2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım sen çıkarıldığın zaman tazminatını filan ödemişler miydi

afroditi o teyze abla guru kişi sen.birakma onu hayati asmis sistemi.çözmüş
I ikuayko araba ne.güzel iste neden.tepki verdin alirsiniz iste çocuk yagmur camurda ne yapicak arabasiz o acidan düşün
Esime dun nevresim degistirelim dedim bence temiz dedi uc hafta oldu dusunun gecti.bile suresi bende ben yaparım dedim yarın yapariz dedi kesin yapar

Uzaklardann kocaman kocaman sevgiler
Tezim bitti Türkiyeye dönmek için gün sayıyorum artık, yaşasınnnn yemek yemek

Bizde zaten araba var da 2 kapılı, bebegi baglamak almak falan zor olur. Bir de guvenlik seviyesi düşük.

Kesin yapar.

Ne 3 hafta mı sen çıkar nevresimi yataktan yenisini de yatağın üstüne koy, görünce mecbur kalıp yapacaktır

Günaydın güzel anneler :) bende yazışmalarınızı ancak işe geldiğim günler açıp bakabiliyorum sayfalar dolusu oluyor yetişemiyorum :) bizde 27+5 deyiz.
cumartesi kontrole gittik 993 gram çıktı, usg de 3-4 gün geri çıkıyor, sağlıklı olsun da inşallah <3
hepinize güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum ...

Gunaydin güzel hamileler,

Bereketli, bol enerjili, saglikli ve misler gibi bi hafta dilerim hepinize ♥

Z zhrazynep tatlim ben söz verdigim Yasin’i gecikmeli okudum, kusuruma bakma dagitiyomusun Yasin yeniden? Veya cüz?
cuz dagitiyirum canim allah kabul etsin insallh
istersen cuz vereyim

masallah kuzumaaaaa. bence masallahi var annesi. dr iyi demisse gerisini takmiyoruz seker sonucunda guzel gelsin hadj.
sana kiyamam. yok yere uzmusler. hayatta ogrendigim en guzel tecrube "seni asagi cekmeye calisan, yapamazsin diyerek mutsuz eden ve guvenini kiran insanlar uzak dur. her kim olursa olsun"... sen kendi sartlarini olgunlastirip gerekli guvenlik onlemlerini alacak akli basinda bir kadinsin. ne zaman istersen o zaman bebeginle herseyi yapabilirsin. seni anlamayan cahillere de he de gec guzelim. onlar kendi mutsuzluk ve basarisizliklarini, seni mutsuz ederek atlatmaya calisan insanlar.
kizina basarilar diliyorum. annesi icin buyuk bir gurur kaynagi masallah. gerilmemeye calis cnm. bu cocuklar torbadan cikmiyor ama patronlar biliyorum...
ogretmenle sorun yasayan biziz cnm. ogretmen kovuldu ama yil sonu gosterisine kadar mecburen kalacakmis.

Nevresimleri sök cikar at makinaya aksama da erkenden uyuyuver mecbur gecirir heralde yatarken yani en azindan bizde boyle oluyo hahaha

Nevresimleri sök cikar at makinaya aksama da erkenden uyuyuver mecbur gecirir heralde yatarken yani en azindan bizde boyle oluyo hahaha
Bak bunu sevdim uyuyor.numarasi yaparim zuhahaha ustunde.kalsin yatagin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…