2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy sabah sabah güldürdün kız iyi geldi.
Herkese günaydın çalışanlara kolay gelsin. Agırlastik artık bir gün iyi bir gün kötü sonunu sağ selamet getirelim inşallah bende bu sıralar rüyamda erken doğum yaptığımı görüyorum direk kızıma kızım bak zamanı da gel tamammı diyorum .

Ctesi şeker yüklemem sonucu gebelik sekerim cıktı bunun için ille endokrine gitmek lazımmı yoksa kendim dikkat etsem olurmu

İnsallah sonucun temiz çıkar canim.benim.gobegim.sert tas gibi batiyor bicak gibi.normal

Kızlar aranızda sepet beşik ya da benzeri mobilya beşik kullanacak olan var mı 6 aydan fazla kullanılmıyor mu kullanılmasa bebeğin gece uykusuzlukları 6 aydan sonra nasıldır 6 aydan sonra çok mu tehlikeli tırmanıp düşme riski falan park yatak istemiyorum sevmiyorum ama olur da yanımdan ayırma süreci uzarsa diye de endişelerim var 60*120 ya da 50*90 ölçülerinde ki beşikleri ne zamana kadar kullanabilirim bi akıl verin en sonunda yere bi döşek atıcam

Sana da iyi haftalar ❤ ben iyiyim arkadaşım sağolasın, söylemesi ayıp haftasonunun yorgunluğunu atmaya çalışıyorum evde yayılarak
yazışmalar gerçekten çok hızlı akıyor, maşallah kızların hızına yetişemiyoruz
Izin konusu hep sıkıntı ama keyfine istemiyorsun sonuçta, çok stres yapma bence kendine. Olanı söyle, surat felan yapan olursa da görme..kimse senden ve ailenden değerli değil
Kızının ne konseri var merak ettim? Bizimkinin de haftasonu yılsonu gösterisi var..hiç bitmiyor bu çocukların koşturmacaları

Ben istiyordum baya niyetliydim lakin 6 ay kullanabiliyorsun hareket edince iptal o yuzden park yatak aldim hem.uzun yasa kadar kullaniyorsun

Merhaba. İnşallah sonucunda iyi gelir. Benimde malesef ki öyle oluyor. Hele yemekten sonra çok felaket oluyor. Ki ben az yiyorum çok yemekte yemiyorum. Birde tam göğüslerimin altı, midemin olduğu yer acıyor. Sanırım kaburgalara batma ağrısı diyorlar ya o.

benim özellikle ayakta kaldığım yorulduğum zamanlarda oluyor. ama o kaburga batma olayını henüz yaşamadım

Malesef en fazla 6 ay tırmanmaya başladığı an kullanmıyosun ben birincide kullandım sonra odasına geçtik ama beşiğin konforu daha iyi,park yatakları bi türlü sevemedim yine ben sepet beşik kullanıcam 6 ay sonra odasına :)

Kendi adıma evde olduğum halde çok zorlu geçiriyorum günleri. Sen ve senin gibi Annelere çok çok daha fazla saygı duyuyorum ♥ hem çalış hem işten izin alma stresi yaşa hem evladın için koştur hemde içinde bir can büyüt ♥ Rabbim kolaylıklar versin inşallah.

Bizim grup baya aktif maşallah, e konular yoğun kv kp kocalar derken sohbet alıp başını gidiyor :)

Benden de kocaman kocaman sevgiler sana ve güzel bebişine ♥

Ben çilekten 60x120 beşik aldım canım. Korkuluklu asansörlü. 3 yaşına kadar rahat yatar dediler.

Bnde sertleşiyor cuma günü asi oldum ebe korkuttu beni doktora gidince söyle rahim boyuna baksın erken doğumu engellemek için ila c kullaniyon mu fln dedi sonrada belki ikiz diye böyledir yaptı gıcık oldum kadına herşey normal şükür o yüzden hiç takmadım kafaya ebe nin dediklerini biraz yürüyünce yada ayakta kalınca oluyor genelde

ben sepet kullandım. 5 ay kadar. düşme riskinden dolayı değil oğlum dönmeye başlayınca sığmamaya başladı sepetine o yüzden geçirdim park yatağa. ilk zamanlar sepet çok güzel oluyor ama daha fazla kullanılmaz benimki bir alt seviyeye indiriliyordu ama mevzu derinliği değil genişliğiydi. bu bebeğimde yine sepet beşiğimi kuracağım.

Kızlar beni bu şeker yüklemesi çok halsiz düşürdü. Açlıktan mı anlamadım en son iftar yemiştim. Bi daha bişey yemedim. Su bile içmedim. ilk bi saat kafam önüme düşüp durdu içim geçti. 2. Saat ondan biraz daha iyiydi. Ama kendimi işe ve yemekhaneye zor attım. Hiç keyfim kalmadı. Analık çok zor arkadaşşşşşş

Kızlar ben holmer park besik aldım 60 120 fiyat olarak ta uygundu kaliteside fena dgl kapılardan fln da kolay geçiyor kullanışlı geldi bana güzel duruyor şimdilik birini kurdum odama 3 4 aylık olana dek beraber yatircam ztn sonra diğerini de yanına kurarım

Eklentiler

• 20190520_130438.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 23
Evt cnm zormus analik herseyde once bebisi dusunuyon bnimde cok zor gecmisti ac beklemek çok zor :)

Ağlanacak halimize.guluyoruz artik resmenbizimde yıllar önce su kaplumbağası vardı bunlar kış uykusuna yatıyor kış boyunca havalar ısındı falan bunlar kendine gelmedi bizde.oldu heralde.deyip gommustuk..Ama sonradan düşündük belki daha uyanmamışlardı.. anlayacağın bizde belki diri diri gomduk hayvanları hala.bilmiyoriz..inşallah öyle değildir yoksa gerçekten acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…