2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim sonuçlarda yarın çıkacak bakalim ne olacak ins temiz cikar

elaide cicilerinize bayildim gule.gule.saglikla kullanin ınşallah kv catlasin patlasin
peridrol84 haklisin.hafta ici sakin oluyor heryer mekanlar avmler bos trafik az.mesai cikislari.haric
Simran_ ahhhh tuyluuu canlilar kolesiyiz haklisin ama en azindan biraz dinlenip ara ara.bole.bole girismek lazim direkt dalmamak
I ikuayko cok beyci gördüm seni bir peridrol84 etkisi var kocam kocam beyim havasi sen.gerilme hormonlarini dinleme sakin sakin normaliz de bazen canavara donusuyoruz
B bebegim-gel baskalari icin hayatimizin her doneminde cok cektik hep.ucuncu sahislar hep mudahale bebeğimizi germeyelim hepimizin ortak amaci bu olmali gergin olunca bebekte cok agresif oluyormus doğunca o yuzden kulaklarimizi tikayip bildigimizi okuyacağız tinnnnn modu kv kp kocalara karsi

kızlar ne simdi nede emziriiken sinirden uzak durun valla anca kendiniz ve bebeginiz sinir oluyo
ben kizima lohusayken cok can sıkıcı gumler gecirdim yani buyuk ihtimal sutume yansidi kizim bazen asiri sinrili oluyi bi cocuha gore hep bunlara bagliyorum
eger yine kv kisisi aynisini yapsin direk kapiyi gosterrim

Herkes ayni seyi soyluyor o yuzden sinir stres yok gereksiz insanlari çıkarcaz uzak.durcaz

Simran_ canim valla erkk tarafindan hic bisey beklememek lazim ne kadar samimi gizuksede dilde
gercekten samimi olan 100de biri anca bulur
hic kafayi takma minik minik temizle gizuken yerleri
Haklısın canım ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı ve o kadar çok mutluluk..

Efelihayat aynen canım salaklık ettim ceremesini çekiyorum :) dinlene dinlene temizlemeye devamm.

Günaydiin ❤
Valla kızlar sen kendine acimadigin surece kimse sana acimiyor bu hayatta ben bunu öğrendim..
Evlenmeden önce calistigim yerde bir abla vardi bir gun sohbet ediyoruz bana ne zaman evlenceksin yok mu kimse dedi yok valla dedim dertsiz basima bez mi bagliym:)) aman dedi sakin evlendiginde ilk zamanlar herseyi dort dortluk yapmaya kalkma.. Ütü mu yapiyosun bir kolunu yak gömleğin.. Yemek mi pisirdin altini tuttur.. Elinden erkek isi asla gelmesin. Ben ettim sen etme. Alisiyorlar herseyi senden bekliyorlar sen yiprandiginla kaliyorsun. O benim kulagima kupe oldu kizcagiz hem vardiyalı calisiyo hem cocuk hem ev isleri esi hic yardim etmiyomus en sonunda bosandilar.. Ben esime hep etrafimizdaki ilgisiz vicdansiz eşleri anlatip vicdanina oynadim valla
bekarligimda musluk tamir eder perde asar her isi yapardim evde erkek yoktu cunku.. Ama evlendirken tavrimi koydum ve ödün vermedim asla.
Bir de eşlerimiz bizim kadar iyi yapamiyor ev islerini o dogru ama baktim elestirince bozuluyo aman yapsin yeterki diye susmayi da ogrendim:)

Sabah sabah roman yazdim ama nysee

gunaydin. hepsi de cok guzel cnm.

Kocasini bogmak isteyen var mi haftalardir cocugun avizesini takacak takmadi dedim kalsin.diyor ortada surunuyor avize
Ben kocamı cogu zaman boğup canlandırıp tekrar boğup tekrar canlandirmak tekrar boğmak istiyorum oyle bir kere boğ bırak olmaz sinirimn geçmesi için

Günaydın börtü böcekler...hastaneye geldim kontrolünü oldummm.bizim junier 780 gr olmus..26+4 düz bugün dr normal dedi ama sanki bana az mi geldi dicem ama bilemedim..neyse önemli olan sağlıklı olması.. boyumuz 30.35 cm arası dedi..FL ölçümüne gore 34 cm...herşey normal görünüyor muş.. şimdi içtim.elmali gazozu mu bekliyoruz bakalım.benim kocada meraktan baktı tadına o kadar beğendi ki nerdeyse kendine şeker yüklemesi yaptiracakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…