- 20 Temmuz 2015
- 1.856
- 5.127
- 358
- 30
Kadın seri katil çıktı anacim, ama tek kurbani kocasıBen kocamı cogu zaman boğup canlandırıp tekrar boğup tekrar canlandirmak tekrar boğmak istiyorum oyle bir kere boğ bırak olmaz sinirimn geçmesi için
Bu tavsiyeyi yıllar yıllarrr önce büyükbabaannem vermişti. “Evlendiğinde ilk yemeğini kötü yap” dedi. O zamanlar ne demek istediğini anlamamıştım şu an anlıyorumGünaydiin ❤
Valla kızlar sen kendine acimadigin surece kimse sana acimiyor bu hayatta ben bunu öğrendim..
Evlenmeden önce calistigim yerde bir abla vardi bir gun sohbet ediyoruz bana ne zaman evlenceksin yok mu kimse dedi yok valla dedim dertsiz basima bez mi bagliym:)) aman dedi sakin evlendiginde ilk zamanlar herseyi dort dortluk yapmaya kalkma.. Ütü mu yapiyosun bir kolunu yak gömleğin.. Yemek mi pisirdin altini tuttur.. Elinden erkek isi asla gelmesin. Ben ettim sen etme. Alisiyorlar herseyi senden bekliyorlar sen yiprandiginla kaliyorsun. O benim kulagima kupe oldu kizcagiz hem vardiyalı calisiyo hem cocuk hem ev isleri esi hic yardim etmiyomus en sonunda bosandilar.. Ben esime hep etrafimizdaki ilgisiz vicdansiz eşleri anlatip vicdanina oynadim valla
bekarligimda musluk tamir eder perde asar her isi yapardim evde erkek yoktu cunku.. Ama evlendirken tavrimi koydum ve ödün vermedim asla.
Bir de eşlerimiz bizim kadar iyi yapamiyor ev islerini o dogru ama baktim elestirince bozuluyo aman yapsin yeterki diye susmayi da ogrendim:)
Sabah sabah roman yazdim ama nysee
gunaydin kizlar. Biz dun bebek odasi baktik içime sinen oldu ama gardroplari cok büyük benim odam biraz küçük, dolabin max 120 cm gecmemesi lazim. bebek odasi alip gardrobu küçük olan marka model bilgisi olan var mi?
Günaydın herkese.Erkek çocukları gec dogar kizlar erken muhabbeti donuyor deneyimli anneler kacinxi haftada beklemeye baslamaliyiz
günaydın canım,gunaydın,
iyi haftalar cumleten, calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp.
bugun kızımın konseri var ve izin almadım henuz, gerginim biraz. saat 15 gibi cıkmam lazım ki, yetisebileyim. yarın da 100 mg seker yuklemesi icin sabah hastanede olmam lazım. iki defa izin almam gerekiyor peki bundan patronun haberi var mı, yok. saka gibi yeminle, cok geriliyorum bu izin alma dertlerinde valla.
guzel bir gun diliyorum
ve allah askına amma hızlı yazısılıyor bu forumda, cok zorlanıyorum takip ederken.
ara ara girecegim araya,
Efelihayat isi bıraktın mı canım?
sumak85 nasılsın arkadasım kuzuların nasıl? abi olacaklarının farkındadırlar artık di'mi?
I ikuayko ilkecigim nasılsın? neler yapıyorsun?
pratik45 ogretmen ile ilgili bir olumsuzluk olmus mu ama siz mi yoksa R Rzg14 mu bir turlu okuyamadım. cok gecmis olsun.
udg06 nasılsın arkadasım? bebegin nasıl? yolunda mı her sey?
K kudra07 nasılsın arkadasım? yolunda mı her sey?
Simran_ B bebegim-gel ikiz bebek bekleyen arkadasımız, almanyalı gurbetci arkadasımız, yuksek lisans yapan cok tatlı bir arkadasımız vardı, o, ananas nikli bir arkadasımız vardı, pineapple, bir turlu @ yapınca bulamadım adını,bir de kesesi sonradan gelisen arkadasımız, ikinciye bebek bekleyen o, pek tabi bursa grubu, emre bey'in hastası olan arkadasım tutkuu85 , Freshh @greyfurt_ Zeytinliii cok cok sevgiler herkeslere..adını yazdıgım yazamadıklarım. cok zor takip gercekten...
Ya evet ad ya da fotoğraf ile aklımızda kalıyor. Değiştirince kim kimdi diye ben de düşünüyorumgunaydın,
iyi haftalar cumleten, calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp.
bugun kızımın konseri var ve izin almadım henuz, gerginim biraz. saat 15 gibi cıkmam lazım ki, yetisebileyim. yarın da 100 mg seker yuklemesi icin sabah hastanede olmam lazım. iki defa izin almam gerekiyor peki bundan patronun haberi var mı, yok. saka gibi yeminle, cok geriliyorum bu izin alma dertlerinde valla.
guzel bir gun diliyorum
ve allah askına amma hızlı yazısılıyor bu forumda, cok zorlanıyorum takip ederken.
ara ara girecegim araya,
sumak85 nasılsın arkadasım kuzuların nasıl? abi olacaklarının farkındadırlar artık di'mi?
pratik45 ogretmen ile ilgili bir olumsuzluk olmus mu ama siz mi yoksa R Rzg14 mu bir turlu okuyamadım. cok gecmis olsun.
Simran_ B bebegim-gel ikiz bebek bekleyen arkadasımız, almanyalı gurbetci arkadasımız, yuksek lisans yapan cok tatlı bir arkadasımız vardı, o, ananas nikli bir arkadasımız vardı, pineapple, bir turlu @ yapınca bulamadım adını,bir de kesesi sonradan gelisen arkadasımız, ikinciye bebek bekleyen o, pek tabi bursa grubu, emre bey'in hastası olan arkadasım tutkuu85 , Freshh @greyfurt_ Zeytinliii cok cok sevgiler herkeslere..adını yazdıgım yazamadıklarım. cok zor takip gercekten...
Günaydın canım, takip zor maalesef, 1 gün girmiyorum sayfalarcaaaaa konuşulmuş oluyor... yetişebildiğimiz kadar artık. İzin alma durumları evet ne yazık ki özellikle evli ve çocuklular icin can sıkıcı oluyor; sürekli bir şey çıktığı için her defasında yöneticilerin suratında anlamsız bir ifade. Sanki kendilerinin çocukları yokmuş gibi anlayışsızca... fakat umursamıyorum. “Benim şu işim var şu kadar saat geç geleceğim, ya da erken çıkacağım” diye kestirip atıyorum ben.gunaydın,
guzel bir gun diliyorum
ara ara girecegim araya,
Sağolsun temizlik işlerini eşim yapıyor artık. Ev süpürme , toz alma konularında level atladı. Sadece camlar leş gibi duruyor ona da temizlikçi abla çağıracağız artıkhanimlar acikcasi ev isi beni yormuyor bu aralar dinlenerek yapiyorum, ondan mi acaba yormuyor. kafam daha bi rahat oluyor temiz evde. riskim yok hamdolsun, onun rahatligi da var elbette.
vucudunuzu dinleyin kizlar, ozellikle riski olanlar. ev isi icinde kocalara daha cok baski yapin. sinirlenerek olmuyosa tatlilikla, oda olmuyosa tehditle, oda olmuyosa kiyin parasina getirtin bi temizlikci hanim.
Çokkk çok cici canım güle güle kullansın minnoşunhe bu aradaaa kizlar, turkiyeden siparisler verdim bugünkapida ödemeli kayinvalidemlerin kalbine inmez umarim ahaha..
parasini ödiicem bu arada kendilerine, ama gelirken bos gelmez hic olmazsa
Eki Görüntüle 2270484 Eki Görüntüle 2270485
bu üstteki desenlerin nevresim setlerini yaptiriyorum.
Eki Görüntüle 2270486 Eki Görüntüle 2270487
bunlarinda elyafli pikelerini yaptiriyorum, bebege besiginde araba koltugunda filan sarmak amacli ♥
ayriyetten bide yorgan ve yastik bebegimin besigine. bitane de isimli yastikbitane de minder istedim ama istedigim boyutlarda yapamiicaklar galiba bakalim.
cok tatli degil mi hepsi de
29.haftada 1430 gramdı, gelişimi de 1 hafta önde gidiyor başından beri. Sağ Salim doğsunlar inşallahSizde durumlar nasıl :)
Sporcu icecegi sanmasinGünaydın börtü böcekler...hastaneye geldim kontrolünü oldummm.bizim junier 780 gr olmus..26+4 düz bugün dr normal dedi ama sanki bana az mi geldi dicem ama bilemedim..neyse önemli olan sağlıklı olması.. boyumuz 30.35 cm arası dedi..FL ölçümüne gore 34 cm...herşey normal görünüyor muş.. şimdi içtim.elmali gazozu mu bekliyoruz bakalım.benim kocada meraktan baktı tadına o kadar beğendi ki nerdeyse kendine şeker yüklemesi yaptiracakti
İweeet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?