Dur bakalim sisirme icini. Saglikla bi yap dogumunu duruma gore sekillenir canim. Simdiden olmamis seylere sinirlenme.Ben kayınvalidemin üst katından bekarlık birikimlerimi , takılarımı, arabamı herşeyimi koyarak ev aldım çocuğa bakacaklar diye. Kadının umrunda değil. Çocuk bakımıyla ilgili iznim bitince diye konu açılınca hiç sesini çıkartmıyor. Geçen kaynımın çocukları gelmiş terlemişler , sırtına havlu koymuş. Öteki çocuğa (benimki) da lazım bunlardan diyor. Torununun aklına geldiğine mi sevineyim yoksa öteki demesine mi üzüleyim bilemedimArtık dayanamadım . Anne öteki olur mu onun adı var Deniz bak duyuyor seni üzülecek dedim şakayla karışık. O da sizin kanınızdan dedim sonunda. Aşılamadık daha doğru söylüyorsun diyo ama eşim bakamam derse anında satarız bu evi, taşınırız bi daha da zor görürler bizi diyor. Ona da kıyamıyorum. Kendi de böyle hayal etmemişti. Üzülüyor çok. Bakalım doğunca göreceğiz. Sen sesini çıkartma diyor bana.
Olmadi öyle yapicam cnmCnm maddiyatinin yettigi kadariyla gun asiri ya da yarim gun nasil uygun olursa birini bulursun yanina. Korkma. Apartman gorevlinizin hanimi ne biliyim belki komsu vs.. Parayla yardim alirsin.
Benim arkafas oyle yapmisti cnm. 28 haftalik dogum yapmisti evde de 2yasinda cocugu vardi. Bebegi 70gun kuvezde kaldiktan sonra eve cikti. Birnsure sonra ciddi bunaldi. O zaman haftada 3gun yarimsar gun seklinde birini buldu yanina. Arada disari cikip nefes alabiliyordu bu sayade.Olmadi öyle yapicam cnm
Allah kolaylık versin cnm zor durumBen kayınvalidemin üst katından bekarlık birikimlerimi , takılarımı, arabamı herşeyimi koyarak ev aldım çocuğa bakacaklar diye. Kadının umrunda değil. Çocuk bakımıyla ilgili iznim bitince diye konu açılınca hiç sesini çıkartmıyor. Geçen kaynımın çocukları gelmiş terlemişler , sırtına havlu koymuş. Öteki çocuğa (benimki) da lazım bunlardan diyor. Torununun aklına geldiğine mi sevineyim yoksa öteki demesine mi üzüleyim bilemedimArtık dayanamadım . Anne öteki olur mu onun adı var Deniz bak duyuyor seni üzülecek dedim şakayla karışık. O da sizin kanınızdan dedim sonunda. Aşılamadık daha doğru söylüyorsun diyo ama eşim bakamam derse anında satarız bu evi, taşınırız bi daha da zor görürler bizi diyor. Ona da kıyamıyorum. Kendi de böyle hayal etmemişti. Üzülüyor çok. Bakalım doğunca göreceğiz. Sen sesini çıkartma diyor bana.
Cok şekerler ya :)20 battaniye nedir kardeşim?
Onlari koyacak yer de lazım.
Ne kadar eşya o kadar iş. Ben yakinda kedilerin esyalarini bile azaltacagim. Bir de eski evdeki gibi duvarlara raf yapacagim, saklanma kaçma alanlari olsun diye.
Eki Görüntüle 2270461
Ayy kriz geciricem ben basvurucam bu programa karar verdim pis ev olarak gelsinler temizlesinler
Yok yooook boyle koca cekilmez bu haftada bir gelse eve olurbirakkk kalsin yapmak.icin yapma deseydin gereksiz
sen.kimsin daaaa tanidik amma cikaramadimçok nazli hamileligim varmis eskiden iki.gun kalaya kadar calisiyorlarmis simdi sorunluymus hamileler vb vb vb....
ben ben boyle.koca istiyorummmmm
ALLAH bozmasin kuzummm keyfini masallahhhhh
allahin izniyle yaparsin canim annelik cok farkli annen yaninfayken alisir gidersin uslu bebisler olurkar inslalah 2 ay sinunda kimseye ihtiyac kalmazEvt ikiz annesi bnm cnm psikolojimi bozacaklari kesin ama iki tane olunca yardıma ihtiyacım olacak bebisler icin katlanirim diycemde zatdn niyetleri yok gelmeye onlar anca kisin aralik ocak gibi keyfleri olunca gelirler o zamanada bnm ihtiyacim kalmaz duzene oturturum ztn herseyi toparlamis olurlar bebekler 3 4 ay dgl ama en azından 1 2 ay yardımcı olmaları lazım zaten ilk 2 ay annem yanimda olacak
tatlim agri kesiciler ve agrinin vucuduna etkisi, senin moralsizligin yorgunlugun vs bebek icin emin ol daha kotu. yaptirmaya bak sen al raporunu. bir curuk sonra buyuyup intihap filan yapmasin.Canım gittim doktora da birşey yapmıyorlar en son bugün gene telde konuştum dişçiyle kadın doğum doktorundan izin kağıdı al gel yoksa bakamam dedi kolay kolay bakmıyor tedavi etmiyorlar biraz önce acile gittim ağrı kesici iğne yaptılar dayanamadım artık onur gene doktorumun izniyle yaptılar ins geçer caresizim kısacası
müslin baddaniye sayilmaz canim. onlar zaten gunde iki uc kez degisiyomus bence az bile muslinin:))Kizlar neyse ben.soruyla.devam ediyim konu degissin.sinirler yatışsın 5 tane müslin battaniyem var dort ince penye battaniye iki.peluş bir tane yunlu gibi olanlardan yeterlimi.sizce araba battaniyeleri ayrı falan dediler arkadşımla konustuk az dedi
Allah yardimcin olsun canim hic korkma Allah kolayligini verirEvt ikiz annesi bnm cnm psikolojimi bozacaklari kesin ama iki tane olunca yardıma ihtiyacım olacak bebisler icin katlanirim diycemde zatdn niyetleri yok gelmeye onlar anca kisin aralik ocak gibi keyfleri olunca gelirler o zamanada bnm ihtiyacim kalmaz duzene oturturum ztn herseyi toparlamis olurlar bebekler 3 4 ay dgl ama en azından 1 2 ay yardımcı olmaları lazım zaten ilk 2 ay annem yanimda olacak
kocanin tavri net ve güzel. kayinvaliden enteresanmis, niye sahiplenmiyosa bebegi henuz. neyse dogsun bakalim, baktiniz olmadi zaten hal caresine bakarsiniz:)Ben kayınvalidemin üst katından bekarlık birikimlerimi , takılarımı, arabamı herşeyimi koyarak ev aldım çocuğa bakacaklar diye. Kadının umrunda değil. Çocuk bakımıyla ilgili iznim bitince diye konu açılınca hiç sesini çıkartmıyor. Geçen kaynımın çocukları gelmiş terlemişler , sırtına havlu koymuş. Öteki çocuğa (benimki) da lazım bunlardan diyor. Torununun aklına geldiğine mi sevineyim yoksa öteki demesine mi üzüleyim bilemedimArtık dayanamadım . Anne öteki olur mu onun adı var Deniz bak duyuyor seni üzülecek dedim şakayla karışık. O da sizin kanınızdan dedim sonunda. Aşılamadık daha doğru söylüyorsun diyo ama eşim bakamam derse anında satarız bu evi, taşınırız bi daha da zor görürler bizi diyor. Ona da kıyamıyorum. Kendi de böyle hayal etmemişti. Üzülüyor çok. Bakalım doğunca göreceğiz. Sen sesini çıkartma diyor bana.
bence sehir efsanesi.Erkek çocukları gec dogar kizlar erken muhabbeti donuyor deneyimli anneler kacinxi haftada beklemeye baslamaliyiz
Kizlar en korktuğum şeylerden biri göbekli kalmak o yüzden şimdiden korsemi hazırladım tabi sezeryanla nasıl kullanıcam onu bilmiyorum ama bakalım ins gobeksiz anneler oluruz :)
sezeryanda dr bana vermemisti hemen cnm. simdiki de ne der bilemiyprum. kullanmadigim halde sarkmadi benim karnimKizlar en korktuğum şeylerden biri göbekli kalmak o yüzden şimdiden korsemi hazırladım tabi sezeryanla nasıl kullanıcam onu bilmiyorum ama bakalım ins gobeksiz anneler oluruz :)
Allah hepimizin yardimcisi olsun canim.Ahh kizlar en azindan sizin medet umacaginiz bir anneniz var... Ben de o da yok.. Nazimi cekecek elimden tutacak bir esim var o da. 3 mu 5 mi babalik izninden sonra ise gidicek.. Ama bir yandan sevindim akrabalarımız fln olmadigina evi dolduruyolarmis falan hic cekemem.. Kvler doguma gelcekler izmirde yasiyolar herhalde 1 hafta kalir en cok. Onun disinda bi halam bi babanem var onlarin da kendine hali yok zaten kalicaz yaninda lohusa yalniz olmaz ilk zamanlar diyolar ama bakalim hayirlisiii
Üzülme canım kalabalıklar ıcınde yanlz kalmaktansa bosver herseye hazırlıklısın. Sımdıye kdar butun ısımı kendın hallettıgım ıcın bunu da yanlız haletme taraftarıyım rabbım kolaylık verır ınsallah. Tek basıma kafam rahat olur en azından. Cok zorlanırsam deneyımlı komsularım olur onları cagırım tek kaldıgım zamanlarda.Ahh kizlar en azindan sizin medet umacaginiz bir anneniz var... Ben de o da yok.. Nazimi cekecek elimden tutacak bir esim var o da. 3 mu 5 mi babalik izninden sonra ise gidicek.. Ama bir yandan sevindim akrabalarımız fln olmadigina evi dolduruyolarmis falan hic cekemem.. Kvler doguma gelcekler izmirde yasiyolar herhalde 1 hafta kalir en cok. Onun disinda bi halam bi babanem var onlarin da kendine hali yok zaten kalicaz yaninda lohusa yalniz olmaz ilk zamanlar diyolar ama bakalim hayirlisiii
Kocam da aynisini soylediAyy kriz geciricem ben basvurucam bu programa karar verdim pis ev olarak gelsinler temizlesinler
Sen nerdesin? Ben sana arkadaşlık yaparim. Gidip gelmeye söz veremem de WhatsApp kalp benAhh kizlar en azindan sizin medet umacaginiz bir anneniz var... Ben de o da yok.. Nazimi cekecek elimden tutacak bir esim var o da. 3 mu 5 mi babalik izninden sonra ise gidicek.. Ama bir yandan sevindim akrabalarımız fln olmadigina evi dolduruyolarmis falan hic cekemem.. Kvler doguma gelcekler izmirde yasiyolar herhalde 1 hafta kalir en cok. Onun disinda bi halam bi babanem var onlarin da kendine hali yok zaten kalicaz yaninda lohusa yalniz olmaz ilk zamanlar diyolar ama bakalim hayirlisiii
Bnde pek sıkıya gelemem ama göbekli kalmamak için katlancam artık :)Amiin canim :)) Sezaryenle biraz zor olur hemen takamazsin sanirim ama korse sart gobegi toplamak icin tabii. Ben de alicam ama daralir miyim takabilir miyim bilemiyorum insallh takabilirm. Yamuna korsem var 2 kere taktm kaldi mesela
Ne guzel bundada sarkmaz ins annem o kdr çok bahsetti ki korktum birde halam ilk doğumda bağlamış sarkmadı ama ikinci çocukta bağlamamış diye sarktı korktum bn de :)sezeryanda dr bana vermemisti hemen cnm. simdiki de ne der bilemiyprum. kullanmadigim halde sarkmadi benim karnim
sen de simdiden guzel gunler de kullan
Allah hepimizin yardimcisi olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?