2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Başarılarının devamını diliyorum

maalesef benim eşim balıktan nefret ediyor. balık dedikçe adama birşeyler oluyor. bende çıkıp kendim alamıyorum. bugün benim doğum günüm hediye olarak balık istiyeyim bari.
Aaaaa.nice.mutlu sağlıklı senelere iyiki dogdun tatlım hersey gonlunce olsun

gecmis olsun canim

Aynı durumdayım, uyandim bahaneye bile ihtiyacim yok, istesem ağlarım.

Elektrikli süt sağma makinesi alan var mı?lansinoh ve philips arasında kaldım

Ben lansinoh aldım. Arkadaşım tavsiye etmişti. Çalışan annelere özellikle 2li olan çok iyi oluyormuş. İşyerinde zaman kısıtlı olduğu için ikisini aynı anda sağıyormuş. Kendisi çalıştığı için bana önermişti. Çok memnunmuş. Bebeği 1 yaşını geçti hala sütü var ve kullanıyor. İçindeki biberonu da yeni doğduğunda kullandım ekstra biberon almadım demişti. Gebelik eğitiminde ebe de cam biberondansa plastik biberonu öneririm demişti. Çünkü sütteki yağ cam biberonda yapışıyormuş ve bebeğe ulaşmıyormuş. Sütün çok olsa da kilo almıyormuş bebek yağ bebeğe gitmediği için. Ama plastikte akıyormuş.

Tabi inşallah biberona ihtiyacımız olmaz bebişler sütümüzü göğsümüzden aracı olmadan alırlar. Aminnnn

Oooo kafalar pırıl pırıl
Ben oglumu askere gondermem diye ağladım, parasini veririz bedelli yapar dedim. Üstüne kocam her zaman bedelli yok deyince banane gitmiycek diye cemkirip asker komando falan olmak isterse ....... Baya noktali bisiler diyip aglamaya devam ettim.

Adam da guluyor. Burnumun diregi sizladi bea konunun ne oldugu muhim degil saatlerce aglayacak kapasite var bunyemde Benim gibi milliyetciye oglunu askerden kacirmak yakışıyor mu yandi yandi devreler yandi

Bu vakte kadar Benim için de herşey çok güzeldi canım ama aynı senin gibi 11 kilo aldım bebek en son 1250 grdı. Artık ayak ağrıları sırt ağrıları gerçekten zorluyor iş yerinde de ayaktayım, dün akşam sırtımın ağrısından ağladım nasıl geçecek bu ağrı diye Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Lannn ne içtin kizim sen ohhhhh tiner kafasi bali kafasi bu dogmamis cocuga don.biçmek sakin ol şampiyon ilahi kahkaha attım evlendirme de kiz evde kalsın gelin onu alir elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…