korkma yavrum. yapilar farkliNe guzel bundada sarkmaz ins annem o kdr çok bahsetti ki korktum birde halam ilk doğumda bağlamış sarkmadı ama ikinci çocukta bağlamamış diye sarktı korktum bn de :)
Üzülme canım kalabalıklar ıcınde yanlz kalmaktansa bosver herseye hazırlıklısın. Sımdıye kdar butun ısımı kendın hallettıgım ıcın bunu da yanlız haletme taraftarıyım rabbım kolaylık verır ınsallah. Tek basıma kafam rahat olur en azından. Cok zorlanırsam deneyımlı komsularım olur onları cagırım tek kaldıgım zamanlarda.
Ben karsidayim sende benm butun arkadaslarim gibi karsidasin bacim :)) whatsapp candir ❤Kocam da aynisini soyledisen bizim eve pis mi diyosun oyle evler degil gittikleri dedim ben kapinin oraya tuvaletimi de yaparim geleceklerse dedi
Öldürecek beni
Sen nerdesin? Ben sana arkadaşlık yaparim. Gidip gelmeye söz veremem de WhatsApp kalp ben
Kocasini bogmak isteyen var mi haftalardir cocugun avizesini takacak takmadi dedim kalsin.diyor ortada surunuyor avize
Canım öyle bi kocada bn de var avizeyi kendim takıyorum kapı bozuluyor onuda ben yapiyorum musluk akıtır ben yaparım usta oldum resmenKocasini bogmak isteyen var mi haftalardir cocugun avizesini takacak takmadi dedim kalsin.diyor ortada surunuyor avize
Ben varım canım malesef. Bugün iyice delirtti beni. Bende hırslanıp ev işine verdim kendimi her yerim ağrıyor şimdiKocasini bogmak isteyen var mi haftalardir cocugun avizesini takacak takmadi dedim kalsin.diyor ortada surunuyor avize
Yapma.canım bebegini dusun.ben.saldim.napim yapsam hemen.kanamam oluyor birak.bok götürsünBen varım canım malesef. Bugün iyice delirtti beni. Bende hırslanıp ev işine verdim kendimi her yerim ağrıyor şimdi
Valla öyle doluyum ki herkes dökmüş içini. 5 görümcem var sözde ben 6. kız kardeşim onlara. Arayıp bir ihtiyacın var mı diye sormazlar. Bi görümcemle aynı sokakta oturuyoruz diğer görümcem iki sokak ötede. Birgün olsun arayıp hadi gelin bu akşam yemeği bizde yiyin diyen olmadı. Geberiyorum artık ev işi yaparken yok kimseden fayda yok. Kv geçen ay düşük tehlikesiyle hastaneye gittiğimde aradı noldu diye anlattım ağır iş yapmicaksın dikkat ediceksin vs dedi doktor diye. Bana evet kızım dikkatli ol diyeceğine doktora deseydin sanki ne ağır iş yapıyorum ki tarlaya mı gidiyorum inek mi sağıyorum. Hey allaam sanki tek ağır iş onlar. Deliriyorum sinir oluyorum gıcık oluyorum. Ayyy bana geldiler yine avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum!!
Bencede konu değismen iyi olmus yoksa konuştuklarınızı okudukça bende aynı şeyleri yasicam gerildim simdiden vallaKizlar neyse ben.soruyla.devam ediyim konu degissin.sinirler yatışsın 5 tane müslin battaniyem var dort ince penye battaniye iki.peluş bir tane yunlu gibi olanlardan yeterlimi.sizce araba battaniyeleri ayrı falan dediler arkadşımla konustuk az dedi
Kuzu 10 gündür elimi sürmedim kedilerde olunca tüy kum her yer batıyor. Mecbur giriştim bugün.Yapma.canım bebegini dusun.ben.saldim.napim yapsam hemen.kanamam oluyor birak.bok götürsün
Calisma odasini 2 ayda kac kere bosaltip hole döküp sonra geri koydum acaba?Kocasini bogmak isteyen var mi haftalardir cocugun avizesini takacak takmadi dedim kalsin.diyor ortada surunuyor avize
Calisma odasini 2 ayda kac kere bosaltip hole döküp sonra geri koydum acaba?
Neyse ya agzimizin tadi bozulmasin Ali Rıza bey
Çok tatlış hepsi de güle güle kullanın inşallah..he bu aradaaa kizlar, turkiyeden siparisler verdim bugünkapida ödemeli kayinvalidemlerin kalbine inmez umarim ahaha..
parasini ödiicem bu arada kendilerine, ama gelirken bos gelmez hic olmazsa
Eki Görüntüle 2270484 Eki Görüntüle 2270485
bu üstteki desenlerin nevresim setlerini yaptiriyorum.
Eki Görüntüle 2270486 Eki Görüntüle 2270487
bunlarinda elyafli pikelerini yaptiriyorum, bebege besiginde araba koltugunda filan sarmak amacli ♥
ayriyetten bide yorgan ve yastik bebegimin besigine. bitane de isimli yastikbitane de minder istedim ama istedigim boyutlarda yapamiicaklar galiba bakalim.
cok tatli degil mi hepsi de
Niye kız biz özellikle hafta ici izin olmasını seviyoruz hafta sonu heryer çok kalabalık ve acayip trafik oluyor bi yerden bi yere gidemiyorsun..hafta ici iyidirZeytinliii peridrol84 valla her haftasonu boylemi ben.neden fark etmedim yahuu
Ohhh hamarat hatun calismissin.masallahZeytinliii
peridrol84 sizin izinler.kotu zamanda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?