Buyuyup birini sevecek mi diye basladim ilk ama elimden alacak kafasina girmeden çıktım. Demek gelini parcalamiycamLannn ne içtin kizim senohhhhh tiner kafasi bali kafasi bu dogmamis cocuga don.biçmek sakin ol şampiyon ilahi kahkaha attım evlendirme de kiz evde kalsın gelin onu alir elinden
Bir virüs salgını varmış canım şuan çocuklar filan hep öyle diyorlardı geçmiş olsun tatlım acil şifalarCanım çok teşekkür ederim ♥ çok şükür herşey yolunda. Kesinlikle en dikkat etmemiz gereken zamanlardayız, artık daha dikkatliyim :)
Güzel dualarına kocaman aminn cancağzımm ♥ Çok teşekkür ederim amiinn inşallah ♥
Çok teşekkür ederim canım ♥ Doktorda zehirlenmeden şüphelendi aslında. Dışarıdan bişey yedin mi paketli gıda yedin mi vs. sordu. Dün kahvaltı da tost yedim sadece. Ben üşüttüm büyük ihtimalle. Ay Allah kimseye yaşatmasın.
Çok teşekkür ederim canım ♥
Aminn canım inşallah ♥
Çok sağol canım ♥ aynen yaptım valla bir salaklık acısını çekiyorum. Fena çarptı yahu. Şimdide ayağımda çorap sırtımda hırka öyle oturuyorum :)
Teşekkür ederim canım ♥
benim burnumun ustunde hafif lekelenme var krem surmeme ragmen kirmizi kahvemsi garipCildindeki özellikle yüzündeki lekeleri artan var mı? Çok moralim bozuluyo aynaya bakasım gelmiyo. Krem falan herşeyi kullanıyorum ama çoğaldı
Cinnet geciren kaynana motorla.gelinini.ezdiBuyuyup birini sevecek mi diye basladim ilk ama elimden alacak kafasina girmeden çıktım. Demek gelini parcalamiycam
Allah tez zamanda kurtarsin insallah canimGünaydın kızlar, dünden eksik kalan yazışmaları şimdi okumaya başlıyorum.
Dün o kadar çok ağladım ki anlatamam size. Eve gittik akşam 10 gibi ve ben çok yorgun uykusuzdum sinirlerim bozuldu ortada başka bi şeyde yok. Bi başladım ağlamaya gece 1e kadar. Yorgunluğuma mı üzüldüm sabah 6 da işe kalkıcam ona mı yada neye bilmiyorum böyle sanki dolmuşum aylarca da patladım gibi. Ya galiba halime ağladım sürekli yorgun ve uykusuzum diye. Eşimde zavallım beni sakinleştirmeye çalışıyo. Ne zor bi akşamdı. Şimdi işteyim gözler şiş baş ağrıyor. Allah yardım etsinde bugünü atlatıp erkenden uyuyim bari.
Sabah sabah sizi de darlamadım inşallah. Nasıl bir ruh halindeyim anlamadım ben
Mutlu yıllar dilerim canımmmmaalesef benim eşim balıktan nefret ediyor. balık dedikçe adama birşeyler oluyor. bende çıkıp kendim alamıyorum. bugün benim doğum günüm hediye olarak balık istiyeyim bari.
Kadini oyle etkilemiski kaynanasini ewinde gormek olme istegi gelmis bilinc altindan bu sekilde cikmisbenim burnumun ustunde hafif lekelenme var krem surmeme ragmen kirmizi kahvemsi garip
Cinnet geciren kaynana motorla.gelinini.ezdi
Bu arada beyaz tv canli.soru ekteki sorumillet.uçmuş zuhahaha
İntihar etkisi valla hocaya soruyorlar denk.geldi kanallar arasi gezerken millet ucmusKadini oyle etkilemiski kaynanasini ewinde gormek olme istegi gelmis bilinc altindan bu sekilde cikmis
Adama yazık etmişsinI ikuayko Allah iyiligini versin sabah sabah hahah:)))
nevresim konusunu ben evlendigimizden beri oyle yapiyorum. yatak cok buyuk. yorgan koooskocaman. nasil takiyim canim yanliz basima, okadar kasi bosuna mi yapiyo takiversin benimle. kirliyi cikaririm, yenileri koyarim yataga, evdeyse hemen yapariz degilse gece uyumadan.
dun isten bayagi yorgun geldim, oda cok yorgun ve gergin geldi. dokunmadim hic, yemegi yaptim iftar icin, sofrayi kurdum, cayi demledim, bulasiklari kaldirdim, oturduk yedik toplamaya basladim, gitti oturdu. 'ZAHMET OLACAK ama su cayi bari koysan mi yaa!' diye bi bagirdim adam neye ugradigini sasirdi, guzellikle soylesen nolur hayatim dedi.
ay hakli. icerledim sonra. bu hormonlar
ofisteyim. bi milyon is birikmis yine, yogun ve stresli bir dönem. yavastan artik gecse su birbucuk ay ve ben biraksam isi seneye nisana kadar arkami bile donup bakmiicam hiiiic ozlemiicem. kaldi ki, ciddi anlamda hamilelik dementligi yasiyorum, bildiginiz unutuyorum bi cok seyi. masamda her yere notlar yaziyorum, sonrada o notlara bakmayi unutuyorum. dun asiri aktifti bebegim, yanimdaki is arkadaslarimin ellerini alip karnima koyuyorum ahaha..patronum gordu dun, bende dokunabilirmiyiim dedi kadin hahah. haftasonu anneminde gulerek dedigi gibi 'bu kizin hicbiseyi gizli degil, suna bak acmis karnini gosteriyo herkese' hahah..
karnim cok kocaman. uzak sehirlerde bi milyon toplantilar var, dun yine 150 km gittim geldim. trende otur 1,5/2 saat, sonra bide yarim saat arabayla eve git. kalcalarim belim karnim her yanima kramplar giriyo artik. kendimi tasiyamiyorum, cantami tasiyamiyorum, ooff.
Bak beyaz tv ara sor canli.canli zuhahaha hayir.olsun canım insallah tersi cikar bol emer sagliklaKızlar ben dün rüyamda bebeğimi gördüm yani doğum yapmışım emzirmeye çalışıyorum olmuyo uğraşıyorum tutmuyo sonra tutuyo emiyo yaklaştırıyorum kulağımı bakıyım tutuyo mu ses geliyo mu diye aman Allahım neler neler... Ama oğluşumun yüzünü göremedim
Çok geçmiş olsn cnm Rabbim bidha yasatmasin üşütmüş olabilirsin belki dikkat et bidha ishalin içind e patates fln hasla inşllah düzelirGünaydın herkese, dün akşam çok zor bigün geçirdim. Dün öğleden sonra 3 buçuk gibi uyudum 5 buçuk gibi uyandım. Allahım öyle bir sancıyla uyandım ki. Tarifini yapmakta bile zorlanıyordum. Böyle midemden başlayıp böbreklerimden sırtıma doğru giden bir sancı ama beni inim inim inletti resmen. Eşim gece vardiyasına gideceği için uyuyordu kaldırdım hemen. Biraz sırtımı falab ovdu önce ama geçmeyince kalktık acile gittik. Idrar ve kan tahlili verdim hemen. Sonra alttan ve üstten muayenem yapıldı. Sonrasında da nst ye bağladılar. Dedim doğurucam heralde tövbe tövbe. Neyse doktor bebekle ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Açılma vs yok tahlillerinde temiz çıkmış deyip tekrar acile yönlendirdi. Acildeki doktora giderken lavaboya uğramak istedim ve çok afedersiniz çok fena ishal olduğumu farkettim. Neyse gittik doktora o da aynı şeyleri söyledi idrar ve kan tahlili temiz bir sıkıntı yok dedi. İshal olduğumu söyledim. Parol ve bi şase yazdı ishal için. Gece 11 buçuk gibi eve geldik eşim mecbur işe gitti. O gittikten sonra 2 lokma bişey yiyim parol içeyim dedim. Aradan 10dk geçti geçmedi müthiş bir mide bulantısı eklendi sancılarıma. Kusma ishal gece mahvoldum. Sonra uyumaya çalıştım az önce uyandım işte.
Yahu ben dünden beri ne yaşadım bilmiyorum. Tahliller temiz, bebekte bir sıkıntı yok. Beni öldüren sancı neyin nesiydi? İshalden desem böbreğe sırtıma kadar vurur mu ki ağrısı? Şuan biraz daha iyiyim çok şükür. Ama aklım çıkıyor sancı yine gelecek diye. Birde ishal hala devam ediyor. Yahu dün çok sıcaktı vantilatörü açmıştım o mu çarptı beni acaba üşüttüm falan mı.. Aman dikkat edin kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın
Kiz naptin sen zuhahaha 5 kg dogar masallah ben.hatirlamiyorum ama gecen pazartesi 25 hafta 850 civariydi emin degilim amaSelamlar
1 ayın ardından kontrolümüz vardı bugün.
25+5 de 1026 gr, 36 cm olmuş bizimki
Her gün muz, süt, kaşar, Omega 3 olayını biraz abartmışım galiba
Ağırdan mı alsam napsam
Çok geçmiş olsun bebişin iyi olmasına sevindim tahliller de temiz çıkmış çok şükür kesin üşütmüşsündür inşallah geçer bişeyin kalmazGünaydın herkese, dün akşam çok zor bigün geçirdim. Dün öğleden sonra 3 buçuk gibi uyudum 5 buçuk gibi uyandım. Allahım öyle bir sancıyla uyandım ki. Tarifini yapmakta bile zorlanıyordum. Böyle midemden başlayıp böbreklerimden sırtıma doğru giden bir sancı ama beni inim inim inletti resmen. Eşim gece vardiyasına gideceği için uyuyordu kaldırdım hemen. Biraz sırtımı falab ovdu önce ama geçmeyince kalktık acile gittik. Idrar ve kan tahlili verdim hemen. Sonra alttan ve üstten muayenem yapıldı. Sonrasında da nst ye bağladılar. Dedim doğurucam heralde tövbe tövbe. Neyse doktor bebekle ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Açılma vs yok tahlillerinde temiz çıkmış deyip tekrar acile yönlendirdi. Acildeki doktora giderken lavaboya uğramak istedim ve çok afedersiniz çok fena ishal olduğumu farkettim. Neyse gittik doktora o da aynı şeyleri söyledi idrar ve kan tahlili temiz bir sıkıntı yok dedi. İshal olduğumu söyledim. Parol ve bi şase yazdı ishal için. Gece 11 buçuk gibi eve geldik eşim mecbur işe gitti. O gittikten sonra 2 lokma bişey yiyim parol içeyim dedim. Aradan 10dk geçti geçmedi müthiş bir mide bulantısı eklendi sancılarıma. Kusma ishal gece mahvoldum. Sonra uyumaya çalıştım az önce uyandım işte.
Yahu ben dünden beri ne yaşadım bilmiyorum. Tahliller temiz, bebekte bir sıkıntı yok. Beni öldüren sancı neyin nesiydi? İshalden desem böbreğe sırtıma kadar vurur mu ki ağrısı? Şuan biraz daha iyiyim çok şükür. Ama aklım çıkıyor sancı yine gelecek diye. Birde ishal hala devam ediyor. Yahu dün çok sıcaktı vantilatörü açmıştım o mu çarptı beni acaba üşüttüm falan mı.. Aman dikkat edin kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın
Doktora gittinmi sen.yavrumÇok geçmiş olsun bebişin iyi olmasına sevindim tahliller de temiz çıkmış çok şükür kesin üşütmüşsündür inşallah geçer bişeyin kalmaz
Kiz naptin sen zuhahaha 5 kg dogar masallah ben.hatirlamiyorum ama gecen pazartesi 25 hafta 850 civariydi emin degilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?