2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Iyiyim canım çok şükür sende iyi ol izin işleri hep sıkıntı zaten.farkindalar evet kardeşimiz olacak diyorlar.Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

Ben onu denedim, 3 aya kadar düşük riski var dediler diye, yorgan nevresimsiz yatmistik
I ikuayko Efelihayat Bazısı da ruhsuz oluyor işte napcan bu da başka bir üşengeçlik hikayesi bak;

Turuncu bir japon balığı var eşimin 5 senedir fanusta bakıyor temiz suyla. 10 günde bir suyunu değiştiriyordu. Genelde o balığın temizliğiyle ilgilenir ben de muhabbet kuşumuzun. Neyse balığın suyu iyice pislendi 10 gün oldu eşim üşeniyor suyu değiştirip fanusu temizlemeye. Suyla balık aynı renk oldu balık görünmüyor artık pislikten, ama alışkın o bişey olmaz yarın değiştiririz filan diyor. Diye diye 12.gün oldu sabah yem attım ben yüzüyor bu, akşam eve geldik temizleyelim artık diye aldık fanusu eşimle bi baktık , ölmüş balık. Artık pislikten oksijensiz mi kalıp öldü yoksa yaşlandı da ondan mı öldü bilemiyoruz. Ama ben çok üzüldüm hormonlardan mıdır nedir oturup ağladım bizim yüzümüzden diye devamını anlatayım eşim aldı peçeteye sardı aşağı indik bahçeye gömdü. Biraz daha kaz istersen kediler köpekler bulur onu kokusundan dedim, yok bulamaz dedi. Ertesi gün sabah işe giderken kapının önünde bi sürü toprak var , allah allah ne bu pislik diye baktık , toprak eşelenmiş, bizim balığın sarılı olduğu peçete atılmış kenara. Uleynnnn dedik ne canlısına sahip çıkabildik ne ölüsüne

Bak bunu sevdim uyuyor.numarasi yaparim zuhahaha ustunde.kalsin yatagin

Ya da şöyle bi yontem var dun yaşanmış taze taze yerleri sileyim dedim kovaya su doldururken elimden kaydi kova heryer su ben bir ciglik benmki kosa kosa geldi akli cikmis ben yapicaktimm niye ugrasiyosun dedi amaan zten islandi her yerim peki sen yap bari dedim hahahahah bir is yaparken basimiza bir is gelmesi gerekiyo
Ins buralarda bi tanidik yoktur iyice ifşa oldum ben

kedi cikarmistir zuhahaha koptum ama resmen ne olusu ne dirisi zavalli hayvancık köpeklerle cok.ilgili ama evle alakasiz bizimki Allahtan kopeklere bakiyor
senden ve buradan ogrenmem gereken.cok sey var ben bisey bilmiyorum

ya itiraf ediyorum. nick name ler zaten zor aklimda kaliyor. ama boyle degisiklik yapilinca hepten ucuyr yahu
ayni benim koca. artik su armut...com diye site var ya. oradan yarim gun birilerini cagiracagim cnm. yeter bu hal yahu. deli oluyorum.
Uzaklardann kocaman kocaman sevgiler
Tezim bitti Türkiyeye dönmek için gün sayıyorum artık, yaşasınnnn yemek yemek
cok sevindim gozun aydinn.

Güvenilir mi ya armuttaki adamlar

kardesim cagirdi bakalim. gelin evi temizleniyor bugun. eger o memnun kalirsa cagiracagim artik cnm. olmuyor ne yapayim. onlara para harcamayim cocuklarima harcarim diyordum ama benim koca yok tırt.
Haber ver bakalim bende bakiyim ucreti.nasil.gecen sordum 200 tl
32 yildir.bos yaşadığımi.fark ettim ben neden ben.bos yasamisim arkadas azcik saksiyi calistir kocana oyun.yap egit yont ama.nerde

Haber ver bakalim bende bakiyim ucreti.nasil.gecen sordum 200 tl
32 yildir.bos yaşadığımi.fark ettim ben neden ben.bos yasamisim arkadas azcik saksiyi calistir kocana oyun.yap egit yont ama.nerde
yok yavrum. bizimkiler egitilmeyen turden. 36 yasimdayim. 17 yildir beraberiz. ama yokkkk. degisim sifir. iş yapmayi sevmiyorum ne yapayim diyip cikiyr isin icinden. evdeki tum tadilatlari bile ben yapiyorum. artik yapmiyrum diye isyan ettim. evde bir yerin ufacik basit bir işi var. inat ettim yaomadim. tam 3.5 sene oldu esim hala yapacak sen dusun ..
buarada saat seciminj azalt. 2 seferde al. daha uygun olur. bir geliste evi supur sildir. bir seferde de cam kapi sildir. idare edelim oyle.

Nickle beraber fotoraf da değisince kim kimdi tanımak, hatırlamak imkansız hale geliyor. İkisini birden değiştirmeyin gençler ya
cok hakli bir yorum

Aynen cnm hiç bisey bebeğimzden değerli değil takmamaya çalışalım

Ah cnm hepimizi tek tek yazmış takip etmek mümkün değil ztn ben evde olmama rağmen arada kaçırdığım konular oluyor sen naslsn bebis iyidir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…