2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım herşey deniyorum sirke sarmisak karanfil bana misin demiyor dört dönüyorum evin içinde dış doktorunu aradım şimdi hiçbirşey yapamayız diyor ins senin agirmaz dışın cok zor felaket birsey

Temizlik avcıları diye bir program izledim ayyy bu neee kendimden utandim adam nasil temizlik yapıyor üstüne burdada siz yazmışsınız temizlik yapıyorum diye ben cok pasaklı oldum yaa toz almak bile zor geliyor bende kocama sırnaşıyorumki evi süpürsün diye izlemeyen varsa bide hamileyken sakin izlemesin o programı depresyona girmelik

Ben gülüyorum onlara depresyon değil moral oluyor

Ay biliyorm o programı izlemiştim lütfen hamileyken temizlik konusunu açmayalım cnku riskli gebelik olduğum için temizlik yapamıyorum herkes iş yapma sakin diyor ama kimse yardıma gelmiyor

Ay biliyorm o programı izlemiştim lütfen hamileyken temizlik konusunu açmayalım cnku riskli gebelik olduğum için temizlik yapamıyorum herkes iş yapma sakin diyor ama kimse yardıma gelmiyor
Ben ben ben ayni ben kuduruyorum ama yapamiyorum.cok titiz birisi degilim ama.duzen toz katlanamazdim ama mecburen yapamiyorum Allah yardımcız olsun kimse gelmiyor aman dur dur sadece

Ayy geçmiş olsun canım bilirim o acıyı zonkluyor resmen tırnak dipleri bile,, benimde tahriş olmuş bacak aram kilo alınca tabi baldırlar da şişti bende hametan sürdüm o vardı elimde bişey olmaz herhalde dimi baya bi iyi geldi çünkü

Ben ben ben ayni ben kuduruyorum ama yapamiyorum.cok titiz birisi degilim ama.duzen toz katlanamazdim ama mecburen yapamiyorum Allah yardımcız olsun kimse gelmiyor aman dur dur sadece
Aynen valla napalm sağlıkla kucagmza alalimda ama unutmucam yeri gelsin soylucem

Kızlar benim moralim bozuk.Şu ana kdr ki doktorumun doğum ücreti pahalı diye dün izmir egepolda gülsün hanıma gittim.Bebek geçen haftaya göre sadece 60 gr almış ve karın çevresi 1hafta geri.Doktora özellikle sordum ama normal bu haftalrda az kilo alması 30dan sonra hafta da 100 300 gr arası kilo alıyorlar dedi ama malesef benim aklıma takıldı.Çünkü kendi doktoruma da geçtiğimiz iki hafta arka arkaya gitmiştim haftada 130 gr almıştı ve gelişimi haftasıyla uyumluydu.

YouTube dan izliyorum ben tv izlemedigim icin ama o da çekilmez bea kardeşim. Annesi diyor ya misafir gibiyiz evde diye.
Bir de sey versiyonu var
Bir sey lazim olursa ara, bisi yapilacaksa haber ver. Kardeş durum ortada yani haberlik bir şey yok pislik icindeyiz
Her makina farkli olcuyor ondan iki doktor arasinda fark olabilir. Bildigim kadariyla bebegi haftasindan en küçük ben varım, sana takilma demeyecegim ama kendini ferahlatmanin yollarını ara. Bitmez boyle hamilelik (bende bitmiyor yani)

Bizde şimdiye kdr herşey haftasıyla uyumlu gidiyordu canım.O yüzden taktım biraz.Dediğin gibi zaten doktorun kullandığı alet küçücük bişeydi bebeği bile zor gördüm. 2 hafta sonra kendi doktoruma randevum var orda net olarak belli olur herlde .O zmana kdr biraz daha dikkat edicem beslenmeme İnşAllah herşey yolundadır.Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşAllah.

aaaa ne kadanndaaaa tanidik replikler. ben de riskli gebeyim. ev supurmek vs hep yasak. herkes aman dikkat iyi bak bisi yapma diyor. eee sonrasi ...
Temiz oldu mu? Hayır.
Dışarısı görünüyor mu? Evet.

Bana yeter

Ayaklarim yaniyor alev alev. Biz ne halt edicez haziran temmuzda?
buzlu su kovasina ayaklarimizi sokacagiz

Acaba doktor farklı ölçüm yapmış olabilir mi? Genelde iki farklı doktor hep farklı ölçüyor boy ve kiloyu. Ama geçen hafta herşey normalken bu hafta geriye düşmüş olması şüpheli geldi bence kendi doktoruna git canım. Yanlış ölçmüştür muhtemelen. Doğumu farklı bir doktorda yapmayı düşünebilirsin ama kontrollerini kendi doktorunda devam et memnunsan

Beslenmene dikkat et Bi dahaki kontrole kadar bak bakalım değişim nasıl hemen kötüye yorma inşallah iyidir herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…