2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Lannn ne içtin kizim sen ohhhhh tiner kafasi bali kafasi bu dogmamis cocuga don.biçmek sakin ol şampiyon ilahi kahkaha attım evlendirme de kiz evde kalsın gelin onu alir elinden
Buyuyup birini sevecek mi diye basladim ilk ama elimden alacak kafasina girmeden çıktım. Demek gelini parcalamiycam

Kizlar gercekten ama gercekten su hafta itibariyle grupta calisan tum hamilelere Allah tan kolayliklar diliyorum su son 1 haftadir artik kaburga kemigimin altindan bi agri giriyo inanilir gbi degil siz gervekten uzun sure nasil oturabiliyosunuz masabasi calisanlar... ve diyolar ya yuzustu yatmaniz yasak e zaten sirtimin ustune yatamiyorumki nefes alamiyorum cunku

Bir virüs salgını varmış canım şuan çocuklar filan hep öyle diyorlardı geçmiş olsun tatlım acil şifalar

Cildindeki özellikle yüzündeki lekeleri artan var mı? Çok moralim bozuluyo aynaya bakasım gelmiyo. Krem falan herşeyi kullanıyorum ama çoğaldı
benim burnumun ustunde hafif lekelenme var krem surmeme ragmen kirmizi kahvemsi garip
Buyuyup birini sevecek mi diye basladim ilk ama elimden alacak kafasina girmeden çıktım. Demek gelini parcalamiycam
Cinnet geciren kaynana motorla.gelinini.ezdi
Bu arada beyaz tv canli.soru ekteki soru millet.uçmuş zuhahaha

Eklentiler

• IMG-20190521-WA0003.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 23
Allah tez zamanda kurtarsin insallah canim

benim burnumun ustunde hafif lekelenme var krem surmeme ragmen kirmizi kahvemsi garip

Cinnet geciren kaynana motorla.gelinini.ezdi
Bu arada beyaz tv canli.soru ekteki soru millet.uçmuş zuhahaha
Kadini oyle etkilemiski kaynanasini ewinde gormek olme istegi gelmis bilinc altindan bu sekilde cikmis

I ikuayko Allah iyiligini versin sabah sabah hahah:)))
nevresim konusunu ben evlendigimizden beri oyle yapiyorum. yatak cok buyuk. yorgan koooskocaman. nasil takiyim canim yanliz basima, okadar kasi bosuna mi yapiyo takiversin benimle. kirliyi cikaririm, yenileri koyarim yataga, evdeyse hemen yapariz degilse gece uyumadan.
dun isten bayagi yorgun geldim, oda cok yorgun ve gergin geldi. dokunmadim hic, yemegi yaptim iftar icin, sofrayi kurdum, cayi demledim, bulasiklari kaldirdim, oturduk yedik toplamaya basladim, gitti oturdu. 'ZAHMET OLACAK ama su cayi bari koysan mi yaa!' diye bi bagirdim adam neye ugradigini sasirdi, guzellikle soylesen nolur hayatim dedi.
ay hakli. icerledim sonra. bu hormonlar

ofisteyim. bi milyon is birikmis yine, yogun ve stresli bir dönem. yavastan artik gecse su birbucuk ay ve ben biraksam isi seneye nisana kadar arkami bile donup bakmiicam hiiiic ozlemiicem. kaldi ki, ciddi anlamda hamilelik dementligi yasiyorum, bildiginiz unutuyorum bi cok seyi. masamda her yere notlar yaziyorum, sonrada o notlara bakmayi unutuyorum. dun asiri aktifti bebegim, yanimdaki is arkadaslarimin ellerini alip karnima koyuyorum ahaha..patronum gordu dun, bende dokunabilirmiyiim dedi kadin hahah. haftasonu anneminde gulerek dedigi gibi 'bu kizin hicbiseyi gizli degil, suna bak acmis karnini gosteriyo herkese' hahah..
karnim cok kocaman. uzak sehirlerde bi milyon toplantilar var, dun yine 150 km gittim geldim. trende otur 1,5/2 saat, sonra bide yarim saat arabayla eve git. kalcalarim belim karnim her yanima kramplar giriyo artik. kendimi tasiyamiyorum, cantami tasiyamiyorum, ooff.

Adama yazık etmişsin idare ederler boşver hormonlar işte.

Bu arada gerçekten zaman zart diye sağlıklı ve hayırlı geçsinde artık evimizde hamileliğimizin bari son zamanlarını geçirelim. Bende istanbul trafiğinde her gün 3 saate yakın yol çekiyorum. Bazen sinirden ağlayasım geliyo

Bak beyaz tv ara sor canli.canli zuhahaha hayir.olsun canım insallah tersi cikar bol emer saglikla

Çok geçmiş olsn cnm Rabbim bidha yasatmasin üşütmüş olabilirsin belki dikkat et bidha ishalin içind e patates fln hasla inşllah düzelir

Selamlar
1 ayın ardından kontrolümüz vardı bugün.
25+5 de 1026 gr, 36 cm olmuş bizimki
Her gün muz, süt, kaşar, Omega 3 olayını biraz abartmışım galiba
Ağırdan mı alsam napsam
Kiz naptin sen zuhahaha 5 kg dogar masallah ben.hatirlamiyorum ama gecen pazartesi 25 hafta 850 civariydi emin degilim ama

Çok geçmiş olsun bebişin iyi olmasına sevindim tahliller de temiz çıkmış çok şükür kesin üşütmüşsündür inşallah geçer bişeyin kalmaz

Kiz naptin sen zuhahaha 5 kg dogar masallah ben.hatirlamiyorum ama gecen pazartesi 25 hafta 850 civariydi emin degilim ama

Hakikaten nasıl oldu anlamadım
Hamileliğin başından beri her gün 1 muz kesin yiyorum.
Son 2-3 haftadır sütü 400-500 ml yapmıştım.
Bir de 2 yumurtadan kaşarlı omlet yapıyordum.
3 ceviz içi, 4-5 badem kesin yiyorum.
Bir de üstüne üstlük içinde Omega3 olan, bir çok vitamin olan bir takviye kullanıyorum en baştan beri.
D vitamini, magnezyum, demiri hiç aksatmıyorum.
Sonuç bebek tosuncuk
En iyisi ben bunları yapmayı bırakayım napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…