Ayy sabah sabah güldürdün kız iyi geldi.@ikuaykoEfelihayat Bazısı da ruhsuz oluyor işte napcan bu da başka bir üşengeçlik hikayesi bak;
Turuncu bir japon balığı var eşimin 5 senedir fanusta bakıyor temiz suyla. 10 günde bir suyunu değiştiriyordu. Genelde o balığın temizliğiyle ilgilenir ben de muhabbet kuşumuzun. Neyse balığın suyu iyice pislendi 10 gün oldu eşim üşeniyor suyu değiştirip fanusu temizlemeye. Suyla balık aynı renk oldu balık görünmüyor artık pislikten, ama alışkın o bişey olmaz yarın değiştiririz filan diyor. Diye diye 12.gün oldu sabah yem attım ben yüzüyor bu, akşam eve geldik temizleyelim artık diye aldık fanusu eşimle bi baktık , ölmüş balık. Artık pislikten oksijensiz mi kalıp öldü yoksa yaşlandı da ondan mı öldü bilemiyoruz. Ama ben çok üzüldüm hormonlardan mıdır nedir oturup ağladım bizim yüzümüzden diyedevamını anlatayım eşim aldı peçeteye sardı aşağı indik bahçeye gömdü. Biraz daha kaz istersen kediler köpekler bulur onu kokusundan dedim, yok bulamaz dedi. Ertesi gün sabah işe giderken kapının önünde bi sürü toprak var , allah allah ne bu pislik diye baktık , toprak eşelenmiş, bizim balığın sarılı olduğu peçete atılmış kenara. Uleynnnn dedik ne canlısına sahip çıkabildik ne ölüsüne
İnsallah sonucun temiz çıkar canim.benim.gobegim.sert tas gibi batiyor bicak gibi.normalMerhabalar anneler :)
ne çok sayfa olmuş okuyayım derken öğlen oldu :)
benimde yarın 2. şeker yüklemem var bakalım sonuçlar ne çıkacak?
birde bu aralar göbeğim çok sık sert taş gibi oluyor. sizde de var mı? normal mi;?
gunaydın,
iyi haftalar cumleten, calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp.
bugun kızımın konseri var ve izin almadım henuz, gerginim biraz. saat 15 gibi cıkmam lazım ki, yetisebileyim. yarın da 100 mg seker yuklemesi icin sabah hastanede olmam lazım. iki defa izin almam gerekiyor peki bundan patronun haberi var mı, yok. saka gibi yeminle, cok geriliyorum bu izin alma dertlerinde valla.
guzel bir gun diliyorum
ve allah askına amma hızlı yazısılıyor bu forumda, cok zorlanıyorum takip ederken.
ara ara girecegim araya,
Efelihayat isi bıraktın mı canım?
@iclal85 nasılsın arkadasım kuzuların nasıl? abi olacaklarının farkındadırlar artık di'mi?
@ikuayko ilkecigim nasılsın? neler yapıyorsun?
@pratik45 ogretmen ile ilgili bir olumsuzluk olmus mu ama siz mi yoksa @Rzg14 mu bir turlu okuyamadım. cok gecmis olsun.
@udg06 nasılsın arkadasım? bebegin nasıl? yolunda mı her sey?
K kudra07 nasılsın arkadasım? yolunda mı her sey?
Simran_ @bebegim-gel ikiz bebek bekleyen arkadasımız, almanyalı gurbetci arkadasımız, yuksek lisans yapan cok tatlı bir arkadasımız vardı, o, ananas nikli bir arkadasımız vardı, pineapple, bir turlu @ yapınca bulamadım adını,bir de kesesi sonradan gelisen arkadasımız, ikinciye bebek bekleyen o, pek tabi bursa grubu, emre bey'in hastası olan arkadasım @tutkuu85, Freshh @greyfurt_ @Zeytinliii cok cok sevgiler herkeslere..adını yazdıgım yazamadıklarım. cok zor takip gercekten...
Ben istiyordum baya niyetliydim lakin 6 ay kullanabiliyorsun hareket edince iptal o yuzden park yatak aldim hem.uzun yasa kadar kullaniyorsunKızlar aranızda sepet beşik ya da benzeri mobilya beşik kullanacak olan var mı 6 aydan fazla kullanılmıyor mu kullanılmasa bebeğin gece uykusuzlukları 6 aydan sonra nasıldır 6 aydan sonra çok mu tehlikeli tırmanıp düşme riski falan park yatak istemiyorum sevmiyorum ama olur da yanımdan ayırma süreci uzarsa diye de endişelerim var 60*120 ya da 50*90 ölçülerinde ki beşikleri ne zamana kadar kullanabilirim bi akıl verin en sonunda yere bi döşek atıcam
Merhaba. İnşallah sonucunda iyi gelir. Benimde malesef ki öyle oluyor. Hele yemekten sonra çok felaket oluyor. Ki ben az yiyorum çok yemekte yemiyorum. Birde tam göğüslerimin altı, midemin olduğu yer acıyor. Sanırım kaburgalara batma ağrısı diyorlar ya o.Merhabalar anneler :)
birde bu aralar göbeğim çok sık sert taş gibi oluyor. sizde de var mı? normal mi;?
amin canım sağol. hepimizin sonuçları güzel çıkar zamanında sağlıklı alırız kucaklarımıza. hem biran önce gelsin hemde beklesin diyorum :)İnsallah sonucun temiz çıkar canim.benim.gobegim.sert tas gibi batiyor bicak gibi.normal
benim özellikle ayakta kaldığım yorulduğum zamanlarda oluyor. ama o kaburga batma olayını henüz yaşamadımMerhaba. İnşallah sonucunda iyi gelir. Benimde malesef ki öyle oluyor. Hele yemekten sonra çok felaket oluyor. Ki ben az yiyorum çok yemekte yemiyorum. Birde tam göğüslerimin altı, midemin olduğu yer acıyor. Sanırım kaburgalara batma ağrısı diyorlar ya o.
Malesef en fazla 6 ay tırmanmaya başladığı an kullanmıyosun ben birincide kullandım sonra odasına geçtik ama beşiğin konforu daha iyi,park yatakları bi türlü sevemedim yine ben sepet beşik kullanıcam 6 ay sonra odasına :)Kızlar aranızda sepet beşik ya da benzeri mobilya beşik kullanacak olan var mı 6 aydan fazla kullanılmıyor mu kullanılmasa bebeğin gece uykusuzlukları 6 aydan sonra nasıldır 6 aydan sonra çok mu tehlikeli tırmanıp düşme riski falan park yatak istemiyorum sevmiyorum ama olur da yanımdan ayırma süreci uzarsa diye de endişelerim var 60*120 ya da 50*90 ölçülerinde ki beşikleri ne zamana kadar kullanabilirim bi akıl verin en sonunda yere bi döşek atıcam
Kendi adıma evde olduğum halde çok zorlu geçiriyorum günleri. Sen ve senin gibi Annelere çok çok daha fazla saygı duyuyorum ♥ hem çalış hem işten izin alma stresi yaşa hem evladın için koştur hemde içinde bir can büyüt ♥ Rabbim kolaylıklar versin inşallah.gunaydın,
iyi haftalar cumleten, calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp.
bugun kızımın konseri var ve izin almadım henuz, gerginim biraz. saat 15 gibi cıkmam lazım ki, yetisebileyim. yarın da 100 mg seker yuklemesi icin sabah hastanede olmam lazım. iki defa izin almam gerekiyor peki bundan patronun haberi var mı, yok. saka gibi yeminle, cok geriliyorum bu izin alma dertlerinde valla.
guzel bir gun diliyorum
ve allah askına amma hızlı yazısılıyor bu forumda, cok zorlanıyorum takip ederken.
ara ara girecegim araya,
Efelihayat isi bıraktın mı canım?
@iclal85 nasılsın arkadasım kuzuların nasıl? abi olacaklarının farkındadırlar artık di'mi?
@ikuayko ilkecigim nasılsın? neler yapıyorsun?
@pratik45 ogretmen ile ilgili bir olumsuzluk olmus mu ama siz mi yoksa @Rzg14 mu bir turlu okuyamadım. cok gecmis olsun.
@udg06 nasılsın arkadasım? bebegin nasıl? yolunda mı her sey?
K kudra07 nasılsın arkadasım? yolunda mı her sey?
Simran_ @bebegim-gel ikiz bebek bekleyen arkadasımız, almanyalı gurbetci arkadasımız, yuksek lisans yapan cok tatlı bir arkadasımız vardı, o, ananas nikli bir arkadasımız vardı, pineapple, bir turlu @ yapınca bulamadım adını,bir de kesesi sonradan gelisen arkadasımız, ikinciye bebek bekleyen o, pek tabi bursa grubu, emre bey'in hastası olan arkadasım @tutkuu85, Freshh @greyfurt_ @Zeytinliii cok cok sevgiler herkeslere..adını yazdıgım yazamadıklarım. cok zor takip gercekten...
Ben çilekten 60x120 beşik aldım canım. Korkuluklu asansörlü. 3 yaşına kadar rahat yatar dediler.Kızlar aranızda sepet beşik ya da benzeri mobilya beşik kullanacak olan var mı 6 aydan fazla kullanılmıyor mu kullanılmasa bebeğin gece uykusuzlukları 6 aydan sonra nasıldır 6 aydan sonra çok mu tehlikeli tırmanıp düşme riski falan park yatak istemiyorum sevmiyorum ama olur da yanımdan ayırma süreci uzarsa diye de endişelerim var 60*120 ya da 50*90 ölçülerinde ki beşikleri ne zamana kadar kullanabilirim bi akıl verin en sonunda yere bi döşek atıcam
Bnde sertleşiyor cuma günü asi oldum ebe korkuttu beni doktora gidince söyle rahim boyuna baksın erken doğumu engellemek için ila c kullaniyon mu fln dedi sonrada belki ikiz diye böyledir yaptı gıcık oldum kadına herşey normal şükür o yüzden hiç takmadım kafaya ebe nin dediklerini biraz yürüyünce yada ayakta kalınca oluyor geneldeMerhabalar anneler :)
ben sepet kullandım. 5 ay kadar. düşme riskinden dolayı değil oğlum dönmeye başlayınca sığmamaya başladı sepetine o yüzden geçirdim park yatağa. ilk zamanlar sepet çok güzel oluyor ama daha fazla kullanılmaz benimki bir alt seviyeye indiriliyordu ama mevzu derinliği değil genişliğiydi. bu bebeğimde yine sepet beşiğimi kuracağım.Kızlar aranızda sepet beşik ya da benzeri mobilya beşik kullanacak olan var mı 6 aydan fazla kullanılmıyor mu kullanılmasa bebeğin gece uykusuzlukları 6 aydan sonra nasıldır 6 aydan sonra çok mu tehlikeli tırmanıp düşme riski falan park yatak istemiyorum sevmiyorum ama olur da yanımdan ayırma süreci uzarsa diye de endişelerim var 60*120 ya da 50*90 ölçülerinde ki beşikleri ne zamana kadar kullanabilirim bi akıl verin en sonunda yere bi döşek atıcam
Evt cnm zormus analik herseyde once bebisi dusunuyon bnimde cok zor gecmisti ac beklemek çok zor :)Kızlar beni bu şeker yüklemesi çok halsiz düşürdü. Açlıktan mı anlamadım en son iftar yemiştim. Bi daha bişey yemedim. Su bile içmedim. ilk bi saat kafam önüme düşüp durdu içim geçti. 2. Saat ondan biraz daha iyiydi. Ama kendimi işe ve yemekhaneye zor attım. Hiç keyfim kalmadı. Analık çok zor arkadaşşşşşş
Ağlanacak halimize.guluyoruz artik resmen@ikuaykoEfelihayat Bazısı da ruhsuz oluyor işte napcan bu da başka bir üşengeçlik hikayesi bak;
Turuncu bir japon balığı var eşimin 5 senedir fanusta bakıyor temiz suyla. 10 günde bir suyunu değiştiriyordu. Genelde o balığın temizliğiyle ilgilenir ben de muhabbet kuşumuzun. Neyse balığın suyu iyice pislendi 10 gün oldu eşim üşeniyor suyu değiştirip fanusu temizlemeye. Suyla balık aynı renk oldu balık görünmüyor artık pislikten, ama alışkın o bişey olmaz yarın değiştiririz filan diyor. Diye diye 12.gün oldu sabah yem attım ben yüzüyor bu, akşam eve geldik temizleyelim artık diye aldık fanusu eşimle bi baktık , ölmüş balık. Artık pislikten oksijensiz mi kalıp öldü yoksa yaşlandı da ondan mı öldü bilemiyoruz. Ama ben çok üzüldüm hormonlardan mıdır nedir oturup ağladım bizim yüzümüzden diyedevamını anlatayım eşim aldı peçeteye sardı aşağı indik bahçeye gömdü. Biraz daha kaz istersen kediler köpekler bulur onu kokusundan dedim, yok bulamaz dedi. Ertesi gün sabah işe giderken kapının önünde bi sürü toprak var , allah allah ne bu pislik diye baktık , toprak eşelenmiş, bizim balığın sarılı olduğu peçete atılmış kenara. Uleynnnn dedik ne canlısına sahip çıkabildik ne ölüsüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?