Canım sen çıkarıldığın zaman tazminatını filan ödemişler miydi@bilgevisne isten.çıkarıldım evin tadini cikariyorum tatilllherseyin yolunda gitmesini sevindim.yine yogun.bir hafta seni bekliyor herşey gonlunce.oolsun tatlim kolay gelsin konser bizde inşallah büyütüp gidicez konserlerine.
yok canim bakmadim henüz, dün eskidji avcilari falan dolastik ama dolaplari hep büyük ve cok sadeydi.Cilekteki bebek odalarinin dolaplari kucuktu baktin mi oraya?
İhbar ve izin.parami bekliyorum.hala avukat cok para istedi ugrasmiyim.dedim ama.arrtik. vericem.sankiCanım sen çıkarıldığın zaman tazminatını filan ödemişler miydi
Uzaklardann kocaman kocaman sevgilergunaydın,
iyi haftalar cumleten, calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp.
bugun kızımın konseri var ve izin almadım henuz, gerginim biraz. saat 15 gibi cıkmam lazım ki, yetisebileyim. yarın da 100 mg seker yuklemesi icin sabah hastanede olmam lazım. iki defa izin almam gerekiyor peki bundan patronun haberi var mı, yok. saka gibi yeminle, cok geriliyorum bu izin alma dertlerinde valla.
guzel bir gun diliyorum
ve allah askına amma hızlı yazısılıyor bu forumda, cok zorlanıyorum takip ederken.
ara ara girecegim araya,
Efelihayat isi bıraktın mı canım?
@iclal85 nasılsın arkadasım kuzuların nasıl? abi olacaklarının farkındadırlar artık di'mi?
I ikuayko ilkecigim nasılsın? neler yapıyorsun?
@pratik45 ogretmen ile ilgili bir olumsuzluk olmus mu ama siz mi yoksa R Rzg14 mu bir turlu okuyamadım. cok gecmis olsun.
@udg06 nasılsın arkadasım? bebegin nasıl? yolunda mı her sey?
@kudra07 nasılsın arkadasım? yolunda mı her sey?
@SymBkn @bebegim-gel ikiz bebek bekleyen arkadasımız, almanyalı gurbetci arkadasımız, yuksek lisans yapan cok tatlı bir arkadasımız vardı, o, ananas nikli bir arkadasımız vardı, pineapple, bir turlu @ yapınca bulamadım adını,bir de kesesi sonradan gelisen arkadasımız, ikinciye bebek bekleyen o, pek tabi bursa grubu, emre bey'in hastası olan arkadasım @tutkuu85,Freshh @greyfurt_ @Zeytinliii cok cok sevgiler herkeslere..adını yazdıgım yazamadıklarım. cok zor takip gercekten...
Ciddi misin vermiyorlar mı ? Baya oldu sen çıkalı sanki. Tanıdık bi avukat bulup bi ihtarname filan mi göndersen acabaİhbar ve izin.parami bekliyorum.hala avukat cok para istedi ugrasmiyim.dedim ama.arrtik. vericem.sanki
Bizde zaten araba var da 2 kapılı, bebegi baglamak almak falan zor olur. Bir de guvenlik seviyesi düşük.afroditi o teyze abla guru kişi sen.birakma onu hayati asmis sistemi.çözmüş
I ikuayko araba ne.güzel iste neden.tepki verdin alirsiniz iste çocuk yagmur camurda ne yapicak arabasiz o acidan düşün
Esime dun nevresim degistirelim dedim bence temiz dediuc hafta oldu dusunun gecti.bile suresi bende ben yaparım dedim yarın yapariz dedi kesin yapar
Ne 3 hafta mıafroditi o teyze abla guru kişi sen.birakma onu hayati asmis sistemi.çözmüş
I ikuayko araba ne.güzel iste neden.tepki verdin alirsiniz iste çocuk yagmur camurda ne yapicak arabasiz o acidan düşün
Esime dun nevresim degistirelim dedim bence temiz dediuc hafta oldu dusunun gecti.bile suresi bende ben yaparım dedim yarın yapariz dedi kesin yapar
Ben onu denedim, 3 aya kadar düşük riski var dediler diye, yorgan nevresimsiz yatmistikNe 3 hafta mısen çıkar nevresimi yataktan yenisini de yatağın üstüne koy, görünce mecbur kalıp yapacaktır
Taktik sen de ise yaramadiysa ben de hicc yaramaz bacim bak umudumu kaybettim benim.odun yapmaz dogru haklisinKiz ben senin kocan icin dedim kesin yapar diye
masallah kuzumaaaaa. bence masallahi var annesi. dr iyi demisse gerisini takmiyoruzGünaydın börtü böcekler...hastaneye geldim kontrolünü oldummm.bizim junier 780 gr olmus..26+4 düz bugün dr normal dedi ama sanki bana az mi geldi dicem ama bilemedim..neyse önemli olan sağlıklı olması.. boyumuz 30.35 cm arası dedi..FL ölçümüne gore 34 cm...herşey normal görünüyor muş.. şimdi içtim.elmali gazozu mu bekliyoruz bakalım.benim kocada meraktan baktı tadına o kadar beğendi ki nerdeyse kendine şeker yüklemesi yaptiracakti
sana kiyamam. yok yere uzmusler. hayatta ogrendigim en guzel tecrube "seni asagi cekmeye calisan, yapamazsin diyerek mutsuz eden ve guvenini kiran insanlar uzak dur. her kim olursa olsun"... sen kendi sartlarini olgunlastirip gerekli guvenlik onlemlerini alacak akli basinda bir kadinsin. ne zaman istersen o zaman bebeginle herseyi yapabilirsin. seni anlamayan cahillere de he de gec guzelim. onlar kendi mutsuzluk ve basarisizliklarini, seni mutsuz ederek atlatmaya calisan insanlar.Kadın seri katil çıktı anacim, ama tek kurbani kocası
Ben dün kocama bozulmadim; motorumu satiyorum, arabayi da satip daha guvenlikli 4 kapili bir modele gecmek icin. Arkadaslar geldi, biri dedi sevindim (motoru birakicam diye), en basindan beri de binemezsin zaten bundan sonra diyordu sürekli. Kocasi da cok motor istersen ben artçı Alırım dedi. Ben de ne hayirli arkadaslar ciktiniz ya dedim. Diger motoru kullanicam işte, tabi tabi görürüz binemiycen cocuktan sonra falan.
Ben salak miyim motorumu satayim? Cocuk icin guvenlik dusundugumuzden satiyorum. Sonuçta bir motor daha var. Cocuk doguruyorum sadece olmedim yani daha.
Sonra agla agla iste agirima gitti.
kizina basarilar diliyorum. annesi icin buyuk bir gurur kaynagi masallah. gerilmemeye calis cnm. bu cocuklar torbadan cikmiyor ama patronlar biliyorum...gunaydın,
iyi haftalar cumleten, calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp.
bugun kızımın konseri var ve izin almadım henuz, gerginim biraz. saat 15 gibi cıkmam lazım ki, yetisebileyim. yarın da 100 mg seker yuklemesi icin sabah hastanede olmam lazım. iki defa izin almam gerekiyor peki bundan patronun haberi var mı, yok. saka gibi yeminle, cok geriliyorum bu izin alma dertlerinde valla.
guzel bir gun diliyorum
ve allah askına amma hızlı yazısılıyor bu forumda, cok zorlanıyorum takip ederken.
ara ara girecegim araya,
Efelihayat isi bıraktın mı canım?
@iclal85 nasılsın arkadasım kuzuların nasıl? abi olacaklarının farkındadırlar artık di'mi?
I ikuayko ilkecigim nasılsın? neler yapıyorsun?
@pratik45 ogretmen ile ilgili bir olumsuzluk olmus mu ama siz mi yoksa R Rzg14 mu bir turlu okuyamadım. cok gecmis olsun.
@udg06 nasılsın arkadasım? bebegin nasıl? yolunda mı her sey?
@kudra07 nasılsın arkadasım? yolunda mı her sey?
@SymBkn @bebegim-gel ikiz bebek bekleyen arkadasımız, almanyalı gurbetci arkadasımız, yuksek lisans yapan cok tatlı bir arkadasımız vardı, o, ananas nikli bir arkadasımız vardı, pineapple, bir turlu @ yapınca bulamadım adını,bir de kesesi sonradan gelisen arkadasımız, ikinciye bebek bekleyen o, pek tabi bursa grubu, emre bey'in hastası olan arkadasım @tutkuu85,Freshh @greyfurt_ @Zeytinliii cok cok sevgiler herkeslere..adını yazdıgım yazamadıklarım. cok zor takip gercekten...
ayyy ilk yemegim dibi tutmistuBu tavsiyeyi yıllar yıllarrr önce büyükbabaannem vermişti. “Evlendiğinde ilk yemeğini kötü yap” dedi. O zamanlar ne demek istediğini anlamamıştım şu an anlıyorum
Nevresimleri sök cikar at makinaya aksama da erkenden uyuyuver mecbur gecirir heralde yatarkenafroditi o teyze abla guru kişi sen.birakma onu hayati asmis sistemi.çözmüş
Ben onu denedim, 3 aya kadar düşük riski var dediler diye, yorgan nevresimsiz yatmistik
Ne 3 hafta mısen çıkar nevresimi yataktan yenisini de yatağın üstüne koy, görünce mecbur kalıp yapacaktır
Bak bunu sevdimNevresimleri sök cikar at makinaya aksama da erkenden uyuyuver mecbur gecirir heralde yatarkenyani en azindan bizde boyle oluyo hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?