2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben kocamı cogu zaman boğup canlandırıp tekrar boğup tekrar canlandirmak tekrar boğmak istiyorum oyle bir kere boğ bırak olmaz sinirimn geçmesi için
Kadın seri katil çıktı anacim, ama tek kurbani kocası

Ben dün kocama bozulmadim; motorumu satiyorum, arabayi da satip daha guvenlikli 4 kapili bir modele gecmek icin. Arkadaslar geldi, biri dedi sevindim (motoru birakicam diye), en basindan beri de binemezsin zaten bundan sonra diyordu sürekli. Kocasi da cok motor istersen ben artçı Alırım dedi. Ben de ne hayirli arkadaslar ciktiniz ya dedim. Diger motoru kullanicam işte, tabi tabi görürüz binemiycen cocuktan sonra falan.

Ben salak miyim motorumu satayim? Cocuk icin guvenlik dusundugumuzden satiyorum. Sonuçta bir motor daha var. Cocuk doguruyorum sadece olmedim yani daha.

Sonra agla agla iste agirima gitti.

gunaydın,

iyi haftalar cumleten, calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp.
bugun kızımın konseri var ve izin almadım henuz, gerginim biraz. saat 15 gibi cıkmam lazım ki, yetisebileyim. yarın da 100 mg seker yuklemesi icin sabah hastanede olmam lazım. iki defa izin almam gerekiyor peki bundan patronun haberi var mı, yok. saka gibi yeminle, cok geriliyorum bu izin alma dertlerinde valla.

guzel bir gun diliyorum

ve allah askına amma hızlı yazısılıyor bu forumda, cok zorlanıyorum takip ederken.

ara ara girecegim araya,

Efelihayat isi bıraktın mı canım?
sumak85 nasılsın arkadasım kuzuların nasıl? abi olacaklarının farkındadırlar artık di'mi?
I ikuayko ilkecigim nasılsın? neler yapıyorsun?
pratik45 ogretmen ile ilgili bir olumsuzluk olmus mu ama siz mi yoksa R Rzg14 mu bir turlu okuyamadım. cok gecmis olsun.
udg06 nasılsın arkadasım? bebegin nasıl? yolunda mı her sey?
K kudra07 nasılsın arkadasım? yolunda mı her sey?

Simran_ B bebegim-gel ikiz bebek bekleyen arkadasımız, almanyalı gurbetci arkadasımız, yuksek lisans yapan cok tatlı bir arkadasımız vardı, o, ananas nikli bir arkadasımız vardı, pineapple, bir turlu @ yapınca bulamadım adını,bir de kesesi sonradan gelisen arkadasımız, ikinciye bebek bekleyen o, pek tabi bursa grubu, emre bey'in hastası olan arkadasım tutkuu85 , Freshh @greyfurt_ Zeytinliii cok cok sevgiler herkeslere..adını yazdıgım yazamadıklarım. cok zor takip gercekten...

Bu tavsiyeyi yıllar yıllarrr önce büyükbabaannem vermişti. “Evlendiğinde ilk yemeğini kötü yap” dedi. O zamanlar ne demek istediğini anlamamıştım şu an anlıyorum

gunaydin kizlar. Biz dun bebek odasi baktik içime sinen oldu ama gardroplari cok büyük benim odam biraz küçük, dolabin max 120 cm gecmemesi lazim. bebek odasi alip gardrobu küçük olan marka model bilgisi olan var mi?

Cilekteki bebek odalarinin dolaplari kucuktu baktin mi oraya?

Erkek çocukları gec dogar kizlar erken muhabbeti donuyor deneyimli anneler kacinxi haftada beklemeye baslamaliyiz
Günaydın herkese.
Kız 39+6 da geldi, bu da kız doktorum yine aşağı yukarı aynı zamanlarda gelir diyor. Çok erken beklemiyoruz o yüzden.
Ben de 2 defa normal doğum yapan annelere sorayım 2. doğum da ilki ile aynı haftalarda mı oldu?

günaydın canım,
yok R Rzg14 arkadaşımız öğretmenle sıkıntı yaşadı azcık. benim ilk bebek nasipse:) sende iyisindir inşallah.
izin konusu benimde hep kabusum ama son aylardayım ya artık rahatça sölüyorum.

Ya evet ad ya da fotoğraf ile aklımızda kalıyor. Değiştirince kim kimdi diye ben de düşünüyorum
Ben Bursa Grubu olarak yazıyorum bu arada

Günaydın canım, takip zor maalesef, 1 gün girmiyorum sayfalarcaaaaa konuşulmuş oluyor... yetişebildiğimiz kadar artık. İzin alma durumları evet ne yazık ki özellikle evli ve çocuklular icin can sıkıcı oluyor; sürekli bir şey çıktığı için her defasında yöneticilerin suratında anlamsız bir ifade. Sanki kendilerinin çocukları yokmuş gibi anlayışsızca... fakat umursamıyorum. “Benim şu işim var şu kadar saat geç geleceğim, ya da erken çıkacağım” diye kestirip atıyorum ben.

Günaydın bu arada kızlar. Ben de şeker yüklemesine geldim. Zaman geçmiyor. O şekerli şeyi de hiç beğenmedim. Limonlu ve aşırı tatlıydı. Midem bulanmasın diye dua ettim. Yarım saatim kaldı kan vereceğim ama geçmiyor zaman

Sağolsun temizlik işlerini eşim yapıyor artık. Ev süpürme , toz alma konularında level atladı. Sadece camlar leş gibi duruyor ona da temizlikçi abla çağıracağız artık

Çokkk çok cici canım güle güle kullansın minnoşun

Sporcu icecegi sanmasin hahahaha nasil.beğenir yaaa igrenc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…