohusanin ruh hali ayni da olmuyor. dilerim herkes rahat lohusalik gecirir.
ahaha valla oyle, buranin ekmegini yiye yiye suyunu ice ice elbette alicaz bazi huylarini ahah..Oradakiler avrupalı olmuş desene Anneminde doğumları yurt dışı ve hep yalnızmış cook uzun zaman önce bile öyleyse şimdi de farklı bisey olmaz heralde Ebe iyiymiş canım 3-4 saat çok iyi 2 hafta bide ohoooo Bana gelince of derim ben dışa dönugum kızarsam söylerim artık 3. Olacağı ve bağışıklık kazandığım icin daha rahatım Yaz olacağı icin 10 gün sonra en geç atarım kendimi sokağa biter lohusalik
vallahi tum arkadaslarim icin en buyuk duam saglikli lohusa saglikli bebek olmasiestagfirullah canim o nasil söz elbette ihtiyaclarimiz ayni. biraz once alesta ya acikladim, daha yeni ayarlayabildim bende ebeyi, yanliz basedicektim annemin/ablamin bikac gunluk yardimindan sonra:)
amin insallah!
amin cnm. benim kv coktannnn basladi eve misafir doldurma derdine... ben istemiyorum diyorum tamam o zaman 2ser 3 er gelirler diyor daha manyakYaa k peder ,k valide zor işler Allah yardım etsin Benimkiler var ama yok
Ay inşallah öyle şeyler olmaz ben dayanamam. Gerçi kocam evde olursa benim yerime söyler bence. Elini karnima koyana, isme cok karisana falan İlke sevmez öyle şeyler diyor da hayırlısıvallahi tum arkadaslarim icin en buyuk duam saglikli lohusa saglikli bebek olmasi
he bi de burda su sorunumuzda var. misal benim hastaneye geldi millet hemen. neyse dedik. o gelenler daha ben eve girdigimin 5dk sonrasi evime geldi. yetmedi ertesi gun yine geldiler..saatlerce oturdular. lohusanin derdinden anlayan kim. herkes dogurur sonucta... ay deli ediyorlar anacim bu turk milletinin adetleri.
Canim olabiyo doktorun sana demis zaten normal doye eger anormal olsa seni uyarirdi hic kafana takma
De ki gelen altınla geliyorsa gelsin anca öyle Ya cocuk 1 aylik olsun ne öyle yeni dogum yapan kadına hücum kendinden düşünemiyor mu o da anne Bazı insanalrın hoşuna gidiyor kendi yaşadıkları zorluğu,kızları, gelinlerinin çekmeleriamin cnm. benim kv coktannnn basladi eve misafir doldurma derdine... ben istemiyorum diyorum tamam o zaman 2ser 3 er gelirler diyor daha manyak
Amin canim haklisin anliyorum o duyguyu ama telas etme Allah in izniyle doktor demis zTen sorun yokÇok haklısın canım ama malesef insanın aklına takılıyor.Daha anne karnındayken bile zormuş annelik.İnsan bebeğinin iyi olmasından başka hiçbişey istemiyor.Rabbim sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşAllah.
Aman iyi iyi agiz tadiyla gelip gitsinlerEheheh sorma yaa sansima ayarlayabildim onu da! almanya da yasiyorum, hollanda da calisiyorum (arasi 30 dk bu arada ofisle evimin oyle uzak degil). sigortam hollanda da isliyo almanyadada, ama ebe hakki sadece hollandada var ve hollanda ici saniyodum. meger sinira yakin yerlere geliyorlarmis. bizim gelin nr 1 sagolsun onun vesilesiyle oldu!
yazdim evet oyle bisey ama doguma degilde oncesinde, bu aralar gelecekler buyuk ihtimal.uzun degil, bikac gunlugune.
İçerik okumadan eski ilaçlarımızı bile kullanmayalım bence. Pişik kremi oraya da iyi gelebilir. O bacak arası tahrişinden ben de korkuyorum. Çok geçmiş olsun tatlım. Bi daha olursa pişik kremi dene. Yağlı ve hemen kurumuyor. Bana çok iyi geldi.Ayy geçmiş olsun canım bilirim o acıyı zonkluyor resmen tırnak dipleri bile,, benimde tahriş olmuş bacak aram kilo alınca tabi baldırlar da şiştibende hametan sürdüm o vardı elimde bişey olmaz herhalde dimi baya bi iyi geldi çünkü
Benim karnim hic bos kalmiyor cnm. Kim gelse eli karnimda. Oyle izin isteyen filan yok. Direk daliyorlar. Kocamda sessiz. Ben circir... Ama beni de takan yok iyi mi... Yumusak yuzlu olmayacaksin bu hayatta arkadas..elaide ab
Ay inşallah öyle şeyler olmaz ben dayanamam. Gerçi kocam evde olursa benim yerime söyler bence. Elini karnima koyana, isme cok karisana falan İlke sevmez öyle şeyler diyor da hayırlısı
Ben hic yazmayim cnm. Yasadiklarim az uz degil. Suan da sinirim tavan...De ki gelen altınla geliyorsa gelsin anca öyle Ya cocuk 1 aylik olsun ne öyle yeni dogum yapan kadına hücum kendinden düşünemiyor mu o da anne Bazı insanalrın hoşuna gidiyor kendi yaşadıkları zorluğu,kızları, gelinlerinin çekmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?