Çilek te dolaplar cok tatliydi ve kucuktu hatta ben kucuk diye istemedim. Maskodaki magazasina gitmistikyok canim bakmadim henüz, dün eskidji avcilari falan dolastik ama dolaplari hep büyük ve cok sadeydi.
Iyiyim canım çok şükür sende iyi ol izin işleri hep sıkıntı zaten.farkindalar evet kardeşimiz olacak diyorlar.gunaydın,
iyi haftalar cumleten, calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp.
bugun kızımın konseri var ve izin almadım henuz, gerginim biraz. saat 15 gibi cıkmam lazım ki, yetisebileyim. yarın da 100 mg seker yuklemesi icin sabah hastanede olmam lazım. iki defa izin almam gerekiyor peki bundan patronun haberi var mı, yok. saka gibi yeminle, cok geriliyorum bu izin alma dertlerinde valla.
guzel bir gun diliyorum
ve allah askına amma hızlı yazısılıyor bu forumda, cok zorlanıyorum
sumak85 nasılsın arkadasım kuzuların nasıl? abi olacaklarının farkındadırlar artık di'mi?
Ben onu denedim, 3 aya kadar düşük riski var dediler diye, yorgan nevresimsiz yatmistik
I ikuaykoBen onu denedim, 3 aya kadar düşük riski var dediler diye, yorgan nevresimsiz yatmistik
Bak bunu sevdimuyuyor.numarasi yaparim zuhahaha ustunde.kalsin yatagin
Ver ama nezamana bitecek kuzum, ben yavas okuyorum ve calisiyorumcuz dagitiyirum canim allah kabul etsin insallh
istersen cuz vereyim
kedi cikarmistir zuhahaha koptum ama resmen ne olusu ne dirisi zavalli hayvancık köpeklerle cok.ilgili ama evle alakasiz bizimki Allahtan kopeklere bakiyorI ikuaykoEfelihayat Bazısı da ruhsuz oluyor işte napcan bu da başka bir üşengeçlik hikayesi bak;
Turuncu bir japon balığı var eşimin 5 senedir fanusta bakıyor temiz suyla. 10 günde bir suyunu değiştiriyordu. Genelde o balığın temizliğiyle ilgilenir ben de muhabbet kuşumuzun. Neyse balığın suyu iyice pislendi 10 gün oldu eşim üşeniyor suyu değiştirip fanusu temizlemeye. Suyla balık aynı renk oldu balık görünmüyor artık pislikten, ama alışkın o bişey olmaz yarın değiştiririz filan diyor. Diye diye 12.gün oldu sabah yem attım ben yüzüyor bu, akşam eve geldik temizleyelim artık diye aldık fanusu eşimle bi baktık , ölmüş balık. Artık pislikten oksijensiz mi kalıp öldü yoksa yaşlandı da ondan mı öldü bilemiyoruz. Ama ben çok üzüldüm hormonlardan mıdır nedir oturup ağladım bizim yüzümüzden diyedevamını anlatayım eşim aldı peçeteye sardı aşağı indik bahçeye gömdü. Biraz daha kaz istersen kediler köpekler bulur onu kokusundan dedim, yok bulamaz dedi. Ertesi gün sabah işe giderken kapının önünde bi sürü toprak var , allah allah ne bu pislik diye baktık , toprak eşelenmiş, bizim balığın sarılı olduğu peçete atılmış kenara. Uleynnnn dedik ne canlısına sahip çıkabildik ne ölüsüne
senden ve buradan ogrenmem gereken.cok sey var ben bisey bilmiyorumYa da şöyle bi yontem var dun yaşanmış taze tazeyerleri sileyim dedim kovaya su doldururken elimden kaydi kova heryer su ben bir ciglik benmki kosa kosa geldi akli cikmis ben yapicaktimm niye ugrasiyosun dedi amaan zten islandi her yerim peki sen yap bari dedim hahahahah bir is yaparken basimiza bir is gelmesi gerekiyo
Ins buralarda bi tanidik yoktur iyice ifşa oldum ben
ya itiraf ediyorum. nick name ler zaten zor aklimda kaliyor. ama boyle degisiklik yapilinca hepten ucuyr yahuİweeet
ayni benim koca. artik su armut...com diye site var ya. oradan yarim gun birilerini cagiracagim cnm. yeter bu hal yahu. deli oluyorum.afroditi o teyze abla guru kişi sen.birakma onu hayati asmis sistemi.çözmüş
I ikuayko araba ne.güzel iste neden.tepki verdin alirsiniz iste çocuk yagmur camurda ne yapicak arabasiz o acidan düşün
Esime dun nevresim degistirelim dedim bence temiz dediuc hafta oldu dusunun gecti.bile suresi bende ben yaparım dedim yarın yapariz dedi kesin yapar
cok sevindim gozun aydinn.Uzaklardann kocaman kocaman sevgiler
Tezim bitti Türkiyeye dönmek için gün sayıyorum artık, yaşasınnnn yemek yemek
Güvenilir mi ya armuttaki adamlarya itiraf ediyorum. nick name ler zaten zor aklimda kaliyor. ama boyle degisiklik yapilinca hepten ucuyr yahu
ayni benim koca. artik su armut...com diye site var ya. oradan yarim gun birilerini cagiracagim cnm. yeter bu hal yahu. deli oluyorum.
cok sevindim gozun aydinn.
kardesim cagirdi bakalim. gelin evi temizleniyor bugun. eger o memnun kalirsa cagiracagim artik cnm. olmuyor ne yapayim. onlara para harcamayim cocuklarima harcarim diyordum ama benim koca yok tırt.Güvenilir mi ya armuttaki adamlar
Haber ver bakalim bende bakiyim ucreti.nasil.gecen sordum 200 tlkardesim cagirdi bakalim. gelin evi temizleniyor bugun. eger o memnun kalirsa cagiracagim artik cnm. olmuyor ne yapayim. onlara para harcamayim cocuklarima harcarim diyordum ama benim koca yok tırt.
Nickle beraber fotoraf da değisince kim kimdi tanımak, hatırlamak imkansız hale geliyor. İkisini birden değiştirmeyin gençler yaya itiraf ediyorum. nick name ler zaten zor aklimda kaliyor. ama boyle degisiklik yapilinca hepten ucuyr yahu
Senın o kadar yasın var mıHaber ver bakalim bende bakiyim ucreti.nasil.gecen sordum 200 tl
32 yildir.bos yaşadığımi.fark ettimben neden ben.bos yasamisim arkadas azcik saksiyi calistir kocana oyun.yap egit yont ama.nerde
Aklim kit yas vardaSenın o kadar yasın var mı☺
yok yavrum. bizimkiler egitilmeyen turden. 36 yasimdayim. 17 yildir beraberiz. ama yokkkk. degisim sifir. iş yapmayi sevmiyorum ne yapayim diyip cikiyr isin icinden. evdeki tum tadilatlari bile ben yapiyorum. artik yapmiyrum diye isyan ettim. evde bir yerin ufacik basit bir işi var. inat ettim yaomadim. tam 3.5 sene oldu esim hala yapacak sen dusunHaber ver bakalim bende bakiyim ucreti.nasil.gecen sordum 200 tl
32 yildir.bos yaşadığımi.fark ettimben neden ben.bos yasamisim arkadas azcik saksiyi calistir kocana oyun.yap egit yont ama.nerde
cok hakli bir yorumNickle beraber fotoraf da değisince kim kimdi tanımak, hatırlamak imkansız hale geliyor. İkisini birden değiştirmeyin gençler ya
Ben senı kucuk sanıyodum yanı benım yaşlarımda 25 26 gıbı oyle hayal etmısım demek kıAklim kit yas vardatemmuzda 32 olcam insallah
Aynen cnm hiç bisey bebeğimzden değerli değil takmamaya çalışalımelaide cicilerinize bayildim gule.gule.saglikla kullanin ınşallah kv catlasin patlasin
@peridrol84 haklisin.hafta ici sakin oluyor heryer mekanlar avmler bos trafik az.mesai cikislari.haric
@SymBkn ahhhh tuyluuu canlilar kolesiyiz haklisin ama en azindan biraz dinlenip ara ara.bole.bole girismek lazim direkt dalmamak
I ikuayko cok beyci gördüm seni bir @peridrol84 etkisi var kocam kocam beyim havasisen.gerilme hormonlarini dinleme sakin sakin normaliz de bazen canavara donusuyoruz
B bebegim-gel baskalari icin hayatimizin her doneminde cok cektik hep.ucuncu sahislar hep mudahale bebeğimizi germeyelim hepimizin ortak amaci bu olmali gergin olunca bebekte cok agresif oluyormus doğunca o yuzden kulaklarimizi tikayip bildigimizi okuyacağız tinnnnn modu kv kp kocalara karsi
Ah cnm hepimizi tek tek yazmışgunaydın,
iyi haftalar cumleten, calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp.
bugun kızımın konseri var ve izin almadım henuz, gerginim biraz. saat 15 gibi cıkmam lazım ki, yetisebileyim. yarın da 100 mg seker yuklemesi icin sabah hastanede olmam lazım. iki defa izin almam gerekiyor peki bundan patronun haberi var mı, yok. saka gibi yeminle, cok geriliyorum bu izin alma dertlerinde valla.
guzel bir gun diliyorum
ve allah askına amma hızlı yazısılıyor bu forumda, cok zorlanıyorum takip ederken.
ara ara girecegim araya,
Efelihayat isi bıraktın mı canım?
sumak85 nasılsın arkadasım kuzuların nasıl? abi olacaklarının farkındadırlar artık di'mi?
I ikuayko ilkecigim nasılsın? neler yapıyorsun?
@pratik45 ogretmen ile ilgili bir olumsuzluk olmus mu ama siz mi yoksa R Rzg14 mu bir turlu okuyamadım. cok gecmis olsun.
@udg06 nasılsın arkadasım? bebegin nasıl? yolunda mı her sey?
@kudra07 nasılsın arkadasım? yolunda mı her sey?
@SymBkn B bebegim-gel ikiz bebek bekleyen arkadasımız, almanyalı gurbetci arkadasımız, yuksek lisans yapan cok tatlı bir arkadasımız vardı, o, ananas nikli bir arkadasımız vardı, pineapple, bir turlu @ yapınca bulamadım adını,bir de kesesi sonradan gelisen arkadasımız, ikinciye bebek bekleyen o, pek tabi bursa grubu, emre bey'in hastası olan arkadasım @tutkuu85,Freshh @greyfurt_ @Zeytinliii cok cok sevgiler herkeslere..adını yazdıgım yazamadıklarım. cok zor takip gercekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?