2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bak.ilaclar kullanıyor herkes amma.porsiyonun hepimizin.iki.kati.anladim sen.kac.kilo aldin bacim benden.azsa vurucam

ay ağlayan bir grup var burda:) yanlız değilim sevindim.
alt kat komşumuzun 5 aylik bebeği var her gece aynı saatte ağlamaya başlıyor, gece yine 12 de başladı
tabi bende başladım ağlamaya, eşim diyor noldu şimdi 'bak komşu 2. çocuğu ama susturamıyor ben nasıl sustaracağım bunu, ya derdini anlamazsam, ya ağlamaktan boğazı ağrırsa, ya karnı ağrırsa' diye diyeee konu uzadı ben şiştim ağlamaktan
biri hormonlarımı yerine oturtabilir mi?

Maşşşalahh

Dun sinyalleri.almistim somurtuk diye.bu basak.kadinlari ahhhhhh ahhhh kiz neden.üzüyorsunuz kendiniziiii bebege etki.ediyor yapmayin beni de yokluyor ama kendine gel.diyip.aptallik etme sen.bihter ziyagilsin diyor geciyorum

ben nevresim yorgan donemini 1 ay once kapattim, yazlik pikeye geçtim. Geceleri sicak oluyor hatta bazen terlemis uyaniyorum. iki gecedir de askili gecelikle uyuyorum serin serin ohh mis gibi..
bizde kapattık yaz sezonu açıldı, akşam otururken balkon kapısı bile açık oluyor. evimiz en üst kat.

yok ya bebek buyiyecekse buyuyo bende hamilelogin basinda muz ve kasardan baska bisey canim cekmedi
simdide hic yemk istemiyorum benim ki 23 de 500 gramdi bi daha gidemedim henuz meraktayim
Geçen ay gittiğim de benimde 550 gr.olmasi gerektiği gibi dedi dr..gelisimi nasil dedim.3.4 gun inde gidiyor dedi..dedim oglumdaki gibi beslenemedim bunda hem.canim istemedi hemde sorunlar stresler yiyemedim dedim..(ki hala oyleyim) o da bana beslenmeyle cokda alakasi yok daha çok genetik demisti.bir ay sonrası yani dun 780 gr dedi ama.gene iyi olması gerektiği gibi dedi ama bana az geldi şahsen ortalama 900.1000 olması gerekiyor çünkü.. Bende biraz daha beslenmeye dikkat edicem bu ay muz ceviz falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…