- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Canım herşey deniyorum sirke sarmisak karanfil bana misin demiyor dört dönüyorum evin içinde dış doktorunu aradım şimdi hiçbirşey yapamayız diyor ins senin agirmaz dışın cok zor felaket birseyÇok geçmiş olsun canım yaa valla diş kabus gibi ödüm kopuyor benim de her an başlicak diye delinmiş benim de bitane.. Ağrıyı dindirmek çok zor sarımsak iyi geliyo demişti Bi arkadaş bas üzerine Allah şifa versin olmadı Bi doktora görün böyle dayanamazsın ki
Sana da gelsin inşallah enerjili hafif olduğun dönemKurulus yukselme ve cokus sanirim.çöküşe geçtim benALLAHa şükür bin şükür hamdolsun ama enerji bitti agrilar artiyor
Ayy çok zorr rabbim şifa versin inşallah..Canım herşey deniyorum sirke sarmisak karanfil bana misin demiyor dört dönüyorum evin içinde dış doktorunu aradım şimdi hiçbirşey yapamayız diyor ins senin agirmaz dışın cok zor felaket birsey
Amin inşallah sağlıkla gelsin de kullansın bebişTeşekkür ederim canım füme aldim bende insallah kızımın icinde sağlıkla olduğu günleride görürüm
Valla tıkanıyor insan doğal olarakDisariyi yikadim da silmeye yeni basladim. İki oda bitti mola. Hamileligin en garip tarafi nefesi her zaman agizdan almiyor olusumuz
Ben gülüyorum onlara depresyon değil moral oluyorTemizlik avcıları diye bir program izledim ayyy bu neee kendimden utandim adam nasil temizlik yapıyor üstüne burdada siz yazmışsınız temizlik yapıyorum diye ben cok pasaklı oldum yaa toz almak bile zor geliyorbende kocama sırnaşıyorumki evi süpürsün diye izlemeyen varsa bide hamileyken sakin izlemesin o programı depresyona girmelik
Ay biliyorm o programı izlemiştim lütfen hamileyken temizlik konusunu açmayalım cnku riskli gebelik olduğum için temizlik yapamıyorum herkes iş yapma sakin diyor ama kimse yardıma gelmiyorTemizlik avcıları diye bir program izledim ayyy bu neee kendimden utandim adam nasil temizlik yapıyor üstüne burdada siz yazmışsınız temizlik yapıyorum diye ben cok pasaklı oldum yaa toz almak bile zor geliyorbende kocama sırnaşıyorumki evi süpürsün diye izlemeyen varsa bide hamileyken sakin izlemesin o programı depresyona girmelik
Ben ben ben ayni ben kuduruyorum ama yapamiyorum.cok titiz birisi degilim ama.duzen toz katlanamazdim ama mecburen yapamiyorum Allah yardımcız olsun kimse gelmiyor aman dur dur sadeceAy biliyorm o programı izlemiştim lütfen hamileyken temizlik konusunu açmayalım cnku riskli gebelik olduğum için temizlik yapamıyorum herkes iş yapma sakin diyor ama kimse yardıma gelmiyor
Ayy geçmiş olsun canım bilirim o acıyı zonkluyor resmen tırnak dipleri bile,, benimde tahriş olmuş bacak aram kilo alınca tabi baldırlar da şiştiBu arada dün kayınvalidem iftara misafir çağırdı. Ben de inip istersen oturduğum yerden doğranacaklarını doğrayabilirim dedim. Yoğurtlu biber yapacakmış ( bulması kolay diye yazdım kızlar). Biber doğrar mısın dedi. Dedim getir. 2 kilo biberi aldım önüme. Çatır çatır doğradım bi güzel. Sonlara doğru elimi kesmişim gibi hissettim ama bakıyorum bişey yok. Bitirdim yıkadım ellerimi. Zaman geçtikçe o kesik hissi yanık hissine dönüşerek, parmaklarımdan avcuma kadar yayıldı. Avcuma bakıyorum sanki sobaya değmişim gibi kızarıklık. Tekrar tekrar yıkadım ama yok tırnak içlerim bile yanmaya başladı. İftardan sonra dayanamadım. Eczaneye gittik. Eczacı hamilesin yanık kremi kullanamazsın dedi. Vereyim ama önermem dediHamilelik çok zor arkadaş diyip çıktık eczaneden. Eve gelince önce macır kremi sürdüm. Bebek popolarındaki başarıya inanarak Fayda etmedi. Sonra zeytin yağı sürdük. Kayınpederim yumurta akı dedi. Onu sürdüler. En son bebiş için aldığım pişik kremini açtık ve sürdüm. O biraz iyi geldi ki uyumuşum.
Bu esnada elime yumurta falan sürerlerken eşim de şakalaşıyor benimle. Sürekli sizi okuduğum İçin gece gündüz. Kızlara yazarsın hemen bunu dedi. Dedim hangi kızlara
İnsanlara açıklama yapıyor. “Ağustos ayında doğuracak olan anneler toplanmışlar herkes başına geleni yazıyor “diyor. Kocamın bizim forum grubuna bakış açısıbu grup artık ailemizin bir parçası oldu. Bazen Kızlar ne yazmış , bugün ne konuştunuz diye soruyor
Velhasıl kelam biber deyip geçmeyin kızlar. Cayır cayır yaktı beni. Eldiven kullanın. 18 saat falan sürdü acısı. Uyanınca hafiflediğini hissettim. Hamile olduğumuz İçin de ilaç namına krem bile vermiyorlar.
Aynen valla napalm sağlıkla kucagmza alalimda ama unutmucam yeri gelsin soylucemBen ben ben ayni ben kuduruyorum ama yapamiyorum.cok titiz birisi degilim ama.duzen toz katlanamazdim ama mecburen yapamiyorum Allah yardımcız olsun kimse gelmiyor aman dur dur sadece
YouTube dan izliyorum ben tv izlemedigim icin ama o da çekilmez bea kardeşim. Annesi diyor ya misafir gibiyiz evde diye.Temizlik avcıları diye bir program izledim ayyy bu neee kendimden utandim adam nasil temizlik yapıyor üstüne burdada siz yazmışsınız temizlik yapıyorum diye ben cok pasaklı oldum yaa toz almak bile zor geliyorbende kocama sırnaşıyorumki evi süpürsün diye izlemeyen varsa bide hamileyken sakin izlemesin o programı depresyona girmelik
Bir de sey versiyonu varAy biliyorm o programı izlemiştim lütfen hamileyken temizlik konusunu açmayalım cnku riskli gebelik olduğum için temizlik yapamıyorum herkes iş yapma sakin diyor ama kimse yardıma gelmiyor
Her makina farkli olcuyor ondan iki doktor arasinda fark olabilir. Bildigim kadariyla bebegi haftasindan en küçük ben varım, sana takilma demeyecegim ama kendini ferahlatmanin yollarını ara. Bitmez boyle hamilelik (bende bitmiyor yani)Kızlar benim moralim bozuk.Şu ana kdr ki doktorumun doğum ücreti pahalı diye dün izmir egepolda gülsün hanıma gittim.Bebek geçen haftaya göre sadece 60 gr almış ve karın çevresi 1hafta geri.Doktora özellikle sordum ama normal bu haftalrda az kilo alması 30dan sonra hafta da 100 300 gr arası kilo alıyorlar dedi ama malesef benim aklıma takıldı.Çünkü kendi doktoruma da geçtiğimiz iki hafta arka arkaya gitmiştim haftada 130 gr almıştı ve gelişimi haftasıyla uyumluydu.
YouTube dan izliyorum ben tv izlemedigim icin ama o da çekilmez bea kardeşim. Annesi diyor ya misafir gibiyiz evde diye.
Bir de sey versiyonu var
Bir sey lazim olursa ara, bisi yapilacaksa haber ver. Kardeş durum ortada yani haberlik bir şey yok pislik icindeyiz
Her makina farkli olcuyor ondan iki doktor arasinda fark olabilir. Bildigim kadariyla bebegi haftasindan en küçük ben varım, sana takilma demeyecegim ama kendini ferahlatmanin yollarını ara. Bitmez boyle hamilelik (bende bitmiyor yani)
aaaa ne kadanndaaaa tanidik replikler. ben de riskli gebeyim. ev supurmek vs hep yasak. herkes aman dikkat iyi bak bisi yapma diyor. eee sonrasiAy biliyorm o programı izlemiştim lütfen hamileyken temizlik konusunu açmayalım cnku riskli gebelik olduğum için temizlik yapamıyorum herkes iş yapma sakin diyor ama kimse yardıma gelmiyor
buzlu su kovasina ayaklarimizi sokacagizTemiz oldu mu? Hayır.
Dışarısı görünüyor mu? Evet.
Bana yeter
Ayaklarim yaniyor alev alev. Biz ne halt edicez haziran temmuzda?
Sen.att bakayimmm bak.disari.cikcam.silmeden gorem yaeskiden.foto albumu yapabiliyorduk. isteyince de albumi siliyorduk..bu guncellemesen sonra o da yok olmus. bulabilen var mi?
Acaba doktor farklı ölçüm yapmış olabilir mi? Genelde iki farklı doktor hep farklı ölçüyor boy ve kiloyu. Ama geçen hafta herşey normalken bu hafta geriye düşmüş olması şüpheli geldi bence kendi doktoruna git canım. Yanlış ölçmüştür muhtemelen. Doğumu farklı bir doktorda yapmayı düşünebilirsin ama kontrollerini kendi doktorunda devam et memnunsanKızlar benim moralim bozuk.Şu ana kdr ki doktorumun doğum ücreti pahalı diye dün izmir egepolda gülsün hanıma gittim.Bebek geçen haftaya göre sadece 60 gr almış ve karın çevresi 1hafta geri.Doktora özellikle sordum ama normal bu haftalrda az kilo alması 30dan sonra hafta da 100 300 gr arası kilo alıyorlar dedi ama malesef benim aklıma takıldı.Çünkü kendi doktoruma da geçtiğimiz iki hafta arka arkaya gitmiştim haftada 130 gr almıştı ve gelişimi haftasıyla uyumluydu.
Beslenmene dikkat et Bi dahaki kontrole kadar bak bakalım değişim nasıl hemen kötüye yorma inşallah iyidir herşey..Kızlar benim moralim bozuk.Şu ana kdr ki doktorumun doğum ücreti pahalı diye dün izmir egepolda gülsün hanıma gittim.Bebek geçen haftaya göre sadece 60 gr almış ve karın çevresi 1hafta geri.Doktora özellikle sordum ama normal bu haftalrda az kilo alması 30dan sonra hafta da 100 300 gr arası kilo alıyorlar dedi ama malesef benim aklıma takıldı.Çünkü kendi doktoruma da geçtiğimiz iki hafta arka arkaya gitmiştim haftada 130 gr almıştı ve gelişimi haftasıyla uyumluydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?